Řezník v hotelovém provozu

Kontakt: Sluka Jiří, tel.: 602 415 089, e-mail: personalni@bohemia-lazne.cz (9,00 - 15,30 hod) prac. doba: po - pá 6.00 - 14.30 hod. mzda - dle délky praxe a zapracování + prémie a ostatní... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Číšník/servírka veřejných provozů - cukrárna
Kontakt: Sluka Jiří,tel.602 415 089 e-mail: director@bohemia-lazne.cz Osobní kontakt: 9,30 - 12,00 a 13,30 - 16,30 hod směnný provoz - krátký, dlouhý týden (10.00 - 22.00) předpoklady pro týmovou spolupráci, samostatnost a spolehlivost udržování pořá... (více v detailu)
ŘEZNÍK / ŘEZNICE
Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky), nepřetržitý provoz. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: pavelkova@pejskar-uzeniny.cz Místo výkonu práce: Žď... (více v detailu)
Manipulační dělníci ve výrobě, Výroba a provoz
Před 3 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu pište na uvedený email. pracovní poměr od: 22.04.2024, mzda: 19500 - 3... (více v detailu)
Neuvedeno
Automechanik/čka
Místo výkonu práce: Plzeňská 208/36, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Vhodné i pro absolventy. Pracovní doba: pružná pracovní doba (jednosměnný provoz). Náplň práce: jedná se o samostatného/samostatnou dělníka/dělnici do auto a pneu servisu. P... (více v detailu)
Strojírenští kovodělníci
Místo výkonu práce: Hazlov. Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:00 h x 14:00-22:00 h x 22:00-6:00 h). Náplň práce: vzhledová úprava odlitků, máčení, stříkání, vizuální kontrola opracovaných dílů. Požadujeme: předpokladem je manuální zručnost, spolehlivost, dobrý zdravotní sta... (více v detailu)
Mechanik, opravář
Před 4 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Staré Město 135 -kompletace zámečníckých výrobků -oprava stavebních strojů - možná práce na DPČ prémie Hlásit se na e - mail konstrukce@empec.cz... (více v detailu)
Neuvedeno
Nástrojař CNC
Před 4 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání vyučení, schopnost samostatně programovat CNC stroje - jednoduchá tříosová frézka a soustruh POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, jednosměnný provoz ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: stravenky, čištění firemních prac... (více v detailu)
Neuvedeno
dělník tesařsko truhlářské výroby - výroba stropních a stěnových dřevěných panelů
Před 4 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT TELEFONICKY NEBO E-MAILEM (po-pá 6,30 - 14,30 hodin) Náplň práce: práce na výrobě dřevěných stěnových panelů, dřevěných stropních panelů Požadujeme: ochotu pracovat ve směnném provozu, spolehlivost, manuální zručnost, samostatnost Pracovní doba:dvousměnný provoz, 6.00 h - 14.00 h a 14.00 h - 22.00 h Nabízíme:ke konci roku mimořá... (více v detailu)
Neuvedeno
Provozní zaměstnanec
Před 8 dny - AVIZO_CZ
vzdělání v oboru farmacie Hlásit se e-mailem pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 22000 - 2200... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechanici a opraváři osobních automobilů
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Drechsler Martin, osobně: Horní 1226, Chodov, v 7:00hod e-mail: madrecat@email.cz Požadujeme řidičský půkaz sk. B Zaměstnanecké výhody: ... (více v detailu)
Neuvedeno
*zaměstnanec do pekárny - mísič/mísička
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Praxe v potravinářském oboru výhodou, práce v noci. Nejlépe vyučení v oboru pekař či kuchař. Náplní práce je příprava těst. zvýhodněný zaměstnanecký telefonní tarif, zvýhodněná cena na tankování PHM, možnost závod... (více v detailu)
Neuvedeno
Lakýrník DO PŘÍPRAVNY na jednosměnný provoz v Chocni
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Lakýrník DO PŘÍPRAVNY na jednosměnný provoz v Chocni Zkušenosti s přípravou karosérie před a po laku. Práce vhodná i pro ženy. Nabízíme teplou a suchou dílnu. Nebudete zvedat a nosit těžké věci. Jsme úspěšná společnost vyrábějící ultralehká letadla s inovativní výrobou a perspektivou dalšího rozvoje v oblasti letectví. Vy budete upravovat povrch letadla před a po laku. Co u nás budete dělat? U nás budete pracovat v hezké a čisté výrobě. Ráno půjdete na své pracoviště a tam od vedoucího výroby dostanete informace, na čem se bude pracovat. Budete kytovat, brousit - ručně brusným papírem, s bruskou, leštičkou, které mají odsávací systém. Všechny díly jsou lehké nebo uchycené na podstavcích. Co k tomu potřebujete umět? Potřebujete zkušenosti s přípravou karo... (více v detailu)
Neuvedeno
AUTOMECHANIK/AUTOMECHANIČKA
Před 7 dny - AVIZO_CZ
I ABSOLVENTI. Strukturovaný profesní životopis zašlete na e-mail: premysl.kristek@forteas.cz, tel. 775 750 345 (volat 6:00-14:30), osobně Mostkovice 529 mezi 6:00-14:30 Pracovní doba: Po-Pá 6:00-14:30 hod. Požadujeme: praxe v oboru výhodou, samostatnost, pečlivost, manuální zručnost Náplň práce: oprava a údržba vojenské techniky, strojů, provádění preventivních prohlídek a preventivní údržby, techniky, strojů a zaří... (více v detailu)
Neuvedeno
SMĚNOVÝ MISTR PROVOZU
Před 9 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: SŠ technického směru, znalost práce na PC, svědomitost, zodpovědnost, samostatnost, aktivní přístup k práci Nástupní mzda 35000 - 45000 Kč Jednosměnný / dvousměnný provoz Zaměstnanecké výhody: prémie... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor/ka profilových CNC laserů
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Operátor profilových CNC laserů - kontakt: 7-17 hodin Po-Pá Hledáme kolegu, který doplní náš tým jako operátor pro CNC profilové lasery. Výroba je zaměřena jak na vlastní finální produkty, tak na kooperační výrobu. Vaší náplní práce bude obsluha CNC profilových laserů Trumpf a Adige (načtení programu, konfigurace parametrů stroje, měření vyrobených kusů). Spolupracovat budete s technology výroby. Možný profesní růst, dle dosažených výsledků a znalostí. Vhodné i pro absolventy. Požadujeme: - pracovitost, pečlivost, odpovědnost, - schopnost chtít a učit se nové věci a technologie, - komunikativního týmového hráče, - aktivního člověka s chutí pracovat, - technické předpoklady, - čtení technické dokumentace. Nabízíme: - možnost podílet se na výrobě vlastních finálníc... (více v detailu)
Neuvedeno
lisař/ka
Před 9 dny - AVIZO_CZ
obsluha vstřikovacího stroje, lehké montážní práce, 12 hod. směny, dobrý zdrav. stav, prac. poměr na 2 roky s možností prodloužení, závodní stravování, týden dovolené navíc, příspěvek na dojíždění, přísp... (více v detailu)
Neuvedeno
programátor/ka velmi přesných obráběcích strojů
Před 9 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce: Vidhostická 457 Vroutek zkušenosti s formařinou příplatky na oběd, prémie dle výsledků firmy kontakt: tel.: 724358612, e-mail: info@a... (více v detailu)
Neuvedeno
mechanik/mechanička pneuservisu
Před 9 dny - AVIZO_CZ
vzdělání v oboru není nutné, prokáže-li uchazeč dostatečnou praxi vhodné i pro absolventy nástup 1.9.2024 nebo dle dohody i v jiném termínu mzda + prémie kontakt: 7236046... (více v detailu)
Neuvedeno
MISTR/OVÁ VÝROBY
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Co Vás čeká? Řízení přípravy a realizace výroby a montáže ocelových konstrukcí. Přejímka a evidence materiálů pro výrobu. Kontrola dodržování technologických postupů, plánů výroby, kvality výrobků a termínů dle stanových plánů. Odpovědnost za realizaci zakázky dle schválené výrobní dokumentace. Požadujeme - středoškolské vzdělání v technickém směru, řidičský průkaz skupiny B (vyšší výhodou), orientaci v technické a výrobní dokumentaci, znalost práce na PC - MS Office- Word, Excel. Organiz... (více v detailu)
Neuvedeno
operátor/ka výroby - montážní dělník/dělnice
Před 9 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce: Hitachi Astemo Czech, Velemyšleves - Minice 60, Průmyslová zóna Triangle agenturní zaměstnání náplň práce: obsluha stacionárních strojů a zařízení, práce se záznamovou dokumentací požadujeme: samostatnost , spolehlivost, pečlivost při práci ochota pracovat ve 4směnném provozu zdravotní způsobilost praxe na obdobné pozici výhodou stravné, dodatková dovolená,příspěvek na dopravu, příspěvek na praní oděvů, doch... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeči
Před 9 dny - AVIZO_CZ
pozice: Svářeči Nástup: ihned na neurčito Mzda: 33000,- až 40000,- Kč Kontakt: Ing. Jakub Kovařík, MBA, tel. 604 847 608, email: kovarik.jakub@technoing.cz Prvotní kontakt: telefonicky, emailem, osobně v provozovně Místo výkonu: Rosovická 1896, 263 01 Dobříš Popis: Do našeho týmu svářečů hledáme nového kolegu - staňte se součástí stabilní rodinné firmy s pohodovou pracovní atmosférou a v případě Vašeho zájmu i možností vycestovat do celého světa! Co požadujeme: Znalost výkresové dokumentace, odpovědnost, pečlivost, férové jednání a svářečský průkaz CO2 s tím, že průkaz VZV, vazačské a jeřábnické zkoušky výhodou... (více v detailu)
Neuvedeno
SLÉVAČ HLINÍKOVÝCH SLITIN
Před 10 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pracovní činnost: výroba hliníkových odlitků Místo činnosti: slévárna hliníku Možnost prodloužení PP na dobu neurčitou Nabízené výhody: prémie 0-50%, st... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
SLÉVAČ HLINÍKOVÝCH SLITIN
Před 10 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pracovní činnost: výroba hliníkových odlitků Místo činnosti: slévárna hliníku Možnost prodloužení PP na dobu neurčitou Nabízené výhody: prémie 0-50%, st... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
konstruktér/ka
Před 9 dny - AVIZO_CZ
pozice: konstruktér/ka Nástup: ihned Mzda: 50000,- až 65000,- Kč Kontaktní osoba: Jakub Kovařík, tel. 604 847 608, email: kovarik.jakub@technoing.cz, osobně na adrese firmy: Rosovická 1896, Dobříš Popis: Do našeho týmu konstruktérů hledáme nového kolegu či kolegyni - staňte se součástí stabilní rodinné firmy s pohodovou pracovní atmosférou a v případě Vašeho zájmu i možností vycestovat do celého světa! Co požadujeme: Znalost 3D modelování a tvorby výkresové dokumentace v programu SolidWorks, ř.p. sk. B, Znalost NJ/AJ výhodou. Co nabízíme: Nástupní atraktivní plat 50 - 65+ tis. Kč (dle zku... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeči
Před 10 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V případě zájmu nás kontaktujte: - osobně vždy v pondělí od 07:00 do 14:00 hod na adrese výkonu práce - emailem na: simplex@ppi.cz, zašlete životopis - telefonicky na tel.č. 728 181 592. Upřesňující informace: POŽADUJEME: - znalost a zkušenost se svářením MIG/MAG (včetně broušení) - minimální stupeň vyučení (jakýkoliv... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce