Přijmeme řidiče C+E, OV- SK Senec- OV

Přijmeme řidiče sk. C+E, na pravidelnou, noční linku, Ostrava- SK Senec- Ostrava. Měsíční mzda v čistém:... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Přijmeme řidiče C+E, OV- SK Senec- OV
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk. C+E, na pravidelnou, noční linku, Ostrava- SK Senec- Ostrava.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
44 000
 Kč
Přijmeme řidiče C+E, OV- Praha- OV
Přijmeme řidiče C+E, Pravidelná linka, Ostrava- Praha- Ostrava, jezdí se jen v pracovní dny. Střídá se krátký- dlouhý týden. Práce je fyzicky nenáročná, pohodová, vhodná i pro starší ročníky, ženy, nena... (více v detailu)
Přijmeme řidiče sk. C+E, areály DHL JIRNY
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče sk. C+E, jedná se o převážení zboží mezi sousedícími ... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
*ŘIDIČ/KA SK B
Před 2 dny - AVIZO_CZ
mezinárodní doprava. práce pondělí - pátek, víkendy volné. první kontakt telefonicky nebo e-mailem pracovní pom... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ MKD
Hledáme řidiče MKD pro přepravu tekutých potravin v potravinových cisternách. Požadavky: ŘP C + E pracovní poměr ... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA NÁKLADNÍCH AUTOMOBILŮ DAF XF105
Před 2 dny - AVIZO_CZ
ŘIDIČ/-KA NÁKLADNÍCH AUTOMOBILŮ DAF XF105 - sklápěcí návěs. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, výhodou platný profesní průkaz. Práce zajišťována v rámci kraje - denní návrat domů. Před návštěvou nejdř... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÉ DOPRAVY
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: min. 2 roky praxe, řidičský průkaz sk. C+E, profesní průkaz, platná zdravotní prohlídka řidiče, psychotesty, digitální karta do tachografu, výpis karty řidiče, flexibilita, samostatnost, spolehlivost, výhodou znalost cizího jazyka. Zaměstnavatel nabízí PR... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči MKD
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Řidičský průkaz skupiny B,C,E - profesní průkaz - jízdy mimo ČR pracovní poměr od: 01... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič sk. C
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, kartu do tachografu, znalost českého jazyka. Náplň práce: převoz paletového zboží z centrálního skladu na obchod. ! Nutný ... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič MKD
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Řidičské oprávnění sk.C a E, Přepravy v rámci EU. Uvedena čistá mzda včetně diet. Nástup možný ihned Hlásit se telefonicky nebo ... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič sk. C
Požadujeme: - Platný řidičský a profesní průkaz sk. C - Absolvování psychotestů (možno až po nástupu, na firemní náklady) - Musí na Tebe být spolehnutí - na čem se domluvíme, to musíme vždy dodržet - a to platí pro obě strany. Náplň práce: - Čištění a údržba komunikací ... (více v detailu)
Řidiči MKD
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - ŘP skup. C + E + profesní průkaz Víkendy doma, žádná fyzicky namáhavá práce, vhodné i pro OZP. Pravidelné cesty Teplice-Belgie-Teplice. Zaměstnan... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči vodzidla do 3,5 tuny
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Mezinárodní přeprava Požadujeme praxi v oboru autodoprava! V případě zájmu zasílejte své životopisy na e-mail: info@foldex.cz p... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič sk. C
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme řidičský průkaz skupiny C + profesní průkaz. Výhodou osvědčení ADR + SKUPINA E V případě zájmu se hlásit e-mailem, telefonicky Po - Pá 8-16 hod, nebo osob... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/řidička MKD
Před 3 dny - AVIZO_CZ
D ŘP C+E, možnost vysílání na služební cesty po EU, délka týdenní pracovní doby se řídí dle nařízení evropského parlamentu a rady (ES) č. 561/2006 ze dne 15.3.2... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič - tuzemská doprava (m/ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Klokočka Radim, tel.: 724 077 287, Po - Pá 9 - 16:30 hod e-mail: radim.klokocka@klaro.cz osobně: Velké Chvalovice 187, Pečky, středa 9 - 14 hod Požadujeme: Zodpovědnost, řidičský průkaz skupiny B + C . Náplň práce: Manipulace se zbožím a jeho rozvoz v rámci ČR. Zaměstnanecké výhody: ... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič C + E mezinárodní kamionová doprava
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Hledáme řidiče kaminonové dopravy skupiny ŘP C+E, pracovní doba dle domluvy - turnusová nebo pružná dle odvedené práce a po součtu s dietami je měsíční příjem v úrovni 52000 až 75000 Kč příspěvek na dopravu vhodné i pro osoby zdravotně znevýhodně... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči autobusů v městské hromadné dopravě
Před 3 dny - AVIZO_CZ
kontakt tel.: 730197757, e-mail: radim.vasut@umbrellabuses.com po - pá 9-15 hod řidič autobusů , městská a příměstká doprava doklady potřebné k ří... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič / řidička dodávky do 3,5 t
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Rozvoz potravinářských výrobků. Požadujeme ŘP sk. B,zdravotní průkaz, min. 2 roky praxe v řízení silničních motorových vozidel V případě zájmu zaslat životopis na e... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči MKD do 12t
Před 3 dny - AVIZO_CZ
ŘP skupiny B,C, praxe v oboru min. půl roku, profesní průkaz řidiče, karta řidiče, práce na novém MB Sprinter, plachta a čelo, se spací kabinou, cesty po EU. Výpis z evidenčn... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči MKD
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: řidičský průkaz sk. C + E, platný profesní průkaz, platné školení řidičů, platné psychologické vyšetření Náplň práce: jízdy po EU Nabízíme: základní měsíční mzda 19 700 Kč hrubého + měsíční prémi... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič návěsové soupravy - přeprava námořních kontejnerů BRNO
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme jednoho spolehlivého řidiče na návěsovou soupravu přepravující námořní kontejnery v Brně. Jedná se o kombinovanou přepravu - silniční a vlakovou. Velmi zajímavá, ČISTÁ a specifická práce. Řidič se fyzicky nenamáhá. Zaměstnání v české rodinné firmě s historií... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič VZV - skladník/ce
Před 3 dny - AVIZO_CZ
pracoviště Holešov - průmyslová zóna - Náplň práce: vykládka a nakládka nákladních vozidel čelními vysokozdvižnými vozíky, zaskladnění palet do skladových regálů pomocí VNA vozíků, vyskladnění palet do výroby, evidence skladových pohybů čtečkou čárových kódů, vychystávání materiálů do kooperací či hotových výrobků k expedici - Požadujeme: oprávnění k řízení VZV, i krátkodobá zkušenost s VZV výhodou, ne podmínkou, ochotu pracovat ve 3-směnném, pracovitost, spolehlivost, komunikativnost, samostatnost a flexibilitu - Nabízíme: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič mezinárodní kamionové dopravy, specializace na Scandinávii
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: Osobně Telefon: 602 372 065, volat 9-16h ŘP.sk.C,E -řidič mezinárodní kamionové dopravy -specializujeme se výhradně na Sc... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči MKD *
Před 3 dny - AVIZO_CZ
ŘIDIČI MKD * Hledáme řidiče pro mezinárodní silniční kamionovou dopravu s praxí. NÁPLŇ PRÁCE: Přeprava zboží a materiálu v rámci Evropské Unie, zajištění a kontrola nad přepravovaným zbožím. Mezinárodní kamionová přeprava (destinace Francie, Německo) na plachtových návěsech, turnusové trasy dle dohody. Z důvodu rozšiřování stávající flotily, hledáme nového kolegu na pozici řidič MKD, kterého práce řidiče stále baví a stará se o vozidlo. POŽADUJEME: Řidičský průkaz C+E, bezúhonnost, spolehlivost, samostatnost, normální slušné chování a zodpovědný přístup k vykonávané práci. NABÍZÍME: Základní hrubou měsíční mzdu 29 000 Kč + cestovní náhrady 55€/denně, lákavé osobní ohodnocení na základě vykonané práce a příst... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce