hledám montážníky

Přidáno dnes - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dobry den hledám 3 muže na montáže modulových domků profese viz obrázek stačí činnosti ovlád... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Hledáme práce
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Zdravím jsme parta 4 Zedniky sháníme práce ,děláme zdivo, fasády, ploty, dlažby, rekonstrukc... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Parta šikovných zedniku Hledáme práce.
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Parta šikovných zedniku Hledáme práce Rekonstrukce bytu a dómu. Kompletní, Vše je na dohodě.
Hlavní město Praha
300
 Kč
Hledám
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám práci na horském hotelu nebo penzionu jako pomocník údržby, topi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme sádrokartonáře na zakázky do Německa a Rakouska
Sháníme zkušené sádrokartonáře na dlouhodobé zakázky v Německu a Rakousku, převážně na práce v kancelářských prostorech. Práce je určena výhradně pro OSVČ s platnou A1. Požadavky: Nejlépe kompletní party nebo firmy s vlastním nářa... (více v detailu)
100 000
 Kč
Hledám nové zakázky
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den , Jsme firma zabývající se stavební činnosti, provádíme veškeré činnosti v oboru stavebnictví za příznivé ceny. Od staveb na klíč po zateplování fasád, fasády, pokládku zámkové dlažby, pokládku dlažby pokládku obklad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám uplatnění v tech. směru - něco poopravit,
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám uplatnění v tech. směru - něco poopravit, nainstalovat apod., něco pro zručného, spolehlivého člověka. Mám zkušenost jako technik ve 2 hotelech, mimoto jsem i kutil, rád renovuji, spravuji různé věci apod., nechci být uzavřený někde v d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám uplatnění v tech. směru - něco poopravit,
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám uplatnění v tech. směru - něco poopravit, nainstalovat apod., něco pro zručného, spolehlivého člověka. Mám zkušenost jako technik ve 2 hotelech, mimoto jsem i kutil, rád renovuji, spravuji různé věci apod., nechci být uzavřený někde v d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme práci
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den jsme parta lidí která hledá práci na stálo na stavbách skladníka prace ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovníci péče o děti v oblasti předškolní výchovy v mimoškolských zařízeních
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Macounová Monika Mgr., tel.: 777487403, e-mail: personalni@zzpraha4.cz - nutný akreditovaný kurz Chůva pro děti v dětské skupině nebo alespoň Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky případně vzdělání ve vybraných profesích z oboru ... (více v detailu)
Neuvedeno
Lodní kontejner 20 šedá tmavá Praha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji skladový kontejner po jedné námořní cestě velikost 20' v tmavě šedé barvě RAL 7016. Lodní kontejner je v perfektním stavu viz foto. Naložení kontejneru v terminálu zdarma. Foto kontejneru není konkrétní, ale jedná se o obdobný kontejner. Prohlídka v depu není možná, ani konkrétní fotky. V případě zájmu o konkrétní kontejnery musíte navštívit náš sklad ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
62 500
 Kč
Hledám práci v Havířově - od 10/2024
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den, Hledám práci v Havířově s nástupem od října 2024. Ranní/denní směny, bez víkendů. Praxe a zkušenosti: v expedici, prodej v obchodě, obsluha solárií. Hlavní pracovní poměr na zkrácený úvazek 7h. Upřímnost, fér jednání, zodpovědnost, samost... (více v detailu)
Neuvedeno
Pochůzkář strojovny
Před 3 dny - AVIZO_CZ
V případě oboustranné spokojenosti prodloužení na pracovní poměr na dobu neurčitou. Pochůzková činnost strojovny, spolupráce s obsluhou kotle a zapisování chodu kotlů na PC. Ochota se učit novým věcem. Nadstandartní systém benefitů. Z... (více v detailu)
Neuvedeno
ÚDRŽBA A ÚKLID VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ A MAJETKU OBCE
Před 3 dny - AVIZO_CZ
- Náplň práce: práce ve venkovních prostorách, sečení a úklid travních porostů, úklid místních komunikací, chodníků ap., manuální činnosti při údržbě dalšího majetku obce Obsluha jednoduchých strojů a zařízení - sekačka, křovinoř... (více v detailu)
Neuvedeno
Námořní kontejner 20 RAL 5010 - bez dopravy
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
V nabídce máme málo použitý skladový kontejner 20' po jedné námořní cestě s vyzvednutím v Praze. Lodní kontejner je ve světle modré barvě v odstínu RAL 5010 - enziánová modrá. Naložení kontejneru v místním terminálu je již zahrnuto v ceně kontejneru. Námořní kontejner je hodně vyhledáván jako sklad na uskladnění věcí jako: kolo, auto, motorka, sportovního vybavení, nářadí, ponk, koloběžka EUR palet apod. Lodní kontej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
62 500
 Kč
*Obchodně technický referent - laser (m/ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Obchodní činnost - zajištění práce pro nový laserový dělicí stroj na plechy, péče o stávající zákazníky, získávání nových zákazníků, plánování zakázek na výrobu, organizační činnosti. Zaměstnanecké výhody: 25 dnů dovolené, zkrácená pracovní doba 7,5h, pří... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledáme nominee (statutární orgán) do české společnosti
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Hledáme nominee do ČR (statutární orgán) společnosti. Dle zájmu i možnost zapojení se do činnosti funkční společnosti. Odměna měsíčně (dle počtu společností). Vše vysvětlíme, na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dělníci ve výrobě - obráběči
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Vhodné i pro absolventy. Smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Základní hrubá nástupní mzda od 20.000 Kč, s příplatky (bonusy, prašné prostředí, ...) až od 25.000 Kč/měs. Pracovní činnost : o finální opracování výrobku ze speciálních vláken - soustružením, frézováním, řezáním, vrtáním dle výrobních výkresů a v požadované kvalitě, rozměrech a tolerancích Požadujeme: o vyučen v oboru truhlář/ obráběč kovů (popř. prokazatelná praxe) o manuální zručnost, fyzická zdatnost, pečlivost o znalost práce na obráběcích, dřevoobráběcích strojích o orientace ve výkresové dokumen... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor/ka profilových CNC laserů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Operátor profilových CNC laserů - kontakt: 7-17 hodin Po-Pá Hledáme kolegu, který doplní náš tým jako operátor pro CNC profilové lasery. Výroba je zaměřena jak na vlastní finální produkty, tak na kooperační výrobu. Vaší náplní práce bude obsluha CNC profilových laserů Trumpf a Adige (načtení programu, konfigurace parametrů stroje, měření vyrobených kusů). Spolupracovat budete s technology výroby. Možný profesní růst, dle dosažených výsledků a znalostí. Vhodné i pro absolventy. Požadujeme: - pracovitost, pečlivost, odpovědnost, - schopnost chtít a učit se nové věci a technologie, - komunikativního týmového hráče, - aktivního člověka s chutí pracovat, - technické předpoklady, - čtení technické dokumentace. Nabízíme: - možnost podílet se na výrobě vlastních finálníc... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupci
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Hledání nových zákazníků pro prodej vína - region Čechy, účast na vinařských prezentačních a prodejních akcích, základní mzda 21 300-Kč + provize z prodeje , ŘP sk.B, znalost v oblasti problematiky vína, praxe v obchodní činnosti výhodou, časová flexibilit... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledám dlouhodobý pronájem
Před 7 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledám dlouhodobý pronájem malého bytu s garáží na 2 auta či domek se stodolou za rozumnou cenu. Jsem důchodce, a... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Soundbar Denver DSS-7020
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám soundbar. Zakoupený byl v lednu 2022 v Alze, využívaný jen občas. Plně funkční, prodávaný pro nevyužití z důvodu stěhování. SoundBar Denver perfektně vylepší zvuk vaší televize a teprve díky němu si vychutnáte podobný zážitek, jako v kině. Zaručí skvělé zvukové efekty zabalené v elegantním designu. Denver DSS-7020 je aktivní reproduktor, ten má škálu zvukových vlastnosti 2.1 kanálové sestavy. K dosažení spolehlivých basů doplňuje útlý panel soundbaru aktivní subwoofer. Sestava Denver dosahuje celkového výkonu 70 W. Připojení ke zdroji zvu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Soundbar Denver DSS-7020
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám soundbar. Zakoupený byl v lednu 2022 v Alze, využívaný jen občas. Plně funkční, prodávaný pro nevyužití z důvodu stěhování. SoundBar Denver perfektně vylepší zvuk vaší televize a teprve díky němu si vychutnáte podobný zážitek, jako v kině. K dosažení spolehlivých basů doplňuje útlý panel soundbaru aktivní subwoofer. Sestava Denver dosahuje celkového výkonu 70 W. Připojení ke zdroji zvuku zajišťuje 3,5 mm Jack, AUX, Digitální optické, HDMI a microSD připojení. B... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
PROVOZNÍ CHEMIK/ČKA - OPERÁTOR/KA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Společnost TEMPERATIOR s.r.o. je jedním z největších evropských výrobců pohonných hmot z obnovitelných zdrojů. Náplň práce: - sledování a řízení technologického procesu chemické výroby pomocí řídicího systému z velína - fyzická kontrola činnosti a stavu technologie během pracovní směny Požadujeme: - SOU nebo SOŠ technického, strojírenského nebo chemického směru - Uživatelskou znalost práce na PC - Ochotu pracovat na směny (nepřet... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/Asistentka
Před 5 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která zajišťuje provoz technické infrastruktury, hledáme vhodné kandidáty na pozici Asistent/Asistentka. Náplň práce: Zajišťování kompletní administrativní podpory dvou sekretariátů – generálního (GŘ) a finančního ředitele (FŘ), Příprava a organizování veškerých činností a služeb sekretariátu v souladu s pokyny GŘ a FŘ, Příprava porad vrcholového vedení společnosti a dalších jednání GŘ, Zajištění agendy související s jednáním představenstva a dozorčí rady společnosti + příprava podkladů, Příprava a aktualizace časového harmonogramu pracovních činností, úkolů a schůzek GŘ, Sjednávání a organizace návštěv, zprostředkování styku GŘ s ostatními zaměstnanci společnosti, orgány a instituce... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
REFERENT/KA ODBORU VEDLEJŠÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Platová třída Zařazení do platové třídy bude provedeno dle Nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě. Předpoklady pro vznik pracovního poměru Úředníkem se může stát fyzická osoba, která: - je státním občanem České republiky, popř. osoba, která je cizím státním příslušníkem a má v České republice trvalý pobyt, - dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná ve smyslu ustanovení § 4 odst. 2 zákona o úřednících, ovládá jednací jazyk, splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovených zvláštním právním předpisem. Další požadavky - dosažené vzdělání: minimálně SŠ vzdělání ukončené maturitní zkouškou - nejlépe stavebního oboru, - dobrá uživatelská znalost PC, - řidičské oprávnění skupiny B, - organizační a řídící schopnosti, samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, časová flexibilita, ochota dále se vzdělávat, odolnost vůči stresu. Dále uvítáme - praxi v oblasti veřejné správy, - zkoušky odborné způsobi... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Práce a služby