Marketingový specialista

Před 919 dny - ANNONCE
Hledáme Marketingového specialistu do našeho Oktium týmu.Jsme startup se sídlem v Brně a naším produktem je platforma, která spojuje to nejlepší z online a offline světů v oblasti e-commerce. Přinášíme face2face přístup a možnost pro online zákazníky spojit se přímo s prodejcem, poradit se, prohlédnout si produkty a rovnou je zakoupit nebo si dohodnout schůzku. Náplň práce: Copywriting pro e-maily, web, bannery a případně články Správa sociálních sítí s důrazem na tvorbu obsahu ve spolupráci s grafikem Práce s analytickými ... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Marketingový specialista / marketingová specialistka - správa IT
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kontakt zasláním životopisu na e-mail prace@satrade.cz. Požadujeme: - orientace v oboru obráběcích strojů a ručního nářadí - výborná znalost českého jazyka a znalost práce na PC - řidičský průkaz sk. B. Náplň práce... (více v detailu)
Neuvedeno
IT Specialisté
Před 6 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte emailem na: dagmar.benesova@tgcz.cz, zašlete strukturovaný životopis Upřesňující informace: - technické nastavení a správa řešení používaných ve společnosti včetně infrastruktury, - audit koncových zařízení a prvků infrastruktury (automatizovaný sběr dat pomocí auditního SW, manuální zjištění nastavení), - spolupráce s ostatními odděleními společnosti a řeš... (více v detailu)
Neuvedeno
konstruktér/ka - designér/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
zpracování návrhů vizualizací dispozičního řešení nábytku a zahradních prvků ve školce/škole či jiném zařízení, konstrukce nábytku pro 5 osé CNC v programu IMOS, spolupráce na vývoji nových produktů, zkušenosti s konstrukcí nábytku výhodou, kreativita, preciznost, proaktivní přístup, týmovost, zodpovědnost, systematičnost, samostatnost, ochota učit ... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialista kontaktního centra
Před 7 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která patří mezi největší výrobce domácích a profesionálních spotřebičů, hledáme vhodné kandidáty na pozici Specialista kontaktního centra. Náplň práce: Komunikace se zákazníky prostřednictvím telefonu, ale také přes e-mail nebo chat, Poradenství zákazníkům s výběrem produktů nebo reklamací, Prodej doplňkových služeb jako např. prodlouženou záruku či garanci ceny opravy nebo příslušenství k našim produktům, Administrativa spojená s vyřízením zákaznických požadavků. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
SPECIALISTA/ SPECIALISTKA MARKETINGU
Před 9 dny - AVIZO_CZ
30.9.2024 - KONTAKT: Gergičová Hana Mgr., tel.: 731 691 090, e-mail: kariera@frujo.cz. Vytváření a implementace komplexních marketingových strategií pro online i offline prostředí, navrhování a řízení marketingového rozpočtu, optimalizace PPC kampaní (Google Ads, Meta, Seznam), průzkum trhu a analýza konkurence pro identifikaci nových příležitostí a vývoj nových produktů, aktivní spolupráce na vývoji nových produktů a jejich uvedení na trh, správa e-shopu a webových stránek včetně pravidelných aktualizací obsahu, příprava a realizace kampaní zaměřených na nové i stávající zákazníky (B2B a B2C segmenty), příprava a koordinace účasti na veletrzích v ČR i zahraničí, Správa a rozvoj obsahu na sociálních sítích a spolupráce s externími grafiky a copywritery, optimalizace webu pro vyhledávače (SEO) a práce s analytickými nástroji (Google Analytics, Facebook Insights), správa e-mail... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialisté v oblasti marketingu
Před 9 dny - AVIZO_CZ
PRVOTNÍ KONTAKT E-MAILEM : Petr Čížek, e-mail: hr@symetricamedia.com Požadujeme: perfektní znalost anglického jazyka.... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrátor webu
Před 8 dny - HYPERINZERCE
SPECIALISTA ZÁKAZNICKÉ PODPORY NA TELEFONU - 100% PRÁCE Z DOMU Plat 20 000 ‍–‍ 73 000 Kč Pracovní nabídka Nabízíme základní hodinovou částku + provize/bonus Záleží nám na spokojenosti všech spolupracujících a dlouhodobé spolupráci s nimi. · Jste schopni organizovat si vlastní práci a spolupracovat s vedoucím týmu. · Máte proaktivní přístup k navrhování nejlepšího řešení našim zákazníkům. . Víte, že prodej je oblast, ve které se chcete profesně rozvíjet. · Máte rádi kontakt s lidmi a v každé situaci zvládáte reagovat zdvořile. JAKÁ BUDE VAŠE SPOLUPRÁCE? · Telefonický kontakt s klientem, který má o produkt prvotní zájem. .... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialista IT podpory – junior !STABILNÍ ČESKÁ SPOLEČNOST!
Před 11 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho významného klienta, který provozuje síť maloobchodních prodejen po celých jižních Čechách, supermarketů v Českých Budějovicích, Olomouci a Hradci Králové, velkoobchod a výrobnu lahůdek a teplých jídel, hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici Specialista IT podpory – junior. Vaším úkolem bude: poskytování podpory pro HW, SW a síťové požadavky od uživatelů, příjem, prioritizace a následné řešení došlých incidentů a požadavků uživatelů, výjezdy na prodejny na řešení incidentů a požadavků, spolupráce na IT projektech, základní analýza a řešení provozních problémů spojených s podporou běžících aplikací a HW, monitorování provozních systémů a HW. Jste pro nás ten pravý/á pokud: máte analytické schopnosti, jste komunikativní a máte aktivní přístup k řešení úkolů, dokážete pracovat samostatně i v týmu, dokážete správně určovat priority a máte dobrou sebeorganizaci. Co je pro tuto práci nezbytné? znalost Mi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
*Vedoucí marketingu (m/ž)
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Vytváření atraktivního obsahu v rámci PR aktivit pro soc.sítě, web, intranet, články. Spolupráce na zajištění prezentačních předmětů. Tvorba atraktivních reklamních kampaní. Účast a organizace společenských eventů. Zaměstnanecké výhody: 25 dnů dovolené, zkrácená pracovní ... (více v detailu)
Neuvedeno
Účetní - junior
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Pracovní činnosti: - účtování jednoduchých účetních operací v rámci přidělené agendy, - kontrola náležitostí účetních dokladů a jejich evidence, - spolupráce při inventarizaci majetku a závazků, - podpora hlavního účetního při různých úkolech. Dále požadujeme: - SŠ/VŠ ekonomického směru, - základní znalost podvojného účetnictví, - znalost práce na PC, - pečlivost, zodpovědnost, spolehlivost, - proaktivní přístup a ochotu se učit nové věci. Z... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor/ka profilových CNC laserů
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Operátor profilových CNC laserů - kontakt: 7-17 hodin Po-Pá Hledáme kolegu, který doplní náš tým jako operátor pro CNC profilové lasery. Výroba je zaměřena jak na vlastní finální produkty, tak na kooperační výrobu. Vaší náplní práce bude obsluha CNC profilových laserů Trumpf a Adige (načtení programu, konfigurace parametrů stroje, měření vyrobených kusů). Spolupracovat budete s technology výroby. Možný profesní růst, dle dosažených výsledků a znalostí. Vhodné i pro absolventy. Požadujeme: - pracovitost, pečlivost, odpovědnost, - schopnost chtít a učit se nové věci a technologie, - komunikativního týmového hráče, - aktivního člověka s chutí pracovat, - technické předpoklady, - čtení technické dokumentace. Nabízíme: - možnost podílet se na výrobě vlastních finálníc... (více v detailu)
Neuvedeno
LiveGood
Před 13 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
🌟 Revoluce právě začala - nenechte si ji ujít! 🌟 ✅ Připojte se k nejmodernější a nejdůvěryhodnější firmě v online podnikání v roce 2024. 1 místo v Momentum Ranks 🏆 ✅ Organické produkty měnící život a výsledky měnící život (až o 75 % levněji oproti konkurenci) ✅ Průlomový marketingový systém ✅ Štědrý kompenzační plán (Úžasný)❤😮💥 ✅ Nejvýkonnější systém v odvětví + 1.11 jen jeden den přijde absolutní bomba💥 🚀 ✅ Žádné povinné nákupy❗, žádné povinné registrace❗🔥 a stejně za nějaký čas budete vydělávat🔥💸🆒🥇 ŽÁDNÁ JINÁ FIRMA NA SVĚTĚ TOHLE PROSTĚ NEUDĚLÁ ❤👉🏻💸🔥💥 ✅ Máme 1.500.000 lidí za 21 měsíců. Ani Amazon to, tak rychle nezvládl❗... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Java Backend Engineer | Spring, Maven (70 - 100.000 Kč)
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledá se Java Backend Engineer, který má nadšení pro vývoj, ale taky prokazatelné komerční zkušenosti. Skvěle si rozumí se Spring frameworkem. Maven používá na buildování. Na denní bázi prácuje s SQL databázemi. Výhodou (nikoliv podmínkou) jsou zkušenosti s micros... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Java Backend Engineer | Spring, Maven (70 - 100.000 Kč)
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledá se Java Backend Engineer, který má nadšení pro vývoj, ale taky prokazatelné komerční zkušenosti. Skvěle si rozumí se Spring frameworkem. Maven používá na buildování. Na denní bázi prácuje s SQL databázemi. Výhodou (nikoliv podmínkou) jsou zkušenosti s micros... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Java Backend Engineer | Spring, Maven (70 - 100.000 Kč)
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledá se Java Backend Engineer, který má nadšení pro vývoj, ale taky prokazatelné komerční zkušenosti. Skvěle si rozumí se Spring frameworkem. Maven používá na buildování. Na denní bázi prácuje s SQL databázemi. Výhodou (nikoliv podmínkou) jsou zkušenosti s micros... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
SPECIALISTA / SPECIALISTKA TECHNICKÉ PODPORY
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Kontakt telefonicky nebo emailem na adresu renata.mayova@alpenta.com . Požadujeme: - technické vzdělání nebo zkušenost z oboru chlazení, klimatizace případně alternativních zdrojů energie - technická nebo obchodní zkušenost z oboru chlazení, tepelných čerpadel a nebo TZB výhodou - dobré komunikační a interpersonální schopnosti. Náplň práce: - technická podpora prodeje průmyslových a komerčních chladících a klimat... (více v detailu)
Neuvedeno
Další inzerát pro Java Developera |HPP/IČO (60 - 85.000 Kč)
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Zase další inzerát na Java Developera? Kolik jich vlastně ty firmy hledají? Spoustu. A ani my nejsme výjimkou. Protože ale víme, jaká je konkurence, budeme se snažit udělat vše pro to, aby ses u nás cítil opravdu dobře. Můžeš počítat s moderním stackem a s nejnovějšími vychytávkami z oblasti IoT a big data. Kromě toho dostaneš příležitost podílet se na vývoji nového produktu a taky Ti vyjdeme vstříc s formou spolupráce –... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hledá se C Developer, zn. Absík z FIT nebo FEKT! (40 - 75.000 Kč)
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jsme inovativní technologická společnost, která se věnuje vývoji vlastních produktů pěkně od podlahy, takže potřebujeme low-level programátory. Pokud Tě baví Cčko a máš slabost pro Linux, jsi náš člověk! Náplň práce: Vývoj a opti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Vývojář firmware pro vestavěné systémy (50 - 90.000 Kč)
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jsme inovativní technologická společnost, která se věnuje vývoji a výrobě vlastních produktů pěkně od podlahy, takže potřebujeme nízko úrovňové programátory. Pokud Vás baví C/C++ a máte slabost pro Linux, jste náš člověk! Náplň práce: Vývo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Business Development Manager - designový nábytek, interiéry
Před 14 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která je výrobcem designového nábytku, hledáme vhodné kandidáty na pozici Business Development Manager – designový nábytek a interiéry. Společnost je předním výrobce designového nábytku, který spojuje estetiku s funkčností. Produkty najdete v předních prodejnách a interiérech po celé Evropě i ve světě. Firma přináší nové trendy do světa designu, nabízí vysokou kvalitu, kompletní servis, profesionální přístup a cílí na nejvýznamnější značky v oboru B2B. Pokud máte chuť pracovat v inspirujícím a dynamickém prostředí a pomáhat nám vytvářet krásné prostory, neváhejte a zašlete nám svůj životopis spolu s motivačním dopisem. Náplň práce: Aktivní vyhledávání nových klientů, kteří by mohli využít produkty/služby, Jednání s klienty v rámci ČR i zahraničí, U... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
E-Commerce/Social Media Coordinator
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost zabývající se projektováním, výrobou a prodejem vonných a dekoračních předmětů, hledáme kandidáta na pozici E-Commerce/Social Media Coordinator. Náplň práce: Celkové řízení E-commerce v regionu střední a východní Evropy, Psaní a úprava produktového obsahu pro publikaci na E-commerce webech/portálech a sociálních sítích, Koordinace překladů a zpracování dokumentů, Úzká spolupráce s různými týmy (produktový management, grafika, prodej) k zajištění aktuálního obsahu na E-commerce platformách, Poskytování podpory v dalších oblastech mediálního marketingu, emailového marketingu a sociálních médií, Schopnost vykonávat více úkolů současně a dodržovat termíny při zachování pozornosti k detailům, Vytváření a realizace strategie pro sociální média prostřednictvím konkurenceschopného ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Procesní a bezpečnostní inženýr pro oblast vodíkových technologií
Před 14 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která pracuje na vodíkovém systému pro sezónní ukládání obnovitelné energie, hledáme všestranně schopné a motivované kolegy, kteří chtějí nastoupit do rané fáze projektu a pomoci uvést v život zařízení pro chytré hospodaření s energiemi, na pozici Procesní a bezpečnostní inženýr pro oblast vodíkových technologií. Náplň práce: Samostatná činnost v rámci týmu při procesním návrhu zařízení: tvorba P&ID, výběr komponent, související výpočty, Zodpovědnost za aspekty vývoje související s bezpečností zařízení/produktu, Vyhodnocování rizik procesu návrhu produktu a návrhu instalace u zákazníka, Klíčový člen týmu pro úspěšné absolvování procesů certifikace a povolování realizací, Spolupráce na vývoji systému jak interně,... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Marketing Specialist
Před 19 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Svobodova Mirka, e-mail: svobodovam@btlnet.com
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Marketing Specialist
Před 19 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Svobodova Mirka, e-mail: svobodovam@btlnet.com
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Product Specialist
Před 19 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: Chrudim Conviu je komplexní nástroj v oblasti e-commerce. Umožňuje optimalizaci datových XML feedů, monitorování cen konkurence, odesílání produktů na marketplace, automatizaci cenotvorby a inzerce a zpracování dat pro různé marketingové aktivity. Pomáhá e-shopům automatizovat procesy, zlepšovat prezentaci produktů a dosahovat lepších obchodních výsledků. Conviu využívá pokročilé technologie, které šetří čas a peníze provozovatelům e-shopů. Nástroj používají i největší e-shopy v ČR a zahraničí. NÁPLŇ PRÁCE: Aktivní komunikace s klienty a poskytování technické podpory uživatelům Úprava a správa dat v Conviu Organizace a vedení školení pro klienty, účast ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce