Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

ÚDRŽBÁŘ/KA A OPRAVÁŘ/KA V ZEMĚDĚLSKÉM PODNIKU
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovník bude provádět opravy, údržbu a montáže ve vnitřních i venkovních prostorách podniku (dílny, skladovací prostory, stáje, pastviny). Opravy zemědělských technologií a ... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělnice/Dělník ve výrobě hygienických a zdravotnických materiálů
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: e-mailem nebo osobně (v místě výkonu práce, vždy v úterý v 11hodin) Společnost HARTMANN - RICO a.s. patří s počtem 1500 zaměstnanců mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnického materiálu a hygienického zboží v České republice. Společnost je součástí mezinárodní skupiny HARTMANN, která je zastoupena v mnoha evropských i mimoevropských zemích. NÁPLŇ PRÁCE: příprava komponentů pro výrobu skládání operačních roušek kompletace operačních setů POŽADUJEME: manuální zručnost chuť pracovat dobrý zdravotní stav bezúhonnost, spolehlivost minimální znalost českého jazyka (není nutností) Zaměstnanecké výhody: příspěvek na zdraví, př... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka stavbyvedoucího + řidič/ka B
Před 4 dny - AVIZO_CZ
pracoviště Chvalčov - Náplň práce: administrativní práce v oblasti stavebnictví, zpracování výkazů práce, rozvoz materiálu - Požadavky: řidičský průkaz B, minimální znalost základních stavebních postupů - Výhodou: vzdělání nebo praxe v oblasti stavebnic... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový/á pracovník/ice
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Vyhrazeno pro OZP. Zkrácený pracovní úvazek 10 hodin týdně. Pracovní doba: odpolední. POPIS ČINNOSTI: ÚKLIDOVÉ PRÁCE - úklid kanceláří a společných prostor. Co Vám můžeme nabídnout: - perspektivu dlouhodobého a stálého zaměstnání - práci v prostředí české společnosti Zaměstnanecké výhody: - Náborový příspěvek ve výši 5000,- Kč -... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeči a pomocníci v domácnostech, hotelích, administrativních, průmyslových a jiných objektech
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pouze pro OZP. Jedná se o odpolední úklidy. pracovní poměr od: 18.09.2024, mzda: 9450 - 1... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeč/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Bedrna Václav, tel.: 603 215 998, denně 7 - 18 hod. Vhodné i pro OZZ. Úklid kanceláří, soc. zařízení. ŘP sk. B výhodou. Pracov... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulační pracovník ve výrobě
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem na: libor.gulykas@karo-leather.com pracovní poměr od: 01.04.2024, mzda: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojní zámečník/ice - plechař/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kvalitní výrobek je naší prioritou Pojďte pracovat do přátelského týmu zkušených strojařů, kteří vytváří high-tech balicí stroje pro zákazníky na celém světě. Co budete dělat: - řezat, vrtat, pilovat, ohýbat, brousit či jinak připravovat primárně plechové díly dle strojní dokumentace do svařovacích a montážních sestav. Co splňuje ideální uchazeč: - umí číst strojírenské výkresy - je zručný zámečník - je trpělivý a má chuť učit se novým věcem - je zodpovědný, samostatný a schopný týmové práce Čím Vás odměníme: - 5 týdnů placeného vol... (více v detailu)
Neuvedeno
Ruční baliči, plniči a etiketovači
Před 4 dny - AVIZO_CZ
-první kontakt: Viktor Klemontsa, info@czechsafir.cz -vyžadujeme dobrý zdravotní stav, spolehlivost, flexibilitu, ochotu pracov... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/asistentka padagoga do ZŠ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Spolupráce s pedagogem, práce s žákem 2. stupně. Podmínky - beztrestnost, kurz asistenta/asistentky pedagoga, praxe výhodou. Spěchá. První kontakt: telefonick... (více v detailu)
Neuvedeno
Traktorista
Před 4 dny - AVIZO_CZ
práce v rostlinné výrobě, obsluha moderních technologií a strojů pracovní poměr od: 21.08.2024, ... (více v detailu)
Neuvedeno
ZDRAVOTNÍ SESTRA (M/Ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt emailem nebo telefonicky po-pá 10:00-18:00. Práce zdravotní sestry v ambulantním provozu zavedené neurologické ambulance v Moravských Budějo... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Znalost indické kuchyně a indického koření. Kontakt: e-mailem pracovní poměr od: 01.09.2024, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistence u dítěte/osoby s poruchami autistického spektra
Před 4 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: u sociálního pracovníka/ice - vyšší nebo vysokoškolské vzdělání (speciální pedagog/pedagožka, sociální pracovník/ice), u pracovníka v sociálních službách - kurz pro pracovníka v SS, výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup, schopnost pracovat samostatně, spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii, minimálně 1 rok praxe v sociálních službách Výhodou: sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami, zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra NABÍZÍME: dohodu o provedení práce, možnost odborného růstu a vzdělávání, prostor pro vlastní činorodost a sebeuplat... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavači
Před 4 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 20.09.2024, mzda: 21300 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Ošetřovatelé skotu - dojiči
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Trstěnice 13, Trstěnice u Mariánských Lázní. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Ne dle plánu (ranní směna 3:30-9:30 h, odpolední směna 14:30-20:30 h). Požadujeme: praxe a řidičský průkaz sk. T výh... (více v detailu)
Neuvedeno
pomocný kuchař/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Osobní kontakt možný po předchozí tel. domluvě. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 250... (více v detailu)
Neuvedeno
FYZIOTERAPEUT/KA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: osobně - Vltavínská 1289/10, telefonicky: 568 808 131 v dopoledních hodinách, Vhodné i pro OZZ pracovní poměr od:... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělník
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: E-mail: milan.dunajcik@forvia.com -práce ve výrobě pracovní poměr od: 01.07.202... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/pracovnice v sociálních službách pro Azylový dům pro muže
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - vzdělání min. SOU; - kladný vztah k cílové skupině, - kvalifikační kurz pro PSS výhodou; - spolehlivost, trestní bezúhonnost, flexibilita, empatie; komunikační dovednosti, proaktivní a zodpovědný přístup - schopnost pracovat v týmu i samostatně, - ochotu k průběžnému vzdělávání, Nabízíme: - práci na dohodu o provedení práce (12 hodinové směny – den, noc) do budoucna s možností práce na DPČ nebo HPP; - týmovou spolupráci; - nástup možný po dohodě; - mzdová sazba: 140,-Kč/hod. Náležitosti písemné přihlášky: - Strukturovaný životopis s uvedením kontaktních údaj... (více v detailu)
Neuvedeno
disponent/disponentka MKD
Před 4 dny - AVIZO_CZ
komunikace se zákazníky a řidiči, plánování a evidence tras, plánování směn, vytváření objednávek Způsob kontaktování zaměstnavatele:... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistent/ka pro osoby s poruchami autistického spektra
Před 4 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: minimálně středoškolské vzdělání, výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup, schopnost pracovat samostatně, spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii, výborná znalost práce s počítačem VÝHODOU: sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami, zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra, ŘP B NABÍZÍME: dohodu o provedení práce, možnost odborného růstu a vzdělávání, prostor pro vlastní činorodost a sebeuplatnění, pružná pracovní doba, nástup dle dohody s... (více v detailu)
Neuvedeno
Údržbář - řidič (možno i OZP neob OZZ)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Údržbářské práce v prodejnách s potravinami na Rokycansku + rozvoz zboží (potraviny, drogerie). Vhodné i pro OZP/OZZ. pracovní poměr od: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Seřizovač CNC bodovacích a svařovacích robotických zařízení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou. Náplň práce: Seřizování a nastavování CNC bodovacích poloautomatů na výrobu drátěných sítí a dále nastavování a seřizování svařovacích robotů. Požadujeme: ÚSO vzdělání, znalost čtení výkresové dokumentace, manuální zručnost, zodpovědnost, ochotu učit se novým věcem, aktivní přístup k práci, časovou flexibiliu…. Zaměstnanecké výhody: Dobré mzdové podmínky, příspěvek na stravné... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Před 4 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT - IVANNA KARPOVYCH, e-mail: akrapovychgroup@gmail.com pracovní poměr od: 01.10.... (více v detailu)
Neuvedeno