Vedoucí skladu M/Ž

Před 211 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Kontakt: emailem, tlefonicky Po-ČT od 7.00-15.00 hod. Náplní práce je: - Zajištění plynulého chodu střediska skladu včetně expedice (příjem, vychystávání objednávek, výdej) - Koordinace systému pohybů ve skladech - Kontrola hospodaření a efektivity střediska - Řízení a motivace týmu skladníků a skladnic - Správa etiket (evidence, objednávání, tisk), zajištění polepu zboží - Podíl na kontrole BOZP a PO v provozním středisku, dodržování bezpečnosti potravin dle normy IFS a systému HACCP Jaká/ý ideálně jste, co znáte, umíte či máte: - Organizační schopnosti, myšlení v souvislostech - Zkušenosti z prostředí provozu - ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Svářeč (m/ž)
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Svařování dle výkresů, umět v nich číst a orientovat se! Svařování metodou MIG. Požadujeme: Praxi v oboru Znalost čtení výkresové dokumentace Platné svářečské oprávnění Zodpovědnost a flexibilitu Manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost, pečlivost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.500 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně ve výši 2.000,- Kč HM; hodnocení mis... (více v detailu)
Operátor CNC strojů (laser) m/ž
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pouze ranní směna 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ovládání systému CNC stroje, práce s technickou výkresovou dokumentací, řezání/pálení plechů, očištění a označení výpalků, výměna nástrojů, běžná denní údržba, vedení deníků údržby stroje Práce v jednosměnném provozu, pozice je podřízena mistru výroby Výroba kusových dílů či sériových, malých, velkých dílů z nerezových, hliníkových a měděných slitin Kontrola a měření vyrobených dílů. Požadujeme: Praktické zkušenosti s obsluhou CNC stroje pro laserové řezání/pálení Znalost práce s technickou výkresovou dokumentací Technické myšlení a zručnost Schopnost samostatné práce i spolupráce s kolegy. Nabízíme: Nástupní mzda 40.000 - 45.000 Kč HM dle zkušeností, po zkušebn... (více v detailu)
ZÁSTUPCE / ZÁSTUPKYNĚ VEDOUCÍHO STŘEDISKA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Náplň práce: zodpovědnost za chod střediska v rozsahu pracovních povinností VS v případě jeho nepřítomnosti, zajištění chodu prodejny včetně přímého styku se zákazníkem, odpovědnost za přípravu objednávky zboží a u... (více v detailu)
Neuvedeno
ZÁSTUPCE / ZÁSTUPKYNĚ VEDOUCÍHO STŘEDISKA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Náplň práce: zodpovědnost za chod střediska v rozsahu pracovních povinností VS v případě jeho nepřítomnosti, zajištění chodu prodejny včetně přímého styku se zákazníkem, odpovědnost za přípravu objednávky zboží a u... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (ohraňovací lis) m/ž
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: Pouze ranní směna: 6:00 - 14:30 hod. Nástup ihned či po domluvě. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ohýbat plechy na ohraňovacím lisu Nastavovat lis, včetně jednoduchých korekcí programů Číst z výkresové dokumentace Používat běžná měřidla pro práci s ohraňovacím lisem Zajištění pravidelné údržby stroje a nástrojů. Požadujeme: Zkušenosti na ohraňovacím CNC lisu nebo podobném CNC stroji Znalost čtení výkresové dokumentace Zodpovědnost a preciznost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.000 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně... (více v detailu)
VEDOUCÍ EKONOMICKÉHO ODDĚLENÍ JUNIOR (m/ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Společnost Wikov MGI a.s. je česká firma s více než 140letou tradicí vyrábějící ozubená kola a mechanické převodovky do celého světa. Nabízí pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s možností prodloužení. Nástup možný ihned. PŘÍLEŽITOST PRO ABSOLVENTA/ABSOLVENTKU VYSOKÉ ŠKOLY, KTERÝ/KTERÁ HLEDÁ PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI A CHCE SE DÁLE ROZVÍJET. Náplň práce: zpracování a evidence faktur, účtování dokladů; pomoc při vedení účetních knih; shromažďování finančních dat a jejich základní analýza; příprava pravidelných finančních reportů; asistence při tvorbě rozpočtů a sledování jejich plnění; správa pohledávek a závazků; administrativní podpora - archivace finančních dokumentů, příprava podkladů pro audi... (více v detailu)
Neuvedeno
VEDOUCÍ LISOVNY PLASTŮ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Hrubanová Eva DiS., tel.: 731152542, e-mail: personalni@kp-kopro.com Náplň práce: celkové vedení výroby, zodpovědnost za plánování, příprava, rozdělení a koordinace prací na lisovně. Kontrola termínů a optimalizace postupů pro lisovnu. Zodpovědnost za vedení cca 2... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí údržbář/údržbářka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Skuteč státní občan ČR, u cizích státních občanů trvalý pobyt v ČR - dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, ovládání jednacího jazyka - bezúhonnost v dosavadním životě. Požadavky na uchazeče: - střední odborné vzdělání, technické zaměření výhodou (výuční list, maturita) - praxe v oblasti údržby výhodou - zkušenosti s vedením menšího týmu výhodou - vysoké pracovní nasazení, časová flexibilita, důkladnost, spolehlivost a samostatnost - organizační a komunikační dovednos... (více v detailu)
Neuvedeno
⭐LEVNĚ/PROFI Tvorba webů a e-shopů • SEO • PPC reklama
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
✔️TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK A E-SHOPŮ ✔️SEO OPTIMALIZACE WEBŮ ✔️PPC REKLAMA ✔️CELÁ ČR ????AKCE:K webových stránkám nyní sleva na PPC reklamu - zíkejte více poptávek díky PPC reklamně na Seznam, Google, Facebooku aj! ✔️Proč web nebo e-shop ode mne? • ZKUŠENOSTI: Mám více než 10leté zkušenosti a za sebou 10ky úspěšných projektů • REFERENCE: Skutečné a ověřitelné reference (žádné stažené cízí weby v angličtině) • PROFESIONALITA: Profesionální kódování webů na míru (př. dle přání Elementor PRO, DIVI) • SLUŽBY OD A-Z: Poskytuji komplexní služby (od tvorby webu, zpracování grafiky až po PPC reklamu a SEO) • LEVNĚJŠÍ CENY: Levnější ceny než v IT agentuře. Jsem freelancer (na volné noze). Neplatím drahou kancelář ani tým dalších pracovníků. Mohu Vám tak nabídnout služby levněji. • ZÁRUKA A SERVIS: Na svou práci poskytuji záruku a servis ✔️Weby s redakčním/administračním systémem WORDPRESS: • s redakčním systémem pro psaní vlastních článků a úpravu obsahu • s rezervačním systémem pro rezervaci... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
NÁSTROJAŘ/NÁSTROJAŘKA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Škrabalová Hana, tel. 583 037 124 (volat 8:00-16:00 hod.), e-mail: kariera@linaplast.cz Požadavky: SŠ technického směru, komunikativnost, pečlivost, schopnost a ochota učit se nové věci, znalost čtení technické dokumentace, pracovitost a manuální zručnost. Náplň práce: výroba a oprava vstřikovacích forem dle dodané dokumentace, organizace výroby jednotlivých dílů forem a návrhy na jejich opravu ve spolupráci s mistrem, obsluha soustruhu, oprava forem z lisovny, dodržování nastavených systémů řízení a certifikovaných systémů kvality. Nabízíme: plně hrazené stravenky v hodnotě 120 Kč za směnu, příspěvek na dop... (více v detailu)
Neuvedeno
mistr výroby (m/ž)
Před 6 dny - AVIZO_CZ
OD VÁS OČEKÁVÁME: Připravenost k práci Iniciativní pracovní nasazení Manuální zručnost, pečlivost, spolehlivost Ochota pracovat v týmu Samostatnost Uživatelské dovednosti MS WORD, EXCEL, Outlook Základní znalost SAP výhodou Vyučení v technickém oboru výhodou IATF 16949:2016 výhodou Znalost AJ nebo NJ na komunikativní úrovni výhodou Praxe v oblasti řízení výroby a řízení podřízených na pozici mistra v automotive výhodou ZA VAŠI PRÁCI NABÍZÍME: Jistotu v prosperující firmě Dobré finanční a pracovní podmínky Možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu v rámci nadnárodního koncernu Perspektivní zaměstnání v silné nadnárodní společnosti... (více v detailu)
Neuvedeno
Java vývojář, který chce udělat svět lepším (70 - 85.000 Kč)
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Baví Tě Java a chceš, aby Tvoje práce měla konečně opravdu smysl? Česká softwarová společnost hledá do malého týmu Java nadšenců posilu. Pro oblast zdravotnictví budeš vyvíjet informační systémy ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Vedoucí účetního týmu / Chief accounting officer
Před 6 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, daňovou, účetní a poradenskou společnost, hledáme vhodné kandidáty na pozici Vedoucí účetního týmu / Chief accounting officer. Náplň práce: Spolupráce s užším managementem na strategickém plánu (krátkodobý a střednědobý horizont), Tvorba finančních reportů (měsíční, čtvrtletní, roční), Maximalizace ziskovosti oddělení na základě klíčových ukazatelů, Spolupráce na revizi a definování cenové politiky, Řízení produktového portfolia, revize výkonnosti a návrhy změn (stávající i nové produkty), Vedení týmu a tvorba individuálních ročních plánů, mentoring, profesní rozvoj a pravidelná hodnocení, Rozdělení kompetencí a zakázek v rámci týmu, Vedení interního mzdového účetnictví a kontrola pohledávek, Z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Vedoucí nově vzniklého odboru energetiky (65 - 85.000 Kč)
Před 6 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Je energetika Vaší doménou? Cítíte se ve výrobě jako ryba ve vodě? Pak jste náš člověk! Protože se naší společnosti daří a rozšiřujeme výrobu, osamostatnil se odbor energetiky, který potřebuje nového vedoucího. Budete to Vy? Nápl... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Vedoucí nově vzniklého odboru energetiky (65 - 85.000 Kč)
Před 6 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Je energetika Vaší doménou? Cítíte se ve výrobě jako ryba ve vodě? Pak jste náš člověk! Protože se naší společnosti daří a rozšiřujeme výrobu, osamostatnil se odbor energetiky, který potřebuje nového vedoucího. Budete to Vy? Nápl... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
C# Backend Developer (50 - 90.000 Kč)
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáme zkušeného C# Developera, který se rád zapojuje do vývoje sofistikovaného softwaru. Pokud jste vášnivý programátor, máte zkušenosti s vývojem aplikací v jazyce C# a jste připraveni přijmout výzvy v dynamickém prostředí, pak je tato pozice pro vás ideální. Náplň práce: Vývoj a údržba aplikací v jazyc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
C# Backend Developer (50 - 90.000 Kč)
Před 6 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáme zkušeného C# Developera, který se rád zapojuje do vývoje sofistikovaného softwaru. Pokud jste vášnivý programátor, máte zkušenosti s vývojem aplikací v jazyce C# a jste připraveni přijmout výzvy v dynamickém prostředí, pak je tato pozice pro vás ideální. Náplň práce: Vývoj a údržba aplikací v jazyc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledá se vedoucí odboru s osvědčením VTZ (65 - 85.000 Kč)
Před 6 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Je energetika Vaší doménou? Cítíte se ve výrobě jako ryba ve vodě? Máte osvědčení VTZ? Pak jste náš člověk! Protože se naší společnosti daří a rozšiřujeme výrobu, osamostatnil se odbor energetiky, který potřebuje nového vedoucího. Budete to... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Hledá se vedoucí odboru s osvědčením VTZ (65 - 85.000 Kč)
Před 6 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Je energetika Vaší doménou? Cítíte se ve výrobě jako ryba ve vodě? Máte osvědčení VTZ? Pak jste náš člověk! Protože se naší společnosti daří a rozšiřujeme výrobu, osamostatnil se odbor energetiky, který potřebuje nového vedoucího. Budete to... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
C# Backend Developer (50 - 90.000 Kč)
Před 6 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Hledáme zkušeného C# Developera, který se rád zapojuje do vývoje sofistikovaného softwaru. Pokud jste vášnivý programátor, máte zkušenosti s vývojem aplikací v jazyce C# a jste připraveni přijmout výzvy v dynamickém prostředí, pak je tato pozice pro vás ideální. Náplň práce: Vývoj a údržba aplikací v jazyc... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
C# Backend Developer (50 - 90.000 Kč)
Před 6 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Hledáme zkušeného C# Developera, který se rád zapojuje do vývoje sofistikovaného softwaru. Pokud jste vášnivý programátor, máte zkušenosti s vývojem aplikací v jazyce C# a jste připraveni přijmout výzvy v dynamickém prostředí, pak je tato pozice pro vás ideální. Náplň práce: Vývoj a údržba aplikací v jazyc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
C# Backend Developer (50 - 90.000 Kč)
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáme zkušeného C# Developera, který se rád zapojuje do vývoje sofistikovaného softwaru. Pokud jste vášnivý programátor, máte zkušenosti s vývojem aplikací v jazyce C# a jste připraveni přijmout výzvy v dynamickém prostředí, pak je tato pozice pro vás ideální. Náplň práce: Vývoj a údržba aplikací v jazyc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
C# Backend Developer (50 - 90.000 Kč)
Před 6 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáme zkušeného C# Developera, který se rád zapojuje do vývoje sofistikovaného softwaru. Pokud jste vášnivý programátor, máte zkušenosti s vývojem aplikací v jazyce C# a jste připraveni přijmout výzvy v dynamickém prostředí, pak je tato pozice pro vás ideální. Náplň práce: Vývoj a údržba aplikací v jazyc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Java vývojář bez angličtiny (40 - 60.000 Kč)
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Umíš Javu a nechce se Ti denně komunikovat v angličtině? Jsi na správném místě! Ryze česká softwarová společnost hledá Java vývojáře, který rozšíří její tým zaměřený na vývoj informačních systémů (některé z nich jsou opravdu rozsáhlé). Na oplátku Ti poskytnou prostor růst a realizo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Java vývojář bez angličtiny (45 - 60.000 Kč)
Před 6 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Umíš Javu a nechce se Ti denně komunikovat v angličtině? Jsi na správném místě! Ryze česká softwarová společnost hledá Java vývojáře, který rozšíří její tým zaměřený na vývoj informačních systémů (některé z nich jsou opravdu rozsáhlé). Na oplátku Ti poskytnou prostor růst a realizo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce