Nákupčí

Před 37 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pracoviště Chropyně - Požadavky: znalost AJ, znalost práce na PC (evidence v účetním programu K 2), ŘP B, flexibilita, zodpovědnost, samostatnost, pečlivost, řídící a organizační schopnosti v oblasti nákupu - doba určitá 1 rok s možností prodloužení - Benefity: firemní dotované stravov... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Nákupčí
Před 4 dny - AVIZO_CZ
1 rok praxe v oboru, znalost doplňků požární výbavy, pracovitost, spolehlivost, odpovědnost Hlásit se telefonicky Po až Pá v době 9-12 ... (více v detailu)
Neuvedeno
Nákupčí
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SŠ/VŠ ekonom./techn. směru, trestní bezúhonnost, vhodné pro absolventy, AJ nebo NJ - středně pokročilý, MS Office především Excel, Word, Dobré komunikační a organizační schopnosti, ŘP sk.B Zaměstnanecké výhody: o pružná pracovní doba 37,5 hodiny týdně o týden řádné dovolené nad rámec zákoníku... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný/á kuchař/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: výdej snídaní, výroba polévek, mytí nádobí - Požadavky: praxe v oboru vítána, samostatnost při práci - PD: pondělí – pátek, platová třída 3, nástup možný ihned - Benefity: možnost dalšího vzdělávání v oboru, zaměstnanecké benefity (závodní stravování, poukázky, příspěvek na penz. připojištění, účas... (více v detailu)
Neuvedeno
Manager, Nákupčí
Před 5 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám práci managera, nákupčího pro gastro zařízení třeba v divadle, kulturním zařízení, hotelu, baru a kavárně v Praze. Zboží znalství, objednávky, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Strážný/á - DPP / DPČ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracoviště Hulín, Supermarket Albert - Náplň práce: Pochůzková činnost po prodejní ploše. Kontrola bezpečnosti v rámci objektu. Jednoduchá administrativa. Monitoring zákazníků. Eliminace nepoctivých zákazníků. Práce s kamerovým systémem. - Požadujeme: vhodné i pro OZZ, praxe v oboru výhodou, výpis z rejstříku trestů, věk 18+, chuť pracovat, spolehlivost - 10 hodinové směny Po-Ne (krátký, dlouhý týden), práce na dohodu o provedení práce nebo na dohodu o pracovní činnosti, nástup možný ihned... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní technická podpora
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Prodej formou on-line prezentací. Přesná evidence obchodních případů. Budování dlouhodobých vztahů s klienty. Základní technická podpory Min. SŠ vzdělání (stavebnictví výhodou) Znalost polštiny nebo angličtiny Flexibilní pracovní doba po zapracován... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka E-shop
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Zpravování E-shopu. Uchazeči se hlásí e-mailem - posílejte životopis na info@domaci-prace.cz; osobně na adrese Tovární 190 , Loket 357 33, 7.00-14.00 hod. nebo t... (více v detailu)
Neuvedeno
AUTOMECHANIK/AUTOMECHANIČKA PRO NÁKLADNÍ VOZIDLA A AUTOBUSY
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. První kontakt emailem: ftl@ftl.cz. Bližší informace po telefonické domluvě, tel. 582 320 266, 606 738 652. Pracovní doba: Po-Pá ranní 6.00-14.00 hod., odpolední 14.00-22.00 hod. Pracoviště: Letecká 3647/8, Prostějov. Požadujeme: vyučení v oboru, praxi v oboru, znalost práce na PC, řidičský průkaz sk. B, C, samostatnost, manuální zručnost, profesionální přístup. Náplň práce: opravy, servis a diagnostika silničních motorový... (více v detailu)
Neuvedeno
obsluha vinotéky
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pracoviště Kroměříž - Náplň práce: aktivní prodej zboží ve vinotéce, komunikace a poskytnutí informací zákazníkovi o víně a ostatních produktech, práce na pokladním systému, manipulace s penězi - Požadujeme: flexibilní proaktivní přístup, empatičnost, cílevědomost, zodpovědnost a komunikativnost - Výhodou: Práce na PC, obchodní znalosti - Nabízíme: zkrácený pracovní poměr na dobu neurčitou, možnost práce i na dohodu o pracovní činnos... (více v detailu)
Neuvedeno
Denní Barmanka
Před 3 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Do klubu v centru Prahy sháníme samostatnou barmanku. Jedná se o osmihodinové denní směny v režimu týden práce, týden volno, případně krátký/ dlouhý týden. Vše je na domluvě. Požaduje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
*Ošetřovatel/ka hospodářských zvířat - dojič/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
obsluha dojírny, úklid dojírny, kladný vztah ke zvířatům, samostatnost,spolehlivost, vyučení v oboru není podmínkou dotované stravování, příspěvky na životní/penzijní pojištění, příspěvky na cestu do zaměstnání, a dal... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitel/ka teoretického vyučování – matematika
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: Učitel/ka teoretického vyučování – matematika - Požadavky: VŠ vzdělání v akreditovaném magisterském studijním programu, dobré komunikační a organizační schopnosti, spolehlivost, pečlivost - platová třída 12, úvazek plný, nástup možný od 1.9.2024 - Zaměstnanecké benefity: závodní stravování, příspěvek na penz. přip., účast na akcích školy - Své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail: ivana.hasova@hskm.cz, příp. kontakt tele... (více v detailu)
Neuvedeno
Pokladníci v prodejnách
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Do firemní restaurace přijmeme pokladní na pohodovou práci na pokladně. Požadujeme pouze příjemné vystupování a spolehlivost. Pouze Po-Pá, možno i brigádně jen přes obědy nebo večeře. Kvalitní mzda, firemní oblečení, příjemná práce ... (více v detailu)
Neuvedeno
Samostatná účetní, personalistka, mzdová účetní
Hlavní účetní/ mzdová účetní, SŠ vzdělání ekonomického směru přijme pracovní nabídku v oboru. Nabízím tyto dlouholeté zkušenosti - znalost DPH (kontrolní hlášení, souhrnné hlášení, přenesená DP) - zpracování mezd (přehledy pro ZP a OSSZ, mzdy, nemocenská, výpočet exekucí), znalost personální agendy, vystavování smluv dle nových změn a zákonů, vystavování dodatků smluv, zaměstnávání Ukrajinců (hlášení na ÚP, prodloužení víz o strpění), přihlašování a odhlašování zaměstnanců na OSSZ, ZP, dodatky smluv ... (více v detailu)
Masér mimo oblast zdravotnictví
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Firma podniká v oblasti orientálních,thajských masáží. Nutná znalost thajských masáží (orientálních) vhodné pro muže i ž... (více v detailu)
Neuvedeno
MONTÁŽNÍ DĚLNÍK / MONTÁŽNÍ DĚLNICE
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Společnost PROMA REHA, s.r.o., člen skupiny VCL Group, český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení - výrobní závod v Meziměstí, hledá posilu do svého týmu - zaměstnance/zaměstnankyni na pozici MONTÁŽNÍ DĚLNÍK. Jeho/jejím hlavním úkolem bude kompletace zdravotnických prostředků na montážní lince. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Hrubá mzda od 120 Kč/hod. do 140 Kč, po zapracování možnost navýšení. Náplň práce: manipulace a příprava dílů před montáží, montáž zdravotnických prostředků na montážní lince. Požadavky: střední odborné vzdělání - vyučení (obor strojní), znalost práce se základními měřidly a ručním nářadím, vysoké pracovní nasazení a orientace na kvalitu a výsledky své práce. Zaměstnavatel nabízí: dlouhodobé a stabilní zaměstnání ve strojírenském oboru, samostatnou i týmovou... (více v detailu)
Neuvedeno
Group Compliance & Regulatory Affairs Director
Před 3 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT - MAIL - Romana Šnajperková, e-mail: romana.snajperkova@allwyn.com Znalost anglického jazyka na úrovni rodilého mluvčího. Znalost dalšího cizího jazyka alespoň na mírně pokročilé úrovni. Vysokoškolský titul (alespoň Bc) ve studijním oboru Právo. Praxe v Regulatory Affairs, minimálně 10 let, z toho alespo... (více v detailu)
Neuvedeno
SMĚNOVÝ KONTROLOR/KONTROLORKA - lisovna
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Škrabalová Hana, tel.: 583 037 124 (volat 8:00-16:00), e-mail: kariera@linaplast.cz Požadujeme: SŠ vzdělání s maturitou, znalost čtení výkresové dokumentace výhodou, uživatelská znalost prostředí MS, Office, znalost postupů měření ručními měřidly, znalost metodiky SPC,MSA, orientace v kontrolních plánech, znalost metodiky výhodou, znalost výrobních kontrol výhodou, pečlivost, schopnost a ochota učit se nové věci, schopnost jednání s lidmi, schopnost samostatné práce Nabízíme: plně hrazené stravenky v hodnotě 120 Kč za směnu, příspěvek na dopravu až 1 600 Kč měsíčně, odměna za odpracovanou dobu ve výši Kč 1 500,--... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrativní pracovník/pracovnice
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte e-mailem: info@eurodone.eu Požadujeme: znalost polského a českého jazyka slovem a písmem. praco... (více v detailu)
Neuvedeno
GEODET/GEODETKA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Svěrák Michal Ing., tel.: 602 510 496, e-mail: sverak@tomi-remont.cz Požadujeme: - SŠ geodetického nebo stavebního zaměření - vhodné pro absolventy středních škol - praxe na obdobné pracovní pozici výhodou, ne podmínkou - znalost SW Microstation nebo AutoCad - znalost MS Office ( Word, Exel, PowerPoint ) - znalost SW Kokeš nebo GEUS výhodou, ne podmínkou - zajišťování geodetických činností při realizaci železničních, dopravních a pozemních staveb - samostatnost, přesnost, trpělivost, smysl pro tý... (více v detailu)
Neuvedeno
Referent/ka nákupu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Popis pracovní pozice: " denní bilancování potřeby materiálu dle informačního systému " objednávání, příjem a převody materiálu " telefonická i písemná komunikace s dodavateli " spolupráce při řízení výše zásob daného sortimentu " úzká spolupráce se skladem materiálu, strategickým nákupem, vývojovým a technologickým oddělení... (více v detailu)
Neuvedeno
Izolatér
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Měření, výroba a montáž oplechování izolací na průmyslových zařízeních Montáž izolací Přípravné práce na stavbách Požadavky: všestranná technická i manuální zručnost, samostatné myšlení, zodpovědnost, pečlivost, flexibilita, fyzická zdatnost a zdravotní způsobilost pro práce ve výškách, ochota cestovat a učit se novým věcem, znalost AJ, NJ výhodou, řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič) výhodou, zkušenosti z oboru výhodou (stavební klempíř, autoklempíř apod.) Pracovní místo je vhodné i... (více v detailu)
Neuvedeno
Technologist - Designer
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - Spolupracuje při vývoji stávajících / nových produktů v portfoliu produktů. - Zpracovává technické dokumentace a připravuje podklady pro výrobu. - Komunikuje s dodavateli. - Kontroluje a testuje vzorky a vyhodnocuje kvalitu produktů. - Pracovní cesty do zahraničí (Asie). Požadujeme: - VŠ vzdělání textilního směru. - Znalost textilního zb... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrátor GIS
Před 3 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME - VŠ vzdělání technického směru - základní znalost práce s geografickým informačním systémem, výhodou znalost Misys - znalost práce s Bentley Microstation výhodou - samostatnost, aktivitu, komunikativnost - řidičský průkaz B Pracovní náplň: - komplexní správa geografických informačních systémů - GIS Misys - pro naše zákazníky, především z řad měst a obcí - příprava a aktualizace dat GIS (Katastr, digitální technická mapa, územní plánování, správa majetku) - vlastní sběr dat v terénu - aktualizace GIS u zákazníků, instalace nových produktů - komunika... (více v detailu)
Neuvedeno
Personalista/tka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nutná odolnost vůči stresu, znalost ukrajinského i českého jazyka. Práce v kanceláři, komunikace se zaměstnanci, komunikace s koordinátorem a ubytov... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce