TRAKTORISTA / TRAKTORISTKA živočišné výroby - kydač / kydačka

Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Požadavky: řidičský průkaz sk. T, kladný vztah k hospodářským zvířatům, vyhovující zdravotní stav, odpovědnost, spolehlivost, aktivní přístup, samostatnost, výhodou vyučení v zemědělském oboru. Zaměstnanecké výhody: přísp... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Traktorista v živočišné výrobě
pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 30000 - 40000 Obor činnosti... (více v detailu)
OŠETŘOVATEL SKOTU - DOJIČ / OŠETŘOVATELKA SKOTU - DOJIČKA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Požadavky: kladný vztah k hospodářským zvířatům, vyhovující zdravotní stav, odpovědnost, spolehlivost, aktivní přístup, samostatnost. Kontakt o... (více v detailu)
KUCHAŘ / KUCHAŘKA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: provozni@walzel.cz pracovní ... (více v detailu)
OPERÁTOR / OPERÁTORKA VÝROBY
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: obsluha výrobního zařízení, opracování vyrobených autodílů podle daného pracovního postupu, vizuální kontrola kvality. Výhodou je manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost. Zaměstnanecké výhody: práce ve stabilní společnosti s dlouhodobou perspekti... (více v detailu)
STAVEBNÍ DĚLNÍK / DĚLNICE
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pružná pracovní doba. Kontakt: info@donap.cz (pro zaslání životopisu). Místo výkonu práce: Říkov 3, 552 ... (více v detailu)
SVÁŘEČ / SVÁŘEČKA CO2
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Požadavky: platný svářečský průkaz CO2 Kontakt - Ing. Martin Burdych, tel.: 606 890 285 (v pracovní dny od... (více v detailu)
Pokojská
Kontakt: Kubastova Barbora, tel.: 774 674 053, e-mail: personalni@carlsbadplaza.cz Příjemný vzhled a vystupování, spolehlivost, tre... (více v detailu)
MANIPULAČNÍ DĚLNÍK / DĚLNICE VE VÝROBĚ HYGIENICKÝCH A ZDRAVOTNICKÝCH MATERIÁLŮ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Pozice jsou vhodné i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: příprava materiálů pro výrobu, balení hotových produktů, jízda s vysokozdvižným vozíkem. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, závodní stravování, práce v čistém prostředí, příspěvek na penzijní připojištění, náborový příspěvek ve výši 15.000 Kč vyplácen po zkušební do... (více v detailu)
ŘIDIČI NÁKLADNÍCH AUTOMOBILŮ, TAHAČŮ A SPECIÁLNÍCH VOZIDEL
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost za odvedenou práci, flexibilita, práce ve vícejazyčném týmu, výhod... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MKD
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, psychotesty, karta řidiče, čistý trestní rejstřík. Zaměstnavatel nabízí: stravenky, náborový příspěvek 40.000,- Kč. Kontakt - pan Zákravský Marek, t... (více v detailu)
KVALIFIKOVANÍ STAVEBNÍ DĚLNÍCI hlavní stavební výroby
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Jedná se fyzicky náročnou práci ve vícejazyčném týmu. Praxe výhodou. Kontakt zasláním životo... (více v detailu)
DĚLNÍK / DĚLNICE SKLADU VE VÝROBĚ HYGIENICKÝCH A ZDRAVOTNICKÝCH MATERIÁLŮ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Pozice jsou vhodné i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: především zajišťovat evidenci a optimální tok materiálu ve skladech; optimálně řídit zásoby surovin a polotovarů; expedovat materiály a polotovary dle potřeb zákazníka; dodržovat hygienické předpisy, BOZP a PO; plnit další pracovní úkoly související s pracovní pozicí. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, závodní stravování, práce v čistém prostředí, pří... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MKD
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost za odvedenou práci, flexibilita. Zaměstnavatel nabízí: náborový příspěvek 40.000,- Kč. Kontakt - pan Zákravský Marek, tel.: +420 607 066 043 (v pra... (více v detailu)
DĚLNÍCI
z:28/5/2024 a:1/10/2024 Požadujeme: - zdravotní předpoklady pro výkon práce (zvedání těžkých břemen 20-30 kg) manuální zručnost, spolehlivost, předložení výpisu z RT, ochotu učit se novým věcem - zkušenosti z výrobního provozu vítány. Nabízíme: - stravenkový paušál ve vý... (více v detailu)
Řidič VZV
z:11.6.2024, a:1.10.2024 Požadujeme: oprávnění k obsluze VZV do 5t (platnost průkazu není podmínkou, umíme prodloužit) zdravotní způsobilost zodpovědnost spolehlivost dvou, nebo třísměnný provoz Nabízíme: ... (více v detailu)
OPERÁTOR / OPERÁTORKA VÝROBY
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: obsluha výrobního zařízení, opracování vyrobených autodílů podle daného pracovního postupu, vizuální kontrola kvality. Výhodou je manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost. Zaměstnanecké výhody: práce ve stabilní společnosti s dlouhodobou perspek... (více v detailu)
OPERÁTOR / OPERÁTORKA VÝROBY
Pracovní poměr na dobu neurčitou, nepřetržitý provoz. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: obsluha výrobního zařízení, opracování vyrobených autodílů podle daného pracovního postupu, vizuální kontrola kvality. Výhodou je manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost. Zaměstnanecké výhody: práce ve stabilní společnosti s dlouhodobou perspe... (více v detailu)
OPERÁTOR / OPERÁTORKA VÝROBNÍ LINKY
Pracovní poměr na dobu neurčitou, nepřetržitý provoz. Nástup možný ihned. Požadavky: zkušenosti s obsluhou polo/či celo-automatické výrobní linky; manuální zručnost a fyzická zdatnost; ochota pracovat na 12hodinové směny (06:00 hod. - 18:00 hod.; 18:00 hod. - 06:00 hod.), výjimečně včetně svátků. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, zdravotní volno, fasování... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU - VNITROSTÁTNÍ DOPRAVA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Vnitrostátní doprava s návěsovou soupravou od pondělí do pátku. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, praxe 1 rok v řízení C+E, profesní průkaz řidiče. Zaměstnanecké výhody: pojištění odpovědnosti, náborový příspěvek 10... (více v detailu)
OPERÁTOR / OPERÁTORKA VÝROBY
JEDNÁ SE O AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁNÍ - zaměstnavatelem je pracovní agentura SPI Job s.r.o. Místo výkonu práce: Rubena s.r.o., Náchod. Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Kontakt - paní Krajčovičová Zuzana, te... (více v detailu)
DĚLNÍK / DĚLNICE VE VÝROBĚ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Kontakt - pan Rosushchan Vasyl, tel.: +420 736 501 769, e-mail: v.folivora@email.cz (pro zaslání životopisu). Místo výkonu práce: 17.... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MKD
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost za odvedenou práci, flexibilita. Kontakt - pan Zákravský Marek, tel.: +420 607 066 043 (v pracovní dny od 09:00 do 11:00... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA sk. B
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Jedná se o pravidelné cesty mezi Náchodem a Trutnovem. Požadavky: řidičský průkaz min. sk. B. Kontakt telefonicky - p. Tran Duc Bay, tel... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MKD (státy EU)
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Požadavky: řidičský průkaz sk. C + E. Kontakt - pan Koudelka Petr, tel.: 777 170 660, e-mail: prisped@prisped.cz nebo dle domluvy na adre... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA NÁKLADNÍCH AUTOMOBILŮ, TAHAČŮ A SPECIÁLNÍCH VOZIDEL
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Požadavky: řidičský průkaz sk. C - řízení nákladních automobilů, řidičský průkaz sk. E - řízení motorových vozidel s přívěsem, praxe 1 rok v řízení C+E. Zaměstnanecké výhody: pojištění odpovědnosti, náborový příspěvek 10.000,- Kč... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce