Inzertní poradce/-kyně

Před 93 dny - HYPERINZERCE
Práce z domova, volná pracovní doba, možnost vysokých a stále rostoucích výdělku - podílové odměňování bez jakýchkoliv limitů. Nástup možný ihned, mož... (více v detailu)
65 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pomocná síla v nábytkářské firmě
Před 3 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Ryžoviště, Rýmařovská 133 práce na 1 směnu (začátek v 6:00), vhodné hlavně pro ženy úkolová mzda, možnost vysokých výdělků dle schopností možnost ubytování Hlásit se na tel.... (více v detailu)
Neuvedeno
Mistr výroby
Před 1 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dohled nad výrobou a souvisejícími procesy Vedení týmu spolupracovníků Reporting Zvyšování kvality dle zadaných požadavků Tvorb... (více v detailu)
Středočeský kraj
39 000
 Kč
LEŠENÁŘ (ŘIDIČ) - BRNO-LÍŠEŇ 30.000-50.000,-Kč/měs.
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pro posílení svého týmu hledáme spolupracovníka nebo spolupracovnici na pozici: LEŠENÁŘ (AKTIVNÍ ŘIDIČ) BRNO - LÍŠEŇ Požadavky: PODMÍNKOU JE ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ SK. B, AKTIVNÍ ŘIDIČ Dobrá fyzická kondice (jde o práci ve výškách) Čistý trestní rejstřík Předchozí zkušenosti s rámovým lešením nebo na stavbách VÝHODOU, NE PODMÍNKOU (RÁDI ZAUČÍME) Náplň práce: Práce na dočasných stavebních konstrukcích (zejména montáž a demontáž lešení) Vykládka a nakládka lešení... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
řidič, servis mobilních toalet
Před 3 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce v rámci okresu Bruntál, vyjíždí se z místa bydliště ŘP skup. C, možnost vyzkoušení s jiným řidičem cca 1-2 dny. 5 týdnů dovolené, parkování v místě bydli... (více v detailu)
Neuvedeno
Projekční technik
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující informace: Absolventi : - SŠ stavební průmyslovka, stavební zákon, ACAD, ArchiCAD. Zaměstnanecké výhody: Flexibilní prac. doba, karierní růst, zázemí největší proj... (více v detailu)
Neuvedeno
Projekční technik územní plánování
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující informace: Absolventi : Pozemkové úpravy, SŠ stavební, Licea, VŠ stavební. Znalost GIS výhodou Zaměstnanecké výhody: Flexibilní prac. doba, karierní růst, zázemí nej... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník/pracovnice - mytí nástupišť - vyhrazeno pro OZP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: žel. stanice Krnov - Cvilín Pracovní doba: Ranní směny, zkrácený úvazek, 10 hodin týdně Popis činnosti: mokré mytí nástupišť Co vám můžeme nabídnout: - práci na hlavní pracovní poměr - perspektivu dlouhodobého a stálého zaměstnání - vstřícné jednání - náborový příspěvek ve výši 5.000,... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič mezinárodní kamionové dopravy
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Společnost ELKOPLAST CZ, s.r.o. nabízí volné pracovní místo v oboru dopravy na pozici Řidič/ka MKD . Práce na plný úvazek s pružnou pracovní dobou a volnými víkendy. Vyvážíme především nákladní a obytné kontejnery do Německa, Švýcarska a Beneluxu. Vzhledem k tomu, že máme pobočky na Zlínsku, Bruntálsku a Jesenicku + parkovací plochu v Olomouci, jsme schopni Vám přizpůsobit odparkování na víkend vzhledem k místu vašeho bydliště. Požadujeme:... (více v detailu)
Neuvedeno
Zámečník/Svářeč
Přidáno včera - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost se zaměřením na vlastní vývoj a výrobu výtahů a výtahových dílů, hledáme šikovného a zkušeného pracovníka výroby na pozici Zámečník/Svářeč. Pracovní náplň: Výroba a montáž kovových konstrukcí pro výtahové systémy, Svařování ocelových dílů dle technických výkresů, Opravy a údržba kovových součástí výtahů. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
OPERÁTOR/OPERÁTORKA CALLCENTRA
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Životopisy zasíleje na email: martin.svozil@smsfinance.cz Náplň práce: navolávání obchodních schůzek pro naše poradce, nejedná se o prodej po telefonu Nabízíme: možnost... (více v detailu)
Neuvedeno
LEVI K ADOPCI - AKUTNÍ - PŘÁTELSKÝ, HRAVÝ, AKTIVNÍ
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Levi je přátelský, umazlený, aktivní, hravý, chytrý a učenlivý bull mix. Je zvyklý na bydlení v bytě. Vhodný k opravdu zkušenému člověku, který bude mít čas a chuť se mu věnovat a dožene s Levim, co předešlý majitel zanedbal a pokazil. Vhodný do RD s přístupem dovnitř, i do bytu. Levi je všeobecně snášenlivý. Určitě by mohl do domova, kde by měl psí kámošku podobné nebo větší velikosti. Odkaz na video: https://youtu.be/UMsvBKiagGY Puberťák, který potřebuje zkušeného člověka, který ho bude umět správně dovychovat. Levi byl do útulku odložen původním majitelem. Důvodem bylo jeho stěhování do zahraničí. Leviho výchovu a výcvik nejen že zanedbal, ale stihl Leviho naučit i nepříjemnému zlozvyku - přetahování se o věci. A tak je Levi na jednu stranu skvělý pe... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dispečer/dispečerka junior
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - znalost českého jazyka - podmínkou - podmínkou je pokročilá znalost anglického jazyka - slovem i písmem - samostatnost, pracovistost, odolnost vůči stresu, organizační schopnosti Zaměstnanecké výhody: ... (více v detailu)
Neuvedeno
VEDOUCÍ EKONOMICKÉHO ODDĚLENÍ JUNIOR (m/ž)
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Společnost Wikov MGI a.s. je česká firma s více než 140letou tradicí vyrábějící ozubená kola a mechanické převodovky do celého světa. Nabízí pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s možností prodloužení. Nástup možný ihned. PŘÍLEŽITOST PRO ABSOLVENTA/ABSOLVENTKU VYSOKÉ ŠKOLY, KTERÝ/KTERÁ HLEDÁ PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI A CHCE SE DÁLE ROZVÍJET. Náplň práce: zpracování a evidence faktur, účtování dokladů; pomoc při vedení účetních knih; shromažďování finančních dat a jejich základní analýza; příprava pravidelných finančních reportů; asistence při tvorbě rozpočtů a sledování jejich plnění; správa pohledávek a závazků; administrativní podpora - archivace finančních dokumentů, příprava podkladů pro audi... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrátor GIS
Před 6 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME - VŠ vzdělání technického směru - základní znalost práce s geografickým informačním systémem, výhodou znalost Misys - znalost práce s Bentley Microstation výhodou - samostatnost, aktivitu, komunikativnost - řidičský průkaz B Pracovní náplň: - komplexní správa geografických informačních systémů - GIS Misys - pro naše zákazníky, především z řad měst a obcí - příprava a aktualizace dat GIS (Katastr, digitální technická mapa, územní plánování, správa majetku) - vlastní sběr dat v terénu - aktualizace GIS u zákazníků, instalace nových produktů - komunika... (více v detailu)
Neuvedeno
MZDOVÁ ÚČETNÍ/ personalista
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Ekonomka/ mzdová účetní, SŠ vzdělání ekonomického směru přijme pracovní nabídku 1/2 úvazek, převážně p... (více v detailu)
Neuvedeno
Plánovač/plánovačka logistiky Senior
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - SŠ vzdělání - podmínkou je praxe v logistice, spedičních službách či dopravě minimálně 3 roky analytické a organizační schopnosti, odolnost vůči stresu - pečlivost, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilita, samostatnost, loajalita - angličtina/ruština - mírně pokročilý - výborná znalost MS Office, práce na PC Náplň práce: - každodenní komunikace se zákazníkem a dispečerem - plánován... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/ŘIDIČKA vnitrostátní kamionové dopravy
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Nástup po dohodě. Osobní kontakt po telefon. domluvě, kontakt P. Gröger 602309226, Mgr. Nová 582 320 266,606738652 ftl@ftl.cz Vnitrostání kamionová doprava, víkendy doma Požadujeme: ŘP sk. CE vč. profesní způsobilosti, dopravně-psychologické vyšetření, karta řidiče do tachografu, trestní bezúhonnost, praxi v kamion. dopravě Nabízíme: pracovní jistotu s pravidelným měsíčním příjmem, výplatní termín 11. kal. den v měsíci, prac... (více v detailu)
Neuvedeno
Manuálně zručný pracovník/pracovnice
Před 6 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Dorotík Daniel, tel.: 775 334 455, Po - Pá 9 - 15 hod e-mail: asistentka@marvel-mobilnidomy.cz Jsme malá firma, která prodává mobilní domy v České republice a na Slovensku. Na jednu z našich poboček hledáme šikovného človíčka, který se nebojí manuální práce. Jedná se výpomoc na pobočce v Kolíně a pracovní náplní u této pozice je: umývání mobilních domů, skládání mobilních domů z auta, opr... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní reprezentant
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme - SŠ či VŠ vzdělání ekonomického či technického zaměření výhodou - Komunikativní znalost anglického či německého jazyka podmínkou - Řidičský průkaz sk. B - Reprezentativní vystupování - Znalost práce na PC - Samostatnost v rozhodování, asertivnost, flexibilita - Příjemné a profesionální vystupování - Kreativita, zo... (více v detailu)
Neuvedeno
Investiční specialista (m, ž)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme český jazyk na úrovni rodilého mluvčího, trestní bezúhonnost. Uchazeč nemusí být aktivní řidič. Zaměstnanecké výhody: Vzdělávací kurzy, příspěvek na volnočasové aktivity, flexibilní pracovní doba, částečný home-office, firemní dětské tábory, občerstvení ... (více v detailu)
Neuvedeno
Terapeut/ka
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Hledáme terapeuta, který by v domluvený čas docházel do Dětského domova, Krupka. Nástup možný ihned. Uvedená mzda je pouze orientační a bude upřesněna při osobním pohovoru. Potřebujeme: Terapii zaměřenou na děti s traumatem Požadujem... (více v detailu)
Neuvedeno
Speciální pedagogové
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: e-mail: sikyrova@pppsk.cz Tel.: 326731066 Možný i částečný úvazek, vhodné i pro aboslventy dvojoborového magisterského studia Psychologie a Speciální pedagogika, 40 dnů dovolené, 1... (více v detailu)
Neuvedeno
SKLADNÍK/-ICE
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: VGP Park - hala č. 3, 503 25 Dobřenice SKLADNÍK/-ICE - PP na dobu neurčitou, možnost i určitou, 3-4směnný provoz, nástup možný ihned - Náplň práce: manipulace s materiálem pomocí ručně vedeného vozíku a VZV, zajištění skladovacích operací, přesnost, komplexnost, včasnost, zodpovědnost za vybavení skladu, dodržování interních předpisů bezpečnosti práce, organizace skladu, evidence pohybu zboží a dokumentace, manipulace se zbožím, nakládka, vykládka, práce se čtečkou čárových kódů, práce s VZV. - Požadujeme: schopnost práce s fyzickou zátěží, ochota pracovat ve směnném režimu (3-4 směnný provoz), flexibilita, vysoká míra odpovědnosti, čistý trestní rejstřík. Předchozí zkušenost ve skladu, s VZV a s čtečkou čárových kód... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí betonárky
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: středoškolské vzdělání, spolehlivost, pracovitost a komunikativnost, trestní bezúhonnost. Nabízíme: zajímavou práci,nástupní mzda až 33 000Kč. Po zapracování velmi dobré finanční ohodnocení + další motivační benefity, zázemí sta... (více v detailu)
Neuvedeno
C# Backend Developer (50 - 90.000 Kč)
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáme zkušeného C# Developera, který se rád zapojuje do vývoje sofistikovaného softwaru. Pokud jste vášnivý programátor, máte zkušenosti s vývojem aplikací v jazyce C# a jste připraveni přijmout výzvy v dynamickém prostředí, pak je tato pozice pro vás ideální. Náplň práce: Vývoj a údržba aplikací v jazyc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Práce a služby