Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Zdravotní sestra/bratr
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: 5.května 527, 407 21, Česká Kamenice Nástup možný ihned. Možnost plného i zkráceného úvazku - závisí na domluvě, nejméně však 20 hod./týdně. Kontakt: vrchní sestra Lenka Hlavatá, e-mail: lhlavata@viam... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný kuchař/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující informace: -pomocné práce v kuchyni, -pravidelná pracovní doba, plný pracovní úvazek, jednosměnný provoz (40 hod. týdně), pracovní doba 6 - 14,30 hodin, občas práce v So a Ne, příplatky za práci v So a Ne, osobní příplatek po zkušební době Zaměstnanec... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka stavebních strojů
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce Slatiňany. První kontakt telefonicky nebo e-mailem. Pracovní doba od 6:45 do 15:30 hodin. Strojnický průkaz výhodou. Zaměstnanecké výhody: st... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič
Před 5 dny - AVIZO_CZ
MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Pardubice NÁPLŇ PRÁCE: pracujeme v nepřetržitém provozu, jedná se o dopravu nemocných, raněných a rodiček, práce se seniory. POŽADAVKY: flexibilita, slušné a klidné chování. ZAMĚSTNANECKÉ VÝH... (více v detailu)
Neuvedeno
ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO PROVOZU JATKA DEHTÍN
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení v oboru řezník, znalost práce na PC (WORD, EXCEL), flexibilita, pečlivost, zodpovědnost, samostatnost, psychická odolnost Výhodou: praxe Mzda + prémiová složka Zaměstnanecké výhody: nabízíme dlouhodobou, stabilní a jistou práci, velmi dobré finanční ohodnocení, náborový příspěvek 10.000 Kč, pracovní smlouvu na HPP, zvýhodněná nabídka produktů Komerční banky, příspěvek na závodní ... (více v detailu)
Neuvedeno
SVÁŘEČ
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: vyučen nebo praxe v oboru výhodou, schopnost pracovat podle výkresové dokumentace, ochota učit se novým věcem a přístupům; Pracovní náplň: CO2 Svařování ocelových konstrukcí, strojů a strojních dílů ve výrobě zakázkového charakteru; Nabízíme: jednosměnný provoz, odpovídající platové ohodnocení záv... (více v detailu)
Neuvedeno
UKLÍZEČ/KA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní doba je nepravidelná, řídí se prac. plánem divadla (Po - So). Spolehlivost nutná. Podmínkou přijetí je zápočtový list z předchozího zaměstnání. Zaslat životopis nebo in... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechanici a opraváři osobních automobilů
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 16.09.2024, mzda: 25000 Obor činnosti: Řemesl... (více v detailu)
Neuvedeno
VŠEOBECNÁ SESTRA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Odborná způsobilost dle zákona č. 96/2004 Sb. U cizinců nutné uznání od MZČR. Nabízené výhody: podnikové stravování, dovolená navíc, zvýhodněné mobilní tarify, příspěvek na životn... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník pro montáž sedaček
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: tel.: 734 444 969, volat 8-16h e-mail: olga.kreichi@adecco.com -montáž a čalounění sedaček do automobilů, výstupní vizuální kontrola kvality hotových sedadel práce vhodná pro fyzicky zdatné a... (více v detailu)
Neuvedeno
VÝROBNÍ DĚLNÍK/DĚLNICE - PÁJEČ M/Ž
Před 5 dny - AVIZO_CZ
21.7.2021 - pájení měděných trubek a částí výměníků plamenem, min ZŠ, vhodné i pro absolventy, třísměnný provoz. KONTAKT: Opavská Veronika, tel.: 725 824 753, e-mail: veronika.... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič/ka MKD
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce-řidič/ka vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravy. Státy EU: Německo, Rakousko, Francie, Nizozemí, Slovensko , Švýcarsko. Požadujeme - platný řidičský průkaz skupiny CE, profesní způsobilost, digitální karta, cestovní pas, dopravně-psychologické vyšetření, dobrý zdravotní stav, praxe výhodou, bezúhonnost a flexibilita, výhodou částečná znalost NJ, AJ. Víkendy voln... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK/ PRACOVNICE NA OBLSUHU ZEMĚDĚLSKÝCH STROJŮ
Před 5 dny - AVIZO_CZ
11.8.2021 - obsluha zemědělských strojů - traktor, ožínačka, okopávačka. Min. ZŠ. I bez praxe. ŘP sk. T. KONTAKT: Švajdová Jitka, tel.: 608 400 029 (PO - PÁ 7:15 - 7:45), e-mail:... (více v detailu)
Neuvedeno
Kontroloři/manipulanti
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Náplní práce je lepení etiket a balení zboží. 5 týdnů dovolené, stravenkový paušál, masáže každé 3 měsíce. První kontakt telefonicky 7 - 15 hod. p... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní stavební dělníci - Dělníci v oblasti výstavby budov
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Zaměstnavatel požaduje: spolehlivost, samostatnost Náplň práce: stavební a pomocné práce, výkopové a bourací práce První kontakt: telefonicky od 7 do 16 hod. na tel. ... (více v detailu)
Neuvedeno
SEŘIZOVAČ-OPERÁTOR/ SEŘIZOVAČKA-OPERÁTORKA VÝROBY
Před 5 dny - AVIZO_CZ
8.6.2022 - seřizování strojů, montážních linek, obsluha strojů, provádění montáží a výroba spojovacích komponentů, I ZŠ, technické myšlení, znalost používání měřidel a orientace v technické dokumentaci. Třísměnný provoz. KONTAKT: ... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÝ DĚLNÍK VÝKOPOVÝCH PRACÍ (M/Ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 17.09.2024, mzda: 18900 Obor činnosti: Stavebnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
RUČNÍ SVÁŘEČI
Před 5 dny - AVIZO_CZ
11.7.2024 - ruční svařování metodou MAG nebo TIG na pracovišti oprav svárů, min. nižší střední vzdělání. Třísměnný provoz. KONTAKT: Kočendová Michaela, tel.: 703 488 478, e-mail: michaela.k... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 01.09.2024, mzda: 19500 Obor činnosti: Stavebnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Montér hliníkových konstrukcí - pergoly
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání nižší střední odborné, ŘP sk. B POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, pracoviště dle zakázek v rámci JmK-montáže pergol KONTAKT: Kajanovič Lubo... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník/servírka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Hrad Vildštejn, Pod Hradem 81, 351 34 Skalná. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Možno i na dohodu o provedení práce. Možno i na dohodu o pracovní činnosti. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden 10:00-22:00 h nebo dle domluvy. Požadujeme: vyučení v oboru není podmínkou, praxe vítána, znalost NJ slovem a písmem nutností, hledáme jedince, kteří považují gastro... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby budov
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Bulochnikova Oksana, e-mail: info.daniks@email.cz pracovní poměr od: 21.02.2024, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Ředitel/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Škaryd František Ing. Bc., tel.: 353 151 270, 775 878 562, e-mail: f.skaryd@mmkv.cz Základní plat je uveden bez osobního příplatku a příplatku za vedení. Vzdělání a praxe je požadována dle zák. č. 563/2004 Sb., ve zně... (více v detailu)
Neuvedeno
ergoterapeut/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující informace: VŠ bakalářský nebo magisterský obor - ergoterapie Platové podmínky: podle § 122 odst. 1 zákoníku práce (příspěvková organizace); - plat. tř. 10 (do 41780 Kč); podle délky odborné praxe; zvláštní příplatek 1900,-- Kč, osobní příplatek po zapracování NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK VE VÝŠI 100. tisíc Kč za podmínky setrvání v pracovním poměru min 1,5 roku. Možno sjednat i zkrácený pracovní úvazek. Vhodné pro OZP a absolven... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeči a pomocníci v administrativních objektech
Před 5 dny - AVIZO_CZ
kontakt tel.: 730186797, e-mail: nabor@olman.cz 9-14 hod Jedná se o úklidové práce. Nechodit prosím na pracoviště. Nejprve kontaktujte na telefonní čí... (více v detailu)
Neuvedeno