Vysavač Nilfisk Alto21

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Mokrosuchý vysavač Nilfisk Alto 21 s oklepem filtru Pusch Clean pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč

Podobné inzeráty

Průmyslový vysavač Nilfisk S3B L50
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Vysavač Nilfisk S3B L50 Po kompletním repasu. Pořizovací cena 70 000 Kč Nilfisk S3B L50 je profesionální jednoduchý, spolehlivý průmyslový vysavač. Zvládne vše od čištění skladišť až po kovový průmysl. Vysavač má 3 nezávislé by-passové motory a 50L odpadní nádobu. Je vyroben z ocelového plechu. Manuální oklep filtru zajišťuje vysokou účinnost filtrace po celou dobu práce. Pá... (více v detailu)
Zlínský kraj
29 000
 Kč
Profesionální vysavač Columbus SW 535
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Profesionální vysavač 3 motorový Columbus SW 535 na podvozku na suché, mokré nečistoty nádob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Vysavač BOSCH BWD41700 AquaWash&Clean
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sáčkový vysavač BOSCH BWD41700 AquaWash&Clean včetně kompletního příslušenství. Vysávání je velmi účinné díky velmi výkonému motoru (1700 W). Bohužel vysavači zlobí dávk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Vysavač Nilfisk VP300
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prosim SMS - Vysavač Nilfisk VP300 Funguje. je velmy dobry
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Vysavač
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám český vysavač Eta Sirius 1300W. Dalo by se říci, že vysavač je už i trochu retro. Vysavač je funkční, vysává, ale již nemyje. Příslušenství k vysavači též nemám. Takže prodávám pouze tak, jak je na fotografiích. Používali jsme ho ve... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
PROFESIONÁLNÍ VYSAVAČ NIFLISK VP930
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji profesionální vysavač Niflisk VP930 viz foto a popis níže. Pouze k osobnímu odběru !!!! Specifikace: Nilfisk VP930 Tichý a výkonný: Komerční vysavač Nilfisk VP930 je již léta nejlepší klasikou ve své třídě. Od té doby je jedním z nejúspěšnějších prémiových vysavačů v komerčním prostředí. Tento úspěšný příběh pokračuje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Průmyslový vysavač - Nilfisk Buddy Ii
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Mokré nebo suché čištění, ať už jde o vodu, půdu, bláto nebo třísky. Díky své robustní konstrukci a silnému výkonu jsou ideální pro čištění dílen, interiérů automobilů, garáží a vlhkých místností. Kompaktní vysavač na mokré a suché vysávání – id... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 200
 Kč
Tyčový aku vysavač Philips s mopem 3v1
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tyčový vysavač Philips FC6405/01 PowerPro Aqua, s mopem 3v1, na vysávání i vytírání podlah. Lze používat jako tyčový i jako ruční. Cyklonová filtrace, průhledná nádobka na prach objem 0,6 l, Lion baterie 18 V, mikrofiltr, omyvatelný filtr a pěnový filtr. K vysavači lze snadno přip... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 690
 Kč
Vysavač na popel Professor Popelio PP1200W
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nevyužívaný vysavač na popel. Vysavač Professor Popelio PP1200W je vhodný pro bezprašné vysávání popela z krbů, kamen nebo grilů, pro úklid automobilu, dílny atd., vysaje písek, piliny a další hrub... (více v detailu)
Středočeský kraj
999
 Kč
Vysavač CONCEPT VP4150 Mighty 21,6 V - stříbrný
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky a na zvířecí chlupy, na suché čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 50 min, doba nabíjení 5 h, EPA filtr, příkon 160 W, hlučnost 81 dB, plastová sběrná nádoba o obejmu 0,5 l. Klíčové vlastnosti ručního vysavače Concept VP4150 Mighty: - zvládnete na jedno nabití uklízet až 50 minut - vysoký výkon - elegantní vzhled v bílo stříbrném provedením - LED podsvícení na rukojeti - opatřen výkonným a velmi kvalit... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Prodám vysavač VORWERK
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodám vysavač Vorwerk s příslušenstvím. Typ VK 130. Používaný v dobrém stavu. Jen trošku poškrábaný. K vysávání koberců a sedacích souprav i jejich čištění, nástavec k čištění polštářů a čalounění, popruh přes rameno, prodlužovací trubice a v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Filtr k robotickému vysavači PHILIPS - FC 8972/81 SmartPro C
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Filtr k robotickému vysavači PHILIPS - FC 8972/81 SmartPro Compact. Je nový, zbyl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Robotický vysavač Tesla včetně mopu
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Robotický vysavač Tesla RoboStar iQ300 Funkce mopu a vysavače Vysoký sací výkon vhodný pro úklid zvířecích chlupů (HEPA filtr) Adaptivní gyroskopická navigace s pamětí FASTtrack 3.0 Vhodný na všechny typy tvrdých podlah (plovoucí, dlažba, linoleum) nebo nízké koberce Doba provozu až 110 minut na jedno nabit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Jezírkový vysavač HEISSNER F635N-00
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám jednou použitý jezírkový vysavač Heissner F635N-00 určený k vysávání kalů zahradních jezírek. Zakoupeno OBI v září 2023. Nevyhovuje pro mé pořeby. Plně funkčn... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Dílenský vysavač
Přidáno včera - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Dílenský vysavač Výkonný průmyslový vysavač velmi odolné konstrukce Vhodný pro náročné prostředí, prakticky nepotřebuje údržbu. Použitý filtr V15 je určen pro použití při odsávání podlah ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25 000
 Kč
Filtr k robotickému vysavači PHILIPS - FC 8972/81 SmartPro C
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Filtr k robotickému vysavači PHILIPS - FC 8972/81 SmartPro Compact. Je nový, zbyl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Úklidové služby
Nabízím úklidové služby. - úklid společných prostor domu - úklid domácnosti - úklid firem - údržba zahrad a zeleně - mytí oken - žehlení prádla... Nabízíme příznivé ceny kalkul... (více v detailu)
Profesionální úklidové služby
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme naše profesionální služby, veškeré úklidové práce na klíč. Působíme hlavně v Brně a okolí do 100 km. Máme mnoholetou praxi v oboru. Práci provádíme s vysokou pečlivostí a za velmi přijatelné ceny. Pravidelné i jednorázové úklidy. V případě zájmu nás kontaktuje pro nezávaznou nabídku. Nabízíme úklidové služby: - úk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hepa filtr na aku vysavač DOMO
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nový originální nepoužitý hepa filtr na Aku vysavač DOMO DO42102SV. Sleva... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Dílenský vysavač
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Výkonný průmyslový vysavač velmi odolné konstrukce Vhodný pro náročné prostředí, prakticky nepotřebuje údržbu. Použitý filtr V15 je určen pro použití při odsávání podlah u otryskáv... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25 000
 Kč
Podlahový vysavač ETA Canto II 3492 90020
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Podlahový vysavač ETA Canto II 3492 90020 bílý/bronzový plně funkční Vysávání suché Příkon vysavače Příkon vysavače 700 W Hlučnost Hlučnost 68 dB Regulace výkonu Regulace výkonu na vysavači Objem prachového sáčku nebo nádoby Objem prachového sáčku nebo nádoby 4,00 l Určení ostatní, pro alergiky Filtrace Typ filtrace Typ filtrace sáčkový Druh filtru Druh filtru HEPA H 13 Hubice Turbokartáč Turbokartáč Ano Typ turbokartáče Typ turbokartáče vzduchový Hubice na tvrdé podlahy Hubice na tvrdé podlahy Ano Příslušenství Měkká zadní kolečka Měkká zadní kolečka Ano Přísluše... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Hepa filtr na aku vysavač DOMO
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám nový originální nepoužitý hepa filtr na Aku vysavač DOMO DO42102SV. Sleva... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Vysaváč ZELMER VODNÍK PROFI TRIO
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Fukční vysavač Zelmer 619.5.B5E s vodní a další filraci, násobný filtr (~ 4x). Púvodní cena cca 6000,- Kč. Zaslání od ~140,- Kč nebo osobní předání České Budějovice. Možnost odzkoušení na m... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 100
 Kč
NOVÝ bezsáčkový vysavač ETA Avanto
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sáčkový vysavač ETA 0519 90000 Avanto, 800 W. ECO motor pro úsporu energie, objem sáčku 3 l, HEPA filtr č. 12. Vysavač je velmi tichý - pouze 69 dB, Příslušenství - hadice, teleskopická trubice, podlahová hubice s výsuvnými kartáčky, parketová hubice na tvrdé podlahy s dlouhý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 390
 Kč
Rowenta Clean and Steam parní mop a vysavač
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Rowenta Clean and Steam RY7557WH Parní mop a vysavač v jenom zajišťuje dokonalý úklid jediným pohybem pro podlahy bez poskvrnky a obrovské úspory času. Tento inovativní přístroj vysává a pomocí páry čistí tvrdé podlahy jediným pohybem, eliminuje až 99 % bakterií a zajišťuje zdravé obytné prostory bez použití chemických čisticích prostředků. Unikátní patentovaná sací hubice Dual Clean & Steam je navržena pro přirozený pohyb vpřed a vzad při vysávání a umožňuje tak snadné čištění podlahy za minimální dobu. Pokročilá cyklono... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Péče o dům, zahradu, zvířata