Řemeslníci a kvalifikovaní pracovníci při dokončování staveb

Před 888 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý zdravotní stav, výpis z RT. Vzdělání lze nahradit v případě praxe v ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Kvalifikovaní stavební dělníci *
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: dobrý zdravotní stav - práce na stavbách. pracovní poměr od: 28.08.2024... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník/dělnice suché výstavby staveb - sádrokartonář/sádrokartnářka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení (obor nerozhoduje), praxe v oboru min. 3 roky, ŘP skup. B výhodou Hlásit se telefonicky nebo na ema... (více v detailu)
Neuvedeno
HLAVNÍ STAVBYVEDOUCÍ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Nožičková Dominika, e-mail: synettrade@seznam.cz Požadujeme: Vzdělání SŠ/VŠ stavebního směru, ŘP sk. B, uživatelskou znalost práce na PC, praxe v oboru nutná , časová flexibilita, velmi dobré organizační a komunikační schopnosti + zkušeno... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidoví pracovníci - pouze pro OZP
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Úklidové práce v objektech převážně státních organizací sídlících v Brně na ranní směnu, pouze v pracovní dny. Požadujeme: osoba OZP, spolehlivost, pečlivost a čistý RT. m... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK / PRACOVNICE TECHNICKÉHO ÚSEKU
Před 4 dny - AVIZO_CZ
vzdělání technického směru, praxi, vyhláška 50 výhodou Výhody: víkendy, svátky volné, zaměstnanecké nákupy pracovní poměr ... (více v detailu)
Neuvedeno
VEDOUCÍ PARTY PRO INŽENÝRSKÉ STAVBY
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Praxe v oboru výhodou. Požadujeme ŘP sk. B, spolehlivost, zodpovědnost, flexibilitu. Hrubá měsíční mzda: 35000,- Kč - dle výkonu 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, ... (více v detailu)
Neuvedeno
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA (HOSTINEC U JAVORA)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE, zkrácený pracovní úvazek. Pracovní doba: 1x za 14 dní (pouze SO+NE, od 14:00 hod. do 22:00 hod.). Požadavky: praxe min. 2 roky, výpis z rejstříku trestů, zdravotní průkaz, komunikativnost, příjemné vystupování. Zaměs... (více v detailu)
Neuvedeno
Recepční hotelového domu - DPP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: stara@jarena.cz Požadujeme: dobrá znalost PC - MS office (Excel), dobrý zdravotní stav, odolnost vůči stresu, flexibilita, organizační schopnosti, praxe vítána, nástup IHNED Popis pracovní pozice: zprostředkování a zajišťování ubytování na základě požadavků... (více v detailu)
Neuvedeno
VRÁTNÝ - INFORMÁTOR / VRÁTNÁ - INFORMÁTORKA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou, turnusové služby (pracovní doba od 6 hod. do 18 hod. cca 2x týdně). Pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné a osoby se zdravotním postižením. Náplň práce: prohlídka zaměstnanců a aut. Požadavky zaměstnavatele: trestní bezúh... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči MKD do 12t
Před 4 dny - AVIZO_CZ
ŘP skupiny B,C, praxe v oboru min. půl roku, profesní průkaz řidiče, karta řidiče, práce na novém MB Sprinter, plachta a čelo, se spací kabinou, cesty po EU. Výpis z evidenčn... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedník
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: zednické práce. Požadujeme: samostatnost, spolehlivost, pečlivost, časovou flexibilitu, ŘP skup. B výhodou. Práce dle zakázek zaměstna... (více v detailu)
Neuvedeno
TESAŘ/TESAŘKA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup ihned. Osobní kontakt po tel. domluvě pan Menšík René, tel.: 777 312 039. Pracovní doba: Po-Pá 8:00-16:30 hod. Místo výkonu práce: Prostějov, Vyškov. P... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/kuchařka školní jídelny - samostatný kuchař/samostatna kuchařka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - vyučení v oboru podmínkou - potravinářský průkaz - praxi v oboru, ideálně ve školním stravování - samostatnost, pracovitost, čistotnost, fyzicko... (více v detailu)
Neuvedeno
VŠEOBECNÁ SESTRA/BRATR
Před 3 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP IHNED. I ABSOLVENTI. Životopisy zasílejte kontaktní osobě paní Alici Štěpánkové na e-mail: alice.stepankova@domovurybnika.cz. Tel.: 582 305 248 Pracoviště: Víceměřice. Pracovní doba: nepřetržitý provoz, 12ti hodinové směny dle rozpisu služeb. Požadujeme: střední zdravotní škola, vyšší odborné vzdělání v oboru všeobecná sestra, odborná způsobilost dle zák. č.... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK / PRACOVNICE DISTANČNÍ SLUŽBY ASISTENČNÍ A TÍŠŇOVÉ PÉČE PRO SENIORY ANDĚL NA DRÁTĚ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, zkrácený pracovní úvazek na 25 hod./týdně (pracovní doba 5 hodin/den), nepřetržitý provoz. Nástup možný ihned. Zaměstnání pro osoby zdravotně znevýhodněné a osoby se zdravotním postižením. Hrubá měsíční mzda od 16.000 Kč/5 hodin (+ příplatky). Jedná se o službu telefonické pomoci a poradnu pro seniory. Operátor/operátorka na lince vyhodnocuje požadavky a potřeby volajících seniorů. V případě potřeby zprostředkovává včasnou pomoc, pomáhá řešit případný problém, pomůže radou, poskytne in... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný pracovník v RV
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Výsadba a sklizeň jahod, úkolová práce. Přednost mají zájemci s praxí v zemědělství. Pracovní doba od 6 hodin Kontakt: telefonicky od 2... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný dělník ve výstavbě
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pomocné práce v oblasti výstavby budov. Místo výkonu práce: dle zakázek firmy, Ústí nad Labem + Ústecký kraj. Kontakt: e-mailem nebo tele... (více v detailu)
Neuvedeno
Instalatér
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce je Ústecký kraj, možnost vyslání na práci v rámci Praha + Středočeský kraj Doprava na pracoviště zajistěna firmou Požadujeme: praxe min. 2 roky v oboru - svářečský průkaz (polyfúzní svařování, pla... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha číslicově řízených strojů - laseru a CNC ohraňovacího lisu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: seřizování a obsluha laseru a CNC ohraňovacího listu. Požadavky: znalost čtení výkresové dokumentace podmínkou, praxe v oboru výhodou. Zaměstnanecké výhody: věrnostní 13.plat, mimořádné prémie, příspěvek na s... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník ve stavebnictví
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Jedná se o stavební práce - pokládku mramorové drtě, služební cesty v rámci celé ČR. Práce uvnitř i venku (ateliéry x stavby). Požadujeme: dobrý zdravotní stav, ŘP sk. B (ostatní výhodou), ochotu pracovat, slu... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedník/ce
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Nádražní 1577/2, 352 01 Aš. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné prodloužení. Náplň práce: zednické práce, stavební dělník/ce, provádíme celkové stavební práce. Požadujeme: pra... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci mechanických zařízení
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující údaje: - požadujeme výpis ze zdravotní dokumentace - fyzicky nenáročná práce v třísměnném provozu - po nástupu do práce se prochází školením, které je již hrazeno ... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí údržbář/údržbářka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Skuteč státní občan ČR, u cizích státních občanů trvalý pobyt v ČR - dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, ovládání jednacího jazyka - bezúhonnost v dosavadním životě. Požadavky na uchazeče: - střední odborné vzdělání, technické zaměření výhodou (výuční list, maturita) - praxe v oblasti údržby výhodou - zkušenosti s vedením menšího týmu výhodou - vysoké pracovní nasazení, časová flexibilita, důkladnost, spolehlivost a samostatnost - organizační a komunikační dovednos... (více v detailu)
Neuvedeno
finanční poradci pro rodinné finance
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: munduchpavel@gmail.com Náplň práce: - realizace smluvených schůzek s našimi klienty, které zajišťuje centrála společnosti - spolupráce s analytickým oddělením - nastavení optimálního portfolia klienta - budování důvěrného vztahu s klientem Požadujeme: - ukončené SŠ nebo VŠ vzdělání - minimálně maturita nebo praxe v oboru - pozitivní přístup k práci - ŘP skupiny B - licence PPZ od ČNB - výhodou - výborné komunikační dovednosti - uživatelskou znalost na PC Nabízíme: - zajištěnou klientelu callcentrem společnosti - zázemí pobočky a veškerý se... (více v detailu)
Neuvedeno
Technologist - Designer
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - Spolupracuje při vývoji stávajících / nových produktů v portfoliu produktů. - Zpracovává technické dokumentace a připravuje podklady pro výrobu. - Komunikuje s dodavateli. - Kontroluje a testuje vzorky a vyhodnocuje kvalitu produktů. - Pracovní cesty do zahraničí (Asie). Požadujeme: - VŠ vzdělání textilního směru. - Znalost textilního zb... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce