údržba objektu

PlaceholderNo Image
vyhrazené pro OZP Správa paletového hospodářství. Strojové čištění průmyslových hal strojem zn. Kärcher. Údržba zeleně. Zkušenost s VZV výhodou. Nutnost ŘP sk. B kontakt: 776070227 tel.... (více v detailu)

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Pracovník údržby - údržbář
Požadujeme: vyučen v oboru nástrojař , zámečník , černé řemeslo - vítáno. Spolehlivost, bezúhonnost, svědomitost, důslednost, loajalitu, schopnost rychle se učit,zručnost a dochvilnost. Dobrý zdravotní stav. Motivační složky platu - prémie za ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
PRACOVNÍK/ PRACOVNICE MECHANICKÉ ÚDRŽBY
20.8.2024 - řešení mechanických závad na strojích ve výrobním závodě, provádění preventivní údržby strojů, komunikace se směnovými vedoucími ohledně strojů na jejich výrobní zóně a případných závadách na nich, testování stávajících i nových strojů a analýza případných problémů. I ZŠ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Zámečník - Svářeč
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - opravy a renovace strojního zařízení - výroba strojních náhradních dílů - svářečské práce Požadujeme: - vyučen ve strojírenském oboru - znalost výkresové dokumentace - svářečský průkaz (ZK 81.2,ZK 111 1.1,ZK135, ZK 311... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
MONTÁŽNÍ DĚLNÍCI / DĚLNICE VÝROBKŮ Z KOVŮ
Při vzájemné spokojenosti, možnost prodloužení smlouvy Nabízíme: Příspěvak na stravování, prodloužená dovolená, možnost ubytování, pravidelné týdenní záloh... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Skladník/ce (pouze OZP)
(Pro OZZ, OZP) NÁPLŇ PRÁCE: rozbalování zboží, zařazování na skladovou pozici do regálů, manipulace se zbožím, práce ve stoje, v pohybu POŽADAVKY: samostatnost a aktivní přístup k práci, zodpovědnost a pečlivost NABÍZÍME: stravování / stravenky, praco... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
expedientka/ expedient
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Práce v expedici zboží. pracovní poměr od: 13.09.2024, mzda: 22000 - 24000 Obo... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
NATĚRAČ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
vyučení nebo praxe v oboru, spolehlivost, zodpovědnost, pečlivost, loajalita, práce v regionu, po zapracování navýšení platu, hlásit se předem telefonic... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
OPERÁTOR/ OPERÁTORKA VÝROBY
16.9.2024 - obsluha ohýbacích CNC strojů, práce na svěřeném stroji, kontrola výrobků, balení. I ZŠ, zkušenost ve výrobě výhodou, 12 hodinnová pracovní doba (2x denní, 2x noční, 4x volno), Kompletní zaučení. KONTAKT: H... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
POMOCNÝ/Á PRACOVNÍK/CE při údržbě areálu
Pomocné práce při údržbě areálu - odklízení sněhu, čištění svodů, drobné zednické opravy, natírání, lakování, malování, úklid příjezdových cest, sekání trávy, ... Nutná samostatnost a spolehlivost. Pracovní doba ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
UKLÍZEČ/-KA
KO: Váňová Lucie, tel.: 724 235 476, e-mail: office@hb-group.cz Nabízíme práci pro dopolední úklid kancelářských a výrobních. Požadujeme smysl pro pořádek a chuť do práce. Pracovní místo je určeno pro osoby OZP. Nabízíme:jednorázový příspěvek Kč 5 000 Kč, který se vyplácí po zkušební do... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
provozní zámečník M/Ž
Pracovní činnosti: Příprava pracoviště. Čtení a použití technických podkladů. Vyhledávání závad a stanovování technologie oprav. Zhotovování různých nosných konstrukcí a krytů. Provádění údržbářských a opravárenských prací. Ustavování strojů, zařízení, dopravníkových a výrobních linek. Opravy přírubových spojů trub a armatur ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Úklidový pracovník/Úklidová pracovnice
Před 3 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, nástup možný dle domluvy, zkrácený úvazek 20 hod/týden, možnost práce na DPP/DPČ vhodné i pro OZP, úklid bytových domů, úklid sněhu - sněhová pohotovost K... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník sítotisku
Pracovní náplň . Tisk větších formátů . Příprava šablon a návrhů, materiálů a síta . Míchání a příprava barev . Čištění a péče o síto . Nastavení stroje pro sítotisk a kontrola výstupu . Práce v jednosměnném provozu (6:00 – 14:30) Požadavky . Praxe v oboru sítotisku výhodou ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
OPERÁTOR/ OPERÁTORKA AUTOMATIZOVANÉ TECHNOLOGIE
1.7.2024 - nastavení poloautomatického výrobního stroje, seřízení stroje a odstranění jednoduchých poruch, zadání výrobních parametrů pomocí počítače, kontrola vyrobených kusů - vytřídění zmetků, výměna a nastavení kabelové špule do stroje. I ZŠ, vhodné i pro abs... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Dělníci kovovýroby/Obsluha lisu
POŽADAVKY: vzdělání vyučení v oboru nebo praxe v oboru, manuální zručnost, schopnost pracovat u stroje POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení, začátek pracovní doby od 6 hod ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: příspěvek na stravování, jídelna v závodě, moder... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Montážní dělníci/ce výrobků z kovů
Montáž výrobků pro zemědělskou techniku. Nabízíme pracovní poměr na dobu určitou půl roku S MOŽNOSTÍ PRODLOUŽENÍ NA DOBU NEURČITOU. Výše nástupní mzdy podle kvalifikace a praxe. Uvedená mzda je nástupní s možností navýšení po zapracování (zkušební době). Požadujeme vyučení - nejlépe v oboru zámečník nebo opravář země... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
uklízeč/ka (cukrárna, pekárna) - OZP
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místo vyhrazené zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. PRACOVIŠTĚ Holešov - Požadavky: spolehlivost, pečlivost - zkrácený úvazek 6 hod./den, střídání směn - 1 týden ranní / 1 týden odpolední, doba... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Gumař/ka, výroba gumové směsi - obsluha kalandru
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Dolní Podluží č.p. 501 407 55 Dolní Podluží Náplň práce: - obsluha strojů na výrobu gumové pryže k dalšímu zpracování - výroba surové gumové směsi V případě, že Vás nabídka zaujala, žaslete svůj strukturovaný životopis na email tomas@rubexczech.... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Mechanici osobních vozidel a stavebních strojů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: prace@dirigere.cz Požadavky: vyučení v oboru, zkušenosti s opravami stavebních strojů a nákladních vozidel, osobních a užitkových vozidel; zodpovědnost a samostatnost; řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič; časová flexibilita a schopnost práce s PC vítána; paličský a sváře... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Vychovatelka školní družiny
Před 7 dny - AVIZO_CZ
do: 30.09.2025, mzda: 23468 - 27098 Obor činnosti: Vzdělávání a výzkum na... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
CAD Engineer
Prvotní informace: e-mailem: hr@beko-engineering.cz Upřesňujicí informace: Co bude náplní Vaší práce? Zapomeňte na nudnou a stereotypní práci, u nás tohle nehrozí. Čekají na Vás různorodé projekty v rozmanitých odvětvích pro velké hráče na trhu v oblastech automobilového, kolejového, zdravotního, stavebního, leteckém průmyslu, strojírenství a průmyslové automatizace. Co budete dělat Vy? Především to, co Vás bude zajímat! Od komplexní podpory po úzkou specializaci. Od prvního konceptu přes konstrukci až po uvedení do výroby, od práce v kanceláři až po komunikaci v místě realizace. Exteriér, interiér, prototypy, výrobní linky, fasády budov a mnoho dalšího - zkrátka tě potká široká škála možností. Co by měl náš konstruktér mít? - ukončenou SŠ nebo VŠ technického směru - AJ nebo NJ na komunikativní úrovni - ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Technici informačních technologií
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Možnost prodloužení doby určité. POŽADUJEME: - VŠ/SŠ informační technologie - komunikační dovednosti, analytické a koncepční myšlení - pečlivost, samostatnost, organizovanost, smysl pro pořádek a systém - znalost anglického jazyka Požadované odborné znalosti: - oblast počítačových sítí, doménové prostředí MS Windows - oblast virtualizace, zálohování - všeobecná znalost technických prostředků IT - povědomí o kybernetické bezpečnosti - výhodou je znalost a praxe v systémech VMWare, Veeam, Fortigate, Cisco, Helios Orange, MS Office - ochotu učit se a zdokonalovat se oboru IT NÁPLŇ PRÁCE: - rozvoj a údržba I... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Udržbář/ka strojní údržby
Před 6 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: ÚSO v oboru strojní údržba strojů a zařízení, základní svářečský kurz, znalost hydrauliky, pneumatiky výhodou NABÍZÍME: 26 dní dovolené, stravování, příspěvky na dovolenou, na letní pobyty dětí zaměstnanců, příspěvek na úhradu zdravotních pomůcek...... Nástup možný... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
OPERÁTOR/OPERÁTORKA VÝROBY
TŘ z:16/9/2024 Společnost PressMetal-CZ, spol. s r.o. se strojírenským zaměřením (lisování, kovoobrábění), se sídlem v Třinci hledá vhodného uchazeče na pozici: "OPERÁTOR/OPERÁTORKA VÝROBY - volné víkendy". Hledáte jednoduchou manuální práci od pondělí do pátku v českém rodinném podniku? Pak by Vás mohla zaujmout naše nabídka. Jaké jsou naše požadavky? - Alespoň výuční list (strojní obor výhodou) - Manuální zručnost a pečlivost - Praxe v oboru lisování nebo kovoobrábění výhodou. Jaká bude náplň práce? - Jednoduchá obsluha strojního zařízení (většinou menších lisů) - Vkládání dílů do stroje, jeho vyjmutí a umístění do správné bedny - Kontrola výrobku dle přehledné dokumentace - Zodpovědnost za to, že výrobky budou zhotoveny v požadované kvalitě - Vyplňování připravené dokumentace k odvedené práci - V případě prokázání manuální zručnosti základní seřizování. Co můžeme nabídn... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
KONTROLA KVALITY/OBSLUHA KONTROLNÍHO STROJE
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Do polygrafické firmy hledáme zodpovědného a pečlivého člověka na pozici - Kontrola kvality/obsluha kontrolního stroje. Jedná se o směnný provoz, denní směny krátký/dlouhý týden. 8-12 hodin/den. Nabízíme stabilní zázemí úspěšné společnosti, práci v moderním prostředí se špičkovými technologiemi a v neposlední řadě přátelský tým, který se vzájemně podporuje. Jedná se primárně o práci na kontrolním rotačním stroji a dokončování rozřezu zakázek na stroji. Dále vstupní, mezioperační a výstupní kontrolu. Požadované znalosti :Základní znalost práce s PC (Microsoft Offic... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce