dispečer servisu

Před 243 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
komunikace se servisními techniky po celé ČR (organizační zajištění provedení servisních zásahů u našich zákazníků), komunikace s prodejnami zákazníků (identifikace poruch), práce na PC (evidence... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Vedoucí servisu
Před 2 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED NÁPLŇ PRÁCE: - vedení týmu, komunikace s importérem, s pojišťovnami, vedení agendy auditů - příjem a výdej vozů na servis, opravy motorových vozidel - komunikace se zákazníky a obchodními partnery v rámci oprav, pojistných a škodních událostí PRACOVNÍ DOBA: po-pá, 7-15.30 hod. NABÍZÍME: - práci v příjemném prostředí autorizovaného ... (více v detailu)
Neuvedeno
Přijímací technik - servis zemědělské techniky
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dokážete zachovat chladnou hlavu, když je potřeba? Troufnete si plánovat a organizovat práci sobě a dalším cca 5 servisním technikům? Máte nad věcmi nadhled a dokážete rychle reagovat? Technika a opravy stojů Vám nejsou cizí? Náplní Vaší práce bude: Tato pozice je hodně o plánování servisních oprav, komunikaci s našimi zákazníky a také o komunikaci se ze servisními techniky. Technice a strojům se u nás rozhodně nevyhnete. Co na této pozici určitě potřebujete: zkušenosti s vedením menšího týmu výhodou schopnost učit se a pracovat v interních systémech zkušenosti s opravami strojů a dobré znalosti v oboru opravárenství schopnost přirozené komunikace flexibilitu, organizovanost a rozhodnost v neposlední řadě chuť do práce a dobrou náladu :) Co Vám můžeme nabídnout my? Můžete se těšit na různorodou práci, kd... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
OBCHODNÍ ASISTENT/ ASISTENTKA
Před 2 dny - AVIZO_CZ
30.9.2024 - zpracování obchodních případů, komunikace se zákazníky a dodavateli, hledání nových zákazníků, zpracování administrativní agendy, zpracování podkladů obchodního oddělení, kontrola a zpracování došlých a vydaných objednávek, příprava podkladů pro zpracování účetnictví, drobné práce v kanceláři. Min. SŠ, dobrá znalost... (více v detailu)
Neuvedeno
Zákaznická podpora
Před 4 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dobrý den, hledám práci nejlépe v oblasti komunikace se zákazníky nebo školení - baví mě komunikace s lidmi. Mám 10 l... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Technik kvality m/ž
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Znalost oboru kvality z výrobního prostředí - Komunikace se zákazníky - Řízení projektů - Vzorkování dílů - Aktivní AJ pro jednání se zahraničním zákazníkem - Proaktivní přístup, samostatnost Nabízíme: - Roční... (více v detailu)
Neuvedeno
obchodní manažer/ka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
- zkušený obchodník pro tuzemský trh v oblasti strojírenství a průmyslové automatizace - komunikativnost, technické myšlení - péče o stávající zákazníky, aktivní vyhledávání nových zákazníků, reprezentace firmy při obchodních jednáních a veletrzích, př... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent prodeje nábytku
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, který se zabývá maloobchodním prodejem kvalitního německého nábytku, hledáme vhodné kandidáty na pozici Asistent prodeje nábytku. Náplň práce: Obsluha lidí na prodejně, Písemná komunikace se zákazníkem e-mailem, Jednoduchá fakturace, Seznámení se sortimentem. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. si ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Projektový manažer/manažerka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce:samostatné řízení projektů; komunikace a předávání informací v rámci projektového týmu, se zákazníky a dodavateli. Zodpovědnost za plánování, organizování, řízení a kontrolu realizace projektu tak, aby bylo dosaženo stanovených projektových cílů. Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - paní Gabriely Rejman: -... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialista kontaktního centra
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která patří mezi největší výrobce domácích a profesionálních spotřebičů, hledáme vhodné kandidáty na pozici Specialista kontaktního centra. Náplň práce: Komunikace se zákazníky prostřednictvím telefonu, ale také přes e-mail nebo chat, Poradenství zákazníkům s výběrem produktů nebo reklamací, Prodej doplňkových služeb jako např. prodlouženou záruku či garanci ceny opravy nebo příslušenství k našim produktům, Administrativa spojená s vyřízením zákaznických požadavků. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidič
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Co u nás budete dělat: Rozvoz zboží na prodejny a ke konečnému zákazníkovi Očekáváme: Spolehlivost, pracovitost, rychlost a pečlivost při práci. Upřednostníme řidiče s řidičským průkazem skupiny C. Prémie po zapracování. PP na dobu určitou s prodloužením na neurčito. Nástup možný ihned Zaměstnanecké výhody: Stravenkový paušál ve výši 2000Kč ... (více v detailu)
Neuvedeno
Znojmo, pronájem obchodních prostor 104 m2,
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, pronájem obchodních prostor 104 m2, sociální zařízení - komerce.Hledáte ideální místo, kde začít nebo rozšířit svůj podnik? Představujeme vám nabídku pronájmu obchodních prostor ve městě Znojmě, které jsou skvělou příležitostí pro každého podnikatele. Jedná se o obchodní prostory o celkové rozloze 104 m2, které jsou v současnosti využívané jako podlahové studio. Výhodou je výborná s dobrou dostupností autem i MHD. Přímo před obchodem je možnost parkování a v případě zákazníků, kteří cestují MHD je zastávka kousek od pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 500
 Kč
PŘIJÍMACÍ TECHNIK DO AUTOSERVISU
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Aaktivní komunikace s klienty, příjem vozidel do opravy, tvorba servisních zakázek, kalkulace ceny opravy, koordinace práce automechaniků, fakturace zakázek, předání vozů po opravě,... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodník z kanceláře - prodejce náhradních dílů pro kamiony/autobusy/užitková vozidla
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost Winkler – stabilní společnost s více jak 100letou historií, který nabízí náhradní díly pro kamiony, autobusy a užitková vozidla, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodník z kanceláře – prodejce náhradních dílů pro kamiony/autobusy/užitková vozidla. Hledáme nové kolegy, kteří budou součástí otevření nové pobočky společnosti v Brně. Náplň práce: Aktivní prodej náhradních dílů po telefonu, Komunikace se zákazníky prostřednictví telefonu a e-mailu, Obsluha zákazníků na shopu (Brno), Péče o zákazníky v moravském regionu a rozšiřování obchodních vztahů, Spolupráce s obchodním zástupcem daného... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
SPECIALISTA/ SPECIALISTKA MARKETINGU
Před 2 dny - AVIZO_CZ
30.9.2024 - KONTAKT: Gergičová Hana Mgr., tel.: 731 691 090, e-mail: kariera@frujo.cz. Vytváření a implementace komplexních marketingových strategií pro online i offline prostředí, navrhování a řízení marketingového rozpočtu, optimalizace PPC kampaní (Google Ads, Meta, Seznam), průzkum trhu a analýza konkurence pro identifikaci nových příležitostí a vývoj nových produktů, aktivní spolupráce na vývoji nových produktů a jejich uvedení na trh, správa e-shopu a webových stránek včetně pravidelných aktualizací obsahu, příprava a realizace kampaní zaměřených na nové i stávající zákazníky (B2B a B2C segmenty), příprava a koordinace účasti na veletrzích v ČR i zahraničí, Správa a rozvoj obsahu na sociálních sítích a spolupráce s externími grafiky a copywritery, optimalizace webu pro vyhledávače (SEO) a práce s analytickými nástroji (Google Analytics, Facebook Insights), správa e-mail... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialista IT podpory – junior !STABILNÍ ČESKÁ SPOLEČNOST!
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho významného klienta, který provozuje síť maloobchodních prodejen po celých jižních Čechách, supermarketů v Českých Budějovicích, Olomouci a Hradci Králové, velkoobchod a výrobnu lahůdek a teplých jídel, hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici Specialista IT podpory – junior. Vaším úkolem bude: poskytování podpory pro HW, SW a síťové požadavky od uživatelů, příjem, prioritizace a následné řešení došlých incidentů a požadavků uživatelů, výjezdy na prodejny na řešení incidentů a požadavků, spolupráce na IT projektech, základní analýza a řešení provozních problémů spojených s podporou běžících aplikací a HW, monitorování provozních systémů a HW. Jste pro nás ten pravý/á pokud: máte analytické schopnosti, jste komunikativní a máte aktivní přístup k řešení úkolů, dokážete pracovat samostatně i v týmu, dokážete správně určovat priority a máte dobrou sebeorganizaci. Co je pro tuto práci nezbytné? znalost Mi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Obchodní konzultant/zástupce - Brno
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jsme personální agentura PŘEDVÝBĚR.CZ, která pomáhá firmám z různých odvětví vyhledávat nové zaměstnance a rozšiřujeme náš obchodní tým! Hledáme nové kolegy na pozici Obchodního konzultanta/zástupce, kteří se nebojí výzev, mají chuť se rozvíjet v obchodu a rádi komunikují s lidmi, a hlavně rozšíří náš mladý obchodní tým. Co by byla Tvoje náplň práce? Akvizice nových zákazníků a tvorba vlastního portfolia klientů, Aktivní prodej služby v oblasti náboru zaměstnanců, Komunikace s klienty přes telefon nebo formou osobní či online schůzky, Budování a udržování dlouhodobých vztahů s klienty. Jak si Tě představujeme? Komunikativní člověk, který se nebojí oslovit nové klienty a navázat kontakt, Máš zájem o obchod a chceš se v něm rozvíjet, Js... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Administrátor GIS
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME - VŠ vzdělání technického směru - základní znalost práce s geografickým informačním systémem, výhodou znalost Misys - znalost práce s Bentley Microstation výhodou - samostatnost, aktivitu, komunikativnost - řidičský průkaz B Pracovní náplň: - komplexní správa geografických informačních systémů - GIS Misys - pro naše zákazníky, především z řad měst a obcí - příprava a aktualizace dat GIS (Katastr, digitální technická mapa, územní plánování, správa majetku) - vlastní sběr dat v terénu - aktualizace GIS u zákazníků, instalace nových produktů - komunika... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupce v oboru stavebnictví
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pro stavební společnost VYSSPA Sports Technology s.r.o., zaměřeného na sportovní stavitelství hledáme vhodného kandidáta / ku na pozici Obchodní zástupce v oboru stavebnictví. Pokud máte zájem zpracovávat nabídky, zastupovat firmu v komunikaci s investory na obchodních schůzkách a máte obchodního ducha, přidejte se k nám. Životopis zasílejte na e-mail: pavlina.sklenarova@vysspa.cz (tel. 727877628). Popis pozice * aktivní hledání nových obchodních příležitostí * kompletní zákaznický servis včetně technické podpory (časté služební cesty) * vypracování cenových nabídek * vytváření obchodní strategie firmy (analýza trhu, reporting, vize) * spolupráce na zakázkách s realizací * pravidelná komunikace se zákazníky i dodavateli Váš profil * SŠ, ideálně VŠ stavebního, nebo obchodního zaměření * vynikající komunikační a prezentační schopnosti * schopnost samostatné i týmové práce * aktivní p... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní manažer v oblasti vysokého, velmi vysokého a zvlášť vysokého napětí
Před 7 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která působí v oblasti investiční výstavby v energetice, průmyslu a dopravě, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodní manažer v oblasti vysokého, velmi vysokého a zvlášť vysokého napětí. Náplň práce: Aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí v oblasti průmyslu, energetiky a investiční výstavby, Péče o stávající zákazníky a budování dlouhodobých obchodních vztahů, Vedení obchodního sedmičlenného týmu, Vedení obchodních jednání a uzavírání smluv, Analýza trhu a identifikace potřeb zákazníků, Spolupráce s ostatními odděleními společnosti při přípravě a realizaci zakázek, Plnění obch... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Plánovač/plánovačka logistiky Senior
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - SŠ vzdělání - podmínkou je praxe v logistice, spedičních službách či dopravě minimálně 3 roky analytické a organizační schopnosti, odolnost vůči stresu - pečlivost, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilita, samostatnost, loajalita - angličtina/ruština - mírně pokročilý - výborná znalost MS Office, práce na PC Náplň práce: - každodenní komunikace se zákazníkem a dispečerem - plánován... (více v detailu)
Neuvedeno
Závozník dodávky do 3,5t. Brno a okolí - Rajhrad (Brno-venkov) (m/ž)
Před 6 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem. Vhodné i pro OZP. Závozník dodávky do 3,5t. Brno a okolí - Rajhrad (Brno-venkov) Jmenujeme se SMERO a jsme velkoobchod s kancelářskými potřebami, drogerií, obalovými materiály, reklamními a dárkovými předměty a dalším bohatým sortimentem. Nejdůležitější jsou pro nás zákazníci a jejich příběhy, starosti a potřeby. Správným výběrem vybavení jim šetříme čas i peníze. Už od roku 1998. Pro naši centrálu v Rajhradě přijmeme šikovného závozníka na zkrácený 4 hodinový úvazek pondělí až pátek. Nástup je možný ihned. Práce je pro osoby se zdravotním znevýhodněním nebo omezením OZZ/OZP. Právě teď hledáme zodpovědného člověka, který dokáže pomáhat řidičům a včas s úsměvem přivézt kancelářské potřeby jejich novým majitelům v Brně a okolí. o Mzda 9 800 - 12 000 Kč hrubého měsíčně. o Stravenkový paušál cca 2 450 Kč měsíčně (116 Kč/pracovní den). o Příspěvek na pratelné 500 Kč měsíčně. Co budete dělat: o Pracovní den začnete ráno u skladu a budete pomáhat řidiči s nakládkou. o ... (více v detailu)
Neuvedeno
obchodní zástupce a specialista pro Asii (m/ž)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce : příprava registrační dokumentace, zpracování dat z polních pokusů v anglickém jazyce, komunikace s místními a mezinárodními autoritami, obchodní činnost a komunikace se zákazníky zejména v Asii, realizace obchodních případů výhody: pracovní telefon a PC, příspěvek na stravu ko... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍCI V OBLASTI PRODEJE - REFERENTI INTERNETOVÉHO OBCHODU - Kontakt: telefonicky či e-mailem.
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Nutnost komunikativní znalosti filipínského jazyka Tagalog a AJ pro obsluhu zákazníků z Filipín.. Práce v administraci e-shopu filipínských potravin, komunikace se zákazníky. K... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí provozního oddělení
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - VŠ vzdělání - praxe v logistice, spedičních službách či dopravě alespoň 1 rok - analytické a organizační schopnosti, odolnost vůči stresu - pečlivost, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilita, samostatnost, loajalita - angličtina/němčina - mírně pokročilý - výborná znalost MS Office, práce na PC Náplň práce: - zodpovědnost za výsledek oddělení - vedení a motivování přímých podřízených a dalších pracovníků oddělení logistiky - komunikace se zákazníky ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupci
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Hledání nových zákazníků pro prodej vína - region Čechy, účast na vinařských prezentačních a prodejních akcích, základní mzda 21 300-Kč + provize z prodeje , ŘP sk.B, znalost v oblasti problematiky vína, praxe v obchodní činnosti výhodou, časová flexibilit... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce