obchodní asistent/ka

Před 28 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Kontakt na mail.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Obchodní zástupci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Hledání nových zákazníků pro prodej vína - region Čechy, účast na vinařských prezentačních a prodejních akcích, základní mzda 21 300-Kč + provize z prodeje , ŘP sk.B, znalost v oblasti problematiky vína, praxe v obchodní činnosti výhodou, časová flexibilit... (více v detailu)
Neuvedeno
OBCHODNÍ ZÁSTUPCE / OBCHODNÍ ZÁSTUPKYNĚ STAVEBNIN
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Náplň práce: péče, udržování a rozvoj obchodních vztahů se stávajícími odběrateli a aktivní vyhledávání nových odběratelů, zpracování a pravidelné vyhodnocení cenových nabídek, poskytování poradenské služby odběratelům k prodávanému sortimentu, vedení a aktualizace databází o zákaznících, pravidelný monitoring údajů o prodejích a monitoring konkurence. Požadavky na kvalifikaci: SŠ - staveb... (více v detailu)
Asistent/ka E-shop
Zpravování E-shopu. Uchazeči se hlásí e-mailem - posílejte životopis na info@domaci-prace.cz; osobně na adrese Tovární 190 , Loket 357 33, 7.00-14.00 hod. nebo t... (více v detailu)
Obchodní ředitel
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která je výhradním distributorem předních světových značek z oblasti autokosmetiky a autochemie, hledáme vhodného kandidáta na pozici Obchodní ředitel. Náplň práce: Vedení a motivace obchodního týmu, Kontrola a hodnocení kvality a výsledků práce podřízených pracovníků, Odpovědnost za nastavení a plnění obchodních cílů, Rozvoj nových obchodních příležitostí a akviziční činnost, Péče o stávající partnery, Vyhledávání dalších institucí pro obchodní činnost, Pravidelný reporting vedení společnosti, práce se CRM, Monitorování a analýza trhu, Vedení pravidelných porad obchodního úseku, Úzká spolupráce s marketin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Asistent/ka pedagoga
Před 2 dny - AVIZO_CZ
1. Komplexní vzdělávací a výchovná činnost ve všeobecně-vzdělávacích nebo odborných předmětech spojená s tvorbou a průběžnou aktualizací pedagogické dokumentace, kterou pedagogický pracovník vytváří, a podle níž postupuje při výkonu své přímé pedagogické činnosti nebo spojená s tvorbou a průběžnou aktualizací individuálních vzdělávacích plánů. 2. Tvorba koncepcí rozvoje oboru středního vzdělání s výučním listem nebo skupiny příbuzných oborů. 3. Komplexní vzdě... (více v detailu)
Neuvedeno
obchodní zástupce
ŘP sk. B, alespoň 3 roky praxe. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 35000 - 65000... (více v detailu)
Obchodní konzultant/zástupce - Brno
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jsme personální agentura PŘEDVÝBĚR.CZ, která pomáhá firmám z různých odvětví vyhledávat nové zaměstnance a rozšiřujeme náš obchodní tým! Hledáme nové kolegy na pozici Obchodního konzultanta/zástupce, kteří se nebojí výzev, mají chuť se rozvíjet v obchodu a rádi komunikují s lidmi, a hlavně rozšíří náš mladý obchodní tým. Co by byla Tvoje náplň práce? Akvizice nových zákazníků a tvorba vlastního portfolia klientů, Aktivní prodej služby v oblasti náboru zaměstnanců, Komunikace s klienty přes telefon nebo formou osobní či online schůzky, Budování a udržování dlouhodobých vztahů s klienty. Jak si Tě představujeme? Komunikativní člověk, který se nebojí oslovit nové klienty a navázat kontakt, Máš zájem o obchod a chceš se v něm rozvíjet, Js... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Obchodní zástupce/zástupkyně Moravská Třebová
Přidáno dnes - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Přijmeme obchodní zástupce/zástupkyně pouze OZP na zkrácený úvazek na 15 hod./týdně. Aktivní oslovování potencionálních klientů (firem) a nabídka našich služeb. Získávání nových zákazníků (oslovování zákazníků přes telefon, e-mail, osobně), udržování kontaktů se zákazníkem Komunikace s kli... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
ASISTENT/KA PEDAGOGA
Před 5 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
noční práce Zaměstnanecké výhody: příspěvek na penzijní připojištění. Kontaktovat zaměstnavatele e-mailem
Jihočeský kraj
Neuvedeno
ASISTENT/KA PEDAGOGA
Před 5 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
noční práce Zaměstnanecké výhody: příspěvek na penzijní připojištění. Kontaktovat zaměstnavatele e-mailem
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Obchodní zástupci
Před 2 dny - AVIZO_CZ
ŘP sk. B, obchodní dovednosti, spolehlivost, flexibilita. Nástup možný ihned. Lze i na DPP V případě zájmu nám zašlete životopis e-... (více v detailu)
Neuvedeno
OBCHODNÍ ZÁSTUPCE/KYNĚ
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pracovní náplň - Akvizice nových klientů - Udržování a rozvoj dlouhodobých vztahů se zákazníky - Návrh obchodních podmínek spolupráce - Vedení obchodní dokumentace - Spolupráce s týmem podpory prodeje, produktovým vývojem a kalkulačním oddělením Požadujeme - Pracovitá, přirozeně pozitivní a vyrovnaná osobnost - Týmový hráč - Aktivní přístup, samostatnost a sebekázeň - uživatelská znalost MS Office (Excel, Word, Power Point) - znalost angličtiny a němčiny (není podmínkou) - zkušenost s prodejem obalového materiálu - výhodou Nab... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupce
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Zastupování v prodeji maloobchodních partnerů, propagace zboží na internetových portálech. Pracovní cesty za maloprodejci, komunikace s velkoobchodem SAPA ve vietnamštině, možnost pracovních cest v rámci ČR. Vietnam... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní reprezentant
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme - SŠ či VŠ vzdělání ekonomického či technického zaměření výhodou - Komunikativní znalost anglického či německého jazyka podmínkou - Řidičský průkaz sk. B - Reprezentativní vystupování - Znalost práce na PC - Samostatnost v rozhodování, asertivnost, flexibilita - Příjemné a profesionální vystupování - Kreativita, zo... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní manažeři pro Německo
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Obrněné brigády 20/20, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Možno i na dohodu o provedení práce. Vhodné i pro absolventy. Pracovní doba: pružná pracovní doba (jednosměnný provoz). Náplň práce: aktivní vyhledávání nových zakázek, dle předem stanovených postupů, každodenní komunikace s partnery v německ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupce v oboru stavebnictví
Pro stavební společnost VYSSPA Sports Technology s.r.o., zaměřeného na sportovní stavitelství hledáme vhodného kandidáta / ku na pozici Obchodní zástupce v oboru stavebnictví. Pokud máte zájem zpracovávat nabídky, zastupovat firmu v komunikaci s investory na obchodních schůzkách a máte obchodního ducha, přidejte se k nám. Životopis zasílejte na e-mail: pavlina.sklenarova@vysspa.cz (tel. 727877628). Popis pozice * aktivní hledání nových obchodních příležitostí * kompletní zákaznický servis včetně technické podpory (časté služební cesty) * vypracování cenových nabídek * vytváření obchodní strategie firmy (analýza trhu, reporting, vize) * spolupráce na zakázkách s realizací * pravidelná komunikace se zákazníky i dodavateli Váš profil * SŠ, ideálně VŠ stavebního, nebo obchodního zaměření * vynikající komunikační a prezentační schopnosti * schopnost samostatné i týmové práce * aktivní p... (více v detailu)
Vedoucí obchodního útvaru
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Možnost služebního auta, telefon, PC, 5 týdnů dovolené, závodní stravování. V případě zájmu se lze hlásit telefonicky - 417 518 202 - Po-Pá - 8... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní technická podpora
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Prodej formou on-line prezentací. Přesná evidence obchodních případů. Budování dlouhodobých vztahů s klienty. Základní technická podpory Min. SŠ vzdělání (stavebnictví výhodou) Znalost polštiny nebo angličtiny Flexibilní pracovní doba po zapracován... (více v detailu)
Neuvedeno
Diplmatico Ambassador Wood box
Predám Diplmatico Ambassador Wood box v krásnom stave. Kontakt +421 915 336 888 alebo mail.
14 000
 Kč
ASISTENT/KA BACK OFFICE
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Do týmu našeho významného nadnárodního klienta, pohybující se v komerčních realitách, hledáme vhodné kandidáty a kandidátky na pozici ASISTENT/KA BACK OFFICE. Co pozice obsazuje a jaká bude Vaše náplň práce: ● Péče o kancelář spojená s recepční činností – uvítání návštěv, zajištění občerstvení a kancelářského vybavení, péče o kuchyňku) ● Vedení diářů pro členy ma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Obchodní zástupce z kanceláře
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost zabývající se výrobou a prodejem nerezových materiálů, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodní zástupce z kanceláře. Náplň práce: Aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí ve svěřeném regionu, Péče o stávající zákazníky a udržování dobrých vztahů s nimi, Propagace nerezových produktů, Řešení cenových nabídek, objednávek do systému, Komunikace s kolegy v obchodím oddělení, expedičním oddělením a skladem, Komunikace se zahraničními dodavateli (italština, angličtina), Kontrola přijatých dodavatelských faktur, Operativní řešení případných nenadál... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Stojací lampa IKEA LAGRA
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodávám lampu i se žárovkou viz fotka. Dobrý stav. Pouze osobní odběr. Kontakt spíše přes mail.
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Jsem Váš nový obchodní zástupce
Před 3 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Potřebujete nového obchodního zástupce? Potřebujete vyhledat nové zákazníky? Potřebujete oslovit nové zákazníky? Chcete odprezentovat svoje novinky? Chcete telefonicky... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Administrativní referent/ka obchodního oddělení
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: administrativní činnost spojená s chodem obchodního oddělení, příprava administrativních podkladů k jednání a výběrovým řízení, administrativa spojená s vývojem nového produktu na trh, komunikace s tuzemskými odběrateli- telefonicky a emailem. Požadujeme: SŠ vzdělání, praxe na podobné pozici výhodou, není podmínku, logické a kreativní smýšlení, reprezentativní a příjemné vystupování, dobrou znalost PC ( Excel, Word), samostatnost, flexibilitu, důs... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka pedagoga
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Informace: - mailem - telefonicky.>
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce