Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

OSTRAHA PRODEJNY PENNY
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme : Věk nad 18 let, trestní bezúhonnost, fyzickou zdatnost, příjemné vystupování, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilitu,základy práce na PC pro kamerový systém, znalost českého jazyka slovem i písmem. Potravinářský průkaz, praxe a certifikát strážného výhodou. Náplň práce: Pochůzky po prodejně, kamerový monitoring, bezpečnostní dohled nad celou prodejnou, zajištění ostrahy a ochrany majetku a osob, kontrola zabezpečení zboží před krádeží- čipování zboží. Spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost. Nabízíme: Práci na denní směny, 6, 8, 12 hod. směny, nastavení pracovního fondu dle dohody s managerem. Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou, s možností prodloužení pracovního poměru. Prá... (více v detailu)
Neuvedeno
PLANT MANAŽER/KA
Před 6 dny - AVIZO_CZ
POPIS POZICE: Hlavní odpovědnost za všechny oddělení (výroba, údržba, kvalita, inženýrství, logistika …) Zodpovědnost za dosažení KPI Zodpovědnost za 5 S, O.E.E., dodávky dílů, kvality v definovaných termínech Rozjezd nových projektů včetně kontroly nákladů Zodpovědnost za dodržování harmonogramu výroby s cílem určit požadavky na personál, pracovní postupy a úkoly Hledání zlepšení v oblasti bezpečnosti, kvality a produktivity Zajištění implementace plánu manažera HR a plánu HS bezpečnosti a životního prostředí Flexibilní pracovní doba POŽADAVKY NA UCHAZEČE: SŠ/VŠ vzdělání Minimálně 5 let zkušenosti související s výrobou s praktickými provozními znalostmi v automobilovém průmyslu Vysoká úroveň vůdčích a týmových schopností Silná znalost výrobních konceptů, analýz, technik, principů a postupů (kaizen, FMEA, PM systémy, nástroje, materiálový tok, tažné systémy, SPC atd.), znalost SAP Hluboká znalost metodik jak... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÁ PRACOVNÍ SÍLA V PRÁDELNĚ (vhodné i pro OZP)
Před 6 dny - AVIZO_CZ
C04 z:16/9/2024 (vhodné i pro OZP) Náplň práce: - pomocná práce v prádelně spočívá v manipulaci s prádlem klientů - nakládaní do praček a sušiček, následné mandlování a skládání prádla do košů a fóli... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovníky v sociálních službách v DOZP
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - Prohlubuje a upevňuje pracovní návyky uživatelů služby (zapojení uživatel do chodu domácnosti - např. úklid) - komplexně provádí pečovatelské činnosti u lidí se zdravotním postižením - podílí se na rozvoji soběstačnosti uživatelů služby - prohlubuje a upevňuje jejich společenské návyky - zprostředkovává kontakt se sociálním prostředím - pomáhá při uplatňování práv, zájmů a osobních záležitostí uživatele služby Požadujeme: - minimálně střední odborné vzdělání s výučním listem - trestní bezúhonnost (výpis z rejstříku trestů) - odbornou způsobilost (akreditovaný kurz "Pracovník v sociálních službách" výhodou) - počítačová gramotnos... (více v detailu)
Neuvedeno
účetní junior/ka
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Klíčové odpovědnosti a činnosti - nahrávání a párování dodavatelských faktur; vystavování příjmových a výdajových pokladních dokladů; sledování pohybu zásob, vedení běžné administrativy a archivace dokladů; dle potřeby další podpůrné činnosti Požadované zkušenosti/dovednosti: pečlivost a schopnost věci domýšlet do důsledku; smysl pro odpovědnost za vlastní práci; schopnost komunikace v angličtině - výhodou, nikoliv podmínkou; schopnost práce s MS Office Excel; znalost účetnictví a jeho základních principů (absolventi vítáni); základní znalost daňové problematiky Zaučení, podpora... (více v detailu)
Neuvedeno
Kvalifikovaní pracovníci pro pěstění a ošetřování lesa
Před 6 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte emailem na darcorporation@seznam.cz , zašlete životopis. Požadujeme - manuální zručnost, učenlivost a fyzickou z... (více v detailu)
Neuvedeno
Product Engineer
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Péče o životní cyklus produktu. Stravenkový paušál, příspěvek na penzijmí připojištění, Flexi passy 500,-. pracovní ... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecná zdravotní sestra m/ž
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, karta Flexi. Poskytnutí náborového příspěvku 50 000,-- ... (více v detailu)
Neuvedeno
Technick - akustik
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Primární kontakt: e-mail: hr@beko-engineering.cz Co přesně tě čeká? Budeš se podílet na projektech v rámci technického vývoje přímo ve Škoda Auto, kde ti dají možnost přičichnout k modelům, které se již vyrábějí, ale také k těm, které si ještě drží pod pokličkou. Proto pokud tě láká různorodá práce na tom nejvyšším levelu českého a německého automobilového průmyslu s vyšperkovaným vozy tak je toto práce přesně pro tebe. Náplň práce: - měření vnitřních / vnějších hluků ve vozidle - měření vibrací - práce s akustickými materiály - měření laserem, osciloscopem, ... - vyhodnocování stavů, lokalizac... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha strojů na balení, plnění a etiketování
Před 6 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 07.08.2024, mzda: 18900 Obor činnosti: Řeme... (více v detailu)
Neuvedeno
Dotazování - Tazatel - Tazatelka průzkumů - DPP
Před 6 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: kariera@data-servis.eu Hledáme zkušené tazatele na evropské projekty v terénu. Jsme česko-slovenská výzkumná společnost a v současné době hledáme toho správného člověka, kterému nedělá problém udělat rozhovor tváří v tvář. Osobní dotazování prostřednictvím tabletu, nemáš tablet? Nevadí, rádi ti ho půjčíme. Účast na společensky zajímavých výzkumech Spolupráce formou DPP. Flexibilní pracovní doba, kde jste pánem svého času. Podmínky: - jsi starší 18 let - um... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač/ka kebabu
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - kurdský a arabský jazyk výhodou. Náplň práce: prodej kebabu, krájení masa a zeleniny. Kontakt telefonicky - 9:00 - 14:00 ... (více v detailu)
Neuvedeno
referent majetkové správy - pracoviště akvizic
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Kuchyňka Petr, tel.: 973 346 533, 973 346 509, e-mail: kuchynka76@seznam.cz Pracovní doba: 7:00 - 15:00 h. Požadavky: trestní bezúhonnost, nezbytné absolvovat školení k výkonu práce, velmi dobrá znalost práce na PC OS Windows, MS Office. Doprava do zaměstnání vlastním dopravním prostředkem - zaměstnavatel nezabezpečuje. Náplň práce: Příprava, zadávání a kontrola veřejných zakázek malého rozsahu. Vedení poptávkových řízení. Účast na kontraktačních jednáních, výběr dodávek a uzavírání kontraktů s dodavateli. Realizace marketingového průzkumu trhu. Uzavírání a kontrola smluvně - závazkových vztahů. Včasné a správné vypořádání všech pohledávek a závazků. Provádět samostatný nákup v... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující údaje: Vyžadujeme dobrý zdravotní stav, spolehlivost, flexibilitu, pracovní poměr od:... (více v detailu)
Neuvedeno
Karosáři - autoklempíři
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Roubík René Mgr., tel.: 352676656; 602113950, e-mail: roubik@ligneta.cz Pracovní doba: 7:00 - 15:30 h. Kvalifikovaný, šikovný se zájmem o do... (více v detailu)
Neuvedeno
MANIPULANT/KA příjmu a expedice
Před 6 dny - AVIZO_CZ
POPIS POZICE: Nakládka a vykládka kamionů Zavážení výroby Ruční manipulace s břemeny Nepřetržitý provoz (krátký/dlouhý týden) Nástup do kmene POŽADAVKY: ZŠ/SOU vzdělání Platné oprávnění na VZV - W1 Praxe v automotive výhodou Časová flexibilita podmínkou Nástup ihned Ochota práce na směny Pracovní smlouva na dobu 1 roku s možností prodloužení smlouvy. Zaměstnanecké benefity: Příspěvek na obědy - stravenkový paušál (100,-Kč/den) plně hrazený zaměstnavatelem je již součástí hrubé mzdy... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistence u dítěte/osoby s poruchami autistického spektra
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Slatiňany Požadujeme: minimálně středoškolské vzdělání výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup, schopnost pracovat samostatně, spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii, výbornou znalost práce s počítačem, Výhodou: sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami, zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra. řidičský průkaz skupiny B Nabízíme: dohodu o provedení práce, 170,-- Kč/hodina, možnost odborného růstu a vzdělávání, prostor pro vlastní činorodost a sebeuplatnění, pružná pracovní doba, nástup dle dohody s možností zaškolení. Životopis doplňte, prosím, ... (více v detailu)
Neuvedeno
TRUHLÁŘ / TRUHLÁŘKA, STAVEBNÍ A MONTÁŽNÍ PRÁCE - DPP
Před 6 dny - AVIZO_CZ
manuální zručnost, schopnost týmové i samostatné práce, řidičský průkaz skupiny B, časová flexibilita, životopis zašlete e-mailem na skolab@skolab.cz nebo se přihlaste pomocí sms na te... (více v detailu)
Neuvedeno
Rozvoz jídla
Před 6 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 17.09.2024, mzda: 8800 Vzdělání: Vyučen Obor činnosti: Logistika a doprava Typ: Úřad práce
Neuvedeno
Dotazování v Gastro podnicích - Tazatel / Tazatelka - DPP
Před 6 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: kariera@data-servis.eu Dotazování v gastro podnicích Jsme výzkumná společnost Data Servis a už více než 25 let děláme průzkumy trhu. Specializujeme se na trh gastro podniků (HoReCa). Trávíte rádi svůj čas aktivně, ale chcete si ho plánovat podle sebe? Hledáme pracovníky pro pozici tazatel / kontrolor na vedlejší pracovní poměr / brigádu. Vašim úkolem bude zjistit nabídku a spotřebu nápojů v gastro podnicích. Je potřeba částečná komunikace s personálem a zápis zjištěných údajů do on-line systému naší společnosti. Nabízíme: - odměna za dotazník 400 Kč. Celková výše Vašeho měsíčního př... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník do skladu pneumatik - Lučany
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - naskladňování a vyskladňování pneumatik a kol do/z skladu - provádění nakládek a vykládek - popř. balení pneumatik na baličce - není nutné oprávnění k řízení VZV - jednosměnn... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný/á kuchař/ka
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme: osobní příplatek po uplynutí zkušební doby. Kontakt telefonicky - Po - Pá - 6:00 - 14:00 hod nebo osobně na... (více v detailu)
Neuvedeno
DPP - ŘIDIČ/KA - ROZVOZ JÍDEL
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - spolehlivost a příjemné vystupování - řidičský průkaz sk. B - větší fyzická zátěž Náplň práce: - expedice, nakládka, vykládka, rozvoz jídel - pracovní doba od 5.00 -10.00 (PO-PÁ) Za... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků - DPP
Před 6 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT - tel.: 725 101 352, e-mail: info@torisortgroup.cz Vhodné i pro absolventy pracovní poměr od: 01.10.... (více v detailu)
Neuvedeno
Recepční
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Hledáme recepční/ recepčního na zkrácený úvazek (DPP) s možností doplňování směn. Tato pozice zahrnuje odpovědnost za finance, profesionálni a efektivní komunikaci s hosty, přebírání zásob. Hledáme někoho kdo je flexibilně schopen doplňovat pracovní směny dle potřeby. Tato pozice je vhodná i pro jedince v důchodu, kteří už... (více v detailu)
Neuvedeno