Šéfkuchař/ka
Co by Vás v práci čekalo? - skvělá pracovní doba Po-Pá v čase od 5:30-14.00 hod., víkend patří Vám, ne práci - péče o Váš tým - motivace, vedení, organizace práce a jejich podpora - jako šéf kuchyně přjdete do styku nejen s vařečkou, ale i s počítačem - řízení chodu firemní kuchyně - tvorba menu, kalkulace, příprava pokrmů, zajištění zásobování, inventury - za uvařené jídlo hrdě ponesete zodpovědnost - Vaši práci ocení strávníci i osobně, se svými kolegy budete svá jídla z pozice šéfkuchaře i vydávat - příprava menu a gastronomických akcí klienta - průběžně budete pracovat na zlepšení image firemní restaurace a neustále posouvat celý tým kupředu - plánování a implementace nových konceptů - dodržování technologických a hygienických předpisů je pro nás samozřejmostí Co u nás budete... (více v detailu)