Fyzioterapeut/ka

Před 262 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Do zavedené ordinace se stálou klientelou v Plzni přijmeme fyzioterapeuta/ku na HPP nebo DPP. Nabízíme moderní a klidné prostředí, individuální práci s klienty, zajímavé platové podmínky od 34000,- Kč. Požadujeme odbornou způsobilost, samostatnost, příje... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Fyzioterapeut/ka bez specializace
Požadujeme: - min. VZŠ vzdělání v oboru diplomovaný fyzioterapeut - komunikační schopnosti a empatii - iniciativnost - samostatnost - loajálnost Očekáváme: - příjemné vystupování a flexibilitu - smysl pro týmovou práci - zodpovědnost, diskrétnost Nabízíme: - profesní růst a odborné vzdělávání - odpovědnou a smysluplnou práci v příspěvkové organizaci ... (více v detailu)
PRACOVNÍK / PRACOVNICE DOKONČUJÍCÍHO ZPRACOVÁNÍ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Požadavky: zdravotní způsobilost, technická zdatnost výhodou, spolehlivost, odpovědný přístup k práci. Kontakt zaslá... (více v detailu)
Obráběč kovů
z:11.6.2024, a:1.10.2024 Požadujeme: CNC obrábění (Fanuc, Sinumerik, Heidenhein) zdravotní způsobilost, spolehlivost zodpovědnost Nabízíme: smlouvu na HPP možnost čerpání zálo... (více v detailu)
Číšník/servírka
Kontakt: Sokulsky Vladimir, tel.: 608 200 938, e-mail: v.sokulsky@email.cz (Doporučenky budou vyřizovány od 10-2-2022) Požadujeme: Praxe výhodou, cizí jazyky výhodou - AJ, NJ či RJ, ... (více v detailu)
Soustružník, frézař
z:11.6.2024, a:1.10.2024 Požadujeme: praxe na klasickém soustruhu (není podmínkou) praxe na fréze (není podmínkou) zdravotní způsobilost, vyučen v oboru spolehlivost zodpovědnost Nabízíme: smlouvu na ... (více v detailu)
Brusič
z:22.3.2024, a:1.10.2024 Co u nás budete dělat? jedná se o ruční broušení odlitků Co musíte znát, mít a umět? zdravotní způsobilost, třísměnný provoz, pracovitost a spolehlivost, praxe vítána smlouvu na HPP, zajím... (více v detailu)
Řidič/řidička autobusu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Krnov Požadujeme: řidičský průkaz sk. D + průkaz profesní způsobilosti řidiče, karta do digitálního tachografu, zdravotní způsobilost, bezúhonnost. Náplní práce bude zajištění přeprav osobní dopravy, např. linka Krnov - Mondelez. Nabízíme přesný termín odměny z dohody, 100% podpora dispeči... (více v detailu)
Neuvedeno
MONTÉR, TRUHLÁŘ
Pracovněprávní vztah: pracovní poměr, dohoda o provedení práce nebo dohoda o pracovní činnosti. Plný nebo zkrácený pracovní úvazek (v případě zkráceného úvazku se jedná min. o 20 hodin týdně). Nástup možný ihned. Jedná se o fyzicky náročnou práci - zvedání těžkých b... (více v detailu)
Všeobecná sestra
Před 4 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání SŠ s maturitou nebo VŠ potřebné pro práci všeobecné sestry bez odborného dohledu, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, samostatnost, profesionalita, spolehlivost, organizační schopnosti POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou s možností prodloužení, nástup možný ihned, možnost i zkráceného úvazku 20hod/týden, služby od 6:00 do 18:00 nebo od 8:00 do 20:00 hod., práce o víkendech a svátcích ZAMĚSTNAVA... (více v detailu)
Neuvedeno
PŘÍPRAVÁŘ, LAKÝRNÍK / PŘÍPRAVÁŘKA, LAKÝRNICE - autolakovna (mokré lakování)
Pracovněprávní vztah: pracovní poměr na dobu neurčitou nebo dohoda o provedení práce. Plný pracovní úvazek (po dohodě možnost zkráceného pracovního úvazku), jednosměnný provoz - pružná pracovní doba. Požadavky: základní zkušenosti nutností - tmelení, broušení. Zaměstnavatel nabízí možnost školení na lakování. Kontakt - pan Bas... (více v detailu)
Řidič mezinárodní automobilové dopravy do 3,5 tuny
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Řidičský průkaz sk. B, trestní bezúhonnost. Firemní telefonní tarif, firemní automobil k dispozici i k soukromým účelům, příspěvek na poho... (více v detailu)
Neuvedeno
Kouč ve změně životního stylu
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pečujeme dlouhodobě o klienty, tvoříme Nutriční programy na míru a budujeme tým lidí se stejným záměrem. Požadavky: ⦁ Zájem o zdravý životní styl ⦁ Zodpovědnost a spolehlivost ⦁ Ochota se učit ⦁ Kreativita ⦁ Věk minimálně 18 let ⦁ Časovou ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
Obráběč/ka kovů
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Hledáme obráběčku/obráběče kovů pro klasické jednodušší obrábění. Pracovní doba od 6:00 do 15:00 hod. Nabízíme: jednosměnný provoz, možnost zkráceného úvazku, zaučení. Vyučení v technickém oboru výhodou. Způsob 1. kontaktu se zaměst... (více v detailu)
Neuvedeno
Recepční (DPP), vhodné i pro OZP s max. 2. stupněm invalidity
Před 4 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu prosím zaslat životopis na uvedený e-mail k.dusikova@seznam.cz nebo telefonicky kontakt v dopoledních hodinách na č. 736 512 049. Recepční na thajských masážích, možno přivýdělku při studiu. Práce na DPP. Vhodné i pro absolventy a OZP s max. 2. stupněm invalidity. Pra... (více v detailu)
Neuvedeno
Noční recepční
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Možnost také zkráceného úvazku. Náplň práce: obsluha hotelové recepce a obsluha zákazníků v pracovní době od 18:00 do 8:00 hod. Znalost cizího jazyka (AJ / NJ) výhodou. Nabízíme: bezplatnou stravu a pitný režim. Způsob 1. kontaktu se zaměstn... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka jednatele pro vydavatelství časopisu zaměřeného na stavební sektor
Před 2 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, redakci a PR agenturu specializující se na stavební sektor, které patří mezi nejznámější dodavatele stavebních příspěvků a videí do stavební sféry, hledáme dynamickou a motivovanou posilu týmu na pozici Asistent/ka jednatele. Hlavní náplní práce bude zajištění administrativní podpory vedení společnosti, organizace komunikace s klienty a obchodními partnery a správa každodenního chodu kanceláře. Náplň práce: Administrativní a organizační podpora jednatele společnosti, Každodenní telefonická a e-mailová komunikace, Plánování schůzek, služebních cest a správa kalendáře, Příprava podkladů pro jednání a prezentace, Aktualizace databází kontaktů, Sledování trend... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Obchodní zástupce/zástupkyně (stabilní společnost s více než 30ti lety zkušeností)
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pro našeho významného klienta, společnost, která je spolehlivým partnerem mnoha českých firem, v oblasti Facility služeb, je zástupcem významné značky v oblastech prodeje, půjčovny, servisu a dále vlastních služeb, hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici Obchodní zástupce/zástupkyně pro region západních Čech. Služby společnosti využívá každý den více než 200 společností z nejrůznějších oborů, a to více jak 30 let. Nyní potřebujeme, aby nám s péčí o zákazníky a dalším růstem někdo šikovný pomohl. Náplň práce: Akvizice nových klientů a péče o stávající klienty, včetně dalšího prodeje služeb u stávajících klientů, Práce pře... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
údržbář
Před 4 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Dvorce, Smetanova 284 Platové zařazení dle nařízení vlády, na základě pracovního výkonu i nenárokové platové složky 20-30 hodin týdně Spolehlivost, samostatnost, zručnost, odpovědný přístup a trestní bezúhonnost. Hl... (více v detailu)
Neuvedeno
Fyzioterapeut/ka
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Práce Fyzioterapeut na úvazek 30 hodin týdně, tj.6 hodin denně. Možno pouze jednotlivé dny po domluvě. Pracovní doba 7-13 hodin,13-17 hodin Každý druhý pátek 7-16 hodin. Další pátky volno. Vhodné i jako brigáda na kratší pracovní úvazek. Výše mzdy je uvedena ... (více v detailu)
Neuvedeno
Silniční dělník
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: o praxi na obdobné pozici, o zkušenosti ve stavebnictví, o schopnost vykonávat fyzicky namáhavou práci, o samostatnost, spolehlivost, řidičský průkaz sk. B Benefity: o 5 týdnů dovolené, o stravenkový paušál, o peněžitý dar při pracovních výročích (5, 10, 15 let…) o peněžitý dar při životních výročích ... (více v detailu)
Neuvedeno
Grafik/čka-rozpočtář/ka se zaměřením na bytový design
Před 7 dny - AVIZO_CZ
SŠ, vhodné i pro absolventy nejlépe stavebního směru. Možno také brigádně na DPP. pracovní poměr od: 01.1... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodník pro Prahu a střední Čechy
Před 6 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, českou společnost působící v oboru stavebnictví, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodník pro Prahu a střední Čechy. Náplň práce: Akvizice nové klientely a péče o stávající zákazníky, Vedení obchodních jednání u zákazníka, Denní komunikace s obchodními partnery, obchodníky, stavebninami, developery, stavebními firmami a investory, Jednou za týden návštěva centrály v Hodoníně, Práce v interním systému a reporting. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životop... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
finanční poradci pro rodinné finance
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: munduchpavel@gmail.com Náplň práce: - realizace smluvených schůzek s našimi klienty, které zajišťuje centrála společnosti - spolupráce s analytickým oddělením - nastavení optimálního portfolia klienta - budování důvěrného vztahu s klientem Požadujeme: - ukončené SŠ nebo VŠ vzdělání - minimálně maturita nebo praxe v oboru - pozitivní přístup k práci - ŘP skupiny B - licence PPZ od ČNB - výhodou - výborné komunikační dovednosti - uživatelskou znalost na PC Nabízíme: - zajištěnou klientelu callcentrem společnosti - zázemí pobočky a veškerý se... (více v detailu)
Neuvedeno
PŘIJÍMACÍ TECHNIK DO AUTOSERVISU
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Aaktivní komunikace s klienty, příjem vozidel do opravy, tvorba servisních zakázek, kalkulace ceny opravy, koordinace práce automechaniků, fakturace zakázek, předání vozů po opravě,... (více v detailu)
Neuvedeno
Finanční expert, Praha 9, NC Fenix
Před 6 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Co u nás budete dělat? Budete denně v kontaktu se svými klienty a kolegy na poštách., Pečovat o svěřené portfolio klientů a hledat cesty k uskutečnění jejich snů či potřeb., Sami si budete plánovat pracovní den a schůzky s klienty, kterým budete poskytovat finanční poradenství a připravovat nabídky šité na míru.. A tím nekončíme… Nadstandardní motivační programy (zahraniční zájezdy, hodnotné ceny a mnoho dalšího)., V rámci work-life balance 5 týdnů dovolené, možnost vstoupit do programu MultiSport (i pro rodinné příslušníky)., Příspěvek na rekreaci, nebo dětské tábory a možnost využití ubytování České pošty., S... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce