Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Traktorista
Před 4 dny - AVIZO_CZ
práce v rostlinné výrobě, obsluha moderních technologií a strojů pracovní poměr od: 21.08.2024, ... (více v detailu)
Neuvedeno
ZDRAVOTNÍ SESTRA (M/Ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt emailem nebo telefonicky po-pá 10:00-18:00. Práce zdravotní sestry v ambulantním provozu zavedené neurologické ambulance v Moravských Budějo... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Znalost indické kuchyně a indického koření. Kontakt: e-mailem pracovní poměr od: 01.09.2024, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistence u dítěte/osoby s poruchami autistického spektra
Před 4 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: u sociálního pracovníka/ice - vyšší nebo vysokoškolské vzdělání (speciální pedagog/pedagožka, sociální pracovník/ice), u pracovníka v sociálních službách - kurz pro pracovníka v SS, výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup, schopnost pracovat samostatně, spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii, minimálně 1 rok praxe v sociálních službách Výhodou: sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami, zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra NABÍZÍME: dohodu o provedení práce, možnost odborného růstu a vzdělávání, prostor pro vlastní činorodost a sebeuplat... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavači
Před 4 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 20.09.2024, mzda: 21300 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Ošetřovatelé skotu - dojiči
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Trstěnice 13, Trstěnice u Mariánských Lázní. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Ne dle plánu (ranní směna 3:30-9:30 h, odpolední směna 14:30-20:30 h). Požadujeme: praxe a řidičský průkaz sk. T výh... (více v detailu)
Neuvedeno
pomocný kuchař/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Osobní kontakt možný po předchozí tel. domluvě. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 250... (více v detailu)
Neuvedeno
FYZIOTERAPEUT/KA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: osobně - Vltavínská 1289/10, telefonicky: 568 808 131 v dopoledních hodinách, Vhodné i pro OZZ pracovní poměr od:... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělník
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: E-mail: milan.dunajcik@forvia.com -práce ve výrobě pracovní poměr od: 01.07.202... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/pracovnice v sociálních službách pro Azylový dům pro muže
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - vzdělání min. SOU; - kladný vztah k cílové skupině, - kvalifikační kurz pro PSS výhodou; - spolehlivost, trestní bezúhonnost, flexibilita, empatie; komunikační dovednosti, proaktivní a zodpovědný přístup - schopnost pracovat v týmu i samostatně, - ochotu k průběžnému vzdělávání, Nabízíme: - práci na dohodu o provedení práce (12 hodinové směny – den, noc) do budoucna s možností práce na DPČ nebo HPP; - týmovou spolupráci; - nástup možný po dohodě; - mzdová sazba: 140,-Kč/hod. Náležitosti písemné přihlášky: - Strukturovaný životopis s uvedením kontaktních údaj... (více v detailu)
Neuvedeno
disponent/disponentka MKD
Před 4 dny - AVIZO_CZ
komunikace se zákazníky a řidiči, plánování a evidence tras, plánování směn, vytváření objednávek Způsob kontaktování zaměstnavatele:... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistent/ka pro osoby s poruchami autistického spektra
Před 4 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: minimálně středoškolské vzdělání, výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup, schopnost pracovat samostatně, spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii, výborná znalost práce s počítačem VÝHODOU: sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami, zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra, ŘP B NABÍZÍME: dohodu o provedení práce, možnost odborného růstu a vzdělávání, prostor pro vlastní činorodost a sebeuplatnění, pružná pracovní doba, nástup dle dohody s... (více v detailu)
Neuvedeno
Údržbář - řidič (možno i OZP neob OZZ)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Údržbářské práce v prodejnách s potravinami na Rokycansku + rozvoz zboží (potraviny, drogerie). Vhodné i pro OZP/OZZ. pracovní poměr od: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Seřizovač CNC bodovacích a svařovacích robotických zařízení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou. Náplň práce: Seřizování a nastavování CNC bodovacích poloautomatů na výrobu drátěných sítí a dále nastavování a seřizování svařovacích robotů. Požadujeme: ÚSO vzdělání, znalost čtení výkresové dokumentace, manuální zručnost, zodpovědnost, ochotu učit se novým věcem, aktivní přístup k práci, časovou flexibiliu…. Zaměstnanecké výhody: Dobré mzdové podmínky, příspěvek na stravné... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Před 4 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT - IVANNA KARPOVYCH, e-mail: akrapovychgroup@gmail.com pracovní poměr od: 01.10.... (více v detailu)
Neuvedeno
SVÁŘEČ TIG
Před 4 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED Mzdové rozpětí závisí na dovednostech a schopnostech uchazeče. Jednosměnný nebo dvousměnný provoz. POŽADUJEME: - praxe v oboru podmínkou - samostatnost, spolehlivost - manuální zručnost - znalost výkresové dokumetace - svářečský průkaz NABÍZÍME: - motivující finanční ohodnocení dle pracovních výsledků - možné čerpání zdravotního volna - 5 dní na kalendářní rok - narozeninový de... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní pomocní manipulační pracovníci (kromě výroby)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT - Vasyl Madar, tel.: 775513834 Po - Pá 10:00 - 12:00h. pracovní poměr od: 19.09.2... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník úklidu - zkrácený úvazek
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme pracovníky na úklid, zkrácený úvazek 6 hodin denně. Místem výkonu práce jsou Napajedla. Co u nás budete dělat: úklid kanceláří a domácností. Požadavky: pracovitost, spolehlivost, samostatnost. Co nabízíme: práce na pracovní smlouvu s možností prodloužení, dlouhodobá spolupráce, pravidelná mzda, měsíční odměny, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 14.11.2022, mzda: 21480 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Operátor/ka stroje (lis, laser)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: kompletní obsluha a nastavení stroje a nástrojů - lis, laser; pravidelná údržba stroje; relizace projektů dle pokynů. Požadavky: čtení výkresové dokumentace; zkušenosti s nastavováním parametrů CNC stroje výhodou; flexibilita, samostatnost. Zaměstnanecké výhody: týden dovolené nad rámec ZP; příspěvek na dojíždění; Cafeteria; př... (více v detailu)
Neuvedeno
MANIPULAČNÍ DĚLNÍK/DĚLNICE
Před 4 dny - AVIZO_CZ
19.9.2024 - balení finalních výrobků, min ZŠ, vhodné i pro absolventy, OZP a OZZ, technické a logické myšlení, vzdělávání nebo praxe v chemickém průmyslu výhodou. KONTAKT: zaslat životopis na e-mail: salesmanager... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Shuangfeng Xu, tel.: 606337621 - Po-pá 10-15 hod. osobně na adrese provozovny po předchozí tel. domluvě Jedná se o práci v asijské restauraci. Požadujeme znalost příprav... (více v detailu)
Neuvedeno
Seřizovači
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Americká 278/16, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Čt 6:00-15:00 h, Pá 6:00-12:30 h. Požadujeme: výuční list v oboru strojírenství, znalost technických výkresů a měř... (více v detailu)
Neuvedeno
Instalatéři, potrubáři, stavební zámečníci a klempíři m/ž
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: - řidičský průkaz. sk. B - manuální zručnost - praxe v měření, řezání, závitování, ohýbání, spojování, instalace - údržba a opravy potrubí - samostatnost, spolehlivost a flexibilní přístup Zaměstnanecké v... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník/pracovnice
Před 4 dny - AVIZO_CZ
MÍSTO VHODNÉ PRO OZP s inval. 2. a 3. stupně Místo výkonu Slatiňany. Výpomoc při úklidu administrativní budovy - kancelářské prostory, sociální zařízení, kuchyňky, společné prostory, chodby. Pracovní doba 2 dny v týdnu po 16 hodině. NABÍZENÉ VÝHODY: Benefity: - bon... (více v detailu)
Neuvedeno