Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Obsluha stacionárních recyklačních strojů
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní doba zpravidla od 15,30 hod, případně v sobotu pracovní poměr od: 01.10.2... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavačka v prodejně se smíšeným zbožím
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Prodej zboží, objednávání zboží, oceňování zboží a vedení účetní jednotky e-mail: jpkancel.jednatel@seznam.cz pracovní poměr ... (více v detailu)
Neuvedeno
VRÁTNÝ/Á, OSTRAHA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice vyhrazena pro OZP s 1.-3. stupněm invalidity a osoby zdravotně znevýhodněné. Noční směna 18:00 hod. - 06:00 hod., ranní směna 06:00 - 18:00 hod., základy pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník/servírka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Výhledy 80, Hazlov. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden (10:00-20:00 h). Požadujeme: praxe, částečná znalost NJ... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník / servírka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE Kontakt e-mailem na adresu penzion-vrbice@seznam.cz, telefonicky PO-PÁ od 8:00 do 20:00 hodin nebo osobně na pracovišti p opředchozí domluvě. - práce převáž... (více v detailu)
Neuvedeno
Příprava technické dokumentace
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Technické zaměření, čtení výkresu, samostatná práce v programu Solidwork. První kontakt telefonicky Po-Pá v čase 7.00-15.00 hod na č. 7... (více v detailu)
Neuvedeno
Maséři
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu: tř. Václava Klementa č.p. 1459, Mladá Boleslav II, 293 01 Mladá Boleslav Prvotní kontakt: tel.: 602893089, v době 8.00-20:00 e-mail: judr.mac@seznam.... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník ve výrobě hudebních nástrojů
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Různé práce při výrobě hudebních nástrojů, např. montování plechových hudebních nástrojů, letování cínovou pájkou. Výhodou kvalifikace v obdobném odvětví dosažená vzděláním nebo praxí. Dále je výhodou kvalifikace (vzdělání, praxe,..) v oboru truhlář n... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební dělník
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Jednoduché práce na stavbě, údržba a oprava budov. Osobní kontakt možný na základě předchozí telefonické domluvy. Pracovní doba od 8:00 - 16:00. Souhlas ... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeč/svářečka TIG
Před 5 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: svařování sestav z nerezových, hiníkových materiálů dle výkresové dokumentace POŽADAVKY: základní kurz svařování TIG, znalost čtení výkresové dokumentace NABÍZÍME: závodní stravování, týden dovolené navíc, výhodné mobilní t... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha v zařízeních rychlého občerstvení
Před 5 dny - AVIZO_CZ
§97 d) pracovní poměr od: 17.10.2024, mzda: 125 Obor činnost... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocníci v kuchyni
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Mytí a čištění zeleniny, mytí nádobí a ostatní pomocné práce v kuchyni. Kontakt na tel, osobně po tel. domluvě. pracov... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 5 dny - AVIZO_CZ
e-mail: grouppravda@gmail.com pomoc.kuchař na přípravu surovin, marinád, omáček povolení k zaměstnání pracovní po... (více v detailu)
Neuvedeno
MONTÉR PLASTOVÝCH OKEN, ZEDNÍK M/Ž
Před 5 dny - AVIZO_CZ
30.8.2024 - montování plastových oken, zednické práce, min. ZŠ, ŘP sk. B podmínkou, KONTAKT: Petřík Jaroslav, tel.: 608 703 909, e-mail: kancelar@sokolokn... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovníci v zákaznických kontaktních centrech
Před 5 dny - AVIZO_CZ
komunikační dovednosti o výborná angličtina (slovem i písmem) o německý/francouzský jazyk výhodou (či jiný další cizí jazyk výhodou) o proklientský přístup o samostatnost o schopnost aktivně řešit problémy o zkušenosti v oblasti I... (více v detailu)
Neuvedeno
Instalatér-topenář
Před 5 dny - AVIZO_CZ
MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Chrudim POŽADAVKY: Řidičský průkaz skupiny B Náplň práce: zhotovení, montování a oprava vnitřních a venkovních plynovodních, vodovodních, vytápěcích a kanalizačních rozvodů. ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: Stravenky, dovolená navíc, zdravotní volno, pevná pracovní doba. První kontakt učiňte, p... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač/ka v pekárně - DPP
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Osobní kontakt možný na adrese Bezručova 16, Plzeň. pracovní poměr od: 01.10.20... (více v detailu)
Neuvedeno
Rozvoz jídla a výpomoc v kuchyni (20 hodin týdně) - DPP
Před 5 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt telefonicky, e-mailem. osobně. Tel.: 775 355 750, e-mail: simeonov22@gmail.com Gastro Nástup IHNED... (více v detailu)
Neuvedeno
Speciální pedagog/pedagožka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Vrchlického č.p. 630/5, Děčín II-Nové Město, 405 02 Děčín 2 ZŠ Dr. M. Tyrše Děčín přijme kvalifikovaného speciálního pedagoga/pedagožku. Nabízíme: Zvýhodněná cena za obědy, zvýhodněná telefonní karta, přís... (více v detailu)
Neuvedeno
Odborní asistenti v administrativě
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: okres Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Pracovní doba: pružná pracovní doba (jednosměnný provoz). Náplň práce: zajištění komunikace mezi dočasně přidělenými zaměstnanci a uživateli, zdravotnickými zařízeními, komunikace s úřady aj. Požadujeme: znalost ukrajinského jazyka, znalost ruského jazyka, znalost anglického jazyka (zaměstnanci pocházej... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník, manipulant (m/ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělaní nerozhoduje, oprávnění k řízení VZV, základní znalost práce na PC, smysl pro týmovou práci POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, zodpovědnost za naskladnění, vyskladnění a přípravu materiálu a výrobků k expedici, fyzicky středně náročná práce-manipulace s břemeny nad 15 kg ZAMĚST... (více v detailu)
Neuvedeno
Výstupní kontrolor/ka kvality
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Míásto výkonu práce: Pod Chlumem č.p. 209/3 Děčín III-Staré Město, 405 02 Děčín 2 Nástup možný ihned. Náplň páce: provádění výrobní kontroly na výstupu, řešení interních neshod a spolupráce při nápravných opatřeních Požadujeme: - praxe v oboru strojírenství a zámečnictví jako výstupní kontrolor kvality nutností - znalost německého jazyka výhodou - čtení výkresové dokumentace - práce na PC - znalost systému jakosti výhodou - pečlivost, přesnost a zodpovědnost Benefity: - zaměstnání ve stabilní společnosti na trhu, s tradicí a kvalitou již od ro... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Hledáme pracovníky/pracovnice do skladu e-shopu pro balení surovin, vychystávání objednávek a skladování zboží. Rozmanitá pracovní náplň. Při ob... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistent/ka pro osoby s poruchami autistického spektra (Skuteč)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Skuteč Požadujeme: - minimálně středoškolské vzdělání - výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup - schopnost pracovat samostatně - spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii - výbornou znalost práce s počítačem Výhodou: - sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami - zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra - řidičský průkaz skupiny B Nabízíme: - dohodu o provedení práce - 170,-- Kč/hodina - možnost odborného růstu a vzdělávání - prostor pro vlastní činorodost a sebeuplatnění - pružná pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha a seřizovač jednoúčelových revolverových fréz a soustruhů
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Haladová tel.: 771 257 586 e-mail: haladova@amati.cz osobně: středa od 9:00 do 10:00 hod., Dukelská 44, 358 01 Kraslice, Schopnost čtení technických výkresů, kontrola kvality a rozměrů výrobků. Údržba a oprava strojů. Znalost měřících nástrojů a jejich pou... (více v detailu)
Neuvedeno