skladník/ce, řidič/ka

Před 126 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nástup možný ihned. POŽADUJEME: ŘP sk. "B", ŘP sk. "C" výhodou, vysoké pracovní nasazení, je nutné počítat s fyzickou zátěží. NABÍZÍME: možnost prodloužení smlouvy na neurčito, příspěvek na stravu, příspěve... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

ŘIDIČ/KA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
ŘP - C E Směnnost : 1 směna, noční provoz Kontakt telefonicky, e-mailem pracovní poměr od: 20.04... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič/ka nákladního vozidla
Před 4 dny - AVIZO_CZ
PRACOVIŠTĚ Chropyně - rozvoz kuřat - Požadujeme: řidičské oprávnění sk. C, praxe v řízení výhodou - práce na HPP - Po-Pá, výjezdy jsou ráno cca od 7:00 hod. nebo v poledních hodinách (střídání se), doba určitá 1 rok s možností prodloužení - Benefity mobilní telefon, příspěvek na stravu, multisport - Osobní kontakt je možný... (více v detailu)
Neuvedeno
TRAKTORISTA / TRAKTORISTKA živočišné výroby - kydač / kydačka
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Požadavky: řidičský průkaz sk. T, kladný vztah k hospodářským zvířatům, vyhovující zdravotní stav, odpovědnost, spolehlivost, aktivní přístup, samostatnost, výhodou vyučení v zemědělském oboru. Zaměstnanecké výhody: přísp... (více v detailu)
Konzultant/ka HELIOS (ekonomika, mzdy)
Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok, poté možno doba neurčitá. Dobrá znalost účetnictví a mzdové problematiky; praxe v této oblasti 2 roky; znalost práce v jakémkoli informačním systému; dobré komunikační schopnosti; umět poradit a vysvětlit; samostatnost a zodpovědnost; ŘP sk. B, aktivní řidič/ka. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, Občasná práce z domu; Jazykové ku... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA NÁKLADNÍCH AUTOMOBILŮ, TAHAČŮ A SPECIÁLNÍCH VOZIDEL
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Požadavky: řidičský průkaz sk. C - řízení nákladních automobilů, řidičský průkaz sk. E - řízení motorových vozidel s přívěsem, praxe 1 rok v řízení C+E. Zaměstnanecké výhody: pojištění odpovědnosti, náborový příspěvek 10.000,- Kč... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA TAHAČŮ - ŘIDIČ / ŘIDIČKA NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU S PŘÍVĚSEM, TAHAČE
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Požadavky: řidičský průkaz sk. C - řízení nákladních automobilů, řidičský průkaz sk. E - řízení motorových vozidel s přívěsem, praxe 1 rok v řízení C+E. Zaměstnanecké výhody: pojištění odpovědnosti, náborový příspěvek 10.000,- K... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MKD
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, psychotesty, karta řidiče, čistý trestní rejstřík. Zaměstnavatel nabízí: stravenky, náborový příspěvek 40.000,- Kč. Kontakt - pan Zákravský Marek, t... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MKD
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost za odvedenou práci, flexibilita. Zaměstnavatel nabízí: náborový příspěvek 40.000,- Kč. Kontakt - pan Zákravský Marek, tel.: +420 607 066 043 (v pra... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU - VNITROSTÁTNÍ DOPRAVA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Vnitrostátní doprava s návěsovou soupravou od pondělí do pátku. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, praxe 1 rok v řízení C+E, profesní průkaz řidiče. Zaměstnanecké výhody: pojištění odpovědnosti, náborový příspěvek 10... (více v detailu)
KONSTRUKTÉR / KONSTRUKTÉRKA - JUNIOR, SENIOR
Místo vhodné i pro absolventy. Náplň práce: vývoj nových strojů, přípravků a zařízení dle plánu vývoje; zodpovědnost za kvalitu, za úplnost konstrukční, technologické dokumentace přidělených strojů; zpracování studií a projektů; zpracování obchodních, technických a výrobních dokumentací. Požadavky: SŠ/VŠ vzdělání technického směru (strojní nebo příbuzný obor); znalost práce - Inventor 10 a vyšší; řidičský průkaz sk. B; znalost práce s PC; výhodou znalost AJ; vítána praxe ve výrobní společnosti. Zaměstnavatel nabízí: zázemí dynamicky se rozv... (více v detailu)
KONSTRUKTÉR / KONSTRUKTÉRKA - JUNIOR, SENIOR
Místo vhodné i pro absolventy. Náplň práce: vývoj nových strojů, přípravků a zařízení dle plánu vývoje; zodpovědnost za kvalitu, za úplnost konstrukční, technologické dokumentace přidělených strojů; zpracování studií a projektů; zpracování obchodních, technických a výrobních dokumentací. Požadavky: SŠ/VŠ vzdělání technického směru (strojní nebo příbuzný obor); znalost práce - Inventor 10 a vyšší; řidičský průkaz sk. B; znalost práce s PC; výhodou znalost AJ; vítána praxe ve výrobní společnosti. Zaměstnavatel nabízí: zázemí dynamicky se rozv... (více v detailu)
Řidič/ka autobusu sk. D - střídač - náborový příspěvek 70000
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stabilní dopravní společnost JARMES spol. s r.o., která je na trhu již od roku 1991, přijme do svého týmu vhodného kandidáta na pozici řidič/řidička - střídač sk. D z okolí Benátek nad Jizerou, Milovic, Brandýsa nad Labem, Mělníka. Náplň práce: • pravidelná linková doprava zaměstnanců do zaměstnání • veřejné linky PID Nabízíme: • stálou práci ve stabilní firmě ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič mezinárodní automobilové dopravy do 3,5 tuny
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Řidičský průkaz sk. B, trestní bezúhonnost. Firemní telefonní tarif, firemní automobil k dispozici i k soukromým účelům, příspěvek na poho... (více v detailu)
Neuvedeno
Opravář zemědělských strojů
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Z:30.9.2024 Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. ŘP sk. B Praxe v oboru nutná Časová flexibilita, spoehlivost a ... (více v detailu)
Neuvedeno
SEŘIZOVAČI VSTŘIKOLISŮ
z:23/4/2024 a:1/10/2024 Náplň práce: - nastavování vstřikolisů (čas, tlak, dotlak, vstřik, chlazení, atd.) - identifikování příčin vzniklých problémů a jejich následné odstranění, zodpovědnost za správné nastavení parametrů vstřikolisů - kontrola a zabezpečení dobrého technického stavu výrobních strojů a zařízení, seřízení robota odebírajícího výlisky dle parametrů daného výlisku, odstranění častých klasických poruchových hlášení (nenatankování materiálů, mazání, spod.), uzpůsobení stroje pro výrobu jiného výlisku (výměna forem) - plnění denní produkce, kontrolování a dodržování technologických postupů při výrobě plast... (více v detailu)
Hledáme ostrahu na objekt ZZC Bálková
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáme nové kolegy na ostrahu objektu uprchlického zařízení ZZC Balková. Dále hledáme uchazeče na pozici strážného, který má platný ŘP sk. B a je aktivním řidičem. Práce je vhodná pro muže, ženy, OZP i zdatné důchodce na HPP i DPP, mzda 115/hod. čistého. Nabízíme náborový příspěvek 10.000,- ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Regionální manager/ka pro Západní Čechy
Kontakt: Obermajer Roman, tel.: 722 944 944, e-mail: prace.@mobilprovas.cz Pro naše značkové prodejny mobilprovás v Karlovarském kraji hledáme schopného regionálního managera Pro naše značkové prodejny mobilprovás v Karlovarském kraji hledáme schopného regionálního managera Co Vám můžeme nabídnout: motivující mzdu 41.500,- a velmi zajímavé finanční ohodnocení pružnou pracovní dobu s možností externí smluvní spolupráce zázemí stabilní a dynamicky rozvíjející se společnosti slevy na firemní produkty, slevy na servis telefonů a výhodné zaměstnanecké mobilní tarify úvodní 2-3 týdenní seznámení s naší firmou na zavedených brněnských prodejnách zajímavou práci, která Vás bude bavit firemní automobil i pro soukromé použití Co bude náplní Vaší práce: řízení svěřených prodejen tak, aby dosahovali co nejlepších výsledků trénink prodejních dovedností našich stávajících prodejců nábor nových prodejců, jejich motivace a trénink hledání slabých míst, návrhy ... (více v detailu)
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU MAN pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice je vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Řízení nákladního automobilu MAN TGM 18.320, přeprava zboží pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu. Požadujeme: platný řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, kartu řidiče, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, praxe na obdobné pozici výhodou, znalost AJ či NJ výhodou. Nutná časová flexibilita. Zaměstnanecké výhody: Práce na HPP, motivující finanční ohodnocení, systém bonusů a denní diety, stabi... (více v detailu)
Neuvedeno
obchodní zástupce
Před 7 dny - AVIZO_CZ
ŘP sk. B, alespoň 3 roky praxe. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 35000 - 65000... (více v detailu)
Neuvedeno
SPECIALISTA/ SPECIALISTKA MARKETINGU
Před 4 dny - AVIZO_CZ
30.9.2024 - KONTAKT: Gergičová Hana Mgr., tel.: 731 691 090, e-mail: kariera@frujo.cz. Vytváření a implementace komplexních marketingových strategií pro online i offline prostředí, navrhování a řízení marketingového rozpočtu, optimalizace PPC kampaní (Google Ads, Meta, Seznam), průzkum trhu a analýza konkurence pro identifikaci nových příležitostí a vývoj nových produktů, aktivní spolupráce na vývoji nových produktů a jejich uvedení na trh, správa e-shopu a webových stránek včetně pravidelných aktualizací obsahu, příprava a realizace kampaní zaměřených na nové i stávající zákazníky (B2B a B2C segmenty), příprava a koordinace účasti na veletrzích v ČR i zahraničí, Správa a rozvoj obsahu na sociálních sítích a spolupráce s externími grafiky a copywritery, optimalizace webu pro vyhledávače (SEO) a práce s analytickými nástroji (Google Analytics, Facebook Insights), správa e-mail... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/ŘIDIČKA sk. B
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kontakt Buksa Zdeněk, tel.: 776 663 958, e-mail: buksazdenek154@gmail.com Náplň práce: rozvoz ovoce a zeleniny dodá... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechanici a opraváři motorových vozidel
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Navrátilová Jana, tel.: 724 153 084, e-mail: navratilova@minam.cz Požadujeme: ŘP sk. B pracovní poměr od... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedník - údržbář/ka
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. Přijmeme nového kolegu/novou kolegyni na údržbářské a zednické práce, opravu zpevněných ploch, běžnou údržbu městského mobiliáře, řízení dopravních prostředků. Práce na HPP. Požadujeme ŘP sk. B - aktivní řidič, dobrý zdravotní stav - práce ve výškách, praxe vítána. Zaměstnanecké výho... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební dělník
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Způsob kontaktu: - telefonicky: 775 580 881, pan Vondrášek Požadavky: - ŘP sk. B - 5 let praxe ve stavebnictví - ruský nebo ukrajinský jazyk Místo v... (více v detailu)
Neuvedeno
Prográmator CNC - Technolog
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SŠ technického směru, Práce na PC (MS Office; CAD/CAM - Siemens NX; Vericut; Teamcenter) - velkou výhodou, Znalost technologie obrábění, volba nástrojů a základní řezné podmínky, ŘP sk. B Zaměstnanecké výhody: o Pružná pracovní doba 7,5 hod /den o 5 týdnů dovolené o 3 dny SICK DAYS o Odpovídající finanční ohodnocení o Pravidelné vzdělávání a školení o Prá... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce