řidič dodávky

Před 746 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
ŘP "B", kontakt pouze telefonicky
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Řidič dodávky
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Hledáme uchazeče na pozici řidič dodávky, rozvoz balíčků pro naši firmu Allegro Retail a.s. Vlastní dodávka... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Dodávka s řidičem : T5 po ČR\EU
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Transporter T5 (Kombi), může být osobní (mám žlutou kartu), nebo nákladní (sedadla jsou na rychloupínacích úchytech). -> Jsem řidič (jen kategorie „B“), 22 let praxe na desítkách aut -> Po... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
ŘIDIČ DODÁVKY – ŘP sk. B
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáme spolehlivé řidiče ideálně s praxí pro mezinárodní autodopravu na plachtové dodávky (ŘP sk. B). Nástup možný ihned. Poskytujeme zázemí stabilní firmy, dobré platové podmínky, proplacené stání + bonusy. Jezdíme z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
40 000
 Kč
ŘIDIČ DODÁVKY (PŘEVOZ AUT) C+E
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den firma Scorpio Transport hledá řidiče na Dodávku (C+E!) Jezdí se pouze ČR Nakládky Ceva Kolín Rozvozy nových vozů k dealerům po ČR Práce na HPP. Plat 45 tisíc čistého. Vozidlo se parkuje v Kolíně vhodné pro řidiče z okolí. Řidič je denně doma Víkendy volné Jedná se o soupravu pro ŘP C+E Požadujeme: * Platný ŘP C+E * Kartu do tachografu * Spolehlivost * Zodpovědnost * Flexibi... (více v detailu)
Středočeský kraj
45 000
 Kč
Řidič
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Co u nás budete dělat: Rozvoz zboží na prodejny a ke konečnému zákazníkovi Očekáváme: Spolehlivost, pracovitost, rychlost a pečlivost při práci. Upřednostníme řidiče s řidičským průkazem skupiny C. Prémie po zapracování. PP na dobu určitou s prodloužením na neurčito. Nástup možný ihned Zaměstnanecké výhody: Stravenkový paušál ve výši 2000Kč ... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/KA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
ŘP - C E Směnnost : 1 směna, noční provoz Kontakt telefonicky, e-mailem pracovní poměr od: 20.04... (více v detailu)
Neuvedeno
PRÁCE ŘIDIČE
Přidáno dnes - HYPERINZERCE
Dobrý den, hledám práci řidiče ale není podmínkou. Přizpůsobím se jakékoliv práci, jsem... (více v detailu)
Skladník/ce - řidič sk. C
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: práce skladníka a převoz zboží nákladním automobilem mezi sklady v Přerově Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: bezdekova@frutabohemia.cz; - telef... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič autodomíchávače – mix !STABILNÍ SPOLEČNOST!
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost zabývající se výrobou betonu, která se během svého působení stala významným obchodním partnerem stavebních firem v jižních Čechách, hledáme vhodné kandidáty na pozici Řidič autodomíchávače – mix. Náplň práce: Rozvoz betonu zákazníkům, Vedení výkazů o jízdních výkonech a vozidle, Základní údržba stroje a zodpovědnost za jeho technický stav, Spolupráce na chodu betonárny a její údržbě. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PRÁCE ŘIDIČE
Dobrý den, hledám práci řidiče ale není podmínkou. Přizpůsobím se jakékoliv práci, jsem komunikati... (více v detailu)
PRÁCE ŘIDIČE
Přidáno včera - HYPERINZERCE
Dobrý den, hledám práci řidiče ale není podmínkou. Přizpůsobím se jakékoliv práci, jsem... (více v detailu)
Práce řidiče
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledám práci řidiče, ale není podmínkou. Přizpůsobím se jakékoliv práci, jse... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Hledáme Řidiče na plachtovou dodávku
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den Sháním řidiče na plachtovou dodávku Citroen Jumper 3,0d 10 paleta velká spací kabina. Jedná se o ježdění po E... (více v detailu)
Liberecký kraj
40 000
 Kč
Řidič zemědělského traktoru
Před 3 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: xservispark-personalistika@seznam.cz Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Řidičský průkaz sk. B - výhodou. Řidičský průka... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič sk. C
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Platný řidičský a profesní průkaz sk. C - Absolvování psychotestů (možno až po nástupu, na firemní náklady) - Musí na Tebe být spolehnutí - na čem se domluvíme, to musíme vždy dodržet - a to platí pro obě strany. Náplň práce: - Čištění a údržba komunikací ... (více v detailu)
Neuvedeno
Dodávky autopůjčovna, půjčovna dodávek
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Od října 2024 nově v uzamčeném areálu v ulici Na Luhách - Ústí nad Labem - centrum. Renault Master, 2.3, 107kW, klimatizace, rok výroby 2019. Dodávky jsou čisté, bez reklam. Půjčovna dodávek, autopůjčovna. Stačí ŘP.sk. B. Spotřeba 8l/100km. Místa k sezení 3. Ceník pronájmu: 1.400 Kč den, 6-10 dní 1.300 Kč, 11.20 dní 1.000 Kč, měsíc 27.000 Kč. V ceně pronájmu je zdarma 300 km/den. Cena nad limit ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 400
 Kč
Řidič dodávky
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáme řidiče sk. B pro rozvoz ovoce a zeleniny do škol a jídelen v Praze a okolí. Stálé linky – zaučíme. Jedná se o brigádu vždy v neděli od 9 – 13.00 ( příprava objednávek a nakládka) a v pondělí od 4.30 – 12.00 (... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
skladník, řidič manipulačních vozíků a traktoru (M/Ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
prac. doba po-pá 7:00 - 15:30 hodin (v sezóně so+ne dle potřeby) Osobní kontakt možný po předchozí tel. domluvě. pracovn... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel
Před 3 dny - AVIZO_CZ
- řidičský průkaz skupiny C+E - karta řidiče - samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost Zaměstnanecké výhody: stravování Kontakt Drmola Jindřich, tel.: 6027300... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU MAN pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice je vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Řízení nákladního automobilu MAN TGM 18.320, přeprava zboží pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu. Požadujeme: platný řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, kartu řidiče, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, praxe na obdobné pozici výhodou, znalost AJ či NJ výhodou. Nutná časová flexibilita. Zaměstnanecké výhody: Práce na HPP, motivující finanční ohodnocení, systém bonusů a denní diety, stabi... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ MKD
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Hledáme řidiče MKD pro přepravu tekutých potravin v potravinových cisternách. Požadavky: ŘP C + E pracovní poměr ... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledame řidiče na Dodavku ř.p.: B
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáme kolegu na pozici řidiče na dodavku. Jezdíme převážně CZ+ DE- prace se ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Doprava a logistika Řidič skupiny B
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Přijmu práci jako řidič skupiny B - dodávka, rozvoz atd., Praha. Nebo dle dohody.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidič dodávky 3000/den - České Budějovice
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den , hledáme řidiče na 6hodin práce každý pracovní den. 28 stopů,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
60 000
 Kč
MASÉR/MASÉRKA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Praxe v oboru thajských masáží min. 5 let. Kontakt emailem nebo telefonicky na tel. 777 221 080. pracovní ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce