Operátor/ka profilových CNC laserů

Operátor profilových CNC laserů - kontakt: 7-17 hodin Po-Pá Hledáme kolegu, který doplní náš tým jako operátor pro CNC profilové lasery. Výroba je zaměřena jak na vlastní finální produkty, tak na kooperační výrobu. Vaší náplní práce bude obsluha CNC profilových laserů Trumpf a Adige (načtení programu, konfigurace parametrů stroje, měření vyrobených kusů). Spolupracovat budete s technology výroby. Možný profesní růst, dle dosažených výsledků a znalostí. Vhodné i pro absolventy. Požadujeme: - pracovitost, pečlivost, odpovědnost, - schopnost chtít a učit se nové věci a technologie, - komunikativního týmového hráče, - aktivního člověka s chutí pracovat, - technické předpoklady, - čtení technické dokumentace. Nabízíme: - možnost podílet se na výrobě vlastních finálníc... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Obsluha číslicově řízených strojů - laseru a CNC ohraňovacího lisu
Náplň práce: seřizování a obsluha laseru a CNC ohraňovacího listu. Požadavky: znalost čtení výkresové dokumentace podmínkou, praxe v oboru výhodou. Zaměstnanecké výhody: věrnostní 13.plat, mimořádné prémie, příspěvek na s... (více v detailu)
Obsluha CNC
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný IHNED. Náplň práce: Programování vyráběných dílů; Obsluha CNC soustruhu (operační systém Heidenhain) Požadujeme: Základní znalost obrábění; Všeobecný technický přehled; Znalost čtení výkresové dokumentace; Manuální zručnost, sp... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor/ka výroby
Před 3 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 01.07.2024, mzda: 31000 Obor činnosti: Řemesl... (více v detailu)
Neuvedeno
operátor/ka výroby - montáž
- ruční montáž kabelových svazků dle předem stanového postupu - praxe v oboru výhodou - prac. doba 5:30 - 14:00 hodin - prac. poměr na 6 měs. s možností prodloužení Osobní... (více v detailu)
*Obchodně technický referent - laser (m/ž)
Náplň práce: Obchodní činnost - zajištění práce pro nový laserový dělicí stroj na plechy, péče o stávající zákazníky, získávání nových zákazníků, plánování zakázek na výrobu, organizační činnosti. Zaměstnanecké výhody: 25 dnů dovolené, zkrácená pracovní doba 7,5h, pří... (více v detailu)
Strojník sklářských zařízení
Před 2 dny - AVIZO_CZ
D Strojník sklářských zařízení: -nastavování zařízení (CNC strojů, robotů, enkapsulačních lisů), uvolňování 1. kusu, důraz na kvalitu -operátor přípravných linek, potisků, pecí, vrstvení, finální linky, průmyslových robotů -provozy čelních laminovaných skel, bočních kalených skel, bočních laminovaných skel, ARG výroba ... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR/KA VÝROBY
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pomocné práce na pracovišti FIPA, doplňování dílů k čištění a zpracování, zakládání a balení očištěných a zpracovaných dílů. Hlásit se e-mailem, popř. osobně, vždy ve čtvrtek od 12.00... (více v detailu)
Neuvedeno
operátor/ka nabíjecího vozu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadavky řidičský průkaz skupiny C profesní průkaz osvědčení ADR (výbušné látky a předměty) výhodou trestní bezúhonnost základní znalost práce na PC výborné komunikační schopnosti a loajalita znalost cizího jazyka výhodou jednosměnný provoz perspektivní práci v dynamické a rozvíjející se firmě odborné školení a další možné vzdělávání odpovídající finanční ohodnocení podle kvality a výsl... (více v detailu)
Neuvedeno
Prográmator CNC - Technolog
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SŠ technického směru, Práce na PC (MS Office; CAD/CAM - Siemens NX; Vericut; Teamcenter) - velkou výhodou, Znalost technologie obrábění, volba nástrojů a základní řezné podmínky, ŘP sk. B Zaměstnanecké výhody: o Pružná pracovní doba 7,5 hod /den o 5 týdnů dovolené o 3 dny SICK DAYS o Odpovídající finanční ohodnocení o Pravidelné vzdělávání a školení o Prá... (více v detailu)
PROVOZNÍ CHEMIK/ČKA - OPERÁTOR/KA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Společnost TEMPERATIOR s.r.o. je jedním z největších evropských výrobců pohonných hmot z obnovitelných zdrojů. Náplň práce: - sledování a řízení technologického procesu chemické výroby pomocí řídicího systému z velína - fyzická kontrola činnosti a stavu technologie během pracovní směny Požadujeme: - SOU nebo SOŠ technického, strojírenského nebo chemického směru - Uživatelskou znalost práce na PC - Ochotu pracovat na směny (nepřet... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha číslicově řízených strojů - soustružníci
Požadavky: seřizování a obsluha CNC soustruhů, znalost čtení výkresové dokumentace podmínkou, praxe v oboru výhodou. Zaměstnanecké výhody: věrnostní 13.plat, mimořádné prémie, příspěvek na stravné, dle km ... (více v detailu)
operátor/ka montážní linky a lisovny
