Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Montér kovových konstrukcí
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: znalost čtení výkresové dokumentace Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: monterikovu@post.cz... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecní administrativní pracovníci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Borysenko Khrystyna, tel.: 776 618 065, e-mail: workintensemanagement@gmail.com Náplň práce: - vyřizování administrativních věcí, znalost PC - komunikace s dodavateli, odběrateli a externími partnery - zpracování různých podkladů přidělencý hpracovníků - práce s interním informačním sys... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Logistická 153, Úherce, 330 23 Nýřany Požadavky: - Ochota pracovat v třísměnném provozu - Spolehlivost Pracovní náplň: montáž autosedaček na lince; vhodné pro fyzicky zdatné uchazeče; práce ve stabilní společnosti; čisté a moderní pracovní prostředí. Nabízíme: Náborový příspěvek 7000 CZK, st... (více v detailu)
Neuvedeno
úklidový pracovník/ce
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Popis činnosti: úklidové práce - úklid kanceláří a společných prostor. Pracovní doba: odpolední. Co Vám můžeme nabídnout: perspektivu dlouhodobého a stálého zaměstnání, práci v prostředí české společnosti. Náborový příspěvek ve výši 5 000 Kč, bonus z... (více v detailu)
Neuvedeno
MANIPULAČNÍ DĚLNÍCI VE VÝROBĚ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: bezúhonnost, manuální zručnost, učenlivost a fyzická zdatnost. Kontakt: telefonicky. pracovní poměr... (více v detailu)
Neuvedeno
SERVÍRKA/ČÍŠNÍK
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Znalost německého jazyka výhodou. Mzda 25.000,- Kč + pohyblivá složka. Roční odměny. Hlásit se telefonicky. prac... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC strojů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný IHNED. Požadavky: praxe ve strojírenské výrobě; znalost čtení technické dokumentace; zkušenost z prostředí systémů CNC řízení výhodou; důslednost a technickou zdatnost; samostatnost, zodpovědný přístup k práci; ochota pracovat ve vícesměnném provozu Náplň práce: obsluha CNC strojů na opracování kovů; upínání nástrojů, polotovarů a ustavování jejich polohy na CNC strojích Nabízíme: zajímavou práci ve stabilní zahraniční firmě; zvyšování kvalifi... (více v detailu)
Neuvedeno
Zpracovatel masa
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Středně těžká práce v chladu, ve stoje, zvedání břemen, zručnost, rychlost, odpovědnost pracovní poměr od:... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavači smíšeného zboží
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nguyen Van Ngoc, tel.: 773676929 - St-Čt: 15:00-17:00, e-mail: tuandinh0911@gmail.com Náplň práce: Práce s pokladnou v obchodu s asijskými výrobky, doplňování zboží, objednávání zboží u dodavatelů Požadujeme: zdatnost, časová flexibilita, pečlivost, zodpovědnost a samostatnost, umět s pokladním systémem, o... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR/KA CNC OHRAŇOVACÍHO LISU
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Manuální zručnost, samostatnost Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, závodní stravování Hlásit se e-mailem nebo telefonicky Po-Pá od 8:... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialisté podpory podnikání
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Formanová Dominika, e-mail: formanova.dominika@feg.eu Pozice: Product Owner Požadavky:to drive ROI and Customer satisfaction of entrusted product. Product owner should be representing what and why should be done with product. Product owner is also responsible for vision of entrusted product, public representation/managing stakeholders and should... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulační dělník/-ce kuchárny
Před 3 dny - AVIZO_CZ
CIZ Bližší specifikace práce: přípravné práce při jatečném opracování drůbeže. Pracovní doba: jednosměnný provoz s postupným nástupem na směny: 3:30 - 12:00 hod. Pozn. Nástup na dobu určitou s možností prodloužení, u cizinců nástup ode dne vydání potvrzení povolení k dlouhodobému pobytu za účelem zaměstnání formou zaměstnanecké karty, pracovní poměr trvá po dobu platnosti zaměstnanecké karty. Výhody: Závodní stravování (cena oběda 25,- Kč), dovolená nad rámec stanovený zákoníkem p... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka sk. C
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: denní rozvoz zboží Požadavky: řidičský průkaz sk.C; profesní průkaz Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: radek@drago.cz - telefonicky... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulační dělníci ve výrobě
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nutný dobrý zdravotní stav. Fyzicky náročná práce, zvedání a manipulace s těžkými břemeny. Spolehlivost, pečlivost, odpovědnost, pracovitost. Znalost ukrajinského jazyka vítána, není ale podmínkou. Sjedn... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní uklízeči a pomocníci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Krychfalushiy Marta, tel.: 770134771, e-mail: szilvia.kondracsin@fosterfacility.com pracovní po... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební montéři (kromě montérů suchých staveb)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Spolehlivost, pracovitost. Místo výkonu práce v rámci Jihomoravského kraje. Kontakt možný telefonicky na č. 777605139 - Lyudmyla Hrynazhuk ne... (více v detailu)
Neuvedeno
Seřizovač/ka vstřikovacích lisů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: přestavby forem, seřizování, nastavování výrobních zařízení dle dokumentace DAQP, směnová údržba na formách, jejich čištění a prohlídky, podíl na optimalizaci výrobních procesů; nájezdy výroby a její ukončení, kontrola dílů; zajištění plynulého chodu výroby Požadujeme: Základní znalost vstřikolisů (ENGEL, ARBURG výhodou); znalost ovládání robotů (schopnost programování výhodou); praktické a teoretické znalosti z oblasti ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha gastro tiskárny
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup dohodou.. Popis práce: - obsluha gastro tiskárny na potisk potravin dle návrhů - spuštění tiskařských úloh, sledování průběhu tisku - kontrola a doplnění potřebných materiálů (potravinářské barvy) - kontrola kvality tisku, kompletace objednávek, případně provádění úprav - promazávání a balení výrobků - pravidelná údržba stroje Požadavky: - vztah k pečení - pečlivost, zodpovědnost - statut osoby se zdravotním postižením (OZP, OZZ) Nabízíme: - stabilní pra... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ nákladního vozidla
Před 3 dny - AVIZO_CZ
ŘP sk. C, profesní průkaz podmínkou. pracovní poměr od: 27.05.2024, mzda: 35000 - ... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedníci - stavební dělníci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Karlovarský kraj. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: 7:00-16:00 h. Požadujeme: plné pracovní nasazení, zkušenosti, zručnost, spolehlivost, pracovitost, zaměstnanci se do místa pracoviště dopravují sami. Kontakt pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor/ka výroby
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Práce převážně ve stoje a přecházení mezi jednotlivými opracovatelskými stanicemi; svozový autobus po trase Přerov - Prosenice - Osek n. B. - Lipník n. B. - Slavíč - Drahotuše - CTP Hranice. Náplň práce: vizuální i strojová kontrola různých typů různých typů vyfukovaných nebo vstřikovaných plastových dílů; opracovávání a montáž plastových výrobků na jednoúčelových strojích; závěrečná kontrola hotových výrobků a jejich balení pro zákazníka Požadavky: praxe z podobn... (více v detailu)
Neuvedeno
Pedagogický/á pracovník/ce pro výuku účetnictví, ekonomiky a daní
Před 3 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: odborná kvalifikace podle Zákona č. 563/2004 Sb.,o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů NABÍZÍME: příspěvky na stravování, penzijní spo... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátoři logistiky
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pozice:Operátoři logistiky OC Kontakt: Schneiderová Tereza, tel.: 722 169 521, e-mail: tereza.schneiderova@doosan.com První kontakt e-mailem nebo telefonicky po -čt od 9:00 - 15:00, pá od 9:00 - 12:00 hod. Náplň práce: manuální zaskladňování materiálů v interním a externím skladu. Požadujeme - pečlivost, spolehlivost a dochvilnost - praxi ve skl... (více v detailu)
Neuvedeno
ODJEHLOVAČ / ODJEHLOVAČKA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Odjehlování kol z lehkých slitin, vyvrtávání středových otvorů kol, kontrola nepropustnosti kol. Manuální zručnost, fyzická zdatnost, spolehlivost. Doporučenky lze projednávat každé úterý a čtvrtek v čase od 8 do 9 hod. Výhody:... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabídka přivýdělku - Polština
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Viz text v obrázku...
Jihomoravský kraj
Neuvedeno