Filtry



Tvůrčí služby

252 výsledků

3D tisk pro malosériovou výrobu
Před 38 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dobrý den, zabýváme se výrobou komponentů/produktů pro malosériovou výrobu formou 3D tisku napříč různými obory a rádi bychom touto cestou nabídli naše služby. Spolupracujeme jak s velkými firmam... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Svatební kameraman
Před 39 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Hledáte kameramana na svou svatbu? Mám ještě pár volných termínů na příští rok a nabízím natáčení svatebních videí za dostupn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Svatební kameraman
Před 39 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Hledáte přátelského kameramana na svou svatbu? Mám ještě pár volných termínů na příští rok a nabízím natáčení svatebních videí za d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Rodinný fotograf
Před 50 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Fotím rodinné fotografie. Rozšiřuji si své portfolio, proto si nic neúčtuji. Fotím v okolí Uherského Hradiště a Veselí nad Moravou, ale můžu doj... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Obrábění kovů, výroba kovových součástí - Atraktivní ceny!
Před 53 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Naše společnost je lídrem v oboru zpracování oceli a nabízí komplexní služby přizpůsobené individuálním potřebám zákazníků. Naše specializace zahrnuje širokou škálu procesů, jako je řezání, soustružení, broušení a CNC obrábění, které nám umožňují přesně tvarovat ocelové komponenty nejvyšší kvality. Díky našim nejmodernějším strojům a vyspělým technologiím jsme schopni realizovat i ty nejnáročnější projekty. Náš tým zkušených odborníků ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1
 Kč
Logo na míru
Před 59 dny - HYPERINZERCE
Potřebujete nové logo a hledáte zkušeného a nepředraženého grafika? Už nehledejte! Jsem tu pro vás. Společně... (více v detailu)
120
 Kč
Fotografické služby
Před 62 dny - HYPERINZERCE
Dobrý den, ráda bych nabídla své služby fotografky. Zabývám se jak svatební, portrétní, rodinnou, tak produktovou fotografií. Cena za zakázku se odvíjí od... (více v detailu)
Neuvedeno
SLUŽBY FOTOGRAFA 📸
Před 64 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Ahoj! Dělám nádherné focení v Praze nebo na Kladně, Street Style nebo na přírodě, případně jakékoliv jiné 💛. 1 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Video edit
Před 72 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
**Nabízím profesionální editaci svatebních a akčních videí** Chcete, aby vaše svatební video bylo skutečným pokladem plným emocí, lásky a krásných momentů? Nebo máte akční záběry, které potřebují dynamickou a poutavou úpravu? Jsem tu pro vás! **Co nabízím:** - **Svatební videa**: Zpracování vašich nezapomenutelných momentů do nádherného a emotivního videa, které si budete chtít přehrávat stále dokola. - **Akční videa**: Vytvoření dynamických a napínavých videí z vašich sportovních, cesto... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Lodní kontejner skelet
Před 75 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Lokalita: 100 00 Praha 10 Máme na predaj skladacie skelety rámov www.cargohold.sk obmedzene množstvo ROZVOZ CELÁ SR OBHLIADKA V ŽILINE dovoz aj do CZ Ak ste platca DPH cena je bez dph Výhoda - nepotrebujete žeriav, hydraulické autá všetko sa dovezie v dodávke . Využitie - pergoly, bufety,chatky, kancelárie , skla... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Skupinové Foto po celé ČR..
Zachyťte neopakovatelné momenty s naším špičkovým fotografem! Chcete mít vzpomínky, které vydrží navždy? Hledáte profesionální a kvalitní fotky a videa? Nabízíme vám služby zkušeného fotografa a kameramana, který má dlouholetou praxi ve focení a natáčení, mimo jiné i na YouTube. Díky našemu kreativnímu přístupu a technickým dovednostem vám přineseme v... (více v detailu)
Neuvedeno
Promo video, fotograf, grafika, web, plakáty
Před 79 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Promo video, produktove fotografie, webova grafika, socialni site nebo eshop na miru? To je BlackPicture. Sverte se do nasich rukou a posunte sve podnikani na dalsi uroven. Bohate zkusenosti a nespocet praci/referenci. Navstivte nase webovky blackpicture(tečka)cz nebo nas instagram instagramu: blackpicturecz Pusobeni po cele CR. Predevsim Praha... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Tažno-tlačné kabely, bowdeny, lanovody
Před 84 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme výrobu tažno-tlačných kabelů. Vše dle Vašich požadavků. Více na www.lanovody.cz a tel. čísle 777740090
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Fotografické služby
Před 93 dny - HYPERINZERCE
Potřebujete zviditelnit Váš produkt / firmu? Vytvoříme pro Vás krásné reprezentativní produktové fotografie za skvělé ceny Nabízíme: -Profesionální přístup, téměř 10 let praxe s fotografováním a editací -Vytvoření fotografií pohodlně na Vaší adrese - rádi přijedeme do Vaší provozovny -Focení v ateliéru - pokud nemáte provozovnu, rádi za... (více v detailu)
1 000
 Kč
3D tisk modelovaní výroba dílů pro firmy a jednotlivce
Před 103 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím služby 3D tisku výrobu plastových výrobků na 3D tiskárně. Například výrobu náhradních dílů nebo i vlastních výrobků z plastu pro firmy ale i jednotlivce, děláme vše na co si jen vzpomenete, od pamětních předmětů, jako jsou například medaile, poháry postavičky až po dekorace. Naše služby jsou v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Rodinné / párové / těhotenské focení
Před 108 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dobrý den, nabízím v průběhu léta několik termínů pro rodinné / párové či těhotenské venkovní focení. Věnuji se focení již několik let a fotím nejen páry a rodinky, ale také svatby, křtiny, narozeniny či další životní momenty. Víc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
Fotograf na svatbu Zlín, Vsetín, Kroměříž, Hodonín, Břeclav
Před 119 dny - HYPERINZERCE
Jsme manželský pár fotografů ze Zlínského kraje, ale jezdíme po celé Moravě. Fotografování je naší vášní, takže na svatbě budete mít rovnou dva fotografy za cenu jednoho. Máme rádi přirozené fotografie, kde se snažíme zachytit co nejvíce emocí,... (více v detailu)
Garant pro Řeznictví, uzenářství či potravinářství
Před 120 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme zajištění odpovědného zástupce v oboru řezník, uzenář, či v potravi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Retušování fotografií památek
Před 128 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dobrý den, specializuji se na retuše fotografií pro žulové památky. Retuš je provedena černobíle, připravena pro gravírovací stroj. Pokud je oblečení na fotografii poškozené a chcete jej vyměnit, mohu to udělat za vás. Pokud si přejete vyrýt obrázek do žuly, mohu vám pomoci. Prosím o zaslání fotografie k posouzení. Je také možné kombinovat více obrázků a přidávat prvky pro dosažení nejlepšího výsledku a kompozice. Pokud máte laserový gravírovací stroj, mohu fotografii a portrét připravit pro gravírování do kamene pomocí l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Zakázkový 3D tisk, který je vždy V POHO
Před 135 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme možnost výroby za pomocí 3D tiskových technologií. Zpracování nabídek je VŽDY zdarma. Tvoříme vlastní 3D návrhy a zpracováváme je v ofifciálních profesionálních softwarech. Spolupracujeme jak s jedinci, tak nadnárodními korporacemi s exportem po cel... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Startup - strojírenská výroba
Před 155 dny - HYPERINZERCE
Nabízím startup pro strojírenskou firmu. Jedná se o výrobu ohýbačky drátů. Výrobní náklady se pohybují cca kolem 1700 Kč / ks, prodejní cena na trhu je ... (více v detailu)
50 000
 Kč
Nabízíme palivové dřevo v žokach
Před 156 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme palivové dřevo měkké V žokach cena za žok 1200kč a také tvrdé dřevo v žoku cena za žok ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Latté hrnky s originálním potiskem
Před 161 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Krásné hrnky potisknuté sublimační metodou, díky které mají krásné barvy a potisk odshora až dolů. Můžete dávat do myčky. Ka... (více v detailu)
Plzeňský kraj
399
 Kč
Fotomagnetka- levná dekorace
Před 196 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Potřebujete ozdobit ledničku? Není problém. Fotomagnetky jsou velice vhodný prostředek. Nabízíme z vašich fotografií zhotovení levné dekorace. Pomocí fotomagnetky budete moci umístit kamkoliv upomínku n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zkušená svatební fotografka
Před 220 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Svatební služby poskytuji přesně na míru budoucím novomanželům. Společně probereme vaši představu a vytvoříme z ní individuální balíček s výhodnou cenou. Dbám na optimální poměr mezi cenou a kvalitou. Fotím momentky i klasické svatební fotografie. Prostě kompletní vzpomínky :) Fotky jsou perfektní, i když je necháte vytisknout v nadživotní velikosti, umím zařídit i fotoknihu. Hotové fotografie posílám do 30 dnů. O MNĚ Vysoce profesionální přístup, více než 10 let zkušeností a rychlé o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno