Filtry



Péče o dům, zahradu, zvířata

676 výsledků

Halloweenské perníčky-objednávky už jen do 13.10.!
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Na objednávku. Jsou to klasické medové perníčky zdobené bílkovou polevou, gelovými barvami a jedlými fixy. Je možné objednat malou sadu, velkou sadu nebo kusově dle výběru. Perníčky jsou označeny čísly, pod kterými najdete v popisku nabídky velikost (v mm) a cena za kus. 1) nápis BOO! - 50,- (115x30) 2) příšera - 70,- (115x90) 3) strašidelný dům - 120,- (105x125) 4) kost - 15,- (60x35) 5) náhrobek - 35,- (55x65) 6) kostlivec - 40,- (70x80) 7) pavučina - 30,- (60x60) 8) dýně s kloboukem - 70... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30
 Kč
Vánočni cukroví
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nábízím i letos prodej vánočního cukroví mix 8 druhů.. Linecké cukroví Ořechy Pracny ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
BEZLEPKOVÉ VÁNOČNÍ CUKROVÍ (BEZ LAKTÓZY)
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Přijímám objednávky na Vánoční cukroví 2024, ZASÍLÁM I PŘEPRAVNÍ SPOLEČNOSTÍ, 1 kg/1000 Kč. Volejte, pište mail, SMS nebo kontaktní formulář na web stránkách. Objednávky do naplnění kapacity! Cca 17 druhů: LINECKÉ MARMELÁDA, LINECKÉ KRÉM+ČOKO POLEVA, IŠELSKÉ, KRÉMOVÉ ROHLÍČKY, MOCCA, LASKONKY, ŠTAFETKY, VAN.ROHLÍČKY, MED.PERNÍČKY, TRUBIČKY VANILKA, KOKOSKY, ÚLY OŘECH., KOŠÍČKY OŘECH.S VAN.KRÉMEM, LINECKÉ S PUNČ.NÁPLNÍ OVOC.POLEVA, OŘECHY S KRÉMEM, KOKOS ROLÁDA (KOKOS.KULIČKY PLNĚNÉ)... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Mytí oken
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Umyjeme Vám okna rychle, profesionálně a za skvělou cenu! Užijte si čistý výhled bez námahy. Naše služby zahrnují nejen mytí oken, ale také rámy a parapety. Objednejte si ještě dnes a dejte svému domovu či kanceláři nový l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180
 Kč
Pomocné a úklidové práce Doksy a okolí
Před 2 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
POMOCNÉ A ÚKLIDOVÉ PRÁCE DOKSY A OKOLÍ Pomocné práce a úklid na zahradě, štípání a úklid dříví, sekání trávy s křovinořezem, úpravy zahrad,pomocný zedník (přidavač) , úklid po malo... (více v detailu)
Liberecký kraj
150
 Kč
Úklid pouze pro OZP Brno Laboratoře
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáme úklidového pracovníka na úklid laboratoří do Brna HPP/DPP. Místo je vyhrazeno pouze pro osoby OZP (ČID/OZZ)chráněné pracovní m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Ustájení pastevní,boxové,pro březí,odstávčata,dušné Beroun
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Od 1.9. Nabízíme pastevní ustájení, boxové ustájení v nových boxech, ustájení pro březí klisny a odstávčata (kobylky AQH) a pro dušné koně s individuálním přístupem na rodinném ranči u Berouna. Ranč disponuje pískovou jízdárnou s osvětlením (20x30), pískovou kruhovkou, uvazištěm s mycí plochou, vytápěnou sedlovnou, boxy. Každý výběh má zpevněný přístřešek s příkrmištěm, kde je neomezený přístup k senu, automatická vyhřívaná napaječka. Mezi naše služby patří: ranní krmení dle vašeho výběru, kontrola koní ve stádech, kydání přístřešků, místování boxů 2x denně. Seno máme ze 70% vlas... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čištění koberců, sedaček a čalounění
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Mimo samotné čištění nabízíme i pronájem čistících strojů s dovozem v okresu Kladno. Cena pronájmu na 1 den: 350 Kč + doprava (2x 99 Kč) + čistící prostředek 20 Kč... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Likvidace zápachu, virů, bakterií a plísní
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Půjčte si ozónový generátor a my vám ho dovezeme kamkoliv v okresu Kladno. Ozónový generátor likviduje parazity, viry, bakterie, zápach z kouře, zápach po zvířatech, exkrementech nebo mrtvol. Pomáhá ni... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Jízda na koni
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím ježdění na koni- rekreační do přírody. Za výpomoc nebo dle dohody. Jen ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Pronájem valacha k rekreaci
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, s mým čtyřnohým 19-letým parťákem hledáme někoho hodného a trpělivého, kdo by mu dal milující domov ("box") a péči v rámci bezplatného dlouhodobého pronájmu s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Vánoční cukroví
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijímám objednávky na vánoční cukroví. Různé druhy: vanilkové rohlíčky, linecké, pišingry, Izidor košíčky, medvědí tlapy, plněné rohlíčky, Išílské cukroví, laskonky, kokosky, plněné ořechy, trubičky, v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
800
 Kč
Vánoční cukroví
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Vánoční cukroví s domácích surovin, mnoho druhů.Cena 750 korun za kilogram.
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
Likvidace zápachu, virů, bakterií a plísní
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Půjčte si ozónový generátor a my vám ho dovezeme kamkoliv v okresu Kladno. Ozónový generátor likviduje parazity, viry, bakterie, zápach z kouře, zápach po zvířatech, exkrementech nebo mrtvol. Po... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čištění koberců, sedaček a čalounění
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Mimo samotné čištění nabízíme i pronájem čistících strojů s dovozem v okresu Kladno. Cena pronájmu na 1 den: 350 Kč + doprava (2x 99 Kč) + čistící prostřede... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hlídání dětí Čelákovice a okolí
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Jsem studentka vysoké školy a ráda bych nabídla ve svém volném čase hlídání dětí. Mohu: úterý - do 17:45 h středa - do 15 h pátek celý den (možnost i víkendy, večery - dle domluvy) S dětmi chci pracovat již od malička a moc mě to baví. Jsem spolehlivá, praco... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Úklid bytových domů v Brně, Vyškově a Rousínově
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Provádíme úklid společných prostor bytových domů v Brně, Vyškově a Rousínově. Samozřejmostí je: - spolupráce podložena smlouvou - pravidelná fa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Vanoční cukroví
Před 3 dny - SBAZAR
Přijímám jako každým rokem objednávky na vánoční cukroví. CCA 19 druhů.. Linecké cukroví Pudinkové strojkové cukroví Išelské dortíčky Košíčky s krémem Banánky s čokoládou Rohlíčky s mal... (více v detailu)
690
 Kč
Kotlík 25cm na vaření a smažení 130,-kc
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kotlík plechový, lehký s teflonem, na smažení a vaření s drátěným košíkem, hluboký 12 cmvelký, 25cm obsahuje drát... (více v detailu)
Středočeský kraj
130
 Kč
Stříhání ovci
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím stříhání ovcí. Cena od 100-200 Kč. Můj telefon 723 737 026.
Liberecký kraj
Neuvedeno
Nabízím
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízim služby v úklidu vaši firmy, provozovny, ordinace i domacnosti. Kralupy n/Vltavo... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ustájení
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledám ke svému 12-letému valachovi, který zůstal sám, druhého koníka, nejlépe valacha, ale není podmínkou. Popř. můžou být dva menší koníci. Nabízím venkovní ustájení za příznivou cenu, dobré zázemí pro koníky, malá sedlovn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Malár a Opravazh bitů
Nabízím zednické práce Obarvim Vash bit opravím stuk nebo natáhnu znova , barva a dalshi zednicki praca montovani a ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pastevní ustájení koní
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím pastevní ustájení do malého stáda vhodné pro rekreační jezdce, nebo hříbata. Pastviny o velikosti 3 ha se nachází v klidné lokalitě mezi obcemi Rančířov a Pístov u Jihlavy, pouhé 4 km z centra Jihlavy. Koně mají nepřetřžitý přístup k senu, vodě a lizu, v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500
 Kč
Úklidové služby
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím Úklidové služby ???? - generální úklid bytových I nebytových prostorů - úklid po rekonstrukci - Mytí oken - žehlení prádla - čištění sed... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč