Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Prodavač/ka masa a uzenin
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: zdravotní způsobilost, praxe v prodeji masa výhodou, zkušenosti na úseku s čerstvými potravinami, znalost práce na PC, profesionální přístup k zákazníkům, komunikační schopnosti, fexibilita POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, ranní směna od 6:00 do 13:30 hod., odpolední směna od 13:30 do 20:30, pracovní doba PO-NE, střídání dlouhý a krátký týden ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: st... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní dělníci ve výrobě
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pomocné práce při kompletaci výrobku, v expedici a další pomocné práce na dílně, Dohoda o provedení práce, firemní stravování, osobn... (více v detailu)
Neuvedeno
DPP: POKLADNÍ
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Bližší informace: směny dle dohody. Nástup možný ihned. Vhodné i pro důchodce. Kontakt: telefonicky, e-mailem nebo osobně na adrese: UNI HOBBY, Pražská tř... (více v detailu)
Neuvedeno
Barman/ka - číšník/servírka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Večeřová Helena, tel.: 776 264 529, Po - Pá 8 - 17 hod osobně: Jungmannova 408, Český Brod Vhodné i pro OZZ. Náplň práce: Obsluha baru, čepování piva, obsluha zahrádky, inventury. Možnost zaškolení - zaučíme. Požadavky: H... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocná síla - úklid a obsluha
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: vyučení, pracovní doba ÚT + ČT po 4,5 hod. Zaslat životopis na mail:vslavikova@czas.cz Kontakt: telefonicky v PO-PÁ o... (více v detailu)
Neuvedeno
TECHNICKÝ PRACOVNÍK - OBSLUHA KOTELNY
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Jedná se o výpomoc s obsluhou nízkotlaké a vysokotlaké kotelny, zaškolíme, popřípadě zajistíme absolvování zkoušek. Pracovní doba: krátký/dlouhý týden po 12 hodinách Nástup možný ihned, vhodný i pro důchodce. Zaměstnanecké výhody: l... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÁ PRODAVAČKA / POMOCNÝ PRODAVAČ - POKLADNÍ/K - DPP
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracoviště Osíčko - Náplň práce: doplňování zboží a péče o svěřený sortiment, práce s pokladnou a nářezovým strojem - praxe v oboru výhodou - práce na dohodu o provedení práce, střídání směn v rámci otevírací doby prodejny Po-Pá, 7.00 - 11.00 hod., 13.00 - 16.00 hod., So 7.00 - 1... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní lakýrníci a natěrači (kromě stavebních)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: Telefon: 608 548 329 E-mail: personalni@wwagency.cz Požadujeme manuální zručnost, aktivitu, pracovitost, samostatnost při pozvání na jednání s personalistou bude vyžadován test zru... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘEZNÍK NA JATKA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení v oboru řezník, samostatnost, zodpovědnost, manuální zručnost Výhodou: praxe na jatkách Mzda + prémiová složka (dle výkonu) Zaměstnanecké výhody: nabízíme dlouhodobou, stabilní a jistou práci, velmi dobré finanční ohodnocení, náborový příspěvek 10.000 Kč, pracovní smlouvu na HPP, zvýhodněná nabídka produktů Komerční banky, příspěvek na závodní stravování z vlas... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedníci
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: zakázky dle zaměstnavatele v ČR + EU. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok s 3-měsíční zkušební dobou) - poté možné převedení na dobu neurčitou. Kontak... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SUŽBÁCH/OŠETŘOVATEL/KA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Vzdělání: SZŠ, kurz "pracovník v soc.službích" (dokončení do 18ti měsíců od nástupu) Požadavky: trestní bezúhonnost, spolehlivost Výhody: 5 týdnů dovolené, možnost čerpání FKSP pro různé účely dané interní směrnici, zaměstnanecká strava za výhodnou cenu, pracoviště v centru lázeňského p... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK/-CE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH - OŠETŘOVATEL/KA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
*KO: Kurková Jana Bc., tel.: 770 105 642. Životopis zašlete na e-mail: kurkova@charitnidomov-opava.cz (popř. písemně na adresu: Česká katolická charita, Charitní domov Opava, Kylešovská 677/8, 746 01 Opava). Základní vzdělání + akreditovaný kurz dle zákona č.108/2008 Sb., o sociálních službách (není podmínkou). Absolvování akreditovaného kurzu je možné během pracovního poměru (hradí zaměstnavatel). Vhodné i... (více v detailu)
Neuvedeno
Strážný do výjezdové skupiny
Před 5 dny - AVIZO_CZ
VYHRAZENO PRO OZP POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje, ŘP sk. B-aktivní řidič, spolehlivost, zodpovědnost, morální bezúhonnost, psychická způsobilost POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned, denní a noční směny po 12 hodinách KONTAKT: Cézar Mart... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ SK. C
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, pečlivost, zodpovědnost, časová flexibilita MZDA 30 000 Kč hrubého + prémiová složka ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: nabízíme dlouhodobou, stabilní a jistou práci, velmi dobré finanční ohodnocení, náborový příspěvek 10.000 Kč, pracovní smlouvu na HPP, zvýhodněná nabídka produktů Komerční banky, příspěvek na závodní stravování z vlastní produkce (svačiny a obědy) - stra... (více v detailu)
Neuvedeno
Pekaři/obsluha pece
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání vyučení v oboru nebo praxe v oboru, dobrý zdravotní stav POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: prémie ke mzdě, stravenkový paušál KONTAKT: Jiří Mau... (více v detailu)
Neuvedeno
uklízeč/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
spolehlivost, zdravotní způsobilost, bezúhonnost, zaměstnanecké výhody, prac. poměr na 1 rok s možností prodloužení, možnost kratšího úvazku nebo úpravy s... (více v detailu)
Neuvedeno
SVÁŘEČ / SVÁŘEČKA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) s možností prodloužení, jednosměnný provoz. Po dohodě lze zajistit zaškolení a svářečský průkaz. Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravné, 5 týdnů dovolené, odměny. Kontakt - pan Nyklí... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeči - odstraňování graffiti
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Polášková Markéta, tel.: 731 148 229 Po - Pá 7.00 - 15.30 místo výkonu práce - adresa: Praha - stanice metra Dobrý zdravotní stav Spolehlivost, odpovědnost Osobní schůzku domluvit předem na základě telefonického kontaktu ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pokojský / pokojská
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kontakt e-mailem na adresu penzion-vrbice@seznam.cz, telefonicky PO-PÁ od 8:00 do 20:00 hodin nebo osobně na pracovišti po předchozí domluvě. - práce převážně v čase od 8:00 do 14:00 hodin, dle aktu... (více v detailu)
Neuvedeno
Programování a obsluha dvouosého soustruhu MASTURN s řídícím systémem heidenhain
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání základní nebo vyučení, praxe v oboru min. 3 roky, manuální zručnost POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned, vhodné i pro OZZ, pracovní doba 6-14 hod. ZAMĚSTAVATEL NABÍZÍ: příspěvek na penz... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník / expedient
Před 5 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED PRACOVNÍ NÁPLŇ: - příjem a expedice zboží - práce se scannery čárových kódů - práce s PC - práce na dvě směny (7,75 h) POŽADUJEME: - spolehlivost, zodpovědnost - vzhledem k fyzické náročnosti je práce vhodná spíše pro muže - průkaz VZV výhodou Absolventy zaučíme. NABÍZÍME: - práci na hlavní pracovní poměr - záz... (více v detailu)
Neuvedeno
Brusič/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání technického nebo strojírenského zaměření, praxe v oboru výhodou NABÍZÍME: dotované stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd. ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka ve školní jídelně MŠ a ZŠ Maletín
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místo je vhodné i pro absolventy. Přijmeme do naší školky a školy šikovného kuchaře nebo paní kuchařku. Vzdělání v oboru a zájem o gastronomii jsou podmínkou přijetí. Možnost dojížďky vlastním vozidlem 15 ... (více v detailu)
Neuvedeno
RECLAIM BACK YOUR LOST BTC/ETH/USDT??VISIT CYBERTECH WIZARD
Před 5 dny - HYPERINZERCE
Our mission is to empower individuals and organizations affected by cryptocurrency scams, hacks, and other malicious activities. We strive to recover lost assets, bring perpetrators to justice, and educate the public on ... (více v detailu)
1 000
 Kč
Jsem ČID hledám práci v oboru v zahradník,, pomocné práce
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Jsem osobou OZP a mám ČID hledám práci v oboru zahradnictví,,neb pomocnou sílu při úklidu společných pro... (více v detailu)
Neuvedeno