Filtry



Péče o dům, zahradu, zvířata

675 výsledků

Prodej palivového dříví Ivaň, (Brno-venkov)
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Štípané dříví dodáváme v délkách 25,33,40 a 50cm. Měkké dřevo: 1 PRMs suchý smrk 25 cm……………….= 1400 Kč 33-50 cm …………= 1350 Kč Tvrdé dřevo: 1 PRMs 25cm………………= 1630 Kč 33cm, 40cm…...= 1530 Kč 50cm………………= ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Nabídka volných míst v jezdeckém oddíle
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Začal nový školní rok a my jako každoročně nabízíme uvolněná místa v našem jezdeckém oddíle v Ostravě. Pro zájemce o koně nabízíme naše třicetileté zkušenosti s koňmi, zázemí jezdeckého oddílu s trenérem, koňm... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
přeprava zvířat - certifikovaný přepravce
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
nabízíme přepravu nejen vašich koní po celé ČR i Evropě spolehlivým, pohodlným a bezpečným přepravníkem Ifor Williams, nástupní rampa vzadu i vpředu, taženo terénním automobilem s pohonem 4x4. Převezeme vaše hříbata, telata, lamy, kozy i ovce. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Sečení trávy,sečeni velkých ploch,SEKTRAV
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
SEKTRAV s.r.o. vám z džungle udělá golfové hřiště! *****Nejlepší ceny v ČeskoSlovensku***** Máte rozsáhlé travnaté plochy či pozemky zarostlé náletovými dřevinami? Potřebujete profesionální a efektivní řešení pro údržbu vašich pozemků? Nabízíme Vám kvalitní službu sečení a mulčování za použití moderního stroje John Deere, který je ideální pro tyto účely. Sečeme po celé jižní Moravě hlavně od Vsetína po Mikulov a příhraniční části Slovenska od Trenčína po Malacky,po domluvě při rozsáhlejší ploše dojedeme kamkoliv. Naše služby zahrnují: - Sečení velkých travnatých ploch: Rychlé a efektivní sečení i na rozlehlých a členitých pozemcích. - Mulč... (více v detailu)
Zlínský kraj
1
 Kč
Pečovatelka
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Dobrý večer, nabízím své zkušenosti v oboru pečovatelky. Více informací po telefonu. 603 7... (více v detailu)
Neuvedeno
Ježdění nebo pronájem koně
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zdravím, nabízím ježdění nebo dlouhodobý pronájem 2 koní, jedna se o valacha 14let, a o kobylu 7let. nejlépe zkušenou osobu, k... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
ČistoHned
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Máte už dost špinavého nádobí a nekonečného úklidu? Proč si na toho někoho nezavolat? Můžete se věnovat tomu co máte rádi! Například být s rodinou, odskočit si nakoupit, či si zajít do parku nebo posilovny... Uklízíme, aby jste Vy nemuseli. Jsme úklidová firma ČistoHned! Naši zkušení pracovníci se postarají o: - Každodenní úklid - Generální úklid - Mytí oken - Mytí nádobí - Čištění koberců - Čištění po rekonstrukci - Úklid před předáním bytu - Žehlení prádla - Praní prádla Používáme pouze šetrné a profesionální ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Past na kuny, potkany a toulavé kočky
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jednostranné a oboustranné odchytové pasti na nevítané návštěvníky či škůdce od tradičního českého výrobce. Pasti jsou nové, pletivo z drátu 2 mm s oky 25x25 mm. Okraje obvodově oplechovány pro zabezpečení maximální pevnosti a stability pasti a zároveň slouží k zabránění ohnutí okraje pletiva zvířetem. Dvířka opatřeny západkou proti nežádoucímu otevření. Táhla vedena ve stabilních úchytech. Spojení pletiva provedeno pevnými páskovými spojkami. Transportní rukojeti pro pohodlné přenášení či upevnění klece. Všechny díly pasti pozinkovány pro dlouhodobou životnost. Podrobný návod k použití a záruka samozřejmostí, rád Vám s odchytem nezávazně detailně poradím na tel. 732 950 751 Pasti umožňují trvalé nalíčení na rizikovém mís... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem prepravniku
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pujcim přepravník na dva kone bez sedlovny Vozík lze vyzvednout 37371 Rudolfov. Cena 700kc/den, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
700
 Kč
vyjížďky na koních, svatby s kočárem
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme vyjížďky na koních, svatby s kočárem i mimo Chomutov, zápřahy s koňmi na akce,... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Přeprava koní
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme přepravu až 6 koní, popř. jiných zvířat v jedné soupravě po celé EU. Nabízíme dvacetileté zkušenosti s přepravou koní, bezpečnou přepravu klisen s hříbaty, odstávčat, hřebců. Certifikovaný přepr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Ustájení koní
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
‼️Nabízíme ustájení v jezdeckém areálu Bílichov ‼️25 min od Letiště Ruzyně směr Louny. www.bilichov.eu Zázemí areálu: Jezdecká hala o rozměrech 60 x 25 metrů. venkovní jízdárna 60 x 38 metrů jezdecká kruhová jízdárna/lonžovací kruh Povrchy bílý písek s geotextílií kvalitní skokový materiál paddocky, nově travnaté výbě... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Silikonová forma. A
Před 12 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Po domluvě možné osobní předání Mohu i zaslat Zásilkovna 89kč Dobírka 40kč Odes... (více v detailu)
Karlovarský kraj
50
 Kč
Úklid Holýšov a okolí
Úklid Holýšov a okolí Nabízíme úklidový servis podle Vašich konkrétních přání. Čisticí prostředky a úklidové náčiní používáme vlastní, po dohodě se zákazníkem lze využít náčiní zákazníka. Můžeme nabídnout pravi... (více v detailu)
Neuvedeno
Ježdění na hodné 12-leté klisně
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím ježdění ve formě pohodových vyjížděk do přírody ve společnosti dalších koní a příležitostných tréninků. Pokud je u vás na prvním místě kůň, jste časově flexibil... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Vánoční cukroví 2024
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vánoční cukroví z kvalitních surovin. Jen máslo, italská čokoláda, kakao, vanilka.... Linecké, linecké polomáčené, karam... (více v detailu)
Středočeský kraj
750
 Kč
Dorty
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Středočeský kraj
Neuvedeno
Vánoční cukroví
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Přijímám objednávky na vánoční cukroví. 650 Kč/ kg.Pouze osobní odběr.
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
Úklid bytu
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Poptávám úklid bytu 3kk v Horoměřicích Praha Západ. Cena 650-850kč
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hlídání,venčení i výcvik psů
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím hlídání, venčení i výcvik vašich pejsků - zkušený pečlivý,chovatel/Praha a okolí u nás doma v domě se zahradou/Loděnice u Berouna-8km od Prahy 5./ Krátkodobě i dlouhodobě. Vše je na domluv... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ustajení Západní Čechy
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pastevní ustájení - západní Čechy Ranč Kříženec nabízí volná místa k pastevnímu ustájení koní. Klidné prostředí mimo zástavbu. Nádherné vyjížďky do přírody. PRO KONÍKY: - non-stop přístup k vodě i v zimě zajištěn - seno v příkrmišti - k dispozici sláma - přístřešky - společnost více koní - kvalitní minerální a solné lizy v BIO kvalitě - k dispozici box pro ošetření koně, případně k zavření koně v případě potřeby - solárium - mycí box - váha - kvalitní veterinární péče - kvalitní podkovářské služby PRO JEZDCE - vytápěná společenská místnost - jízdárna 30x58m s kvalitním hrazením a povrchem - veškeré all aroundové překážky k dispozici - vše pro trénink rychlostních disciplín - krytá kruhová jízdárna (menší průměr) ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 000
 Kč
Čištění zarostlých pozemků
Před 13 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Vyčistíme, posekáme , podrtíme nebo všechen odpad vyvezeme. Vše dle vašeho přání. Jsme rodina kterou tato práce baví a snažíme se aby na nás bylo spolehnutí. Pomáháme lidém již dva roky a pomalu se rozvíjíme aby sme na vaši zahradě , pozemku nebo sadu mohly udělat všechnu práci za... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Úklid domácnosti
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím jednorázový nebo pravidelný úklid domácnosti v Teplicích a blízkém okolí. Případně zajištění a dovoz nákupu. Nejlép... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
pecovatelka v domacnosti
Před 13 dny - AVIZO_CZ
zena z ostravy poruby nabizi pomoc v domacnosti,s nakupem apod. tel.739 782 453
Neuvedeno
formy,teflon, ,50,-100,-150,-kc
Před 13 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám pečící teflonové formy nebo plechové cena každá forma mělká 65,-kc menší nebo ne v top stavu 50,-kc srnčí hřbet,smrky 50,-kc zajíček ... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč