Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Pracovník/ce v živočišné výrobě
Před 4 dny - AVIZO_CZ
NABÍZÍME: příspěvek na oběd, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění KONTAKT: e-mailem, osobně (Staré Město č.p.5), telefonicky... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecní administrativní pracovníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou pracovní poměr od: 01.... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha strojů a technickcýh zařízení - obsluha stacionárních strojů a zařízení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: jednoduchá manuální práce, montáž a kompletace světlometů, eskalace na nadřízeného/teamleadera v případě problému. Požadavky: Manuální zručnost ověřena testováním, schopnost práce pod tlakem, scho... (více v detailu)
Neuvedeno
Kontrolor/kontrolorka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný IHNED. Zájemci se mohou hlásit: - telefonicky na čísle 731 647 404 - paní Andrea Antošová pracovní po... (více v detailu)
Neuvedeno
pomocní skladníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt se zaměstnavatelem: Janek Erdeli,+420608067106, pracovní poměr od: 01.10.20... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Prvotní informace: e-mail: rk.gastro@seznam.cz Upřesňujicí informace: - praxe v oboru min. 2 roky výhodou - dobré zdravotní předpoklady - ... (více v detailu)
Neuvedeno
LABORANT/KA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Vstupní, mezioperační a výstupní kontrola výrobků Fyzikálně-chemické a mikrobiologické rozbory v laboratoři Požadujeme: SŠ/VŠ (nejlépe chemického, potravinářského nebo zemědělského oboru) Pečlivost, spolehlivost Časová flexibilita (třísměnný provoz, vč. víkendů) Praxe výhodou Co Vám můžeme nabídnout: 13. mzda Měsíční prémie až 15 % Nadstandardní příplatky za víkend (+50 %) Příspěvek na dojíždění až 3000 ... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrativní pracovník / pracovnice
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Umět pracovat v interních systémech a dobře ovládat různé druhy softwaru, jako jsou programy pro práci s obsahem, správu dokumentů, vyhledávání informací nebo tvorbu webových stráne... (více v detailu)
Neuvedeno
svářeč/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou. Pracovník na pozici svářeč - CO2, případně pomocné práce v kovovýrobě Požadujeme: svářečský průkaz /není podmínkou/, spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost, časovou flexibilitu, manuální zručnost, praxe v oboru výhodou. Zaměstnanecké výhody: Dobré mzdové podmínky, příspěvek na stravné, příspěvek na penzijní pojištění, čtvrtlení motiv... (více v detailu)
Neuvedeno
*Soustružník (m/ž) - Velké Meziříčí
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Soustružnické práce, obráběcí práce, nejedná se o sériovou práci; 5 týdnů dovolené, stravenkový paušál, nápojový automat zdarma; První kontakt: - telefonicky ... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči a obsluha zemědělských strojů
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Dřevíkov č.p. 58, Vysočina První kontakt učiňte prosím na výše uvedeném telefonním čísle nebo na e-mailové ... (více v detailu)
Neuvedeno
Regionální manager/ka prodejen pro Severní Moravu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pro naše dvě značkové prodejny Hypermarket Globus Havířov a Hypermarket Globus Opava hledáme schopného managera/ku. Co Vám můžeme nabídnout: o motivující mzdu 41.500,- a velmi zajímavé finanční ohodnocení o pružnou pracovní dobu s možností externí smluvní spolupráce o zázemí stabilní a dynamicky rozvíjející se společnosti o multisport karta, slevy na firemní produkty, slevy na servis telefonů a výhodné zaměstnanecké mobilní tarify o úvodní 2-3 týdenní seznámení s naší firmou na zavedených brněnských prodejnách o zajímavou práci, která Vás bude bavit o firemní automobil i pro soukromé použití Co bude náplní Vaší práce: o řízení svěřených prodejen tak, aby dosahovaly co nejlepších výsledků o každodenní komunikace s prodejci a jejich motivace o nábor nových prodejců a jejich školení přímo na prodejnách o trénink prodejních dovedností našich stávajících prodejců o hledání... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/pracovnice úklidu / zkrácený úvazek / pouze pro OZP
Před 4 dny - AVIZO_CZ
MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Andílci s.r.o. - pracoviště ČSAD ICOM Lanškroun, Nádražní č.p. 165 Žichlínské Předměstí, 563 01 Lanškroun NÁSTUP MOŽNÝ IHNED VYMEZENO PRO OZP, OZZ NÁPLŇ PRÁCE: úklid kancelářských prostor, WC, doplňování hygienického materiálu POŽADUJEME: spolehlivost, samostatnost, zkušenosti s úklidem NABÍZÍME: - zkrácený pracovní úvazek 10 - 15 hodin/týden - dle domluvy - pružná pracovní doba - hodinová mzda od 130 Kč/hod., o... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšníci a servírky
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní doba 10:00 - 23:00 Víkend 10:00 - 24:00 Nástup ihned . pracovní poměr od: 23.09.2... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní pomocní manipulační pracovníci (kromě výroby)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: tel.: 776 383 333, (volejte po-čt od 9-11:00hod.) pracovní poměr od: 01.08.202... (více v detailu)
Neuvedeno
Kontrola hotových výrobků
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Hlinsko Požadavky: namátková kontrola výrobků vyrobených na CNC strojích. Čtění technické výkresové dokumentace. Práce s počítačem. Zaměstnanecké výhody: zvláštní prémie, příspěvek na stravování. První kontakt učiňte prosím na výše uvedeném telefonním čísl... (více v detailu)
Neuvedeno
Výrobní dělníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte: - emailem na: stonemoravia@gmail.com, zašlete životopis - telefonicky na tel.č. 778 078 783.... (více v detailu)
Neuvedeno
Manikéři a pedikéři
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Svobody 543/7, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Požadujeme: znalost vietnamského jazyka výhodou, schopnost pracovat pod tlakem, praxe nebo potvrzení o rekvalifikačním kur... (více v detailu)
Neuvedeno
PROJEKTOVÝ/-Á MANAŽER/KA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
PROJEKTOVÝ/-Á MANAŽER/KA Technické vzdělání v oboru strojírenství (SŠ, VŠ) Praxe v oboru montáže technologických celků a potrubních systémů výhodou Manažerské dovednosti výhodou Znalost anglického jazyka min. na úrovni B1 Znalost německého jazyka min. na úrovni B1 výhodou Pokročilá znalost MS Excel a Word Řidičský průkaz Kariérní růst Profesionalita, pracovitost, zodpovědnost, flexibilita, komunikační a organizační schopnosti, schopnost odolávat vůči stresu a efektivně zvládat pracovní výzvy, ochota cestovat v rámci projektů mimo ČR Náplň práce: - Spolupráce při tvorbě ceno... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač/ka florista/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Do květinářství FLORCENTRUM Foltýnová v Kauflandu Moravská Třebová hledáme novou kolegyni s kreativním cítěním a láskou ke květinám. Vyučení a praxe v oboru není podmínkou-uchazečky si rádi sami zaškolíme. Důležité je, aby měla uchazečka vztah ke květinám a práce s květinami byla pro ni koníčkem. POŽADAVKY: úsměv , profesionalitu, zodpovědnost a chuť se učit novým věcem a stále se rozvíjet, minimálně středoškolské vzdělání, samostatnost, kreativní myšlení, schopnost jednat s lidmi, Jedná se o náročnější práci, která musí bavit, je pro toho, kdo je zvyklý pracovat v rychlém tempu a práce se nebojí. žŽivotopisy zasílejte jen vážní zájemci, kteří splňují předešlé předpoklady. NABÍZÍME: přátelské prostředí, ve kterém se může stále učit a zdokonalovat ve vazbě i v aranžmá, víme, jak je důležité se profe... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník- pracovnice na úklid / Třídění odpadu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme spolehlivost a samostatnost. Úvazek 6 - 8 hodin denně Tel. kontakt: 8:00 - 18:00 hod. do: 30.09.2... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka prodeje
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Hledáme zaměstnance do nově otevírající prodejny s motopříslušenstvím. Náplň práce: - aktivní prodej - komunikace se zákazníkem - práce na PC a starost o chod prodejny Požadujeme: - dobrou schopnost komunikace - spolehlivost, pečlivost a dobrou orientace na zákazníka Znalost, či orientace v motorkářském prostředí výhodou. Nabízíme: - výho... (více v detailu)
Neuvedeno
Maséři/masérky - thajské masáže
Před 4 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 01.03.2024, mzda: 19500 - 22000 Obor činnosti: Ostatní nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Pomocní pracovníci v provozovně pedikúra, manikúra
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Májová 371/34, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Ne 9:00-19:00 h. Požadujeme: znalost vietnamského jazyka výhodou. Nabízíme: dotovaný oběd, za... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka C+E
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Závoz potravin ze skladu Pardubice do skladu Horní Počernice + zpět náklad do Hradce Králové. Nakládka od 11 hod návrat kolem 19 hod. První kontakt e-m... (více v detailu)
Neuvedeno