Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

POMOCNÝ STAVEBNÍ DĚLNÍK
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Barandov 251, 463 31 Chrastava a okres Liberec Fyzická zdatnost Hlásit se emailem nebo telefonicky v době 8.... (více v detailu)
Neuvedeno
OSTRAHA PRODEJNY LIDL
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. Požadujeme: Věk nad 18 let, doložení výpisu z RT, příjemné vystupování, spolehlivost, zodpovědnost, flexibilitu. Základy práce na PC pro kamerový systém, znalost českého jazyka slovem i písmem. Schopnost adekvátně reagovat v rámci mimořádných situací (krádeže). Praxe a certifikát strážného výhodou. Náplň práce: Strážní a detektivní činnost na prodejně, kamerový monitoring, zajištění ochrany majetku a osob, bezpečnostní dohled nad celou prodejnou. Spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost. Nabízíme: Práci ve stabilní společnosti na HPP i DPP, odměny za zadržení osob při páchání trestné činnosti a za zjištění a vyře... (více v detailu)
Neuvedeno
SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/PRACOVNICE
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní smlouva na 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou (při oboustranné spokojenosti), jednosměnný provoz - pružná pracovní doba. Zkrácený pracovní úvazek na 24 hodin týdně (úvazek 0,6). Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventy. Náplň práce: vedení osobní dokumentace uživatelů, tvorba a revize Individuálních plánů uživatelů, základní sociální poradenství, vedení jednání se zájemci o službu, komunikace s uživateli a jejich opatrovníky a dalšími zainteresovanými osobami, podílení se na tvorbě interních dokumentů a rozvoji organizace, účast na střediskových a celopferdích poradách, zástup v přímé práci s uživateli. Požadavky: vzdělání podle zákona 108/2006 (min. vyšší odborné v sociální oblasti); znalost práce s nepříznivou situací klienta; komunikační dovednosti a schopnost vyjednávání; orientace na klienta a jeho potřeby; ochota dále se vzdělávat a učit se... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÁ SÍLA V KUCHYNI
Před 3 dny - AVIZO_CZ
z:20/9/2024 Krátký/dlouhý týden. Nabízíme firemní stravování. Kontakt osobně, telefonicky, emailem. pracovní poměr... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební montéři (kromě montérů suchých staveb)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Ing. Richard Matoušek, tel.: 725 003 333, e-mail: 2019.powercrew@gmail.com 9:00-11:00, pondělí a čtvrtek Práce stavebního montéra obnáší demontáže a montáže oken, dveří, parapetů, stínicích systémů, bednění apod. Stavební montér t... (více v detailu)
Neuvedeno
EXPEDIENT/- KA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Vaší náplní práce bude expedování zboží a výrobků dle dodacích listů a příjem zboží z výroby. pracovní poměr od: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha strojů na výrobu a zpracování výrobků z plastu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: pracovitost, spolehlivost, zodpovědnost; Náplň práce: obsluha strojů na výrobu a zpracování výrobků z plastu, kontrola a belení výrobku; Kontaktovat nás můžete e.malem... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulační dělník/dělnice
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Vykonává různorodé činnosti při výrobě výrobků a dílců. Pomocné práce u pozic: obsluha CNC strojů, zámečníci, svářeči. Výhodou je praxe v oboru. Rozložení směn závisí na aktuální zakázce (buď v režimu 8hodinových směn ráno/odpole... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci/ce potravinářské výroby
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pozice: Dělníci/ce potravinářské výroby OC Kontakt: Týrová Eva, tel.: 727 834 137, e-mail: info@masnarosovice.cz První kontakt e-mailem nebo telefonicky od 6:00 do 13:00 hod. Nástup od 12.3.2024. Mzda: 22 680,- Kč M... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocná síla v kuchyni
Před 3 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE spolupráci při objednávání, přejímce, přezkušování, skladování a konzervaci zboží spolupráce při sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů přijímání kuchyňských objednávek a úprava produktů a pokrmů zpracování a úprava polotovarů ošetřování kuchyňsk... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební montéři
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Česká republika. Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) - poté možné prodloužení. Zkrácený úvazek 20 hod/týdně. Pracovní doba: může se lišit dle potřeb zaměstnavatele. Požadujeme: znalost NJ a RJ výhodou, praxe výhodou. Nabízíme: v případě potřeby je možn... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Před 3 dny - AVIZO_CZ
prvotní kontakt - infoprahaa@seznam.cz kontaktní osoba - Kljuchivska Svitlana, tel.: +420 777 337 085, e-mail: petrovci2009@seznam.cz FYZI... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha textilních strojů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: Obsazujeme několik pozic ve výrobním závodě na tkacích a objemovacích strojích, kde pracují zejména ženy a rovněž máme pozice vhodné i pro muže na barvicích a skacích strojích. Uplatnění u nás najdou i ti, kteří to umí se šicím strojem. POŽADAVKY: Důležitá je pro nás chuť do práce, manuální zručnost a ochota učit se novým věcem. Vše ostatní Vás umíme naučit. NABÍZÍME: stravenkový paušál, věrnostní prémie,... (více v detailu)
Neuvedeno
STRÁŽNÝ/ STRÁŽNÁ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
20.9.2024 - evidence vozidel, kontrola zaměstnanců, vydávání klíčů, obchůzky. I ZŠ, certifikát strážného nutný, základní znalost práce na PC, POUZE PRO OZP, pracovní doba 7:00-19:00, 19:00-7:00. KONTAKT: NECHODIT NA PRACOVIŠTĚ, SCHŮZKU DOMLUVIT... (více v detailu)
Neuvedeno
ROZVOZ JÍDEL
Před 3 dny - AVIZO_CZ
z:20/9/2024 (HPP, DPP, DPČ) Nabízíme: - ranní směny pondělí až pátek (7-00-11.00 hod.), 20hod./týden. Požadujeme: - ŘP sk.B. Kontakt telefonicky, e... (více v detailu)
Neuvedeno
operátor
Před 3 dny - AVIZO_CZ
- praxe na VZV, dobré komunikační dovednosti, spolehlivost, samostatnost - vykládání a nakládání kamionů, naskladnění zboží do určených skladových pozic; potvrzování dodacích listů, manifestů a jiných dokumentů, kt. jsou spojeny s vykládkou a nakládkou zboží včetně množství; přebír... (více v detailu)
Neuvedeno
Spa Manager/ Ostatní řídící pracovníci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
PRVOTNÍ KONTAKT E-MAILEM - Kristýna Richtrová, e-mail: kristyna@immigreat.cz Požadujeme znalost angličtiny na vysoké úrovni. Dal... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK PEKAŘSKÉ VÝROBY
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Doplňující informace: směnnost,jednosměnný + noční Kontakt:e-mailem pracovní poměr od: 01.02.202... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecní administrativní pracovníci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
director.prg@superland.cz KONTAKT PRVOTNĚ E-MAILEM : Pokud jste připraveni se k nám připojit a stát se součástí našeho týmu, zašlete svůj životopis s fotografií a motivačním dopisem na adresu director.prg@superland.cz Požadované dovednosti Práce s PC - základní ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník výroby
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pozice: Pracovník výroby místo vhodné i pro absolventy kompletace balení popcornu v sáčcích a kyblících do kartonu a na palety, příprava palet pro sklad a expedice smlouva na dobu neurčitou, systém odměn,příspěvek na stravu Mzda: 31 000 Kč Uchazeči... (více v detailu)
Neuvedeno
provozní zámečník
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Manuální zručnost, ochotu pracovat na směny, fyzická zdatnost, spolehlivost, samostatnost, odpovědnost, smysl pro týmovou práci. Nabízíme: Práce na HPP, zázemí stabilní české společnosti s více než 120 letou tradicí, příjemné pracovní prostředí a férový přístup, možnost profesního růstu, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Hospodyně v domácnosti
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Jedná se o fyzicky náročnou práci - práce ve stoje, zvedání břemen. Náplní práce je úklid a údržba, běžné domácí a obslužné práce, zametání, vysávání, mytí a leštění podlah a nábytku, praní, žehlení. Zájemci se mohou hlásit: - za... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci mechanických zařízení
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: manuální zručnost, schopnost čtení výkresové dokumentace; samostatnost; spolehlivost; časová flexibilita Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pana Jakuba Pitnera: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: dsp@dspprerov.cz; - telefonicky (... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecní administrativní pracovníci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Angel Gamino Murillo, e-mail: admin@elmexikano.com pracovní poměr od: 01.09.2023, mzda: 1... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialisté v oblasti počítačových sítí (kromě správců)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: e-mail: danica_polisenska@mckinsey.com - požadujeme: - výpis z registru trestů - jazykové schopnosti : angličtina slovem i písmem / práce v mezinárodním týmu - pracovní zkušenosti s řešením různych dotazů operativne - výhodou zkušenosti či kurzy ... (více v detailu)
Neuvedeno