Manipulanti ve výrobě

Před 481 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
MANIPULANTI VE VÝROBĚ PRACOVIŠTĚ PRŮMYSLOVÁ ZÓNA LEŠNÁ POŽADUJEME:praxe v oboru skladové logistiky v automotive výhodou, oprávnění na řízení VZV výhodou, ochota nést zodpovědnost za odvedenou práci, důslednost a pečlivost, přesnost a pozornost při práci, jasná, otevřená a nekonfliktní komunikace, orientace na výsledek, ochota pracovat ve směnném/nepřetržitém provozu. NÁPLŇ PRÁCE: zajištění dodávky komponent do výroby, zaskladnění a manipulace s rozpracovanou výrobou i hotovými výrobky, přistavení obalů na ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Mistr v potravinářské výrobě - Pardubice/Chrudim
Před 2 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která se zaměřuje na výrobu tradičního pardubického perníku a dalších cukrářských výrobků, hledáme vhodné kandidáty na pozici Mistr v potravinářské výrobě. Náplň práce: Organizování práce výrobních dělníků, Efektivní zhodnocování surovin, Plánování výroby s vedením odbytu, Organizace výroby dle plánu, Úzká spolupráce s oddělením údržby. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kon... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
dělník tesařsko truhlářské výroby - výroba stropních a stěnových dřevěných panelů
Před 4 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT TELEFONICKY NEBO E-MAILEM (po-pá 6,30 - 14,30 hodin) Náplň práce: práce na výrobě dřevěných stěnových panelů, dřevěných stropních panelů Požadujeme: ochotu pracovat ve směnném provozu, spolehlivost, manuální zručnost, samostatnost Pracovní doba:dvousměnný provoz, 6.00 h - 14.00 h a 14.00 h - 22.00 h Nabízíme:ke konci roku mimořá... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeč/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náborový příspěvek 50.000,-- Kč. Pracovní doba 6-14:30 hod. Požadujeme svářečský průkaz ZM1 (další oprávnění výhodou, samostatnost, spolehlivost, zručnost, pracovitost, ochotu ... (více v detailu)
Neuvedeno
OPRAVY VŠEHO DRUHU - NEBO VÝROBA NOVÝCH DÍLŮ
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabídka oprav: Oprav různých menších dílů (železo, nerez, měď , mosaz, hliník, litina). Zhotovení menších dílů (železo, nerez, hliník) – rozměr dílny 4x4m. Oprava hliníkových kol. Fe – metoda 135 Al – metoda 141 CrNi – metoda 141 Litina – metoda 111 Zkušenosti ze sváření různými metodami. Přeleštění dílů nerez, hliník, měď, mosaz. Výroba nebo oprava menších dílů z nerezu (atypických držáků, madel do koupelen – na míru, výroba menších mříží atd.). Možnost oprava dílů po svařování na robotickém pracov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Traktorista Rostlinné výroby
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zemědělské družstvo Luštěnice (okres Mladá Boleslav) přijme na středisko ve Smilovicích pracovníka na pozici TRAKTORISTA ROSTLINNÉ VÝROBY Nástup ihned. Místo výkonu práce: Smilovice (okres Mladá Boleslav) Požadujeme: Řidičský průkaz sk. T (ostatní průkazy a osvědčení výhodou), výhodou SOU zemědělského směru – opravář, zemědělských strojů, traktorista – farmář (není podmínkou), časovou flexibilitu, pracovitost, zručnost, spolehlivost a ochotu učit se novým věcem). Nabízíme: Pracovní doba 6.30 – 15. 00 mimo sezonu (v... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Manipulační dělníci ve výrobě, Výroba a provoz
Před 3 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu pište na uvedený email. pracovní poměr od: 22.04.2024, mzda: 19500 - 3... (více v detailu)
Neuvedeno
dělník/ce do lehké výroby
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadované manuální zručnost a schopnost číst technické výkresy. Vhodné i pro OZZ.Fond pracovního času. Kontakt na mail... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátoři výroby
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. NÁPLŇ PRÁCE: odebírání a kontrola plastových výlisků od vstřikovacího stroje. POŽADUJEME: manuální zručnost, pečlivost, dobrou pracovní morálku. NABÍZÍME: stravenkový paušál. PRVNÍ KONTKAT: telefonicky na... (více v detailu)
Neuvedeno
příprava rychlého občerstvení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme práci v bistru ve Vrbně pod Pradědem. Nabízíme rychlé občerstvení zaměřené na výrobu kebabu. Příprava kebabu a jednoduchých jídel, případně přijímání objednávek. Znalost tu... (více v detailu)
Neuvedeno
příprava rychlého občerstvení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme práci v bistru ve Vrbně pod Pradědem. Nabízíme rychlé občerstvení zaměřené na výrobu kebabu. Příprava kebabu a jednoduchých jídel, případně přijímání objednávek. Znalost tu... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha betonárny !STABILNÍ SPOLEČNOST!
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost zabývající se výrobou betonu, která se během svého působení stala významným obchodním partnerem stavebních firem v jižních Čechách, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obsluha betonárny. Náplň práce: Obsluha a údržba strojního zařízení betonárny, Komplexní zajištění výroby a zásobování vstupními materiály, Vedení evidence výroby, prodej drobným zákazníkům, údržba areálu a zařízení betonárny a zodpovědnost za její technický stav. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
svářeč
Před 4 dny - AVIZO_CZ
MIG/MAG metoda, praxe výhodou čtení výkresové dokumentace výhodou, svářečský průkaz CO2 výhodou Hlásit se na e-mail lenka.duskova@ismm.cz nebo n... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí technického úseku závodu
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která je jedním z významných producentů v oboru výroby betonových výrobků pro odvodnění a kanalizace, hledáme vhodné kandidáty/kandidátky na pozici Vedoucí technického úseku závodu. Náplň práce: Kompletní vedení technického úseku společnosti, který odpovídá za kontrolu technických podkladů pro výrobu (zejména soulad s požadavky investorů), Dohled nad zaváděním nových výrobků, Řízení týmu pracovníků kontroly kvality výrobků a vstupních surovin, Stanovení a kontrola dodržování technologických předpisů výroby, skladování a montáže, Supervize oddělení technické podpory o... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
POMOCNÝ/Á DĚLNÍK/CE VE VÝROBĚ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
CIZ Náplň práce: jednoduché a rutinní manuální činnosti ve výrobě. Broušení dřevěných výrobků, povrchová úprava, ruční třídění výrobků a polotovarů, přemisťování polotovarů a výrobků na pracovišti. Požadavky: spolehlivost a schopnost spolupráce. Pracovní doba: 06:00 - 15:00... (více v detailu)
Neuvedeno
obráběč kovu - vrtař
Před 4 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Vrchlického 844/22, Krnov vyučen v oboru strojírenství, praxe výhodou, znalost čtení výkresové dokumentace Hlásit se na e-mail hruzik... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor mechanik
Před 4 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce: Za Drahou 165/1, Krnov SOU s vyučením nejlépe technického směru Ochota pracovat v nepřetržitém provoze Přísěvek na stravování a dopravu Hlásit s... (více v detailu)
Neuvedeno
Seřizovači a obsluha konvenčních soustruhů
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Dvorce vyučení v oboru výhodou, není podmínkou příspěvek na dopravu do zaměstnání, stravenky, příspěvek na penzijní a životní pojištění Kontakt: Klesnil Josef,... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR / OPERÁTORKA v dřevařské výrobě
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Požadavky: vyučení v technickém oboru, výhodou znalost práce v dřevařském oboru, možné montážní výjezdy. Zaměstnanecké výhody dle pře... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojírenský kovodělník
Před 4 dny - AVIZO_CZ
zaměstnavatel ma výrobní haly jak v Bruntále, tak v Chomutově a zaměstnanci budou nepravidelně přejíždět mezi provozovnami dle aktuální výrobní situace. Místem výkonu práce tedy budou obě místa. Vzdělání v oboru výhodou, předchozí zkušenosti z obdobné kovovýroby (výroba ocelových kontejnerů - zejm. práce s bruskou, pilkou, ohýbačkou, popř. i svářečkou) výhodou, nutná zodpovědnost, samostatnost, manuální zručnost a znalost kovodělnických prací. Velmi důležitý je výborný zdravotn... (více v detailu)
Neuvedeno
PŘEDÁK / PŘEDAČKA KATRU V PILAŘSKÉ VÝROBĚ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Pracovní náplň: řízení stroje v pilařské výrobě, práce s motorovou pilou, řízení VZV. Zaměstnanecké výhody dle předpisu firmy. Kontakt - pan Hudousek Vá... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/pracovnice výroby
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
NÁBYTEK MIKULÍK je rodinná firma s 30letou historií ve výrobě nábytku. Kromě sériové výroby se věnujeme také zakázkové výrobě nábytku a kuchyní, které jsou šité na míru podle individuálních přání našich zákazníků. Aktuálně hledáme pomocného pracovníka/pracovnici do výroby, který/á nám pomůže s každodenními úkoly v naší dílně. Naši kolegové si na práci u nás nejvíce cení čisté moderní výroby, jednosměnného provozu a silnou kolegialitu. Co budete mít na starost? 1. polovina měsíce - práce ve skladu •příjem zboží, manipulace ve skladu •příprava výrobků k expedici, expedice Jednosměnný provoz, volné víkendy 2. polovina měsíce – práce v truhlárně •montáž a kompletace nábytkových dílců Pracovní doba: Po-Pá, o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
slévárenský dělník/dělnice - pomocník/pomocnice formíře
Před 4 dny - AVIZO_CZ
směnnost: jednosměnný provoz, dvousměnný provoz. Požadujeme: - ochotu učit se novým věcem - manuální zručnost - samostatnost - svědomitost Jedná se o úklidové práce a výpomoc formíři. Způsob prvního kontaktu zaměstnavatele: e-m... (více v detailu)
Neuvedeno
Rýsovač kovů
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Charakteristika prac.pozice: - orýsovávání svařenců a odlitků pro další zpracování ve strojním obrábění Požadavky: praxe v oboru strojírenství, čtení a použití výkresové (technické) dokumentace, prostorová orientace, dobrý zdravotní stav Nabízíme: 1 týden dovolené nad rámec ZP, měsíční motivační odm... (více v detailu)
Neuvedeno
slévárenský dělník/dělnice, formíř/formířka na poloautomatickou linku
Před 4 dny - AVIZO_CZ
směnnost: jednosměnný provoz, dvousměnný provoz. Požadujeme: - dobrou fyzickou zdatnost - ochotu učit se novým věcem - manuální zručnost - samostatnost, zodpovědnost, pečlivost a spolehlivost Práce je v hlučném a prašném prostředí na ranní a odpolední směny. Náplň práce je obsluha výrobní linky a... (více v detailu)
Neuvedeno
slévárenský dělník/dělnice - obsluha formovací linky Hunter
Před 4 dny - AVIZO_CZ
směnnost: jednosměnný provoz, dvousměnný provoz. Požadujeme: - dobrou fyzickou zdatnost - ochotu učit se novým věcem - manuální zručnost - samostatnost, zodpovědnost, pečlivost a spolehlivost Práce je v hlučném a prašném prostředí na ranní a odpolední směny. Náplň práce je obsluha výrobní linky a... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce