Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

mechanik pro výrobu a montáž CNC řezacích strojů (M/Ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
- mechanik pro výrobu a montáž moderních CNC řezacích strojů pro termické dělení materiálu laserem, plazmou a autogenem -prac. náplň: montovat různorodé mechanické díly, balit hotové stroje a připravovat je k expedici, instalovat hotové stroje u zákazníků v různých koutech světa, servisovat stroje u zákazníků -požadujeme: spolehlivost... (více v detailu)
Neuvedeno
*Pracovník/pracovnice úklidu OZP
Před 4 dny - AVIZO_CZ
JOBMATCH - CHRÁNĚNÝ PRACOVNÍ TRH PRO OZP1,2; Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby s invalidním důchodem dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Pracovní doba bude domluvena dle časových možností uchazečů (2x týdně dopoledne). Nástup možný ihned. Náplň práce: úklid kanceláří, chodeb a soc. zařízení Uchazeč/ka o zaměstnání kontaktuj... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní uklízeči a pomocníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující údaje: Požadavky: zdravotní způsobilost, flexibilita, samostatnost, aktivní přístup k práci, zaměstnavatel je ochoten zaměstnat cizince Náplň práce: Namáhavá práce, jedná s... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Víta Nejedlého č.p. 1471 295 01 Mnichovo Hradiště Prvotní kontakt: tel.: 734 785 757 (po-pá 9-14 hod.) nebo osobně: Staroměstské náměstí 107, 293 01 Mladá Boleslav PO - PÁ 9 - 14 hodin Z... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební technici, stavbyvedoucí
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Výhodou autorizace Pracoviště Ostrava a okolí KONTAKT: e-mailem pracovní poměr od: 19.09.2024, mzda... (více v detailu)
Neuvedeno
Údržbář - řidič
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Údržbářské práce v prodejnách s potravinami na Rokycansku + rozvoz zboží (potraviny, drogerie). pracovní poměr od: 19.09.202... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní pracovníci obchodního provozu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: obchodní a nákupní centrum, Svatý Kříž 297, 350 02 Cheb - Háje. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Náplň práce: vybalování zboží, doplňování zboží, příjem zboží, zvedání břemena nad 20 kg. Požadujeme: znalost vietnamského jazyk v... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/ice úklidových služeb
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Jedná se o úklid kanceláří, pouze pro OZP. Pracovní doba po - pá, 18:00 - 21:00 hodin. Kontakt: telefonicky do: 30.09.... (více v detailu)
Neuvedeno
Manažer/ka strategického nákupu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: vyhledávání nových dodavatelů materiálů a komponent, vyjednávání smluvních podmínek s dodavateli, spolupráce s tuzemskými a zahraničními dodavateli, účast na auditech dodavatelů, vyhledávání možných úspor, spolupráce na uvolňování projektů do sériové výroby, řízení týmu strategického nákupu atd. POŽADUJEME: SŠ/VŠ vzdělání, praxe na obdobné pozici... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči/ky nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Řidičské oprávnění C+E, bezúhonnost, profesní způsobilost pracovní poměr od: 18.09.2024, mzda... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník/servírka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Číšník/servírka - pracovní doba pružná, požadavkem je praxe v oboru, hrubá mzda od 21.500,- Kč, pracovní poměr na dobu neur... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci výrobků z kombinovaných materiálů (m/ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: manuální zručnost, fyzická zdatnost a ochota pracovat ve směnném provozu, výpis z rejstříku trestů. Montážní a doplňkové práce. Náplň práce: obsluha výrobní linky + dalších zařízení potřebných pro výrobu na pracovišti. Průběžná kontrola kvalitativních výrobních para... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník / pracovnice v sociálních službách
Před 4 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt telefonicky, e-mailem. Tel.: 777 760 199, e-mail: nzdmkcliscina@vzajemnesouziti.cz - práce s dětmi a mládeží 6 - 26 let v sociálně vyloučené lokalitě - kontaktní práce ambulantní formou (v centru), v případě potřeby i v terénu - příprava a realizace volnočasových a sociálně aktivizačních programů - spolupráce s návaznými službami, úřady a institucemi dle potřeb klientů - spolupráce s fundraiserem při psaní a realizaci ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Atfeh Natalie, tel.: 603 188 438, e-mail: n.penven@gmail.com pracovní poměr od: 01.0... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeči
Před 4 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte telefonicky na tel.č. 770 104 784. Upřesňující informace: Vzdělání ve strojírenském oboru výhodou, předchozí zkušenosti se svařováním nezbytné (jde o výrobu ocelových kontejnerů - abroll, mulda). Nutná zodpovědnost, samostatnost, manuální zručnost, znalost svařování (poloautomat, metoda 135 MIG/MAG, platný svářečský průkaz výhodou) a čtení výkres... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v kovovýrobě
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Americká 278/16, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Čt 6:00-15:00 h, Pá 6:00-12:30 h. Náplň práce: řezání profilů, ohýbání a stříhání plechů, práce na CNC strojích, montážní práce. Požadujeme: výuční list v oboru strojírenství, zkušenosti s měř... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Hrochův Týnec Požadavky: trestní bezúhonnost, spolehlivost, zodpovědnost, zkušenosti, ŘP skup. B výhodou Prvotní kontak... (více v detailu)
Neuvedeno
uklízeč/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Vyhrazeno pro OZP. Nástup ihned. Pracovní úvazek 20-40 hod týdně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Úklid vstupních a provozních prostor, kanceláří, úklid sociálního zařízení. Úklid jídelny, běžné činnosti spojené s úklidem kuchyňky (nádobí, myčka). Zaměstnanecké výhody: Dotované stravování v místě pracoviště, možnost ubytování, doprava do z... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí kuchyně
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný IHNED nebo dle domluvy. Náplň práce: Komplexní řízení chodu kuchyně – od objednávek surovin, přes plánování a kontrolu přípravy pokrmů až po dodržování kvality a hygienických standardů. Aktivní rozvoj kuchyňského provozu – hledání nových receptur, inovace jídelníčku a zvyšování efektivity práce. Spolupráce s nutričním terapeutem a vrchní sestrou. Podílet se na rozvoji kuchyně. Vedení a motivace týmu kuchařek, plánování jejich směn a zajištění jejich dalšíh... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeči
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Khalemskaia Elizaveta, e-mail: khalemskaia@visapoint.online -praxe v oboru min. 2 roky výhodou -požadujeme dobrou fyzickou kondici -ang... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník- pracovnice na úklid / Oknař - oknařka / Strojník - strojnice
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - spolehlivost - řidičský průkaz sk. B - práce ze štaflí - ochota učit se novým věcem Tel. kontakt: 8:00 - 18:00 ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři/pomocné kuchařky
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pomocný kuchař v bistru se specializací na asijskou, zejména čínskou a vietnamskou kuchyni. Pozice je vhodná pro zájemce s vysokým pracovním nasazením. První kont... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK OBCHODNÍHO ODDĚLENÍ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
zaměstnavatele kontaktujte pro sjednání osobní schůzky na uvedeném tel. čísle v pracovní dny od 9:00 do 16:00 hodin nebo na e-mailové adrese POŽADAVKY: škola obchodního nebo ekonomického směru Anglický jazyk - schopnost porozumět anglickému text... (více v detailu)
Neuvedeno
Provozní zámečníci, údržbáři
Před 4 dny - AVIZO_CZ
náplň práce: provádí běžné a střední opravy strojů a zařízení, včetně jeřábů. Provádí manipulaci s materiálem pro účely údržby a výroby. Podmínkou svářečský... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka pedagoga
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: splnění kvalifikačních požadavků dle zákona o ped. pracovnících. Nabízíme FKSP. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: telefonicky 606765691 ne... (více v detailu)
Neuvedeno