Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

SVÁŘEČ TIG
Před 4 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED Mzdové rozpětí závisí na dovednostech a schopnostech uchazeče. Jednosměnný nebo dvousměnný provoz. POŽADUJEME: - praxe v oboru podmínkou - samostatnost, spolehlivost - manuální zručnost - znalost výkresové dokumetace - svářečský průkaz NABÍZÍME: - motivující finanční ohodnocení dle pracovních výsledků - možné čerpání zdravotního volna - 5 dní na kalendářní rok - narozeninový de... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní pomocní manipulační pracovníci (kromě výroby)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT - Vasyl Madar, tel.: 775513834 Po - Pá 10:00 - 12:00h. pracovní poměr od: 19.09.2... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník úklidu - zkrácený úvazek
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme pracovníky na úklid, zkrácený úvazek 6 hodin denně. Místem výkonu práce jsou Napajedla. Co u nás budete dělat: úklid kanceláří a domácností. Požadavky: pracovitost, spolehlivost, samostatnost. Co nabízíme: práce na pracovní smlouvu s možností prodloužení, dlouhodobá spolupráce, pravidelná mzda, měsíční odměny, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 14.11.2022, mzda: 21480 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Operátor/ka stroje (lis, laser)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: kompletní obsluha a nastavení stroje a nástrojů - lis, laser; pravidelná údržba stroje; relizace projektů dle pokynů. Požadavky: čtení výkresové dokumentace; zkušenosti s nastavováním parametrů CNC stroje výhodou; flexibilita, samostatnost. Zaměstnanecké výhody: týden dovolené nad rámec ZP; příspěvek na dojíždění; Cafeteria; př... (více v detailu)
Neuvedeno
MANIPULAČNÍ DĚLNÍK/DĚLNICE
Před 4 dny - AVIZO_CZ
19.9.2024 - balení finalních výrobků, min ZŠ, vhodné i pro absolventy, OZP a OZZ, technické a logické myšlení, vzdělávání nebo praxe v chemickém průmyslu výhodou. KONTAKT: zaslat životopis na e-mail: salesmanager... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Shuangfeng Xu, tel.: 606337621 - Po-pá 10-15 hod. osobně na adrese provozovny po předchozí tel. domluvě Jedná se o práci v asijské restauraci. Požadujeme znalost příprav... (více v detailu)
Neuvedeno
Seřizovači
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Americká 278/16, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Čt 6:00-15:00 h, Pá 6:00-12:30 h. Požadujeme: výuční list v oboru strojírenství, znalost technických výkresů a měř... (více v detailu)
Neuvedeno
Instalatéři, potrubáři, stavební zámečníci a klempíři m/ž
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: - řidičský průkaz. sk. B - manuální zručnost - praxe v měření, řezání, závitování, ohýbání, spojování, instalace - údržba a opravy potrubí - samostatnost, spolehlivost a flexibilní přístup Zaměstnanecké v... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník/pracovnice
Před 4 dny - AVIZO_CZ
MÍSTO VHODNÉ PRO OZP s inval. 2. a 3. stupně Místo výkonu Slatiňany. Výpomoc při úklidu administrativní budovy - kancelářské prostory, sociální zařízení, kuchyňky, společné prostory, chodby. Pracovní doba 2 dny v týdnu po 16 hodině. NABÍZENÉ VÝHODY: Benefity: - bon... (více v detailu)
Neuvedeno
FLORISTA / FLORISTKA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Do květinářství hledáme novou kolegyni s kreativním cítěním a láskou ke květinám. Vyučení a praxe v oboru není podmínkou - uchazečky si rádi zaškolíme. Důležité je, aby uchazečka měla vztah ke květinám a práce s květinami byla pro ni koníčkem. Požadujeme: zodp. přístup s chutí se učit novým věcem a stále se rozvíjet, samostatnost, kreativní myšlení, schopnost jednat s lidmi, zákl. znalost PC. Co Vás u nás čeká: přátelské prostředí, ve které... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník/pracovnice
Před 4 dny - AVIZO_CZ
PRÁCE JE VHODNÁ PRO OZP! MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Slatiňany NÁPLŇ PRÁCE: pravidelný úklid kanceláří, chodeb, společných prostor, kuchyňky, sociálních zařízení, schodiště a strojový úklid haly. Pondělí - pátek dle dohody. ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: 25 dnů dovolené, možnost osobního ohodnocení. Po ukončení zkušební doby, možnost osobního ohodnocení. N... (více v detailu)
Neuvedeno
Řídící pracovníci v oblasti strategie a politiky organizací
Před 4 dny - AVIZO_CZ
kontakt: Kateřina Rustamova, e-mail: e.khodkevich@cheil.com Požadujeme aktivní znalost korejského jazyka slovem i písm... (více v detailu)
Neuvedeno
ÚČETNÍ VŠEOBECNÍ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: SŠ ekonomického směru, dobrá znalost podvojného účetnictví VÝHODOU: praxe Vhodné i pro absolventy NÁPLŇ PRÁCE: vydané a přijaté faktury, pokladna, sklady - příjemka/výdejka, agenda DRHM, evidence pojistných smluv + příprava podkladů pro ekonomku Nástupní mzda 23 000 - 27 000 Kč ... (více v detailu)
Neuvedeno
mechanik pro výrobu a montáž CNC řezacích strojů (M/Ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
- mechanik pro výrobu a montáž moderních CNC řezacích strojů pro termické dělení materiálu laserem, plazmou a autogenem -prac. náplň: montovat různorodé mechanické díly, balit hotové stroje a připravovat je k expedici, instalovat hotové stroje u zákazníků v různých koutech světa, servisovat stroje u zákazníků -požadujeme: spolehlivost... (více v detailu)
Neuvedeno
*Pracovník/pracovnice úklidu OZP
Před 4 dny - AVIZO_CZ
JOBMATCH - CHRÁNĚNÝ PRACOVNÍ TRH PRO OZP1,2; Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby s invalidním důchodem dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Pracovní doba bude domluvena dle časových možností uchazečů (2x týdně dopoledne). Nástup možný ihned. Náplň práce: úklid kanceláří, chodeb a soc. zařízení Uchazeč/ka o zaměstnání kontaktuj... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní uklízeči a pomocníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující údaje: Požadavky: zdravotní způsobilost, flexibilita, samostatnost, aktivní přístup k práci, zaměstnavatel je ochoten zaměstnat cizince Náplň práce: Namáhavá práce, jedná s... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Víta Nejedlého č.p. 1471 295 01 Mnichovo Hradiště Prvotní kontakt: tel.: 734 785 757 (po-pá 9-14 hod.) nebo osobně: Staroměstské náměstí 107, 293 01 Mladá Boleslav PO - PÁ 9 - 14 hodin Z... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební technici, stavbyvedoucí
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Výhodou autorizace Pracoviště Ostrava a okolí KONTAKT: e-mailem pracovní poměr od: 19.09.2024, mzda... (více v detailu)
Neuvedeno
Údržbář - řidič
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Údržbářské práce v prodejnách s potravinami na Rokycansku + rozvoz zboží (potraviny, drogerie). pracovní poměr od: 19.09.202... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní pracovníci obchodního provozu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: obchodní a nákupní centrum, Svatý Kříž 297, 350 02 Cheb - Háje. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Náplň práce: vybalování zboží, doplňování zboží, příjem zboží, zvedání břemena nad 20 kg. Požadujeme: znalost vietnamského jazyk v... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/ice úklidových služeb
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Jedná se o úklid kanceláří, pouze pro OZP. Pracovní doba po - pá, 18:00 - 21:00 hodin. Kontakt: telefonicky do: 30.09.... (více v detailu)
Neuvedeno
Manažer/ka strategického nákupu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: vyhledávání nových dodavatelů materiálů a komponent, vyjednávání smluvních podmínek s dodavateli, spolupráce s tuzemskými a zahraničními dodavateli, účast na auditech dodavatelů, vyhledávání možných úspor, spolupráce na uvolňování projektů do sériové výroby, řízení týmu strategického nákupu atd. POŽADUJEME: SŠ/VŠ vzdělání, praxe na obdobné pozici... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči/ky nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Řidičské oprávnění C+E, bezúhonnost, profesní způsobilost pracovní poměr od: 18.09.2024, mzda... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník/servírka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Číšník/servírka - pracovní doba pružná, požadavkem je praxe v oboru, hrubá mzda od 21.500,- Kč, pracovní poměr na dobu neur... (více v detailu)
Neuvedeno