Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

ergoterapeut/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující informace: VŠ bakalářský nebo magisterský obor - ergoterapie Platové podmínky: podle § 122 odst. 1 zákoníku práce (příspěvková organizace); - plat. tř. 10 (do 41780 Kč); podle délky odborné praxe; zvláštní příplatek 1900,-- Kč, osobní příplatek po zapracování NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK VE VÝŠI 100. tisíc Kč za podmínky setrvání v pracovním poměru min 1,5 roku. Možno sjednat i zkrácený pracovní úvazek. Vhodné pro OZP a absolven... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeči a pomocníci v administrativních objektech
Před 5 dny - AVIZO_CZ
kontakt tel.: 730186797, e-mail: nabor@olman.cz 9-14 hod Jedná se o úklidové práce. Nechodit prosím na pracoviště. Nejprve kontaktujte na telefonní čí... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeč/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: telefonicky nebo e-mailem Vhodné také pro OZP a absolventy. Zaměstnanecké výhody: FKSP do: 30.09... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/ŘIDIČKA AUTOBUSU
Před 5 dny - AVIZO_CZ
12.8.2024 - řidič autobusu pro oblast Břeclav a Mikulov, ŘP sk. D + profesní způsobilost.. I ZŠ, turnusové směny. KONTAKT: Prosecká Blanka, tel.: 725 345 122, 724 313 911, e-mail: zds-disp... (více v detailu)
Neuvedeno
projektový manažer/ka ve stavebnictví (ocelové konstrukce)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pracoviště Hulín - Náplň práce: je koordinační činnost týmu o cca 20ti lidech, realizující projekt od obdržení objednávky po předání díla zákazníkovi (koordinace oddělení nákupu, výroby a montáží). Samozřejmě za podpory celého našeho týmu. - Požadavky: min. SŠ technického zaměření, zkušenosti ve stavebnictví (ocelových konstrukcích), řidičský průkaz skupiny B, znalost AJ výhodou, otevřený přístup ke změnám a pokroku, být týmovým hráčem - Nabízíme: podi... (více v detailu)
Neuvedeno
Visual Merchandiser
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POHOVOR : Bershka Smíchov, Plzeňská 8, 150 00, Praha 5 - Smíchov, 31.8.2024, 9:30h. Minimálně 2 roky zkušenost práce ve společnosti Inditex, ideálně v brandu Bershka. Minimálně rok praxe na pozici Visual Merchandiser na pánské či dámské sekci - kombinace práce na obou sekcích výhodou. Požadovaná zkušenost práce na prodejní ploše o velikosti minimálně 700m2.... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník ve sběrně kovového odpadu, obsluha sekacího a drtícího stroje
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Zaměstnání na dobu určitou. Finanční bonusy/prémie, příspěvek na stravování, přátelské prostředí, závodní stravování pracovní pomě... (více v detailu)
Neuvedeno
REFERENT / REFERENTKA OBCHODU A DOPRAVY
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s předpokladem prodloužení, jednosměnný provoz. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Výhodou znalost AJ/NJ a praxe v logistice/obchodu. Zaměstnanecké výhody: v... (více v detailu)
Neuvedeno
Účetní M/Ž
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Upřesnění: Praxe v oboru účetnictví , znalost podvojného účetnictví, znalost účetnictví příspěvkových organizací a softwaru Hellios Fenix výhodou. V případě zájmu pište na níže uvedený email, volejte nebo se... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/-KA AUTOBUSU (m+ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
ŘIDIČ/-KA AUTOBUSU - vhodné i pro absolventy a osoby se zdravotním omezením - nepravidelná pracovní doba Požadujeme: ŘP sk. D + profesní osvědčení, psychologické vyšetření Nabízíme: závodní stravování, mobilní výhodné tarify, týden dovolené navíc, zdarma nebo cenově výhodné jízdné MHD včetně Ústeckého kraje i pro rodinné příslušníky, možnost dalšího vzdělávání HLÁSI... (více v detailu)
Neuvedeno
Údržbáři a správci objektu hradu a přilehlých budov
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Hrad Vildštejn, Pod Hradem 81, 351 34 Skalná u Chebu. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Pá 8:00-16:00 h. Jste rození kutilové a máte rádi historii a památky? Pro areál Hradu Vildštejn ve Skalné a dalších přilehlých budov hledáme zručnou a spolehlivou osobu, která si vytvoří s celkovým objektem kladný vztah a bude společně s námi sdílet snahu o jeho rozvoj. Požadujeme: řidičský p... (více v detailu)
Neuvedeno
skladníci a řidiči
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - příjem a výdej materiálu, evidence, expedice - obsluha VZV + pomocné manuální práce Požadavky: - samostatnost, zodpovědnost, časová flexibilita - dobrý zdravotní stav výhody:stravenkový paušál, sick days, firemní akce, možnost profesního a osobního růst... (více v detailu)
Neuvedeno
SKLADNÍK, ŘIDIČ VZV
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu: Ampérova 500, Liberec Praxe skladníka a řízení VZV vítána. Pracovní místo je na dobu určitou s možností prodloužení. Hlásit se nebo e-mailem nebo předem tel... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojírenský dělník/dělnice - leštění, broušení
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: leštění a broušení kovových dílů manuální práce vyžadující zručnost, pečlivost a dobrý zrak Nabízíme: stravenkový paušál, čtvrtletní odměny E-mailový nebo t... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha a údržba stacionárních strojů M/Ž
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Znalost práce s vysokozdv. vozíkem a ŘP výhodou Minimální vzdělání uchazeče je výuční list, nejlépe v technickém oboru. Stravenky 150,- Kč/den bez d... (více v detailu)
Neuvedeno
administrativní pracovník/ce
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: práce na recepci zdravotnického zařízení - komunikace a management pacientů (objednávání a základní informování), práce s platebním terminálem a pokladnou, administrativa spojená s touto pozicí - Požadujeme: min. středoškolské vzdělání nebo odborné vyučení s maturitou, zkušenost s prací ve zdravotnictví výhodou, příjemné vystupování a výborné... (více v detailu)
Neuvedeno
Visual Merchandiser
Před 5 dny - AVIZO_CZ
kontakt Bershka Smíchov, Plzeňská 8, 150 00, Praha 5 - Smíchov, 31.8.2024, 9:30 výběrové řízení Minimálně 2 roky zkušenost práce ve společnosti Inditex, ideálně v brandu Bershka. Minimálně rok praxe na pozici Visual Merchandiser na pánské či dámské sekci - kombinace práce na obou sekcích výhodou. Požadovaná zkušenost práce na prodejní ploše o velikosti minimálně 700m2 Zák... (více v detailu)
Neuvedeno
pracovník v sociálních službách
Před 5 dny - AVIZO_CZ
První kontakt se zaměstnavatelem: Andrea Gašpárková,andrea@topnest.cz pracovní poměr od: 18.09.20... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník odborného zacházení ve vězeňství - psycholog
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Obor vzdělání: psychologie (jednooborová) Platové rozpětí uvedeno pro plný úvazek. Zaměstnanecké výhody: dodatková dovolená, sick day, FKSP, podnikové stravování, p... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulační dělník ve výrobě
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Manipulační dělník ve výrobě - průkaz VZV výhodou, jeřábnické a vazačské zkoušky výhodou Zaměstnanecké výhody: čtvrtletní zdravotní prémie, stravenky Kontakt: e-maile... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladníci/ce, obsluha manipulačních vozíků
Před 5 dny - AVIZO_CZ
83443 Skladníci, obsluha manipulačních vozíků ZamK Kontakt e-mailem, osobně po předchozí tel. domluvě, telefonicky 8-15 ho... (více v detailu)
Neuvedeno
*Údržbář (m/ž) - Provozovna Nové Město na Moravě
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Vaše pracovní náplň: - Odstraňování poruch a preventivní údržba strojů a zařízení - Základní údržba budov - Třísměnný provoz, 37,5 hod týdně Váš profil: - Výuční list v oboru nebo SOU, SŠ - Manuální zručnost, samostatnost - Praxe výhodou Zaměstnanecké výhody: - 5 týdnů dovolené - pracovní doba 37,5 hod týdně - třísměnný provoz - náborový příspěvek 10 000 K... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí technologie
Před 5 dny - AVIZO_CZ
NABÍZÍME: 5 týdnů dovolené, možnost osobního rozvoje, stabilní zázemí nadnárodní společnosti, stravenkový paušál, příspěvek na dopravu, závodní stravování ... (více v detailu)
Neuvedeno
Tesař
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: v, časová flexibilita - stavby po ČR pracovní poměr od: 17.09.2024, mzd... (více v detailu)
Neuvedeno
Brigáda / úklid
Před 5 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED Brigádníci na úklid skladu a prodejny. Vhodné pro maminky na MD. KONTAKT: osobně na prodejně (Dobrovského č.p. 74, Pr... (více v detailu)
Neuvedeno