Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Skladník
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Hlinsko - Za Radnicí 476, Wilsonova 579, Karlova 1688 POŽADAVKY: příjem, výdej a evidence materiálu a komponentů včetně fyzické manipulace s materiálem a výrobky, pomocné kvalifikované práce s kovy a dalšími komponenty - nýtování, lepení, řezání, ruční obrábění, montáž a demontáž dřevěných či kovových konstrukcí na testování výrobků Středoškolské vzdělání (maturita výhodou) Manuální zručnost, práce s běžnými nástroji Řidičský průkaz skupiny B obsluha VZV výhodou Pečlivost a spolehli... (více v detailu)
Neuvedeno
TECHNICKO - ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK/ICE
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice je vyhrazena pouze pro osoby zdravotně znevýhodněné nebo osoby s ID 1. - 3. stupně. Hledáme pracovníka, který se bude podílet na správě budov a s tím spojenou organizací. Náplň práce: Obsluha úseku správy budov Komunikace a organizace Standardní obsluha e-mailové korespondence Komunikace se zákazníky a napříč firmou Práce v Excelu a vnitropodnikových systémech Požadujeme: Organizačně schopného, logicky smýšlejícího člověka Důslednost, technická zdatnost Samostatné plnění svěřenýc... (více v detailu)
Neuvedeno
Venkovní obsluha čerpací stanice
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Naše společnost hledá zkušené zaměstnance na pracovní pozici venkovní obsluha čerpací stanice. Obsluha čerpací stanice tankuje zákazníkům palivo do motorových vozidel, snaží se zákazníkům nabízet lepší prémiová paliva a zodpovídá za správné tankování. Další náplní práce je mytí oken zákazníkům, úklízení okolí čerpací stanice včetně mytí stojanů na pohonné hmoty, atd. Po zaučení je výhodou, když zaměstnanec obsluhuje i myčku na vozidla, která je součástí čerpací stanice. nekoukáme na vzdělání uchazeče, hledáme uchazeče, kteří mají zájem pracovat dlouhodobě na stejné pracovní pozici, fyzicky nenáročná pracovní pozice, výhodou je pozitivní komunikace se zákazníky, (nabízení prémiových paliv a dalších doplňových služeb-voda do ostřikovačů, atd.), praxe v oboru výhodou, samostatnost, ochota pracovat ve 12 hodinových směnách (6-18) cca 15 dní v měsíci, práce venku v pohybu, zodpovědný přístup, zdravotní stav vyhovující pracovní pozici Nástup na HPP, měsíční mzda až 25 600 Kč (hrubého) , + pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Technik konstruktér - GV (muž/žena)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Navrhujeme, vyrábíme a prodáváme skvělá automatická vrata a dveře. Neustále inovujeme. Atypické řešení je u nás standardem. Proto jsme úspěšní, udáváme trendy a dominujeme trhu. V Tridu nás pracuje už skoro 190, ale rodinnou atmosféru jsme si dokázali zachovat. Do sídla firmy v Blansku hledáme na HPP nového kolegu Náplň práce: •Návrh a zpracování konstrukčních řešení vratových systémů •Komunikace a jednání se zákazníky a dodavateli •Tvorba a zpracování výrobní dokumentace •Přímá spolupráce s výrobou •Vývoj nových výrobků •Příjemné a profesní vystupování ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovnice kompletace ponožek
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Hledáme šikovnou a pečlivou pracovnici na pozici kompletace ponožek. Vaší hlavní náplní práce bude: - **Etiketování:** Připravování a připevňování etiket na hotové výrobky. - **Žehlení:** Péče o kvalitu a vzhled ponožek pomocí žehlení. - **Balení:** Balení hotových výrobků do obalů pro distribuci. - **Šití na speciálním stroji:** Budete šít na speciálním stroji, s čímž vás rádi zaučíme. **Požadujeme:** - Pečlivost a spolehlivost - Manuální zručnost - Ochotu učit se novým věcem - Zkušenost s podobnou pra... (více v detailu)
Neuvedeno
Technolog/technoložka - obrobna
Před 5 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: Tvorba technologických postupů pro CNC obrábění. Příprava podkladů pro zpracování cenových nabídek - vyrobitelnost. Optimalizace výrobních procesů za účelem zvyšování efektivity výroby.Tvorba technické výrobní dokumentace . Výběr vhodných technologií a nástrojů. POŽADAVKY: Výhodou je praxe na pozici technolog obrábění. Čtení výkresové dokumentace. Znalost tvorby programů pro obráběcí stroje - SOLIDCAM - VÝHODOU. Komunikativnost a flexibilitu. NABÍZÍME: Zajímavá práce v tradičn... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistent/ka pro osoby s poruchami autistického spektra (Hlinsko)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Hlinsko Požadujeme: - minimálně středoškolské vzdělání - výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup - schopnost pracovat samostatně - spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii - výbornou znalost práce s počítačem Výhodou: - sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami - zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra - řidičský průkaz skupiny B Nabízíme: - dohodu o provedení práce - 170,-- Kč/hodina - možnost odborného růstu a vzdělávání - prostor pro vlastní činorodost a sebeuplatnění - pružná pr... (více v detailu)
Neuvedeno
UČITEL/KA MŠ - pro děti se závažnými vadami řeči
Před 5 dny - AVIZO_CZ
učitelka MŠ - ve třídě zřízené podle § 16 odst. 9 Školského zákona - pro děti se závažnými vadami řeči. pracovní smlouva na rok s možností prodloužení Speciální pedagogika - státní závěrečná zkouška z logopedi... (více v detailu)
Neuvedeno
MÍCHAČ SMĚSÍ - SKLADNÍK M/Ž
Před 5 dny - AVIZO_CZ
31.7.2024 - míchání práškových a tekutých směsí podle technologického postupu, balení finálních výrobků, min. ZŠ, vhodné i pro absolventy, praxe s VZV, nutná fyzická zdatnost, dobrý zdravotní stav, flexibilita. Pracovní doba 6.00 - 14.30 hod. ... (více v detailu)
Neuvedeno
řezník/řeznice
Před 5 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT: TELEFONICKY (8:00 - 18:00), E-MAILEM, OSOBNĚ (Tyršova 861, 378 06 Suchdol nad Lužnicí) Máte rádi maso a umíte vzít za práci? Přidejte se do našeho týmu NOVÁK MASO - UZENINY s.r.o. na pozici Řezník/řeznice. Aktuálně sháníme posily do prodejny v Suchdole nad Lužnicí (prodejna se nachází v objektu Penny Marketu) Pracovní doba: PO - PÁ, ranní směna od 6:00 - 14:00 hodin, a 1x za 14 dní ranní směna v sobotu. Náplň práce: - bourání, opracování, porcování a příprava masa do pultu - výroba polotovarů dle platných receptur společnosti - kontrola správnosti cen a povinných údajů na cenovkách - prezentace zboží v prodejních pultech dle standardu společnosti - kontrola kvality, čerstvosti zboží - dodržování hygienických zásad - dodržování pravidel HACCP - komunikace a obsluh... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Základy anglického jazyka, schopnost se učit. pracovní poměr od: 11.07.2022, mzda... (více v detailu)
Neuvedeno
strojírenští kovodělníci
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pož.- pracovní flexibilita kontakt telefonicky od 9:00 - 14:00 hod. e-mailem nebo osobně středa od 14:00 - 16:00 hod. pra... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupci
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Česká výrobní firma REKO s.r.o. - viz.: www.reko-sro.cz hledá pro region : Jihomoravský a Zlínský kraj schopného obchodního zástupce- technického poradce. Požadujeme: min. SŠ - nejlépe technického směru znalost MS Office / Word, Excel/, Internet , Náplň práce: akviziční činnost - získávání nových zákazníků, udržování stávajících obchodních vztahů, technické poradenství, vedení agendy Předpoklady: komunikativnost, příjemné vystupování, odolnost vůči stresu a odmítnutí, přesvědčovací talent, asertivita, sangvinický temperament, aktivní osobnost, znalost regionu a předchozí praxe výhodou... (více v detailu)
Neuvedeno
Slévárenský dělník - slévač
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme: dotované závodní stravování pracovní poměr od: 17.09.2024, mzda: 40000 ... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistence u dítěte/osoby s poruchami autistického spektra
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Hlinsko Požadujeme: u sociálního pracovníka/ice - vyšší nebo vysokoškolské vzdělání (speciální pedagog/pedagožka, sociální pracovník/ice), u pracovníka v sociálních službách - kurz pro pracovníka v SS, výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup, schopnost pracovat samostatně, spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii, výbornou znalost práce s počítačem, řidičský průkaz skupiny B. minimálně 1 rok praxe v sociálních službách Výhodou: sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami, zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra. Nabízíme: možnost odborného růstu a vzdělávání, prostor pro vlastní činorodost a sebeuplatnění, pružná pracovní doba, nástup dle dohody s možností zaškolení. při... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - dobrý zdravotní stav (práce ve stoje), - ochotu vzdělávat se, zodpovědnost, spolehlivost, smysl pro pořádek, nekompromisní přístup k vysokým hygienickým standardům. Nabízíme: - práci na 12h směny v režimu krátký/ dlouhý týden, - stabilní rozvrh směn, nástup ihned nebo dohodou, - pracoviště v Kladně, - perspektivní zaměstnání a stabilní pracovní místo... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka nákladního automobilu
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce Slatiňany. První kontakt telefonicky nebo e-mailem. Pracovní doba od 6:45 do 15:30 hodin. Strojnický průkaz výhodou. Zaměstnanecké výhody: st... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha stacionárních recyklačních strojů
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní doba zpravidla od 15,30 hod, případně v sobotu pracovní poměr od: 01.10.2... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavačka v prodejně se smíšeným zbožím
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Prodej zboží, objednávání zboží, oceňování zboží a vedení účetní jednotky e-mail: jpkancel.jednatel@seznam.cz pracovní poměr ... (více v detailu)
Neuvedeno
VRÁTNÝ/Á, OSTRAHA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice vyhrazena pro OZP s 1.-3. stupněm invalidity a osoby zdravotně znevýhodněné. Noční směna 18:00 hod. - 06:00 hod., ranní směna 06:00 - 18:00 hod., základy pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník/servírka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Výhledy 80, Hazlov. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden (10:00-20:00 h). Požadujeme: praxe, částečná znalost NJ... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník / servírka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE Kontakt e-mailem na adresu penzion-vrbice@seznam.cz, telefonicky PO-PÁ od 8:00 do 20:00 hodin nebo osobně na pracovišti p opředchozí domluvě. - práce převáž... (více v detailu)
Neuvedeno
Příprava technické dokumentace
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Technické zaměření, čtení výkresu, samostatná práce v programu Solidwork. První kontakt telefonicky Po-Pá v čase 7.00-15.00 hod na č. 7... (více v detailu)
Neuvedeno
Maséři
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu: tř. Václava Klementa č.p. 1459, Mladá Boleslav II, 293 01 Mladá Boleslav Prvotní kontakt: tel.: 602893089, v době 8.00-20:00 e-mail: judr.mac@seznam.... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník ve výrobě hudebních nástrojů
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Různé práce při výrobě hudebních nástrojů, např. montování plechových hudebních nástrojů, letování cínovou pájkou. Výhodou kvalifikace v obdobném odvětví dosažená vzděláním nebo praxí. Dále je výhodou kvalifikace (vzdělání, praxe,..) v oboru truhlář n... (více v detailu)
Neuvedeno