Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

*Číšník/servírka
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Informace o pozici www.medlovhotel.cz www.jamedlov.cz Požadované: Zkušenosti z oboru, zájem, zodpovědnost Typ pracovního poměru: Práce na plný či zkr... (více v detailu)
Neuvedeno
Manager/ka ostrahy
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme schopné lidi do týmu na pozici Manager/managerka ostrahy. Vhodné i pro osoby s OZP na zkrácený úvazek 5 hod./den. nebo osoby OZZ. NÁPLŇ PRÁCE: Služební cesty. Jednání s klienty, kontroly, zajišťování směn, nábor nových zaměstnanců, sjednávání nových zakázek, návoz zaměstnanců na pracoviště (výjimečně). POŽADUJEME: min. věk 18 let, výpis z rjestříku trestů, samostatnost, komunikativnost, spolehlivost, flexibilitu, příjemné vystupování- ochotu cestovat, pracovat i o víkendech, mít organiza... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojírenský dělník/ice
Před 14 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: Obsluha strojního zařízení /tlakování, odmaštění, odstraňování okují, tryskání, povrchová úprava PPA, manipulace s výrobky, obsluha nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíků. NABÍZÍME: stravenkový paušál do mzdy, příspěvek na dopravu, příspěvek na penzijní a život... (více v detailu)
Neuvedeno
Provozní asistent/ka (pouze OZP)
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme provozní/ho asistenta/tku na zkrácený úvazek na 4-6 hod/den v chráněných dílnách NÁPLŇ:o rganizovat, řídit a plánovat provoz, sledovat efektivitu práce, činnost zaměstnanců, kontrolovat dodržování bezpečnostních předpisů v provozu POŽADAVKY: umět komunikovat s lidmi, věk min.18 let, praxe v provozu výhodou, příjem... (více v detailu)
Neuvedeno
Hrob
Přenechám polovinu dvoj hrobu po úpravě na samostatný hrob na ústředním hřbitově v brně.
Zdarma
 Kč
Spěchá
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Pro syna práce pouze Netolice od 7:30 až 16 hod syn 25let bez řo
Neuvedeno
Hlídání dětí
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím hlídání dětí ideálně ve věku 2-6 let u nás doma na Praze 6 - Břevnov, kde je vše přizpůsobeno dětem. Doma mám dva syny ve věku 3 roky a 1 rok a 8 měsíců, hlídání by bylo společné, aby se děti spolu naučily komunikovat, řešit problémy a další věci. Děti jsem hlídala už před vlastní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Hlídání dětí - Praha 1 nebo Praha 3
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím pravidelné i nárazové odpolední hlídání (na ŽL) dětí od 2 do 6 let buď u vás doma nebo v Praze 3 - Žižkov v prostorách soukromého dětského klubu. Hlídáni po-pá od 13:00-14:00 do 15:00-17:00 (záleží na domluvě). 10 let praxe v hlídání dětí ve věku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
220
 Kč
Hledám praci
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den hledám práci nebo brigádu je my 50 let.Pracoval jsem ve stavar... (více v detailu)
Neuvedeno
Práce
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
S přítelem hledáme někoho kdo by nám nám udělal vyměnil žárovku nad kuchyňskou linku a žárovku na stropě ale tam budete potřebovat asi štafle a žárovky jsou to takové dlouhé na stropě jsou prý dvě jsme z Náchoda Předem moc děkuji za odpověď Také schanime někoho s autem kdo by od nás odvezl do Nového Města nad Metují dva stoly tři židle a ohřívač na teplo Také schanime někoho kdo by nám odnesl do popelnice gauč stul akvárium pře... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
ÚDRŽBÁŘI - MECHANICI
Před 15 dny - AVIZO_CZ
TŘ a:20/2/2024 a:18/9/2024 Pracovní náplň: - opravy výrobního a jiného strojního zařízení podniku - seřizování a opravy strojních zařízení - preventivní prohlídky výrobních zařízení - odstraňování poruch, navrhování a realizace technických úprav strojních zařízení - plnění operativních úloh vyplývajících z potřeb společnosti a zadané nadřízenými pracovníky. Požadujeme: - manuální zručnost, přesnost a pečlivost, spolehlivost, fyzická zdatnost, technická schopnost - praxe na oddělení údržby - zkušenost s údržbou strojních zařízení - zkušenost s manipulační technikou (motorový vozík) - svářečský průkaz - výhodou - zámečnické práce - znalost obsl... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač/ka
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Popis činnosti: poskytování kvalifikované poradenské činnosti a nezbytných informací zákazníkovi. Přijímání objednávek zákazníků a jejich vyřizování. Přejímka, kontrola, skladování, oše... (více v detailu)
Neuvedeno
OSTATNÍ UKLIŽEČI / UKLÍZEČKY A POMOCNÍCI / POMOCNICE
Před 15 dny - AVIZO_CZ
- Zametání podlahové plochy, mytí podlahové plochy, úklid vnějších a vnitřních prostor, vyprazdňování odpadkových košů, doplňování hygienického m... (více v detailu)
Neuvedeno
GL Accountant
Před 15 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT PRVOTNĚ E-MAILEM - Radka Martanovičová, tel.: +420 739 558 977, e-mail: rmartanovicova@crownww.com Zaměstnanecké výhody : stravenkový paušál, MultiSport karta... (více v detailu)
Neuvedeno
kuchař/ka
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: osobně a telefonicky od 8-14 hodin, emailem životopis a průvodní dopis. Požadujeme dobrý zdravotní stav, vyučený kuchař/ka v oboru (kuchař) výhodou a nebo zaučený kuchař/ka, s praxí. Pracovní doba: denní směna 6.00.- 14... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÁ SÍLA DO KUCHYNĚ - OZP
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Práce zahrnuje pomocné práce v kuchyni, úklid kuchyňských prostor a pomoc kuchařům. Zaměstnanecké výhody: Prémie za dobře odvedenou práci. Dle dohody stravenky, příspěvek na... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Před 15 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT - VASYL BELIA, tel.: +420 773 715 473 pracovní poměr od: 04.09.2024, mz... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka tahačů
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: jízdy po EU. pracovní poměr od: 10.07.2024, mzda: 25560 Obor... (více v detailu)
Neuvedeno
OBSLUHA LAKOVACÍCH ZAŘÍZENÍ NA POVRCHOVOU ÚPRAVU KOVŮ A JINÝCH MATERIÁLŮ (M/Ž)
Před 15 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: manuální zručnost NABÍZÍME: příplatek za práci v noci, příplatek za práci přesčas KONTAKT: K. Danko emailem karolina.danko@externa... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný kuchař
Před 15 dny - AVIZO_CZ
e-mail: andrea@topnest.cz ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ - Urešova 1757, 148 00 Praha-Kunratice, ALZHEIMER HOME Jasmín - Řešovská 852/10, 181 00 Praha 8, ALZHEIMER HOME Libeň - S. K. Neumanna 2475, 182 00 Praha 8, ALZHEIMER HOME Modřan... (více v detailu)
Neuvedeno
POKOJSKÁ / UKLÍZEČKA - OZP (M/Ž)
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Práce zahrnuje úklid pokojů, společných prostor a zajištění čistoty a pořádku v hotelu. Zaměstnanecké výhody: Prémie za dobře odvedenou práci. Dle dohody stravenky, příspě... (více v detailu)
Neuvedeno
ASISTENT/-KA PRODEJE, ANKETNÍ DOTAZOVATEL/-KA
Před 15 dny - AVIZO_CZ
ASISTENT/-KA PRODEJE, ANKETNÍ DOTAZOVATEL/-KA Hledáme nové kolegy s dobrými komunikačními dovednostmi. Ozvěte se nám pokud: - hledáš práci v týmu, kde dobrá nálada je priorita - zvládáš komunikaci po telefonu - chceš pracovat na ranní směny - chceš mít volné víkendy - máš malé děti a oceníš pracovní dobu Nabízíme: -možnost i zkráceného úvazku - 6hod./den - mzda 96,50 Kč + prémie - jednoduchou práci týkající se anketních dotazů po telefonu - zajímavé mzdové ohodnocení - po za... (více v detailu)
Neuvedeno
Freedom Coach
Před 15 dny - HYPERINZERCE
Ocitli jste se v bodě, kdy máte pocit že, .. .. Vám život nemá co nabídnout .. Přestalo Vám dávat smysl všechno co Vás kdy naplňovalo .. Jako by jste ztratili sami sebe .. NIC Vás nebaví .. NIC Vás nezajímá .. NIC Vás nenaplňuje .. Okolí Vám říká “co by jste měli abyste”.. .. A jediné po čem toužíte je KLID .. KLID od stereotypu všedních dní .. KLID od všeho toho co musíš .. KLID od všeho a od všech Rozumím a je to skvělé !!! Jedinou cestou jak žít šťastný a naplněný život je žít svoji přirozenost a tohle je jediná skutečná cesta ke svobodě Nabízím Vám průvodcovství na této Vaší cestě … .. Nebudu Vám radit co je pro Vás to nejlepší .. Nebudu Vám slibovat zázraky na počkání .. Nebudu Vás soudit za Vaše dosavadní činy a myšlenky … Zvědomováním toho, čím ve skutečnosti ... (více v detailu)
Neuvedeno
Vyučený kuchař hledá práci
Před 15 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vyuceny kuchar hleda praci pouze Praha, kratky dlouhy.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Malíř,lakýrník
Před 15 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Malíř - lakýrník s praxí přes 30 let , hledá brigádu. Děkuji.
Hlavní město Praha
Neuvedeno