PROVOZNÍ ZAMĚSTNANEC - domovník, údržbář

Před 202 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Popis pracovních činností: Domovnické práce včetně odborných řemeslných prací při opravách a údržbě domovních objektů menšího rozsahu a technického vybavení, například údržbářské práce, zahradnické, sklenářské, zednické a zámečnické práce provádění běžných údržbářských prací strojního, stavebního charakteru, truhlářské, lakýrnické, malířské, natěračské, instalatérské, včetně provádění méně náročných oprav rozebírání a pomoc při čištění oken a úklidové práce stěhování, montáž a demontáž nábytku po dobu topné sezony zajištění chodu kotelny kontrola provozního zařízení (vrtačky, sekačky atd…) zajištění evidence nutných oprav a havárií na objektech v majetku odboru zajištění úpravy travnatých ploch řízení a údržba služebního vozidla do 3,5t celkové hmotnosti evidence a vyúčtování pracovních cest plnění dalších úkolů stanovených vedoucím odd. Hospodářské správy a ředitelem odboru Další požada... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Provozní zámečníci, údržbáři
Před 2 dny - AVIZO_CZ
náplň práce: - údržba strojů ve výrobě - opravy strojů v případě poruchy - práce ve výškách - svářečský průkaz - výhodou - praxe na obdobné pozici - výhodou - dobrý zdravotní stav, manuální zručnost, spolehlivost, samostatnost Směnnost: 3 směny, noční provoz. Způsob prvního ko... (více v detailu)
Neuvedeno
údržbář
Před 2 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Dvorce, Smetanova 284 Platové zařazení dle nařízení vlády, na základě pracovního výkonu i nenárokové platové složky 20-30 hodin týdně Spolehlivost, samostatnost, zručnost, odpovědný přístup a trestní bezúhonnost. Hl... (více v detailu)
Neuvedeno
Procesní technolog
Před 1 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Zavádění nových technologických postupů do výroby profilů a trubek Zajištění technologických příprav a změn v pracovních postupech Řešení technologických problémů ve výrobě Technologická kontrola procesu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50 000
 Kč
Provozní zaměstnanec
Před 6 dny - AVIZO_CZ
vzdělání v oboru farmacie Hlásit se e-mailem pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 22000 - 2200... (více v detailu)
Neuvedeno
OSTRAHA M/Ž - Cheb - 150Kč/hod
Před 3 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
• Ostraha skladových prostor • Kontrola a evidence návštěv • Provádění kontrolní činnosti na hale • Evidence vydaného materiálu ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
150
 Kč
Údržbář objektu úřadu
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, ústřední orgán státní správy, v jehož působnosti je ochrana průmyslového vlastnictví, zejména plní funkci patentového a známkového úřadu, hledáme vhodné kandidáty na pozici Údržbář objektu úřadu. Náplň práce: Zajišťování údržby, běžných oprav, prohlídek a prověrek technické způsobilosti strojů (vyjma výpočetní techniky) a zařízení budov, Instalatérské a truhlářské práce, Zajišťování autodopravy. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Obráběč - frézař CNC stroje
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení v oboru obráběč nebo Střední průmyslovou školu. Praxe výhodou. Nabízíme: služební vůz a pohonné hmoty na dopravu. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 313582522,... (více v detailu)
Neuvedeno
Automechanik - oprava stavebních strojů
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Praxe v oboru nutná Časová fexibilita, spolehlivost, pečlivost. Řidičský průkaz s... (více v detailu)
Neuvedeno
Opravář zemědělských strojů
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Z:30.9.2024 Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. ŘP sk. B Praxe v oboru nutná Časová flexibilita, spoehlivost a ... (více v detailu)
Neuvedeno
válcíř zemního válce
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Praxe v oboru valcíře Platný profesní průkaz Řidičský průkaz sk. B - výhodou... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedník
Před 2 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Světlá Hora a dle zakázek ŘP - B, zednické a obkladačské práce zodpovědnost, samostatnost, časová flexibilita, chuť pracovat, práce na pozemních stavbách po zkušební době možnost zajištění ubytování ve firemním bytě. Hlás... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič zemědělského traktoru
Před 2 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: xservispark-personalistika@seznam.cz Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Řidičský průkaz sk. B - výhodou. Řidičský průka... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/ŘIDIČKA SKLÁPĚCÍHO VOZU
Před 2 dny - AVIZO_CZ
A16 z:20/4/2023 a:30/9/2024 Náplň práce: - firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Požadujeme: - řidičský průkaz sk. C - profesní průkaz - praxi... (více v detailu)
Neuvedeno
Opravář zemědělských strojů
Před 2 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: xservispark-personalistika@seznam.cz Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Praxe v oboru nutná. Svářečské zkoušky. Řidičský průk... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojník/bagrista kolových a pásových rýpadel s 3D NIVELACÍ
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Náplň práce: obsluha stavebních strojů s 3D nivelací (kolové a pásová rýpadla, nakladače/buldozery) Výhodou: vazačský/jeřábnický prů... (více v detailu)
Neuvedeno
Zámečník
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Světlá Hora Jedná se o provádění svářečských, brusičských a zámečnických prací. i bez praxe, zaučíme, manuální zručnost svářečský průkaz MIG/MAG výhodou čtení výkresové dokumentace výhodou Stravenkový paušál,... (více v detailu)
Neuvedeno
Saunér/saunérka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Co Vás čeká? Zajištění chodu saunového světa, dohlížení na správný způsob saunování našich klientů. Provádění saunových ceremoniálů. Jaké znalosti a dovednosti požadujeme? Dokončené SO vzdělání. Kurz saunového mága. Příjemné jednání a vystupování, schopnost empatie. Spolehlivost, zodpovědnost, pracovitost. Tvůrčí a pohybové nadání, fyzickou zdatnost. Co Vám můžeme nabídnout? Zázemí stabilní společnosti, příjemné pracovní prostředí. Zajímavé finanční ohodnocení dle délky praxe v oboru. 5 týdnů dovolené, 2 dny zdravotního volna. Podporu dalšího vzdělávání a... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojník na buldozer
Před 2 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: xservispark-personalistika@seznam.cz Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací.Obsluha stavebních strojů: nakladače: kolové, pásové, buldozery, válce. Výhodou: vazačsk... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník/pracovnic
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Tselmuun Bayarsaikhanová, e-mail: info@tauronic.com pracovní poměr od: 20.06.20... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělník/dělnice výrobků z ostatních materiálů
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Telefonický kontakt. pracovní poměr od: 02.10.2023, mzda: 23000 - 25000 Obor ... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulační dělníci ve výrobě, Výroba a provoz
Před 1 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu pište na uvedený email. pracovní poměr od: 22.04.2024, mzda: 19500 - 3... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 1 dny - AVIZO_CZ
minimální znalost indické kuchyně a aktivní znalost Hindštiny výhodou pracovní poměr od: 01.0... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní uklízeči a pomocníci
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Popis pracovní pozice - Úklid kanceláří, chodeb, sociálních zařízení apod. - Práce na zkrácený úvazek na pracovní smlouvu. Požadujeme - Spolehlivost, pečlivost, samostatnost. - Statut OZP (invalidní důchod) podmínkou. - Nástup co nejdříve. Nabízíme - Klouzavou p... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitel/učitelka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vysokoškolské vzdělání zaměřené na přípravu učitelů 2. stupně základní školy s rozšířeným studiem speciální pedagogiky (zákon č.563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících) ve škole samostatně zřízené podle §16 odst. 9 zákona č. 561/2004 Sb., zákon o předškolním, základním, střední... (více v detailu)
Neuvedeno
tesař - práce na střechách
Před 2 dny - AVIZO_CZ
PO až PÁ práce na zakázkách v celé ČR (odjezd v pondělí návrat v pátek) praxe v oboru Kontaktovat telefonicky v pracovní dny 8 -12 na t... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce