Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Řidič/ka MKD sk. C solo, C + E
Před 6 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Požadujeme: ŘP sk.C solo, C+ E, profesní průkaz a kartu řidiče, práce pouze PO-PÁ, plná dieta
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hledám práci v Ostravě
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Hledám práci v Ostravě a okolí jako asistent pedagoga, v administrativě, recepce ve zdravotnictví. Vzdělání: Střední
Neuvedeno
Lakýrník Bavorsko, 21-22€/ hod. + hrazené ubytování
Před 6 dny - HYPERINZERCE
Do stabilní firmy v Bavorsku přijmeme lakýrníka se znalostí AIRLESS metody lakování. Požadujeme: - vyučení nebo praxi v oboru alespoň 2 roky - praxi v lakování vysokotlakou pistolí - znalost německého jazyka – pracovní němčina nutná - vlastní auto k dopravě na pracoviště - živnostenský list + A1 - samostatno... (více v detailu)
90 000
 Kč
Pracovník
Před 6 dny - HYPERINZERCE
Hľadáme: Výrobný pracovník do baliarenskej fabriky s dobrou nemčinou do Nemecka kúsok od CZ D – 93086 Wörth a.d. Donau Fabrika na výrobu kartónov, pracuje sa hlavne s digitálnymi zariadeniami, nemčina potrebná aj na čítanie Auto je podmienka ÚLOHY: * Príprava výrobného procesu * Nastavenie počítačom riadených vysokovýkonných strojov * Monitorovanie výroby * a mnoho ďalšieho PREDPOKLADY: * Minimálne ukončené základné vzdelanie * Manuálna zručnosť * Technické porozumenie * Dôkladnosť a tímový duch * Nemčina ZÁROBOK: približne 1800 eur čistého+ ubytovanie zadarmo v okolí 1-10 km PRACOVNÉ PODMIENKY: * ✅ Pracuje sa 5 dní v týždni, 40 hodín týždenne * ✅ Zmluva sa uzatvára priamo s ne... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník
Před 6 dny - HYPERINZERCE
So slabou nemčinou alebo angličtinou- Pracovník vo výrobe na spracovanie salámové výrobky (38,5h/týždeň) | Freistadt, Horné Rakúsko 1800 netto Muž alebo žena POZOR: nie je vhodné pre pár ! Lokalita: Freistadt, Horné Rakúsko Pracovný čas: 38,5 hodín týždenne (iba ranné zmeny od 05:00) potrebné vlastné auto! Jazyk slabší postačuje Náplň práce: • Balenie hotových údenín • Kontrola výroby a kvality produktov Požiadavky: • Skúsenosti s prácou v potravinárskej výrobe sú výhodou • Jazykové znalosti: nemecky alebo anglicky, ideálne aj slovensky, česky alebo maďarsky Plat: • Približne €1800 netto Benefity: • Zamestnanecké zľavy • Denne bezplatná desiata a nápoje Ubytovanie: • K dispozícii za približne €150 mesačne sa... (více v detailu)
Neuvedeno
zástupce vedoucího prodejny
Před 6 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prvních 14 dní DPP pak HPP na dobu určitou 1 rok. Praxe v obdobné pozici výhodou. První kontak... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rychlá příležitost pro každého, kdo potřebuje nouzovou půjčk
Před 6 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Ako profesionálny bankár a v súčasnosti pôsobiaci v oblasti mikro a makro úverov mám pomerne značný kapitál, ktorý by som rád sprístupnil všetkým serióznym a čestným ľuďom, ktorí chcú získať pôžičku od 1000 do 500 000 EUR. Budete mus... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
MONTÉŘI
Před 6 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. VHODNÉ I PRO ABSOLVENTY. Osobní kontakt po telefonické domluvě pan Bílý, tel. 603 803 140, e-mail: bily-sro@bily-sro.cz Pracovní doba: Po-Pá 7:00-15:30 Náplň práce: montáž hotovýc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
MONTÉŘI
Před 6 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. VHODNÉ I PRO ABSOLVENTY. Osobní kontakt po telefonické domluvě pan Bílý, tel. 603 803 140, e-mail: bily-sro@bily-sro.cz Pracovní doba: Po-Pá 7:00-15:30 Náplň práce: montáž hotovýc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
RECEPČNÍ HOTELU/OBSLUHA KAVÁRNY
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
C04 z:11/4/2024 a:2/9/2024 Náplň práce: - ubytování hostů, kontrola dokladů - správa emailů, telefonických poptávek - třídění účetních dokladů - zajištění provozu kavárny - kont... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Řidič Balíkovny, Plzeň - Křimice
Před 6 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Kontakt paní Jitka Fialová, vedoucí oddělení v provozu tel.: +420 734 875 780 Zaujala tě naše nabídka? Pokud ano, klikni na "Odpovědět", vyplň náš dotazník, případně přilož i svůj životopis a my se ti co nejdříve ozveme! Nebo zavolej rovnou šéfové a třeba se to všechno urychlí P.S.: Jestli jsi sem zavítal, ale hled... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
OSTRAHA PRODEJNY PENNY
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Další nabízené prodejny: Jana Maláta 1910 Po dohodě nástup možný ihned. Požadujeme : Věk nad 18 let, trestní bezúhonnost, fyzickou zdatnost, příjemné vystupování, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilitu,základy práce na PC pro kamerový systém, znalost českého jazyka slovem i písmem. Potravinářský průkaz, praxe a certifikát strážného výhodou. Náplň práce: Pochůzky po prodejně, kamerový monitoring, bezpečnostní dohled nad celou prodejnou, zajištění ostrahy a ochrany majetku a osob, kontrola zabezpečení zboží před krádeží- čipování zboží. Spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost. Nabízíme: Práci na denní směny, 6, 8 nebo 12 hod. směny, nastavení pracovního fondu dle dohody s managerem. Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou, s možno... (více v detailu)
Neuvedeno
Kontaktní a sociální pracovník/pracovnice do Kontaktního centra (doba určitá - zástup za MD)
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Nástup po vzájemné dohodě. Profesní životopis a motivační dopis zasílejte na email: chocholaty@cap-plzen.cz (do předmětu uveďte "výběrové řízení") K ústnímu pohovoru pozveme e-mailem nebo telefonicky pouze vybrané kandidáty. Vyhrazujeme si právo prodloužit nebo zrušit výběrové řízení, případně pracovní pozici dočasně neobsadit. Požadujeme: - Minimálně Vyšší odborné vzdělání v oborech Sociální práce, Adiktologie, Psychologie, Speciální pedagogika (případně kurz pracovníka v sociálních službách i započatý, eventuálně zdravotnické vzdělání), - základní orientace v drogové problematice, respektující přístup k cílové skupině, - schopnost empatie, sebereflexe a týmové práce, - uživatelskou znalost práce na PC, - minimální věk 21 let. Výhodou: - předchozí praxe s cílovou skupinou ... (více v detailu)
Neuvedeno
prodavači smíšeného zboží
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Práce o víkendech. Kontakt : e-mailem pracovní poměr od: 18.09.2024, mzda: 21300 - ... (více v detailu)
Neuvedeno
pracovník údržby - technik klimatizace a chlazení
Před 6 dny - AVIZO_CZ
rozvoj plánu údržby v oblasti klimatizační/chladicí techniky, samostatné a včasné provádění příkazů k opravám a všech úkolů údržby, optimalizace činností s ohledem na bezpečnost práce a ekonomické aspekty, uvádění opravených funkčních systémů a nových instalací do provozu, zpracování a evidence pracovních příkazů údržby a oprav, pečlivé a hospodárné zacházení s vybavením, dlouhodobé vyslání do zahraničního závodu v rámci skupiny Schlote (SRN), nejméně 3 roky praxe v daném obo... (více v detailu)
Neuvedeno
VLÁČKAŘ
Před 6 dny - AVIZO_CZ
POPIS POZICE: Zavážení výroby Ruční manipulace s břemeny, manipulace s paletovým vozíkem, vláčkem 3 směnný / nepřetržitý provoz (krátký/dlouhý týden) Nástup do kmene POŽADAVKY: Praxe v automotive výhodou Časová flexibilita podmínkou Nástup ihned Ochota práce na směny Pracovní smlouva na dobu 1 roku s možností prodloužení smlouvy. Zaměstnanecké benefity: Příspěvek na obědy - stravenkový paušál (100,-Kč/den) plně hrazený zaměstnavatelem Hrubá mzda je uvedena včetně příplatků za nepřetržitý provoz, noční a... (více v detailu)
Neuvedeno
Referent/referentka v odboru azylové a migrační politiky
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou - zástup za MD/RD. Náběr žádostí o udělení pobytů cizincům vč. samostatného rozhodování vybraných případů v řízení o udělení pobytů cizincům; administrativní činnost spojená s náběrem žádostí; každodenní styk s cizinci; znalost zákona č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců a 500/2004 Sb., správní řád; koordinace a metodické vedení. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna, stravenky, FKSP, další vzdělávání atd. Nabí... (více v detailu)
Neuvedeno
Vychovatelé (kromě vychovatelů pro osoby se speciálními vzdělávacími potřebami)
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Vzdělání: Vysokoškolské či vyšší odborné vzdělání získané studiem v akreditovaném studijním programu v oblasti pedagogických věd zaměřené na speciální pedagogiku nebo sociální pedagogiku zakončené státní závěrečnou zkouškou titul Bc., Mgr. Předpoklady: Vyšetření o psychické způsobilosti, schopnost samostatné i týmové práce s klienty s poruchami chování, psychická odolnost, sebezkušenostní výcvik výhodou. Pracovní náplň: Samostatná odborná vychovatelská činnost v celo... (více v detailu)
Neuvedeno
číšník/servírka
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Prosím, pro první kontakt zašlete CV na uvedený email: plzen@svejk.cz pracovní poměr od: 01.10.20... (více v detailu)
Neuvedeno
ASISTENT/KA-RECEPČNÍ
Před 6 dny - AVIZO_CZ
POPIS POZICE: Vykonává administrativní a sekretářské práce Organizuje externí návštěvy Správa vozového parku Zajišťuje agendu služebních cest Zabezpečuje kancelářské potřeby Spravuje úklidovou službu Zpracovává příchozí a odchozí poštu Zodpovědnost za archiv společnosti vedený externí firmou Evidence smluvních vztahů společnosti. POŽADAVKY: Pokročilá znalost MS Office podmínkou ŘP sk. B podmínkou Znalost anglického jazyka slovem i písmem podmínkou SŠ vzdělání Samostatnost, flexibilita, zodpovědnost Vhodné pro absolventy, praxe na obdobné pozici výhodou. Zaměstnanecké výhody: Služební telefon a notebook Stabilní zázemí úspěšné a rozvíjející se nadnárodní společnosti Hlavn... (více v detailu)
Neuvedeno
Nákupčí
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Krokova č.p. 767/6 Děčín I-Děčín, 405 02 Děčín 2 Společnost Karned Tools s.r.o. sídlící v Děčíně se zabývá výrobou nástrojů na obrábění kovů a speciálních nástrojů. Tato stabilní, moderní a dynamicky se rozvíjející firma hledá do svých řad nákupčího. Požadujeme: - SŠ/VŠ vzdělání strojírenského směru - předchozí praxe v oblasti nákupu minimálně 2 roky - zkušenosti z oblasti nákupu hutního i spojovacího materiálu, strojírenských výrobků a příslušenství - základní znalost Aj nebo Nj - pokročilý uživatel PC (zejm. MS Excel) - znalost MRP systému Helios výhodou - technický a analytický typ - aktivní a komunikativní osoba - ŘP s... (více v detailu)
Neuvedeno
CAD Engineer
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Co bude náplní Vaší práce? Zapomeňte na nudnou a stereotypní práci, u nás tohle nehrozí. Čekají na Vás různorodé projekty v rozmanitých odvětvích pro velké hráče na trhu v oblastech automobilového, kolejového, zdravotního, stavebního, leteckém průmyslu, strojírenství a průmyslové automatizace. Co budete dělat Vy? Především to, co Vás bude zajímat! Od komplexní podpory po úzkou specializaci. Od prvního konceptu přes konstrukci až po uvedení do výroby, od práce v kanceláři až po komunikaci v místě realizace. Exteriér, interiér, prototypy, výrobní linky, fasády budov a mnoho dalšího - zkrátka Vás potká široká škála možností. Co by měl náš konstruktér mít? - ukončenou SŠ nebo VŠ technického směru - AJ nebo NJ na komunikativní úrovni - základní znalost m... (více v detailu)
Neuvedeno
OSTRAHA PRODEJNY PENNY
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Po dohodě nástup možný ihned. Požadujeme : Věk nad 18 let, trestní bezúhonnost, fyzickou zdatnost, příjemné vystupování, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilitu,základy práce na PC pro kamerový systém, znalost českého jazyka slovem i písmem. Potravinářský průkaz, praxe a certifikát strážného výhodou. Náplň práce: Pochůzky po prodejně, kamerový monitoring, bezpečnostní dohled nad celou prodejnou, zajištění ostrahy a ochrany majetku a osob, kontrola zabezpečení zboží před krádeží- čipování zboží. Spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost. Nabízíme: Práci na denní směny, 6, 8 nebo 12 hod. směny, nastavení pracovního fondu dle dohody s managerem. Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou, s možností prodloužení praco... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocníci v kuchyni
Před 6 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou pracovní poměr od: 01.09.20... (více v detailu)
Neuvedeno
Vrchní číšník/servírka
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Čtyřhvězdičkový Hotel a restaurace U Pramenů na Roudné v Plzni přijme nového kolegu/kolegyni na pozici vrchní číšník/servírka Informace: - vedoucí směny na pozici číšník/servírka - nástup: ihned nebo dle dohody Požadavky: - dobré komunikační schopnosti - zodpovědnost, spolehlivost - praxe v oboru minimálně 5 let - znalost cizího jazyka výhodou Nabízíme: K základní hrubé mzdě prémie cca 15.000,- čistého/měsíc - důkladné zaučení a podporu - nenecháme Vás ve štychu - práci na HPP v zavedeném hotelu a rest... (více v detailu)
Neuvedeno