Filtry



Zdraví a krása

95 výsledků

Pronájem místnosti pro kosmetiku
Před 93 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
V Salonu Goldvisage nabízíme pronájem místnosti na kosmetické služby na 2 dny v týdnu.
Hlavní město Praha
5 900
 Kč
domácí vejce
Před 93 dny - AVIZO_CZ
Prodám domácí vajíčka z volného chovu .Rozvoz zdarma v rámci Českých Budě... (více v detailu)
Středoevropské vlasy
Před 96 dny - AVIZO_CZ
Prodám středoevropské tmavěhnědé vlasy, délka 53 cm, cca 85gramů a 103 pramenů. Prameny jsou z větší části již nakeratinovan... (více v detailu)
4 999
 Kč
Zažijte sílu Keto Side: rychlé a bezpečné hubnutí pro dokonalou postavu!
Před 103 dny - AVIZO_CZ
Keto Side je přírodní produkt, vytvořený speciálně pro podporu těch, kteří dodržují keto dietu, sledují své stravování a chtějí zlepšit svou postavu. Tyto rostlinné kapsle pomáhají rychleji dosáhnout stavu ketózy a udržovat ho, což přispívá k rychlému a bezpečnému hubnutí. Připojte se k tisícům lidí, kteří již hubnou díky tomuto skvělému prostředku a užívají si výsledků. Letní plážová sezóna na vás čeká! Keto Side je dostupný ve formě kapslí, což umožňuje jeho snadné zařazení do vašeho každodenního jídelníčku. Keto Side podporuje rychlé dosažení ketózy, kdy tělo začíná spalovat tuky místo sacharidů pro získání energie. Produkt pomáhá snížit chuť k jídlu, normalizovat trávení, zvýšit metabolismus a zajistit stabilní úroveň energie během dne. Pocítíte rozdíl a užijete si každou chvíli na vaší cestě ke štíhlému tělu. Výhody: Rychlé dosažení ketózy: Díky malinovým ketonům Keto Side urychluje proces spalování tuků. ... (více v detailu)
860
 Kč
Individuální výživové plány a redukční jídelníčky
Před 123 dny - HYPERINZERCE
Jsem certifikovaný výživový poradce se zaměřením na redukci váhy a dlouhodobě udržitelné stravování. Mým cílem je pomáhat lidem dosáhnout jejich zdravotních a výživových cílů pomocí individuálního přístupu, který zohledňuje jak fyzické, tak psychologické aspekty stravování. Mé Služby: - Individuální Jídelníčky: Vytvořené na míru podle vašich potřeb a cílů. - Nutriční Konzultace: Poradenství ohledně zdravého stravování a výživy. - Podpora při Hubnutí: Strategie a podpora pro úspěšné a udržitelné hubnutí. - Řešení Emočního Jedení: Pomoc při zvládání problémů s emočním jedením a záchvatovitým přejídáním. - Intuitivní Stravování: Učení se naslouchat svému tělu a jeho potřebám. - Cyklické Stravování u ... (více v detailu)
Neuvedeno
Tonuplex – přírodní přístup k terapii hypertenze
Před 128 dny - AVIZO_CZ
Tonuplex – je prostředek na bázi přírodních složek, speciálně vyvinutý pro efektivní kontrolu vysokého krevního tlaku. Pomáhá posílit krevní cévy, snížit viskozitu krve, normalizovat metabolismus a předcházet vzniku vážných komplikací spojených s hypertenzí. Výhody Tonuplexu: ● Normalizace krevního tlaku. Podporuje snížení vysokého tlaku na zdravé hodnoty. ● Podpora zdraví cév. Vitamín C a extrakt z olivových listů posilují stěny krevních cév, zvyšují jejich pružnost a pevnost. ● Prevence komplikací. Polyfenoly a antioxidanty ve složení prostředku snižují riziko vývoje infarktů a mozkových příhod. ● Metabolická pod... (více v detailu)
849
 Kč
Worlex — přírodní antiparazitární komplex pro očistu organismu
Před 129 dny - AVIZO_CZ
Zbavte se parazitů a podpořte své zdraví s Worlex – účinným a bezpečným řešením pro očistu organismu. Přípravek je vytvořen z pečlivě vybraných přírodních ingrediencí, které poskytují komplexní přístup k boji proti parazitům. Hlavními složkami jsou: ● Extrakt z pampelišky — podporuje detoxikaci organismu, zdraví jater a ledvin. ● Extrakt z měsíčku — má silné antiparazitární, antimikrobiální a protizánětlivé vlastnosti. ● Extrakt z černého kmínu — posiluje imunitní systém, má antibakteriální a protivirové vlastnosti. ● Extrakt z dýňových semínek — obsahuje kurkubitin, který účinně ničí parazity a podporuje celkové zdraví organismu. Worlex působí na několika úrovních, poskytuje komplexní ochranu a očistu organismu: ● Likvidace parazitů — aktivní složky přípravku účinně bojují proti parazitům, ničí je a zabraňují jejich množení. ● Detoxikace — e... (více v detailu)
890
 Kč
Tetovací sada komplet
Před 134 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodám tetovací sadu. ( 2 strojky PEN rotacni, barvy černé Dynamic 15 a 30 ml, kartridže cca 30 ks ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Zdravotní pomůcka - Nasazovací madlo na vanu DMA
Před 137 dny - AVIZO_CZ
Prodám nasazovací madlo na vanu 566: plastové madlo s kovovým úchytem upevnění na okraj vany rychloupínací fix... (více v detailu)
333
 Kč
Zdravotní pomůcka - Sedadlo do vany
Před 137 dny - AVIZO_CZ
Prodám sedadlo do vany, je to pomůcka pro všechny lidi se sníženou pohyblivostí. Je navrženo tak, aby umožňovalo pohodlné sprchování senio... (více v detailu)
333
 Kč
Kadeřnice na Žl
Před 142 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Do Salonu Goldvisage na Praze 5 Smichov hledáme kadeřnici na Žl. Práce v krásném prostředí v centru města.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Gel Lagoven - Vaše řešení pro komfort a zdraví nohou
Před 156 dny - AVIZO_CZ
Chcete pocítit lehkost a zdraví ve svých nohou? Gel Lagoven je vaším věrným pomocníkem v boji proti křečovým žilám a nepříjemným pocitům, které s ní souvisí. Díky unikátní formuli s chladivým efektem gel Lagoven rychle tlumí bolest, snižuje otoky a pocit těžkosti v nohou, poskytující vám pocit lehkosti a komfortu kdykoliv během dne. Jeho přírodní složky, jako jsou troxerutin, alantoin, extrakt z kaštanu a mentol,... (více v detailu)
849
 Kč
Remofix: gel pro klouby, který vám vrátí svobodu pohybu!
Před 162 dny - AVIZO_CZ
Unaveni z bolesti a nepohodlí ve kloubech? Sníte o tom, že znovu pocítíte lehkost a svobodu pohybu? Remofix je prostředek, který vám pomůže vyrovnat se s problémy kloubů! Náš gel je spolehlivým pomocníkem v boji proti: ● bolesti zad, krku, kolen, rukou a dalších částí těla; ● zánětům a otokům, které se objevují při artritidě, artóze, revmatismu, zraněních a dalších onemocněních kloubů; ● omezením pohyblivosti, které vám brání vést aktivní životní styl. Remofix byl speciálně vyvinut pro zmírnění bolesti, obnovu pohyblivosti a zlepšení celkového stavu kloubů. To vše díky účinnému a bezpečnému složení. ● Extrakt z arniky horské: má protizánětlivé vlastnosti, snižuje bolest a otok. ● Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát: tyto dvě složky jsou stavebními kameny chrupavkové tkáně. S... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kadeřnického křesla Praha 1
Před 169 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
V zavedeném salonu v centru Prahy pronajmu kadeřnické křeslo za 12.000 Kč/měsíčně nebo 1000Kč/den. Měsíční nájemné za energie a služby činí 3000 Kč. V salonu je recepce. Salon je ve výborné dostupnosti MHD (vlakové nádraží, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Prodávám krásné studio přístrojové kosmetologie pro ženy
Před 173 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodávám krásné studio přístrojové kosmetologie pro ženy. Studio se nachází v lukrativní lokalitě - Karlín, zastávka Křižíkova v bisness centru Apeiron,má dva vlastních vchody - hlavní a ze strany ulice Pobřežní Je zkolaudované na kosmetické, masérské a kadeřnické služby s možnosti přidání dalších služeb, jako manikúra a td. Ve studiu jsou tři zóny Fitness zóna, zóna přístrojové kosmetologie a relax zóna. Taky je místnost pro kadeřnické služby. Každá zóna je plně vybavena moderními př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PRODÁM PŘENOSNÝ KOMBINOVANÝ ZÁŘIČ
Před 173 dny - AVIZO_CZ
PRODÁM PŘENOSNÝ KOMBINOVANÝ ZÁŘIČ Kombinuje infračervené záření (IR) s UV zářením. UV záření se používá pro účely léčebné, preventivní a kosmetické. Infračervené záření se používá při akutních a chronických ... (více v detailu)
500
 Kč
Prášky proti bolesti
Před 174 dny - HYPERINZERCE
Kvalitní prášky k dispozici Jsme profesionální dodavatelé následujících produktů. POZNÁMKA: Pouze vážní zájemci. Kupující by... (více v detailu)
Neuvedeno
Křepelčí vejce
Před 194 dny - AVIZO_CZ
Prodám domácí vajíčka křepelky , balení po 18ks. Cena je za balení. Objednávky od 6ks balení zašlu i přepravní služb... (více v detailu)
Nabídka lesního a květového medu z jižních Čech i v Praze
Před 220 dny - AVIZO_CZ
Nabízím pouze od svých včelstev z lesnatých oblastí Blatenska v Jihočeském kraji v Prácheňském regionu - kraji šumných rybníků či hlubokých lesů včelí med květový- nektarový (např. z malin, ostružin, květeny luk či lesních ploch a to i bez řepky ), lesní - medovicový (např. z jedle, smrku, modřínu, javoru, dubu, buku ) či smíšený a to i v momentu nedostatku zejména medovicových medů. V sezoně nabízím i medová víčka ( obsahují mnoho zdraví prospěšných látek nacházejících se mimo jiné i pod víčky jednotlivých buněk v pl... (více v detailu)
270
 Kč
Nabídka lesního a květového medu z jižních Čech i v Praze
Před 270 dny - AVIZO_CZ
Nabízím pouze od svých včelstev z lesnatých oblastí Blatenska v Jihočeském kraji v Prácheňském regionu - kraji šumných rybníků či hlubokých lesů včelí med květový- nektarový (např. z malin, ostružin, květeny luk či lesních ploch a to i bez řepky ), lesní - medovicový (např. z jedle, smrku, modřínu, javoru, dubu, buku ) či smíšený a to i v momentu nedostatku zejména medovicových medů. V sezoně nabízím i medová víčka ( obsahují mnoho zdraví prospěšných látek nacházejících se mimo jiné i pod víčky jednotlivých buněk v pl... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Masážní shiatsu přístroj na krk, záda a bedra NOVÝ
Před 278 dny - AVIZO_CZ
Prodám nový, nepoužívaný masážní shiatsu přístroj na krční páteř, záda, bedra.... (více v detailu)
700
 Kč
Invalidní vozík
Před 286 dny - AVIZO_CZ
Vážnému zájemci prodám mechanický invalidní vozík za pouhých 999,- Kč. PC 4000,- Kč. Opava.
Zdarma
 Kč
Inhalátor Medisana IN A51 - nový , nepoužitý , záruka
Před 321 dny - AVIZO_CZ
Prodám nový nepoužitý a ještě v originální krabici zabalený,záruka. Inhalátor Medisana IN A51 s příslušenstvím . Vhodné i jako dárek. V Ostravě možno osobně,jinak možno i zaslat. Popis a specifikace: pro cílenou terapii horních nebo dolních cest dýchacích ( např. astma nebo nachlazení ). Inhalátor pracuje pomocí technologie kompresoru... (více v detailu)
499
 Kč