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Hlubany 146, Podbořany 44101 třísměnný provoz manuální zručnost, flexibilita, spolehlivost, pečlivost zvláštní prémie, stravenkový paušál kontakt:tel.: 415211824, 602211498, e-... (více v detailu)
Neuvedeno
operátor/ka výroby - montážní dělník/dělnice
Před 3 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce: Hitachi Astemo Czech, Velemyšleves - Minice 60, Průmyslová zóna Triangle agenturní zaměstnání náplň práce: obsluha stacionárních strojů a zařízení, práce se záznamovou dokumentací požadujeme: samostatnost , spolehlivost, pečlivost při práci ochota pracovat ve 4směnném provozu zdravotní způsobilost praxe na obdobné pozici výhodou stravné, dodatková dovolená,příspěvek na dopravu, příspěvek na praní oděvů, doch... (více v detailu)
Neuvedeno
programátor/ka velmi přesných obráběcích strojů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce: Vidhostická 457 Vroutek zkušenosti s formařinou příplatky na oběd, prémie dle výsledků firmy kontakt: tel.: 724358612, e-mail: info@a... (více v detailu)
Neuvedeno
CNC Frézař
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Provádění výrobních operací dle výkresové dokumentace a technologických postupů Provádění mezioperační kontroly dle kontrolních postupů; práce s dílenskými měřidly Požadavky:... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
CNC Frézař
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Provádění výrobních operací dle výkresové dokumentace a technologických postupů Provádění mezioperační kontroly dle kontrolních postupů; práce s dílenskými měřidly Požadavky:... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Vedoucí provozního oddělení
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - VŠ vzdělání - praxe v logistice, spedičních službách či dopravě alespoň 1 rok - analytické a organizační schopnosti, odolnost vůči stresu - pečlivost, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilita, samostatnost, loajalita - angličtina/němčina - mírně pokročilý - výborná znalost MS Office, práce na PC Náplň práce: - zodpovědnost za výsledek oddělení - vedení a motivování přímých podřízených a dalších pracovníků oddělení logistiky - komunikace se zákazníky ... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojírenský dělník/dělnice
do: 02.10.2025, mzda: 28475 Obor činnosti: Řemesla, průmysl, výroba nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Frézaři /CNC obráběcí stroj
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Pod Borkem č.p. 313 Čejetičky 293 01 Mladá Boleslav 1 Prvotní kontakt: email: jana.havrancova@montana-mb.cz TEL. 722 961 515 PO-PÁ 7:00 - 15:00 Znalost práce na CNC obráběcím stroji výhodo... (více v detailu)
Neuvedeno
Technolog ve strojírenství
Před 2 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: e-mailem nebo telefonicky (Všední dny 8:00 - 17:00) Nástup možný ihned nebo dle dohody. Programování na 2D a 3D laseru dle výkresové dokumentace, znalost softwaru AutoCAD, Solidworks - Schopnost samostatně řešit technické úkoly a optimalizovat výrobní procesy - Pe... (více v detailu)
Neuvedeno
Brusič/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: broušení nakulato, naplocho POŽADAVKY: vzdělání ve strojírenském oboru, praxe 3 roky výhodou, zodpovědnost a samostatnost, vysoké pracovní nasazení, znalost technických výkresů NABÍZÍME: Stravenkový paušál, penzijní/životní připojištění,25 dnů dovolené, možnost vz... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař
ZamK; První kontakt e-mailem; pracovní poměr od: 01.05.2024, mzda: 18900 - 19000 ... (více v detailu)
PRADLENA
Pozice je vhodná i pro cizince na zaměstanecké karty. pracovní poměr od: 01.11.2024, mzda... (více v detailu)
Dělníci ve výrobě - obráběči
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Vhodné i pro absolventy. Smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Základní hrubá nástupní mzda od 20.000 Kč, s příplatky (bonusy, prašné prostředí, ...) až od 25.000 Kč/měs. Pracovní činnost : o finální opracování výrobku ze speciálních vláken - soustružením, frézováním, řezáním, vrtáním dle výrobních výkresů a v požadované kvalitě, rozměrech a tolerancích Požadujeme: o vyučen v oboru truhlář/ obráběč kovů (popř. prokazatelná praxe) o manuální zručnost, fyzická zdatnost, pečlivost o znalost práce na obráběcích, dřevoobráběcích strojích o orientace ve výkresové dokumen... (více v detailu)
Neuvedeno
STROJÍRENSKÝ KOVODĚLNÍK / KOVODĚLNICE
Před 3 dny - AVIZO_CZ
STROJÍRENSKÝ KOVODĚLNÍK / KOVODĚLNICE - Místo výkonu práce: Černožice 170, 503 04 Černožice nad Labem - PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned - Požadujeme: min. vyučení v oboru, praxi minimálně 2 roky, nutná znalost výkresové dokumentace, znalost prác... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce