Filtry



IT, webdesign

84 výsledků

Předchystaná webová stránka nejčastěji pro řemeslníky
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Mám pro vás předem připravený design, který je ideální pro weby řemeslníků. Na základě vašeho konkrétního oboru přizpůsobím fotografie i texty, barvu aby web přesně odpovídal vašim potřebám a působil profesionálně. Pokud potřebujete web na míru, můžeme se samozře... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
webové stránky po svém
Před 21 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Tvorba Webových Stránek na Míru Potřebujete moderní webové stránky pro své podnikání, firmu nebo osobní značku? Nabízím vám kvalitní tvorbu webových stránek, které osloví vaše zákazníky a budou efektivním nástrojem pro vaše podnikání. Návrh stránek vám rád navrhnu ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
3D Tisk na Zakázku - Prototypy & Umění
Naše firma se specializuje na profesionální 3d tisk na zakázku pro širokou škálu aplikací od jednoduchých prototypů, přes technické komponenty, až po umělecká díla a exponáty pro muzea. Nabízíme: - Rychlé cenové nabídky do 24 hodin Bez zbytečného čekání - Velkoformátový 3D tisk Unikátní možnost vytvoření velkých netechnických objektů. - Přizpůsobení podle vašich potřeb Ať už potřebujete jednorázový tisk nebo dlouhodobou spolupráci, jsme zde pro vás. - Osobní přístup Každý ... (více v detailu)
Neuvedeno
Psychologie
Před 23 dny - HYPERINZERCE
Dobrý den, nabízím touto cestou on-line psychologickou pomoc. Snažím se odstranit hlavní překážky, které lidem v návštěvě psychologa brání – dlouhé objednací lhůty, dostupnost psychologických poraden v bydlišti klienta, fenomén dnešní uspěchané doby, okolnosti, které návštěvu u psychologa znemožňují (pracovní doba, péče o dítě, imobilita…) a v neposlední řadě v sobě mnoho lidí nedokáže najít odvahu. - Na psychologickou pomoc ... (více v detailu)
500
 Kč
Zkušený IT specialista
Před 28 dny - HYPERINZERCE
Zkušený IT specialista nabízí své služby. Mám 10 let zkušeností napříč oborem a mnoha pozicemi. Nejsem IT specialista, který vám složí počítač, ale spíše ten, kdo vám pomůže s digitalizací vašeho podnikání, apod. Univerzál. Cena dohodou - nejsem drahý. Nabízím své služby pouze na limitovanou dobu, vzh... (více v detailu)
Adobe Acrobat Pro for Mac OS Apple Macbook Software
Před 29 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Adobe Acrobat DC je komplexní řešení PDF pro moderní mobilní svět. Díky výkonným nástrojům a intuitivnímu rozhraní můžete vytvářet, upravovat, publikovat a podepisovat dokumenty PDF kdykoli, kde... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Adobe InDesign for Mac OS Apple Macbook Intel M3
Před 29 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Adobe InDesign je široce používán pro vývoj rozvržení, zejména v tištěných a digitálních vydavatelstvích. Umožňuje uživatelům vytvářet komplexní rozvržení pro digitální I tištěná vydání. Díky spolehlivým návrhovým nástrojům a intuitivnímu rozhraní můž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Adobe Premiere Pro 2024 apple mac os macbook
Před 29 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Premiere Pro je špičková aplikace pro editaci videa se spolehlivou podporou formátů, efektivními procesy a širokou škálou barevných,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
AutoCAD 2025 for Apple Macbook Autodesk Mac OS
Před 29 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
AutoCAD 2025 je jednou z nejvýznamnějších aktualizací v historii tohoto návrhového a dokumentačního softwaru a představuje pokročilé technologie a funkce,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Adobe Illustrator 2024 for Mac OS Apple Macbook M3
Před 29 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Vytvořte vektorovou grafiku v programu používaném profesionály. Od webové a mobilní grafiky po loga, symboly, ilustrace, návrhy obalů a billboard... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Final Cut Pro Mac OS Apple Macbook MacMini iMac
Před 29 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Final Cut Pro kombinuje pokročilé úpravy videa a organizaci médií s neuvěřitelným výkonem, který otevírá kreativní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Akemi Orlando
Před 30 dny - HYPERINZERCE
My contact with a fraudulent MT5 trading platform led to a devastating loss of about 70,456.600 USDT. The platform enticed me with promises of a daily 10% profit, which seemed irresistible then. Regrettably, I fell for their scam and found myself in a dire financial situation, struggling to meet even basic expenses. I confided in a close friend who introduced me to TRUST GEEKS HACK EXPERT. This recommendation turned out to be a lifeline. TRUST GEEKS HACK EXPERT is renowned for its expertise in handling crypto recovery cases, and their exceptional service lived up to its reputation. From the initial consultation, TRUST GEEKS HACK EXPERT impressed me with their professionalism and technical knowledge. They utilized advanced recovery software and sophisticated techniques to track and reclaim my lost digital assets. The entire recovery process was handled with efficiency and transparency, which provided me with a much-needed sense of security during a stressful time. What truly set TRUST ... (více v detailu)
1 000
 Kč
Tvorba profesionálního webu. Garance spokojenosti
Před 30 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím tvorbu profesionálních webů za krátkou dobu( 3 až 5 dní). V cenně je profesionální seo optimalizace a případné propojení se soc sítěmi. Pokud nemáte ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999
 Kč
Webové stránky
Před 59 dny - HYPERINZERCE
Nabízím kvalitní webové stránky, které zaujmou naprosto každého. Oproti konkurenci budete mít webové stránky hotové do 3 pracovních dnů kompletně hotové a nezaplatíte... (více v detailu)
3 499
 Kč
Tvorba profi webů, eshopů a jejich správa - MKsites.cz
Před 67 dny - HYPERINZERCE
Specializuji se na profesionální tvorbu a správu webových stránek, eshopů, grafických návrhů a 3D vizualizací. Mým cílem je pomoci vám vyniknou... (více v detailu)
Neuvedeno
David kolman - Tvorba webových stránek
Před 69 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
David Kolman (www.super-weby.cz) - Tvorba webových stránek za rozumnou cenu, tvorba eshopu, tvorba loga a bannerů, tvorba vizitek, tvorba nové firemní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám kdo pomůže s webem vytvořit www
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Kdo pomůže vytvořit web s odesílacím formulářem.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
SIMPLE WAY TO GET YOUR LOST ASSET RESTORED WITH TRUST GEEKS
Před 76 dny - HYPERINZERCE
I've got to be very honest guys. I never knew I was going to be a victim of fraud because I never believed it would happen to me. two months ago, I made an investment of about $200.000 in a binary option, I was promised returns plus my capital, but not until it was time for me to withdraw, stories started coming in, I could not withdraw my capital neither could I withdraw the said profit, it was when it got to that point I knew I had been swindled. I could not l... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
SIMPLE WAY TO GET YOUR LOST ASSET RESTORED WITH TRUST GEEKS
Před 76 dny - HYPERINZERCE
z I've got to be very honest guys. I never knew I was going to be a victim of fraud because I never believed it would happen to me. two months ago, I made an investment of about $200.000 in a binary option, I was promised returns plus my capital, but not until it was time for me to withdraw, stories started coming in, I could not withdraw my capital neither could I withdraw the said profit, it was when it got to that point I knew I had been swindled. I could not ... (více v detailu)
Neuvedeno
Tvorba Webových Stránek
Před 82 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Jsem student, který se věnuje tvorbě webových stránek, a nabízím vám skvělou příležitost získat kvalitní web za super cenu! Pokud nechcete platit přemrštěné částky agenturám, korporacím nebo firmám, jste na správném místě. Moje ceny jsou přátelské k vaší peněžence, ale... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Tvorba webů, grafiky a vývoj SW
Před 93 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Chcete nové webové stránky či jiný druh grafiky (jednoduché logo, leták, info grafika na sociální sítě, vizitky)? Tak jste na správné a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Odměna za pomoc
Před 149 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prosím někoho, kdo umí programovat v Arduinu, potřebuji rozhýbat robota s krok... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Tvorba webových stránek, logotypů, grafiky a tiskovin.
Před 149 dny - HYPERINZERCE
Tvorba moderních webových stránek, které vydělávají. https://digipower.cz
Neuvedeno
Tvorba a správa www stránek
Před 151 dny - HYPERINZERCE
Tvorba Webových stránek Nabízím tvorbu webových stránek, eshopu pro Vaší prezentaci na internetu. Při tvorbě webových stránek využívám redakční systém WordPress. WordPress je open source software, který se používá k vytvoření krásných webových stránek, e-shopů,blogu... Analíza klíčových slov Provedu analízu klíčových slov pro návrh Vaši domény s webhostingem od něhož se bude vyvíjet nejen textová tvorba webové stránky pro SEO pro vyhledávače a snadnější dohledání Vaši stránky na Google, Seznamu... Analíza požadavků Při úvodní analýze si nejprve řekneme, jaké jsou vaše představy a funkční požadavky na vaši webovou prezentaci, řekneme si něco o cílové skupině vašich zákazníků/návštěvníků, o cílech ... (více v detailu)
Neuvedeno
Výhodný internet
Před 158 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Zdarma přenechám výhodný neomezený internet O2 MAX bronzový + O2 TV Modrá v ceně, pouze za 470 Kč měsíčně. Normální cena je 670 Kč měsíčně. Takže máte 200 Kč perm... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč