Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Přijímám klientky
Před 3 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Přijímám klientky gellak, manikúra, korekce, rezervace přes Instagram sabi_nailsplzen_ nebo WhatsApp. Pracuji s profesionalním ma... (více v detailu)
Plzeňský kraj
400
 Kč
Gogo Faima
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Loosing a lover is one of the worst experiences in life but it is even more hurting when you run into a fake spell caster who just scams your money with out yielding you any positive results of getting back your lost lover. Gogo faima is here to solve all those problems for you. F... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Schanim
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den hledam roznaseni letacku Havířově děkuji
Neuvedeno
Prodám
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den hledam práci roznaseni letacku Havířově dekuji
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: areál Tesco (rychlé občerstvení PANDA), Pražská 2494/15, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Požadujeme: znalost vietnamského jazyka výhodou. Nabízíme: dot... (více v detailu)
Neuvedeno
MECHANIK / MECHANIČKA MĚŘENÍ A REGULACE
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: zajišťuje úpravy a údržbu zařízení měření a regulace, podílí se na chodu kalibračního střediska a obsluhy dispečerského pracoviště pro vytápění budov - Upř... (více v detailu)
Neuvedeno
Inspektor kvality
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Prvotní informace: telefonicky: 725 361 570 pondělí - pátek Zaměstnanecké výhody: 13. plat, 7 dnů volna navíc, stravenky v hodnotě 180,- Kč, př... (více v detailu)
Neuvedeno
Konstruktér/ka vstřikovacích forem
Před 4 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ: konstrukce vstřikovacích forem, tvorba 3D modelů, sestav, 2D výkresů nástrojů, spoluúčast při zkouškách forem, návrhy optimalizací, evidence, revize technických dokumentů, optimalizace vstřikovacích nástrojů, správa a archivace CAD dat atd. POŽADUJEME: SŠ/VŠ vzdělání. praxe v oboru., znalost 3D+2D konstruování v CAD, znalost kons... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
-první kontakt se zaměstnavatelem: Gyorgy Szuma,776352707,bellaservice@email.cz,předem nutný telefonický kontakt Po-Pá 12-15 hod. uskladňování zboží, vychystáván... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojník sklářských zařízení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
D Mzda je uváděna včetně směnových příplatků Variabilní složka mzdy až 2 500 CZK Zaměstnanecké výhody: 13. a 14. plat, variabilní složba mzdy, podnikové stravování, 5 dní dovolené navíc, Cafeteria V případě zájmu nás kont... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků
Před 4 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 01.02.2024, mzda: 19500 Obor činnosti: Lo... (více v detailu)
Neuvedeno
Konzulatanti - Associate
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kontakt e-mail: Sofie.Hanusova@adastra-abc.com náplň práce v rámci externích projektů se budete účastnit interview se zákazníky, budete vytvářet hypotézy a provádět analýzy pro jejich potvrzení nebo vyvrácení a na jejich základě budete navrhovat řešení zadaných problémů - v rámci interních projektů... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač / ka masa
Před 4 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu se hlásit e-mailem nebo telefonicky od 23.9.2024 pracovní poměr od: 01.11.2024, ... (více v detailu)
Neuvedeno
ASISTENT/KA PEDAGOGA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu kontaktovat zaměstnavatele e-mailem nebo telefonicky. pracovní poměr od: 01.10.2024, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Vrátný/strážný
Před 4 dny - AVIZO_CZ
VOLNÉ MÍSTO JE VHODNÉ PRO OZP s maximálně 1. st. invalidity! Místo výkonu práce: Slatiňany Ostraha objektu s vrátnicí. Požadavky: certifikát strážného Pracovní doba: Nepřetržitý provoz-denní a noční Po ukončení zkušební doby, možnost osobního ohodnocení. ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: 25 dnů dovolené, možnost osobního ohodnocení ... (více v detailu)
Neuvedeno
OBSLUHA VÝROBNÍHO ZAŘÍZENÍ (M+Ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
OBSLUHA VÝROBNÍHO ZAŘÍZENÍ Náplň práce: - míchání surovin (míchač), kontrola nanášení asfaltové směsi, obsluha navíječky (navíjení pásů do rolí), balení, paletizace, odvoz hotových výrobků do skladu Požadujeme: ochotu vykonávat fyzickou práci ve 3-směnném provozu Nabízíme: motivující finanční ohodnocení v závislosti na výkonu a kvalitě odvedené práce možnost pracovního postupu Nástup možný ihned nebo dle dohody Zaměstnanecké výhody: st... (více v detailu)
Neuvedeno
VEDOUCÍ SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/ PRACOVNICE + ŘEDITEL / ŘEDITELKA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb. v platném znění: - Vyšší odborné vzdělání v oborech zaměřených na sociální práci, sociální a humanitární práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost - Vysokoškolské vzdělání (Bc. či Mgr.) v oborech zaměřených na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, s... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí prodejny, prodavač/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: praxe nejlépe v prodeji obuvi a textilu KONTAKT: e-mailem, osobně, výběrové řízení bude upřesněno dle počtu uchazečů.... (více v detailu)
Neuvedeno
Figuranti, dělníci výkopových prací a dělníci v oblasti výstavby inženýrských děl
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Jednoduché pomocné, přípravné, obslužné a manipulační práce ve stavebnictví (např. zemní práce při přípravě a úpravě terénu, manipulační práce se stavebními hmotami, materiály, polotovary a výrobky, př... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/pracovnice úklidu (pouze OZP)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: úklid kanceláří, WC, doplňování hygienického materiálu, jedná se o úklid zázemí firmy POŽADAVKY: spolehlivost,samostatnost, zkušenosti s úklidem NABÍZÍME: Nástup možný ihned. Vhodné pro OZP, OZZ. Nabízíme profesionální zaškolení, zázemí stabilní firmy, zaměstnanecké výhody, ovlivnitelná složka mzdy,osobní přístup Nabízíme zkrácený pracovní úvazek 10. až 15.hodin / týden.V... (více v detailu)
Neuvedeno
Agronom
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Dřevíkov - Hlinsko v Čechách ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: naturální výhody, podnikové stravování, zvláštní prémie První kontakt učiňte, prosím, na výše uvedeném tel... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostraha prodejny Lidl
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. PP na 12 měsíců. Náplň práce: Strážní a pochůzková činnost, práce s kamerovým systémem, zajištění ostrahy a ochrany osob a majetku, kontrola dodržování bezpečnostních předpisů, spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost. Požadujeme: Věk nad 18 let, doložení výpisu z RT, základní znalost práce na PC, znalost českého jazyka slovem i písmem, příjemné vystupování, spolehlivost, zodpovědnost, flexibilitu, schopnost objektivně vyhodnotit a vyřešit mimořádnou situaci (krádeže). Certifikát Strážný nebo Detektiv (zajistíme) a praxe v pozici Ostraha prodejny výhodou. Nabízíme: Práci ve stabilní spo... (více v detailu)
Neuvedeno
provozní technik údržby (Operational Maintenance Technician)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
-první kontakt se zaměstnavatelem: Adella Rudovská,adella.rudovska@alza.cz -zaměstnanecké výhody: zaměstnanecké slevy na firemní produkty, příspěvek ... (více v detailu)
Neuvedeno
Maséři (kromě odborných masérů ve zdravotnictví)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Adámková Michaela, tel.: 607 044 234 (volat dopoledne ve všední dny) Upřesňující informace: Požadujeme rekvalifik... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
svoz materiálu od zákazníků kontejnerovým vozidlem. Požadován ŘP sk. C, praxe výhodou. Možnost zaškolení. Vazačský a jeřábnický průkaz výhodou. Pracovní... (více v detailu)
Neuvedeno