*zaměstnanec do pekárny - mísič/mísička

Praxe v potravinářském oboru výhodou, práce v noci. Nejlépe vyučení v oboru pekař či kuchař. Náplní práce je příprava těst. zvýhodněný zaměstnanecký telefonní tarif, zvýhodněná cena na tankování PHM, možnost závod... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Dispečer/dispečerka junior
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - znalost českého jazyka - podmínkou - podmínkou je pokročilá znalost anglického jazyka - slovem i písmem - samostatnost, pracovistost, odolnost vůči stresu, organizační schopnosti Zaměstnanecké výhody: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocné stavební a montážní práce
Před 2 dny - AVIZO_CZ
kontakt eliska.kratochvilova@atia.cz ŘP - B práce v Praze i mimío Praha do: 30.09.2025, mzd... (více v detailu)
Neuvedeno
*Traktorista/traktoristka - vyhrnování hnoje - farma Blízkov
Krmení, dojení, úklid stáje Vyučení v oboru není podmínkou - zaučíme Zvýhodněné stravování, možnost ubytování, příspěvek na životní/starobní pojištění, odměn... (více v detailu)
Kuchař
ZamK; První kontakt e-mailem; pracovní poměr od: 01.05.2024, mzda: 18900 - 19000 ... (více v detailu)
Anketář/anketářka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Průzkum trhu do: 30.09.2025, mzda: 10000 Vzdělání: ZŠ Obor č... (více v detailu)
Neuvedeno
AUTOMECHANIK/AUTOMECHANIČKA
Nástup ihned. I absolventi. Osobní kontakt po telefonické domluvě pan Štefek, tel. 737 775 556 (volat 7:00-16:00). Pracovní doba: Po-Pá 7:00-16:00 hod. (občas soboty dle potřeby max.4-5 hod. dopoledne) Požadavky: vyučen... (více v detailu)
Zedník
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Práce dle zakázek zaměstnavatele. Fyzicky náročná práce. Kontakt: na uvedený email nebo telefonicky... (více v detailu)
Neuvedeno
Pochůzkář strojovny
V případě oboustranné spokojenosti prodloužení na pracovní poměr na dobu neurčitou. Pochůzková činnost strojovny, spolupráce s obsluhou kotle a zapisování chodu kotlů na PC. Ochota se učit novým věcem. Nadstandartní systém benefitů. Z... (více v detailu)
Ošetřovatel/ka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Zaměstnanecké výhody: podnikové stravování Kontakt: emailem (kristyna.pasecka@kzcr.eu) nebo telefonicky (8:00-15:00) do:... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební dělník- zedník
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení (obor nerozhoduje), praxe v oboru min. 5 let, ŘP skup. B výhodou Hlásit se telefonicky nebo na emai... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník/dělnice suché výstavby staveb - sádrokartonář/sádrokartnářka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení (obor nerozhoduje), praxe v oboru min. 3 roky, ŘP skup. B výhodou Hlásit se telefonicky nebo na ema... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedník - údržbář/ka
Nástup možný ihned. Přijmeme nového kolegu/novou kolegyni na údržbářské a zednické práce, opravu zpevněných ploch, běžnou údržbu městského mobiliáře, řízení dopravních prostředků. Práce na HPP. Požadujeme ŘP sk. B - aktivní řidič, dobrý zdravotní stav - práce ve výškách, praxe vítána. Zaměstnanecké výho... (více v detailu)
TESAŘ/TESAŘKA
Nástup ihned. Osobní kontakt po tel. domluvě pan Menšík René, tel.: 777 312 039. Pracovní doba: Po-Pá 8:00-16:30 hod. Místo výkonu práce: Prostějov, Vyškov. P... (více v detailu)
Pracovník technické podpory/servisu nákladních vozů
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - minimálně 1 rok praxe - znalost ruského popř. ukrajinského jazyka na komunikativní úrovni - podmínkou - znalost českého jazyka - podmínkou - technické zaměření v oblasti konstrukce vozidel - komunikativnost - pracovní flexibilita, oc... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavači ostatního zboží v prodejnách
Před 2 dny - AVIZO_CZ
PRVOTNÍ KONTAKT E-MAILEM - KRISTÝNA VRABCOVÁ, e-mail: sm_p369@cz.sunglasshut.com POVOLENÍ OD NBÚ, ZKUŠENOST S AKTIVNÍM PRODEJE... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÁ SÍLA V KUCHYNI
Kontaktní osoba paní Juříčková, tel. 608 378 567 (volat od 13:00-17:00), e-mail: jurickova.7@seznam.cz Pracovní doba: Po-Pá plný úvazek 6:00-14:00 hod. (nebo 7:00-15:00 h... (více v detailu)
Dělník / Zámečník / Obráběč kovů (m, ž)
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Hledáme pracovníky do výroby strojních zařízení Požadujeme: SŠ nebo odborné vyučení technického směru Praxe v oboru - výhodou (vyšší platové ohodnocení) Zaměstnanecké výhody: Stravné, 25 dní dovolené, příspěvek na živ... (více v detailu)
Neuvedeno
skladník/ce
Wiky spol.s r.o. - obchodní společnost s hračkami a papírenským zbožím hledá do svého týmu skladníka/skladnici. Náplní práce je nakláda a vykládka zboží, řízení VZV, příprava zboží dle objednávek zákazníků, manipulace se zbožím na skladě. Pokud máte o nabízenou pracovní pozici z... (více v detailu)
ČÍŠNÍCI/SERVÍRKY
Životopisy zasílat e-mail: kolibautrikralu@seznam.cz. Osobní kontakt po tel. domluvě pan Vlach 604 113 091 (volat v době 8:00-16:00 hod.) Požaduje... (více v detailu)
Údržbář, mechanik
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Údržba strojů Hlásit se lze telefonicky, e-mailem nebo osobně Po-Pá 9-13 hod. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 21... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka E-shop
Zpravování E-shopu. Uchazeči se hlásí e-mailem - posílejte životopis na info@domaci-prace.cz; osobně na adrese Tovární 190 , Loket 357 33, 7.00-14.00 hod. nebo t... (více v detailu)
hudebník/ice - 1. lesní roh s povinností 3. lesního rohu
Požadujeme: - odpovídající hudební vzdělání - nutná účast a získání dostatečného počtu bodů na konkurzu Plzeňské filharmonie Uvedený plat je při plném úvazk... (více v detailu)
DPP - KUCHAŘ/KA - VEDOUCÍ ŠKOLNÍ JÍDELNY
Hledáme kuchaře/ku a zároveň vedoucí školní jídelny jako zástup po dobu dočasné pracovní neschopnosti zaměstnankyně Kontakt telefonicky (11:00 ... (více v detailu)
Prodavač/prodavačka potravin
Před 2 dny - AVIZO_CZ
- ŘP skup. B podmínkou - 2 roky praxe v oboru pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/kuchařka školní jídelny - samostatný kuchař/samostatna kuchařka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - vyučení v oboru podmínkou - potravinářský průkaz - praxi v oboru, ideálně ve školním stravování - samostatnost, pracovitost, čistotnost, fyzicko... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce