CNC obsluha vodního paprsku

Před 137 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
NÁPLŇ: obsluha vodního paprsku, údržba a provoz stroje, programování stroje, inovace Produktivita pracoviště, vykazování odvedené práce POŽADAVKY: ÚSO, SŠ - obráběč CNC strojů apod., manuální zručnost, schopnost učit se novým věcem a zavádění nových postupům, samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, pečlivost, firemní loajalita, vítána praxe na vodním ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Obsluha CNC frézky
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Velký Šenov, Brtnická č.p. 57, Malý Šenov Pracovní poměr nejdříve na jeden rok, následně smlouva na dobu neurčitou. Obrábění kovů dle zadaných technologických postupů. Obsluha CNC frézy - horizontky Benefity: příspěvek na stravování/dojí... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. POŽADUJEME: nutná znalost práce v systému HEIDENHAIN, čtení výkresové dokumentace, měření, dobrá pracovní morálka, praxe podmínkou. PRVNÍ KONTAKT: telefonicky na čísle 731 862... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC ohraňovacího lisu - s UBYTOVÁNÍM
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pracovní náplň: - obsluha a seřízení stroje značky TRUMPF - ohýbání plechů dle výkresové dokumentace - nastavení a případné seřízení CNC stroje - průběžná kontrola kvality výrobku Požadujeme: - praxe na stejné pozici- Podmínkou - výuční list v oboru - výhodou - znalost technick... (více v detailu)
Středočeský kraj
340
 Kč
Operátor CNC strojů (laser) m/ž
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pouze ranní směna 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ovládání systému CNC stroje, práce s technickou výkresovou dokumentací, řezání/pálení plechů, očištění a označení výpalků, výměna nástrojů, běžná denní údržba, vedení deníků údržby stroje Práce v jednosměnném provozu, pozice je podřízena mistru výroby Výroba kusových dílů či sériových, malých, velkých dílů z nerezových, hliníkových a měděných slitin Kontrola a měření vyrobených dílů. Požadujeme: Praktické zkušenosti s obsluhou CNC stroje pro laserové řezání/pálení Znalost práce s technickou výkresovou dokumentací Technické myšlení a zručnost Schopnost samostatné práce i spolupráce s kolegy. Nabízíme: Nástupní mzda 40.000 - 45.000 Kč HM dle zkušeností, po zkušebn... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC ohraňovacího lisu
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Strojírenská společnost s 30ti letou historií přijme do svých řad pracovníky na pozici obsluha ohraňovacího lisu AMADA. Náplní Vaší práce je obsluha, seřízení a programování ohraňovacího lisu Amada. Ohýbání plechů dle výkresové dokumentace, průběžná kontrola kvality výrobků. Požadujeme: - praxe... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nástrojař CNC
Před 3 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání vyučení, schopnost samostatně programovat CNC stroje - jednoduchá tříosová frézka a soustruh POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, jednosměnný provoz ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: stravenky, čištění firemních prac... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (ohraňovací lis) m/ž
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: Pouze ranní směna: 6:00 - 14:30 hod. Nástup ihned či po domluvě. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ohýbat plechy na ohraňovacím lisu Nastavovat lis, včetně jednoduchých korekcí programů Číst z výkresové dokumentace Používat běžná měřidla pro práci s ohraňovacím lisem Zajištění pravidelné údržby stroje a nástrojů. Požadujeme: Zkušenosti na ohraňovacím CNC lisu nebo podobném CNC stroji Znalost čtení výkresové dokumentace Zodpovědnost a preciznost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.000 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně... (více v detailu)
Neuvedeno
CNC Obráběč Frézař - s UBYTOVÁNÍM
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pracovní náplň: - Obsluha obráběcího stroje - CNC - Příprava nástrojů a seřízení zakázky - Kontrola vyrobených kusů a porovnání s technickou dokumentací Požadujeme: - schopnost číst technickou dokumentaci - znalost práce s měřidly - znalost práce na Horizontální fréze nebo na Portálu - Praxe p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
330
 Kč
Obsluha číslicově řízených strojů - laseru a CNC ohraňovacího lisu
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: seřizování a obsluha laseru a CNC ohraňovacího listu. Požadavky: znalost čtení výkresové dokumentace podmínkou, praxe v oboru výhodou. Zaměstnanecké výhody: věrnostní 13.plat, mimořádné prémie, příspěvek na s... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC obráběcího stroje
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Náplň práce: opracování tvarově nejnáročnějších částí kovacího nářadí příprava, seřízení funkcí stroje, upnutí obrobků a nástrojů evidence technických dat o průběhu a výsledku práce evidence a příprava obráběcích programů pro konkrétní díly zpracování programů, odla... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
215
 Kč
Seřizovači a obsluha konvenčních soustruhů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Dvorce vyučení v oboru výhodou, není podmínkou příspěvek na dopravu do zaměstnání, stravenky, příspěvek na penzijní a životní pojištění Kontakt: Klesnil Josef,... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha horské chaty
Před 3 dny - AVIZO_CZ
CO BUDE VAŠÍ NÁPLNÍ PRÁCE: - Komunikace s hosty a jejich obsluha formou bufetu - Příprava restaurace na provoz - Spolupráce s ostatními pracovníky horské chaty CO OD VÁS ČEKÁME: - Praxe v oboru výhodou - Přátelský, korektní a vstřícný přístup k hostům a kolegům - Spolehlivost - Potravinářský průkaz CO MŮŽETE ČEKAT VY OD NÁS: - Práci na hlavní pracovní poměr či DPP - Dobré platové ohodnocení v závislosti na Vašich zkušenostech - ... (více v detailu)
Neuvedeno
Vysokotlaký vodní paprsek AQUWB AWACUT 3001.20AC MICROSTEP
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji vodní paprsek - CNC řezací stroj Aquacut - řezání vodním paprskem s vyvrtávací hlavou rok výroby 2016, kupován nový od výrobce. Stroj je zapojený u nás ve výrobě, vše plně funkční, možné vyzkoušet co bude potřeba. Uvedená cena bez DPH. Cena otevřená k jednání. R... (více v detailu)
Kraj Vysočina
235 000
 Kč
Obráběč - frézař CNC stroje
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení v oboru obráběč nebo Střední průmyslovou školu. Praxe výhodou. Nabízíme: služební vůz a pohonné hmoty na dopravu. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 313582522,... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha číslicově řízených strojů - soustružníci
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: seřizování a obsluha CNC soustruhů, znalost čtení výkresové dokumentace podmínkou, praxe v oboru výhodou. Zaměstnanecké výhody: věrnostní 13.plat, mimořádné prémie, příspěvek na stravné, dle km ... (více v detailu)
Neuvedeno
kuchař/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: praxi v oboru. Zaměstnanecké výhody: stravování, příspěvek na dopravu Kontakt: osobně,telefonicky - 725 632 967, e-mailem - marti... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha v zařízeních rychlého občerstvení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme: - příspěvek na stravu. Kontakt e-mailem viz výše. pracovní poměr od: 02.07.2024, m... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha vážicího a etiketovacího zařízení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kvalifikovaný pracovník, který zodpovídá za hmotnost výrobků, správnost údajů na etiketě a použití správného obalového materiálu v celé linii vážicí, balicí a etiketovací technologie. Zaměstnanecké výhody: závodní stravování, dovolená 5 týdnů, příspěvek na dopravu do zaměstnání a zpět, příspěvek na penzijní připojištění a další benefity v souladu s vnitřními předpisy, možnost ub... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeč/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náborový příspěvek 50.000,-- Kč. Pracovní doba 6-14:30 hod. Požadujeme svářečský průkaz ZM1 (další oprávnění výhodou, samostatnost, spolehlivost, zručnost, pracovitost, ochotu ... (více v detailu)
Neuvedeno
Rýsovač kovů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Charakteristika prac.pozice: - orýsovávání svařenců a odlitků pro další zpracování ve strojním obrábění Požadavky: praxe v oboru strojírenství, čtení a použití výkresové (technické) dokumentace, prostorová orientace, dobrý zdravotní stav Nabízíme: 1 týden dovolené nad rámec ZP, měsíční motivační odm... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor/ka profilových CNC laserů
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Operátor profilových CNC laserů - kontakt: 7-17 hodin Po-Pá Hledáme kolegu, který doplní náš tým jako operátor pro CNC profilové lasery. Výroba je zaměřena jak na vlastní finální produkty, tak na kooperační výrobu. Vaší náplní práce bude obsluha CNC profilových laserů Trumpf a Adige (načtení programu, konfigurace parametrů stroje, měření vyrobených kusů). Spolupracovat budete s technology výroby. Možný profesní růst, dle dosažených výsledků a znalostí. Vhodné i pro absolventy. Požadujeme: - pracovitost, pečlivost, odpovědnost, - schopnost chtít a učit se nové věci a technologie, - komunikativního týmového hráče, - aktivního člověka s chutí pracovat, - technické předpoklady, - čtení technické dokumentace. Nabízíme: - možnost podílet se na výrobě vlastních finálníc... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný IHNED. Náplň práce: Programování vyráběných dílů; Obsluha CNC soustruhu (operační systém Heidenhain) Požadujeme: Základní znalost obrábění; Všeobecný technický přehled; Znalost čtení výkresové dokumentace; Manuální zručnost, sp... (více v detailu)
Neuvedeno
Logistik / zkrácený úvazek (M/Ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED Náplň práce: " Výběr dopravních společností " Zajištění a objednávání dopravy " Komunikace s dopravci " Vystavování dodacích listů " Vyhodnocování efektivnosti Požadavky: " SŠ vzděl., praxe v logistice výhodou nikoliv podmínkou " Aj - výhodou " Řídící, organizační, komunikační dovednosti, týmová práce " Samostatnost a zodpovědnost " Flexibilita, vstřícnost, ochota učit se novému, systematičnost " Spolehlivost a loajalita " Dobrá znalost práce na PC (Word, Ex... (více v detailu)
Neuvedeno
zdravotní sestra/bratr / zubní instrumentář/instrumentářka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte: - emailem: stomatologie@pemimolarius.cz (zaslat strukturovaný životopis) - telefonicky na tel.č.: 722 022 220 Požadujeme- vzdělání z oboru zdravotnictví, případně kurz zubní instrumentář/ka, praxe není nutností Nabízíme - flexibilní růst mzdy dle odpracovaných let a pracovního nasazení, práci v soukromé st... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič/ka nákladního vozidla
Před 3 dny - AVIZO_CZ
PRACOVIŠTĚ Chropyně - rozvoz kuřat - Požadujeme: řidičské oprávnění sk. C, praxe v řízení výhodou - práce na HPP - Po-Pá, výjezdy jsou ráno cca od 7:00 hod. nebo v poledních hodinách (střídání se), doba určitá 1 rok s možností prodloužení - Benefity mobilní telefon, příspěvek na stravu, multisport - Osobní kontakt je možný... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce