Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Výrobní dělníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte: - emailem na: stonemoravia@gmail.com, zašlete životopis - telefonicky na tel.č. 778 078 783.... (více v detailu)
Neuvedeno
Manikéři a pedikéři
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Svobody 543/7, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Požadujeme: znalost vietnamského jazyka výhodou, schopnost pracovat pod tlakem, praxe nebo potvrzení o rekvalifikačním kur... (více v detailu)
Neuvedeno
PROJEKTOVÝ/-Á MANAŽER/KA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
PROJEKTOVÝ/-Á MANAŽER/KA Technické vzdělání v oboru strojírenství (SŠ, VŠ) Praxe v oboru montáže technologických celků a potrubních systémů výhodou Manažerské dovednosti výhodou Znalost anglického jazyka min. na úrovni B1 Znalost německého jazyka min. na úrovni B1 výhodou Pokročilá znalost MS Excel a Word Řidičský průkaz Kariérní růst Profesionalita, pracovitost, zodpovědnost, flexibilita, komunikační a organizační schopnosti, schopnost odolávat vůči stresu a efektivně zvládat pracovní výzvy, ochota cestovat v rámci projektů mimo ČR Náplň práce: - Spolupráce při tvorbě ceno... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač/ka florista/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Do květinářství FLORCENTRUM Foltýnová v Kauflandu Moravská Třebová hledáme novou kolegyni s kreativním cítěním a láskou ke květinám. Vyučení a praxe v oboru není podmínkou-uchazečky si rádi sami zaškolíme. Důležité je, aby měla uchazečka vztah ke květinám a práce s květinami byla pro ni koníčkem. POŽADAVKY: úsměv , profesionalitu, zodpovědnost a chuť se učit novým věcem a stále se rozvíjet, minimálně středoškolské vzdělání, samostatnost, kreativní myšlení, schopnost jednat s lidmi, Jedná se o náročnější práci, která musí bavit, je pro toho, kdo je zvyklý pracovat v rychlém tempu a práce se nebojí. žŽivotopisy zasílejte jen vážní zájemci, kteří splňují předešlé předpoklady. NABÍZÍME: přátelské prostředí, ve kterém se může stále učit a zdokonalovat ve vazbě i v aranžmá, víme, jak je důležité se profe... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník- pracovnice na úklid / Třídění odpadu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme spolehlivost a samostatnost. Úvazek 6 - 8 hodin denně Tel. kontakt: 8:00 - 18:00 hod. do: 30.09.2... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka prodeje
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Hledáme zaměstnance do nově otevírající prodejny s motopříslušenstvím. Náplň práce: - aktivní prodej - komunikace se zákazníkem - práce na PC a starost o chod prodejny Požadujeme: - dobrou schopnost komunikace - spolehlivost, pečlivost a dobrou orientace na zákazníka Znalost, či orientace v motorkářském prostředí výhodou. Nabízíme: - výho... (více v detailu)
Neuvedeno
Maséři/masérky - thajské masáže
Před 4 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 01.03.2024, mzda: 19500 - 22000 Obor činnosti: Ostatní nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Pomocní pracovníci v provozovně pedikúra, manikúra
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Májová 371/34, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Ne 9:00-19:00 h. Požadujeme: znalost vietnamského jazyka výhodou. Nabízíme: dotovaný oběd, za... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka C+E
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Závoz potravin ze skladu Pardubice do skladu Horní Počernice + zpět náklad do Hradce Králové. Nakládka od 11 hod návrat kolem 19 hod. První kontakt e-m... (více v detailu)
Neuvedeno
kovář (M/Ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
- kovářské, zámečnické, přípravářské a brusičské práce Osobní kontakt možný po předchozí tel. domluvě. pracovní poměr od... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor/ka PCO (pult centralizované ochrany) - vyhrazeno pro OZP (30 hodin týdně)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
VYHRAZENo pro OZP. První kontakt E-MAILEM, TELEFONICKY. Pro informaci ohledně pracovního místa volat na uvedený telefon. Prosíme NECHODIT na pracoviště bez předchozí dohody! Prvotní kontakt je nutný telefonicky Po-Pá 8:00 - 17:00 hod., tel. 734 881 689 nebo pošlete životopis na e-mail: nabor.centrum@gado.cz. Nezapomeňte přiložit svoje platné telefonní číslo. Požadujeme: Věk nad 18 let, doložení výpisu z RT, příjemné vystupování, spolehlivost, zodpovědnost. Znalost českého jazyka slovem i písmem. Zkušenosti s bezpečnostním systémem výhodou. Dobrá zn... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeči a pomocníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Leshko Alina, tel.: 733667566, e-mail: info@mamelidi.com pracovní poměr od: 06.08.... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecní administrativní pracovníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Brova Ivan, tel.: +420 608 949 787 - 8.00-16.00 pracovní poměr od: 01.10.2024, mz... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
-první kontakt se zaměstnavatelem: Lucie Štěpánková, lucie@cortelazzi.cz pracovní poměr od: 01... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízečka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nutné mít ŘP skupiny B pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 29000 - 30000 O... (více v detailu)
Neuvedeno
zubní instrumentář/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem. Hledáme posilu do nově zavedené ordinace. Zkrácená pracovní doba pondělí až čtvrtek. Nutné splňovat zákonné požadavky na odbornost, tudíž vhodné pro absolventy kurz zubní instrumentář/ka. Požadujeme spolehlivost, chuť učit s... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič MKD
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Počátek místa výkonu práce: Rumburk, Stanko Vodičky 138/4, cesty do Albánie Požadavky: ŘP - sk. C+E, řízení vozidel, jejich údržba, skládání a nakládání zboží a ostatní související činnosti. Albánský jazyk výhodou. Jezdí se od pondělí do pátk... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeč/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Hledáme pracovníky/ce na úklid kancelářských prostor v Brně Vyhrazeno pro OZP Plat: 11 500 Kč/ měsíc Směny: HPP, 3 - 4 hod./denně Požadujeme: spolehlivost, smysl pro pořá... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha strojů na výrobu a zpracování výrobků z plastu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem nebo telefonicky v době Po - St od 8:00 - 10:00 hodin. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.... (více v detailu)
Neuvedeno
Disponent/ka mezinárodní kamionové dopravy se srbštinou
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: plánování, organizování a řízení přeprav, optimalizace trasy a časového průběhu (s následným vyhodnocením), komunikace s řidiči, práce s dohledovým systémem vozidel a optimalizování činností řidiče během přepravy. Požadavky: čeština + srbština slovem i pís... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník (10-20 hodin týdně) - OZP
Před 4 dny - AVIZO_CZ
VYHRAZENO pro OZP. První kontakt E-MAILEM, TELEFONICKY v pracovní dny od 8:00 - 13:00 hodin. Tel.: 776 563 158, 725 984 271, e-mail: pohovory@globy.cz Práce dělníka zahrnuje pomocné, montážní a manipulační pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Drobná Romana, e-mail: personalni@rehos-nejdek.cz Stravování, příspěvek do penzijního připojištění, pět týdnů dovolené ... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič mezinárodní kamionové dopravy (m/ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: minimálně komunikativní znalost ruského nebo ukrajinského jazyka. Místo výkonu práce: okres Ústí nad Labem + ČR/EU Kontakt: telefonic... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeč/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Očekáváme od Vás: - samostatnost - selský rozum, přirozenou zodpovědnost a chuť pracovat - pečlivost, flexibilitu Náplň práce: - úklid prostor pobočky - výdej stravy a činnosti spojené s provozem výdejny - údržba zeleně v areálu pobočky - podíl na řešení odpadového hospodářství na pobočce Nabízíme Vám: - zaměstnání v ryze české prosperující společnosti - zázemí rodinné firmy - práci v d... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Vyhrazeno pro OZZ a OZP Prodej vína v OD Albert Pracovní doba Po-Ne 9-14 14-19 Možnost i na DPP nebo DPČ Výhody: sleva na produkty První kontakt: Štěpán Ka... (více v detailu)
Neuvedeno