Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Pomocný pekař/pekařka
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Pomocné pekařské práce pracovní poměr od: 13.09.2024, mzda: 25000 - 27000 Obor č... (více v detailu)
Neuvedeno
obsluha CNC - operátor mechanické výroby
Před 11 dny - AVIZO_CZ
obsluha CNC soustruhů, drobné dokončovací ruční práce na obrobcích, práce s chytrým telefonem a tabletem, základní znalost MS Office, manuální zručnost, zodpovědnost, samostatnost, pečlivost, ŘP "B" výhodou, 22 dnů dovolené, benefitní karta Up, sleva na mob... (více v detailu)
Neuvedeno
Dispečer expedice a potvrzení po dodávce (M/Ž)
Před 11 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: - výpis z rejstříku trestů - zodpovědnost, komunikativnost NABÍZÍME: - perspektivní zaměstnání u stabilní české firmy - podnikové benefity KONTAKT: e... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialisté v oblasti personálního řízení
Před 11 dny - AVIZO_CZ
K.Krislata, tel.: 723 559 007, e-mail: kkrislata@stalker2.com osobně: Na Pankráci 310/60, Praha 4 - Nusle Po-Pá 9:00-12:00hod. Požadujeme: VŠ, pravidelnou docházku, zodpovědnost, dodržování deadlinů, smysl pro týmovou práci. Zkušenosti se řízením personálu v IT spol. – GameDev (výhodou). Znalost Peopleforce, Slack, Jira, Confluence. Naplň práce: o... (více v detailu)
Neuvedeno
Warehouse Associate - junior
Před 11 dny - AVIZO_CZ
nabízíme: Zaměstnanecké slevy na firemní produkty, příspěvek na stravování, Uchazeče posílat na adresu Jankovcova 53, Praha 7 pouze po př... (více v detailu)
Neuvedeno
Technik/čka BOZP a PO
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Provádění školení, prohlídek z pohledu BOZP a PO, auditů v oblasti BOZP a PO Spolupráce při zajišťování bezpečnosti práce ve fázích konstrukce, přípravy výroby, výroby a údržby Spolupráce při kontrolách státních orgánů Samostatná, zodpovědná a různorodá práce Požadavky: Středoškolské nebo odborné vzdělání s maturitou Dobrá znalost ČJ, uživatelská znalost MS Office, znalost IS HELIOS výhodou Znalost problematiky BOZP a PO výhodou Odborná způsobilost v ... (více v detailu)
Neuvedeno
strážný/á
Před 11 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT OSOBNĚ (Jindřichův Hradec, Dačice po předchozí domluvě), EMAILEM NEBO TELEFONICKY (8-17 hod) POUZE OZP POŽADAVKY: řidičský průkaz sk.B, čistý rejstřík trestů, chuť pracovat. Práce založená na kontrole objektů automobilem po předešlém telefonátu. 12hodinové směny. Více informací po tel., n... (více v detailu)
Neuvedeno
Zdravotní sestry
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Grandhotel Nabokov, Ibsenova 183/3, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné prodloužení. Nástup možný ihned. Pracovní doba: dle domluvy/potřeb zaměstnavatele. Náplň práce: poskytování ošetřovatelské péče, koordinace a kontrola činnosti zaměstnanců balnea. Požadujeme: odborná způsobilost pro výkon práce na pozici "všeobecné sestry", pozitivní přístup, pečlivost, spolehlivost, důslednost, přátelský přístup k pacientům, f... (více v detailu)
Neuvedeno
Samostatný referent oddělení přezkumu hospodaření obcí v odboru kontroly
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Po zkušební době je možné poskytnout osobní příplatek. Bližší informace o nabízené pozici a způsobu přihlášení do výběrového řízení najdete na webových stránkách Krajského úřadu (úřední deska)... (více v detailu)
Neuvedeno
TESAŘ
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení v oboru Nástupní plat 28.000,- Kč Nástup možný ihned pracovní poměr od: 13.... (více v detailu)
Neuvedeno
Systémoví analytici
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Ouředník Michal, e-mail: m.ourednik@globus.cz Informatika 13. mzda, stravenky, příspěvek na penzijní připojištěn... (více v detailu)
Neuvedeno
PERSONALISTA/PERSONALISTKA - ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK/PRACOVNICE
Před 11 dny - AVIZO_CZ
TŘ z:15/8/2024 a:13/9/2024 Nabízíme: - zajištění veškeré agendy související s personální administrativou zaměstnanců - nábor nových zaměstnanců - vedení evidence zaměstnanců a jejich osobních údajů, dohlížení na soulad se související legislativou - navádění dat do personálního programu Cygnus - s... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič nákladního automobilu
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned při splnění podmínek k nástupu. NÁPLŇ PRÁCE: manipulace se zbožím - rozvoz zboží POŽADUJEME: - zodpovědnost, komunikativnost - řidičský průkaz skupiny C, E - průkaz profesní způsobilosti řidiče - karta řidiče - výpis z rejstříku trestů - potravinářský průkaz - platné školení řidičů Po uzavření pracovního poměru zajistíme na naše náklady školení řidičů z povolání, provedení psychotestů i proplacení karty řidiče do digitálního tachografu. NABÍZÍME: - z... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební dělník na výrobu a montáž plastových oken (m/ž)
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Řidičský průkaz sk. B podmínkou. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 775300423 (7:00-16:00 hod.) pracovní poměr... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební montéři
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Telefonický kontakt pá 9.00 - 12:00 hodin. Náplní práce je stavební montážní činnost, práce ve venkovním prostředí, související pomocné práce, možné přesčasy. S... (více v detailu)
Neuvedeno
Praktické sestry
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: tel.727969043 e-mail : nabor@onmb.cz Místo výkonu práce: tř. Václava Klementa č.p. 147/23, Mladá Boleslav II 293 01 Mladá Boles... (více v detailu)
Neuvedeno
obluha zemědělských strojů (m/ž)
Před 11 dny - AVIZO_CZ
ZamK; požadavky: řidičská skupina T, náplň práce: obsluha zemědělských strojů - traktor, ožínačka, okopávačka; První kontakt: - emailem; - telefonicky - ... (více v detailu)
Neuvedeno
Brigáda na kompletaci separovaného masa / DPP
Před 11 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: kompletace separovaného masa KONTAKT: telefonicky po-pá, 6 - 14 hodin, e-mailem nebo osobně p... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník po montáž sedaček
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: tel.: 731 400 024, Po-Pá 8-12h -kompletace a montáž sedadel do automobilů, čalounění opěr a sedáků -sodexo (stravenková karta), multisport, týden dovolené navíc, ubytování na 1.rok práce ... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník/dělnice výroby SH - třídění, nakládka
Před 11 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: fyzicky namáhavá práce, k osobnímu jednání životopis sebou NABÍZÍME: 26 dní dovolené, stravenkový paušál , příspěvky na dovolenou, na letní pobyty dětí zaměstnanců, příspěvek na úhradu zdravotních pomůcek Nástup možný dle dohody. KONTAKT: tel... (více v detailu)
Neuvedeno
*Svářeč (m/ž)
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Hledáme zaměstnance na pozici svářeč v rodinné firmě, zabývající se strojírenskou výrobou na zakázku. Požadujeme platný svářecký průkaz, manuální zručnost, samostatnost, znalost výkresové dokumentace výhodou,ale není podmínkou. Metoda svařování 135 MAG. Nástup možný ih... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Pracovní doba: 06:00 - 14:30, 10:00 - 18:30, v pátek pouze ranní směna. První kontakt e-mailem nebo telefonicky. pracovn... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecné sestry/praktické sestry na interní oddělení
Před 11 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání SŠ s maturitou, odborná způsobilost-vzdělání dle zák.č.96/2004 Sb., zdravotní způsobilost, trestní bezúhonnost, pozitivní přístup k práci POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou, nástup možný ihned nebo dle dohody, vhodné i pro absolventy ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: příplatky, možnost zkráceného úvazku nebo práce na DPČ, 5 týdnů dovolené, příspěvek na rekreaci a na tábory pro děti, příspěvek na penzijní připojiš... (více v detailu)
Neuvedeno
Recepční - OZP
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místo vyhrazené zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. pracoviště Kroměříž - Náplň práce: rezervace pokojů, příjem hostů, přidělování pokojů, registrace hostů, vydávání klíčů od pokojů, vyřizování vzkazů apod. - Požadavky: praxe v oboru výhodou, spolehlivost, preciznost a zodpovědný přístup - nástup možný ihned, zkrácený pracovní úvazek 20 až 30 hod./týden - dl... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka /skladník/ice
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme vyučení v oboru. Praxe výhodou. Náplň práce: činnost kuchaře/kuchařky, skladová evidence. Nabízíme: příspěvek na stravu, dovolenou, MultiSport kartu, penzijní pojištění. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: ... (více v detailu)
Neuvedeno