Filtry



Logistika

153 výsledků

Stěhování Vektos - Profesionální stěhování po Praze, celé ČR
Před 150 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zvládneme vše co si představíte pod pojmem stěhování a o Vaše věci se postaráme jako o vlastní. Rychlá domluva, dostupnost, spolehlivost, flexibilita a hlavně poctivě odvedená práce. Cena stěhování po Praze a okolí už od 1.900,- kč. Kromě stěhování rádi zajistíme i přepravu, montáž nábytku, nebo jeho likvidaci a vyklizení bytových i nebytových prostor. Veškeré informace včetně ceníku najdete na našem w... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme řidiče s kombi autem nebo malou dodávkou
Před 157 dny - AVIZO_CZ
Hledáme řidiče na 2 - 3 Soboty v měsíci, který by byl ochotný odvézt 2 člennou hudební skupinu včetně malé hudební aparatury (vše v polstrovaných obalech) na vystoupení v rámci okresu Vset... (více v detailu)
Neuvedeno
Montáže nábytku
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nová úprava Montujeme: Montujeme Vámi zakoupený nábytek od – ASKO, IKEA, KIKA, Möbelix, JISK, SCONTO, XXX Lutz,...atd. Montujeme obložkové zárubně s dveřmi. Jezdíme: V Praze, Středočeském, Královehradeckém, Libereckém kraji. Dle dohody působíme po celé ČR. Cenu za dopravu předem upřesníme. Smontujeme Vše: Veškerý nábytek.. např. obývací sestavy, ložnice, dětský, kancelářský, koupelnový, předsíně, regály, zahradní nábytek, sedačky, pohovky, křesla..a jiné Ce... (více v detailu)
250
 Kč
HIRE TRUST GEEKS HACK EXPERT // THE TOP CRYPTO RECOVERY EXPE
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Losing cryptocurrency like Bitcoin can be a devastating experience, especially when it involves a large sum of money. I went through this nightmare myself when I accidentally deleted the wallet file containing 10,000 bitcoins from my computer. At the time, the coins were worth several hundred thousand dollars, representing years of mining rewards and investment gains. After frantically searching through old hard drives to no avail, I felt helpless and angry at myself for not... (více v detailu)
Neuvedeno
Dovoz automobilu karavanu traktoru lodí
Před 170 dny - HYPERINZERCE
dovoz vozidel karavanů a zem.strojů z Německa a Švýcarska nonstop služba 24hodin, potřebujete jenom obhlídnout nebo i přivézt auto, karavan, zemědělský stroj, loď... (více v detailu)
Neuvedeno
www.taxinastup.cz
Před 173 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Provozujeme spolehlivou taxi službu v Moravském Krumlově a okolí. Taxisluzba Moravský Krumlov, kurýrní služba, nákladní taxi, stěhování, rozvoz nápojů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28
 Kč
Nákladní doprava Praha a okolí
Před 174 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nákladní doprava Praha a okolí. Nabízím služby nákladní taxislužby - od 800 Kč/hod. v závislosti na oblasti doručení. - Stěhování; - Rozvoz objemných nákladů; - Nábytek, stavební materiál přivezu Vždy; - Pomoc řidiče za odměnu; - Vyjíždím kdykoliv; - Slevy pro studenty. Vždy v kontaktu: +420 602 754 058 Грузовые перевозки Прага и рядом с Прагой. Предлагаю услуги грузового т... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Kurýr DPD, depo Rajhrad, Stará pošta
Před 184 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Rozšiřuji tým a hledám řidiče na pozici kurýr DPD na depo v Rajhradě, na HPP nebo dohodu. Nástup možný ihned.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Výpomoc Doma/Zahradách/Odvozu/Stěhování
Před 186 dny - HYPERINZERCE
Dobrý den, pokud jste už někdy potřebovali pomoct tak od toho jsem tu. Můžeme se domluvit vždy u každé kategorie individuálně na práci. Práce pouze s vašimi pracovními... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabízím taxi službu pro přepravu osob na letiště.
Před 291 dny - HYPERINZERCE
Nabízím taxi službu pro přepravu osob na letiště-Brno,Ostrava,Vídeň,Bratislava,K... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledáme řidiče s kombi autem nebo malou dodávkou
Před 295 dny - AVIZO_CZ
Hledáme řidiče na 2 - 3 Soboty v měsíci, který by byl ochotný odvézt 2 člennou hudební skupinu včetně malé hudební aparatury (vše v polstrovaných obalech) na vystoupení v rámci okresu Vset... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
STĚHOVÁNÍ LEVNĚ PRAHA - odborníci na slovo vzatí
Před 308 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Jsme odborná stěhovací firma, která je díky speciálnímu vybavení schopna kromě běžného stěhování realizovat i stěhování těžkých břemen. Stěhujeme byty, kanceláře i celé provozovny. Jsme levní a vždy dodržujeme... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
David - Vyklízení, stěhování, opravy v domáctnostech
Před 358 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
provádím : -Úklidové práce , generální úklidy a myti oken -Kompletní stěhování domů, bytu -Kompletní vyklizeni a svoz nabytku do Eka -Opravy v domácnostech - hodinový manžel Po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1
 Kč
Přistavení kontejneru, dovoz písku, recyklátu, betonu HK
Před 525 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Přistavení kontejneru na odvoz suti, zeminy, domovního nebo jiného odpadu. Doprava betonu, písku, št... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Nabízíme kompletní služby v oblasti stěhování v rámci Prahy
Před 793 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Naše firma Debordelizátor si především zakládá na lidském přístupu a vaše věci bere jako vlastní. Snažíme se být cenově dostupný pro všechny skupiny lidí. Jsme schopný zrealizovat vaše stěhovaní, zabalení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kontejnerová doprava
Před 829 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, nabízím dovoz a odvoz materiálů (zem, písek, štěrk, suť, beton, dřevo, stavební materiál, atd.), přepravu menš... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ford pro Vás. Přeprava Vašeho nákladů po Praze a okolí.
Před 915 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabizim převoz, dopravu materiálů, větších spotřebičů ,nabýtku s obchodních domu atd. po Praze a okolí dodávkou Ford Transit Custom. Rozměry nákladového prostoru délka 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Čištění koberců, čalounění, tvrdých podlah
Před 1255 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme čištění koberců, sedacích souprav, matrací čištění... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Přeprava osob
Před 1255 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme přepravu osob včetně imobilních a vozíčkářů i bez přesedání. Letiště, lázně, dovolenkové pobyty...
Jihomoravský kraj
10
 Kč
Stěhování kvalitně Praha
Před 1270 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám profesionální stěhování od bytů až po celé úřady, stěhování klavírů, trezorů a jiných těžkých břemen a to již od roku 2005. (Prokazatelně, vymyslet si historii umí každý) Dále Vám nabízíme vyklízecí služby s odvozem na skládku a sběrné dvory. Poskytujeme i rozvoz nábytku včetně montáže. Nejsme dodávková doprava jako většina zde inzerujících firem. Oproti jiným firmám se u nás můžete na vlastní oči přesvědčit, že máme auta na "place" a ne na ulici a sklad plný obalových materiá... (více v detailu)
ČTVRTEČKA – STĚHOVÁNÍ - MALOVÁNÍ
Před 1272 dny - HYPERINZERCE
Stěhování Praha, ČR i Evropa. Dobré ceny, vysoká kvalita a spolehlivost. 30 let na trhu. Zapůjčení přepravek zdarma. Bezp... (více v detailu)
Nákladní auto s hydraulickou rukou
Před 1306 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dobrý den, jsme společnost z Prahy a zabýváme se nákladní autodopravou. Disponujeme nákladním vozidlem s hydraulickou rukou a dokážeme přepravit pevný materiál až do hmotnosti nákladu 13,5 tun a složit jej až do výšky 10 m hydraulickou rukou. Možnost dopravy na trase Praha - Brno - Tr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Stěhování - Žatec a okolí
Před 1327 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízím stěhování a přepravu objemnějších věcí. Vyzvednutí lednic, mrazáků, praček, nábytku a jiného zboží u obchodníků a přeprava na vaši adresu, včetně vynesení do bytu a odvoz starých věcí do sběrného dvora. Cena pře... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
LEVNÉ VYKLÍZENÍ A STĚHOVÁNÍ. PRAHA I CELÁ ČR
Před 1348 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zajišťujeme kompletní služby v oboru vyklízení bytů a stěhování, zajistíme Vám vyklízení a stěhování různých prostorů jako jsou byty, domy, firmy, provozovny, kanceláře a další. Stěhování těžkých břemen - pianina, klavíry, trezory, stroje a podobně. Montáže/demontáže nábytků, různých regálu, sezónních stánku či zahrádek. Vyklízení pozůstalostí, sklepy, půdy, firmy, obchody a podobně. Skladování v Našich čistých a řádně zabezpečených skladech. Disponujeme různými typy vozidel od dodávek, skříňových dodávek až po nákladní vozidla s hydraulickou plošinou či nákladní vůz s hydraulickou rukou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Stěhování,vyklízení,autodoprava
Před 1355 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme kompletní stěhovací, vyklizecí služby a také autodopravu. kontakt:6... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno