Výroba,mobilní kurník,slepičárna s výběhem 8-9 slepic,250cm.

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Výroba mobilní velký kurník 250cm široký. Jednoduchá manipulace po vaší zahradě pomocí namontovaných koleček - zvládne jeden člověk. Kurník je nový, originálně zabalený v rozloženém stavu ve dvou krabicích. Lze odeslat na dobírku přes DPD za 399,-. Kvalitní mobilní kurník, slepičárna s výběhem pro 8 - 9 slepic. V tomto kurníku se vaše zvířata budou cítit bezpečně a pohodlně. Velký výběh umožnuje kvalitní pastvu, jakmile je pod kurníkem tráva od slepic spasena, je možné kurník jednoduše přemístit na čerstvou trávu. Díky velkým a masivním kolečkům, která jsou připevněna na kurníku a rukojeti – to vše zvládne jeden člověk. S tímto kurn... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 990
 Kč

Podobné inzeráty

Výroba velký,kurník,slepičárna, pro cca 6 slepic z borovice.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Výroba, designový kurník, prostorný výběh, jednoduchá montáž, ošetřen ekologickou nezávadnou lazurou. Velký kvalitní kurník z borového dřeva v gotickém stylu. Domeček pro slepice je přístupný přes rampu uvnitř kurníku a nabízí vašim slepicím vstup na dvě hřady. Kurník je nový originálně zabalený lze vyzvednout nebo zaslat za 399,- přes DPD. Kurník má také samostatnou snáškovou místnost se dvěma hnízdy. Pod podlahou v kurníku je umístěn vysouvací kovový šuplík na trus pro pohodlné a hygienické čištění zvenčí. Hnízdící box lze otevřít z venku a snadno jej tedy vyčistit a vybrat vajíčka. Spací prostor lze pohodlně uzavřít pomocí posuvníku zv... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 499
 Kč
Kurník a výběh
Prodám kurník a výběh pro slepice apod. Používaný asi rok a půl pro šest slepiček. Bez čmelíků a jiných potvor. V dobrém sta... (více v detailu)
6 900
 Kč
Výroba kurník s výběhem 143,slepičárna, králíkárna borovice.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Výroba kvalitní kurník, slepičárna, králíkárna borovice masivní dřevo s výběhem, je opatřen nátěrem proti povětrnostním vlivům. Rozměry: 197 x 70 x 120 cm. Možné odeslat na dobírka za 299,- do 2. dne. Nový se zárukou. Stabilní konstrukce. Hřadla poskytují zvířatům klidné a pohodlné místo na spaní. Kovová zásuvka s výsuvem na výkaly. To umožňuje rychlé a snadné čištění. Dno zásuvky je opatřeno plechem. Skrz schodiště uvnitř, vaše kuřata mohou snadno vstoupit a opustit dům.... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 990
 Kč
Výroba,kvalitní dřevěná voliéra, výběh,pro kočky a papoušky.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Výroba velká luxusní kvalitní dřevěná voliéra, ohrádka, výběh, klec, 180 x 224 x 52cm. Výrobek je z jedlového dřeva. Perfektně ošetřen. Nová, originálně zabalená, možné odeslat na dobírku za 499,-. Dokonalý design, perfektní velikost pro všechny druhy ptactva, kočky a další druhy zvířat. Na střeše kvalitní zelený asfaltový ši... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 990
 Kč
Výroba,kvalitní kurník, slepičárna s výběhem pro 4-5 slepic.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Výroba - Šedý prostorný kurník s výběhem, šířka 180cm, výška 105cm, hloubka 66cm. Mimořádné krásný a kvalitní kurník s výběhem pro 4 - 5 slepic nebo i jiná zvířata nabízí vše, aby se vaše zvířata cítila naprosto pohodlně. Vyrobeno pouze z nejsilnějších a nejkvalitnějších materiálů. Kurník má kovovou vysouvací podlahou, díky čemuž je čištění kurníku jednoduché, hygienické a snadné. Tím je zajištěno, že podlaha může být pravidelně důkladně čištěna. Snižuje se tak hromadění škodlivých bakterií. Dřevo je ošetřeno pomocí fungicidního barviva na vodní bázi a šetrného k životnímu prostředí. Kurník obsahuje hřady pro slepice. Spoje jsou ve vysoké kvalitě broušené a šroubované. Kurník má výjimečně pěkný design a během okamžiku vylepší každou zahradu. Domeček kurníku je osazen dveřmi, kterými se dostanete dovnitř. Na boku domku je velký a pohodlný hnízdící box.... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 490
 Kč
Kurník s výběhem a košem na vejce KK19 (až pro 3 sle
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Kurník s výběhem a košem na vejce KK19 (až pro 3 slepice) Chcete si pořídit menší počet slepic pro radost a mít čerstvá domácí vajíčka ? Mobilní kurník pro slepice KK19 je nejmeněší a také nejlevěnjší kurník z naší nabídky. Tento kurník je vhodný maximálně pro tři slepice. Také je velmi vhodný pro křepelky. Vzhledem k tomu, že křepelky jsou mnohem menší jak slepice, tak pro ně je zde kapacita mnohem větší! Kvalita a zpracování na prvním místě: Náš mobilní kurník s výběhem je vyroben z kvalitních materiálu a je navržený, tak aby byl pro chov slepic bezpečný. Hlavní konstrukce je borovicevého dřeva, které je ošetřeno na kterém je použitá ochranná impregnace. Pozinkovaný drát, který je zakomponovaný do dřevní konstrukce. Voděodolná střešní krytina. S... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 499
 Kč
3d tisk na zakázku
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím rychlý, levný a kvalitní tisk vašich modelů, na FDM tiskárnách z materiálů PET, PET-G, po domluvě mnoho dalších. Pokud žádný model nemáte nabízím také možnost jeho tvorby a následného tisku d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
VÁNOČNÍ CUKROVÍ 2024 - vyráběno z másla ❤
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Zase nám ten rok utekl a za 2 měsíce tu máme Štědrý den, začínáme tak přijímat objednávky na vánoční cukroví z kvalitních surovin. Vyzvednutí po 11.12. v Chocni. ❤ - mix až 15 druhů (950 Kč... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Výroba dřevěná králíkárna,králikárna,klec pro králíky,112cm.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Výroba, dřevěná králíkárna, klec pro králíky, 1 patro. Tato vysoce kvalitní králíkárna nabízí útulné místo pro chov vašich malých mazlíčků, zejména roztomilých králíků. Králíkárna je nová, originálně zabalená se zárukou, možné odeslat do 2. dne na dobírku za 198,-. Rozměry: 112 cm,46 cm,71 cm. Králíkárna zajišťuje králíčkům skvělý domov a je i místem, kde si králíci mohou hrát a zůstávají stále v bezpečí. Králíkárna poskytuje vašim zvířatům dostatek prostoru pro pohyb, zatímco drátěná ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 699
 Kč
Koupací horký sud
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Koupací horký sud - Bw -19 -HOT TUBE - průměr 194 cm, výška 112 cm, 1,8 m3, 6- 8 osob - vnitřní laminát s ochranou proti UV, možno vybrat různé barvy - použitá obestavba je ze severského nenatřeného smrku - zateplená stěna síla 55 mm - mohutná integrovaná nerezová kamna - schůdky - nerezový zateplený komín pro kvalitní hoření - pevná d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
78 000
 Kč
Kurník s výběhem a košem na vejce KK19
Před 6 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kurník s výběhem a košem na vejce KK19 (až pro 3 slepice) Chcete si pořídit menší počet slepic pro radost a mít čerstvá domácí vajíčka ? Mobilní kurník pro slepice KK19 je nejmeněší a také nejlevější kurník z naší nabídky. Tento kurník je vhodný maximálně pro tři slepice. Také je velmi vhodný pro křepelky. technické parametry : kvalitní zpracování (pou... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 499
 Kč
Catering na oslavy,svatby, narozeniny,firemní večírky atd
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Čeká Vás oslava narozenin, nebo pracovní schůzka, firemní školení, párty,catering,vyrábíme obložené mísy,řízečkové, sýrové,šunkové,zeleninové.Dále chlebíčky,kanapky,mini wrapy,zkrátka cokoliv na vaše přání, všem požadavkům rádi vyhovíme Nabídka občerstvení Vepřové maso Pečená medová žebra Vepřový vrabec Vepřové koleno bez kosti Marinovaná krkovice Teplé uzené Uzená kýta celá (dle váhy) Smažené vepřové řízky (kotlet/krkovice) Plněné vepřové řízky (šunka, sýr) Vepřový flamendr Vepřový guláš Drůbeží maso Grilovaná křidýlka Grilovaná stehýnka Kuřecí paličky pečené Kuřecí stehna na divoko (slanina, cibule, zelenina) Kuřecí vrchní stehna Kuřecí steak Kuřecí řízky Kuřecí plněné řízky (šunka, sýr) Kuřecí plněné řízky (Niva) Kuřecí směs Pečená kachní stehna Marinovaná kachní prsa Ostatní občerstvení Sýrové rolády Masové rolády Obložené mísy Sýrové smažené kuličky Cibulové kroužky... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám kontejner typ Avia 5,9m3 otvírací bočnice SKLADEM
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kontajner typ Avia valník 5,9m3.CELKOVÁ DÉLKA kontejneru je 4.400mm.Rozměry vnitřní ložné plochy 4.100 X 2.420 x 600mm.Podlaha 3mm a bočnice 3mm plech,šasy INP 140mm,výska háku 1.000mm(900mm,1.200mm,1.340mm,1.460mma 1.570mm), nájezdy pro stavební techniku s nosností 5tun-jsou uzamykatelné.Vrata dvě k... (více v detailu)
Zlínský kraj
72 000
 Kč
Skládací skladový kontejner 3m - levně, dovezeme po celé ČR
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Skladovací skládací kontejner délky 3m, s dvoukřídlými vraty z čela, s dřevěnou podlahou tl.35mm, kvalitní pozink.provedení. Js... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Mobilní kurník s výběhem a košem na vejce KK22XXL
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Mobilní kurník s výběhem a košem na vejce KK22XXL (až pro 10 slepic v závislosti, dle druhu / velikosti). Kurník je možný použit i pro jinou drůběž například křepelky, kde je možný chov více kusů, hlodavce. Stá se Vám, že vaše slepice mají již málo trávy. ? Nevadí. Díky mobilitě kurníku je přenesení na čerstvou trávu velmi snadné. rozměry hnízděcího boxu 68,0 x 35,5 x 38,5 cm hlavní rozměry 305,0 x 151,0 x 150,0 cm rozměry hnízděcího boxu 68,0 x 35,5 x 38,5 cm hlavní rozměry 305,0 x 151,0 x 1... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 990
 Kč
BOBAGR - Profesionální Zemní a Výkopové Práce
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
*Potřebujete kvalitní a spolehlivé zemní a výkopové práce? Jsme tu pro vás!* *Naše služby zahrnují:* •⁠ ⁠*Zemní a výkopové práce:* Provádíme všechny druhy výkopových prací, od malých výkopů po velké zemní práce. •⁠ ⁠*Realizace na klíč:* Kompletní realizace vašich projektů od začátku až do konce. Zajišťujeme veškeré potřebné činnosti a dohlížíme na každý krok projektu. •⁠ ⁠*Zámkové dlažby:* Profesionální pokládka zámkové dlažby pro chodníky, terasy, příjezdové cesty a další plochy. •⁠ ⁠*Inženýrské práce:* Veškeré inženýrské práce, včetně instalace inženýrských sítí, kanalizace a další infrastruktury. •⁠ ⁠*Realizace bazénů na klíč:* Postaráme se o kompletní výstavbu bazénu, od vykopání základů po finální úpravy. •⁠ ⁠*Dřevěné i PVC terasy:* Nabízíme profesionální montáž dřevěných a PVC teras pro váš dům či zahradu. *Spolupráce s firmou Artisan:* Spolupracujeme s renomovanou firmou Artisan, což nám ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
kurník zateplený - Profi
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kurník na objednávku. Rozmery š.105 d. 160 v.130 od podlahy a od zeme 170 cm. Vše kompletně zateplený. Kostra je lepená a sešrubovaná pro větší pevnost.Všechny spáry a spoje kde se může dostat voda , jsem slepil,aby mráz kurník nepoškodil a kurník neposlal do kopru.Uvnitř osb desky,které jsou ve spárách zase slepený aby se tam nedostal parazit. V dutině polystyrén tl.4cm z venku palubky.Na střechu jsem použil asfaltový šindel kde spáry v krajích jsou lepené UV lepidlem proti slunci a mrazu. Zavírání kurníku řídí motorek řízený počítačem se senzorem na světlo.Napájení bud baterie, které vydrží v pohodě 1 rok a nebo ze sítě 230V. Jde nastavit i čas kdy se má zavřít a otevřít. V kurníku je napáječka na vodu, která jde pohodlně vyčistit když je potřeba. Podlaha je z vinylového lina které je velmi tvrdé a pevné aby nedošlo k protrhuní zhrnovákem. Čištění je z boku velkými dvířky přímo do bedýnky, kterou dáte pod kurník. Žádné vozíky, rošty a tyto prkotiny co se musí složitě čistit a... (více v detailu)
Zlínský kraj
29 900
 Kč
Hodinový manžel k vašim službám0
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Máte doma něco, co už dlouho čeká na opravu? Nebo potřebujete pomoci se zahradou? Jsem tady pro vás! Nabízím rychlou, kvalitní a spolehlivou pomoc s údržbovými pracemi všeho druhu ????Sekání trávy a zahradní údržba ????**Drobné opravy v domácnosti ????Montáž nábytku a j... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Palivové dřevo štípané suché
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Celoroční výroba a prodej palivového dřeva. Kvalitní dřevo z plánované těžby. Nabízíme palivové dřevo štípané, délka polena 33cm standard, dle požadavků zákazníka délku upravíme. Jehličnaté dřevo suché, štípané polínka 33cm 1.050,-kc/PMS (sypané) 1.600,-kc/PM... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 050
 Kč
Mobilní kurník KK04 hnědý (vhodný až pro 4 slepice)
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám Mobilní kurník KK04 hnědý (vhodný až pro 4 slepice) kvalitní zpracování (použité kvalitní materiály: borovicové dřevo, pozinkový drát, impregnace) díky mobilitě je lehce přenosný ventilační otvor - při chladivém počasí je možné uzavření. navržený pro snadnou údržbu a chov slepic Rozměr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 990
 Kč
Prodám Kontajner abroll 40m3.Skladem k odběru
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kontejner abroll 40m3,rozměry vnitřní plochy 7000x2400x2400mm. Kontejner je vhodný na objemný odpad např.na štěpků,piliny atd. Je to kvalitní kontejner s Certifikáte... (více v detailu)
Zlínský kraj
154 500
 Kč
Prodám kontejner řetězový-mulda 5m3 s otvíracím čelem.
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kontajner řetězový-mulda vana 5m3 s otvíracím čelem.Podlaha 5mm a bočnice 3mm plech. Jsou to kvalitní kontejnery s CERTIFIKÁTEM!Máme i jiné velikosti a typy mul... (více v detailu)
Zlínský kraj
30 700
 Kč
Vánoční cukroví
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabídka vánočního cukroví. 15 druhů , za + kg- 750 kč. kvalitní suroviny. vanilkové rohlíčky , plněné ořechy , vosí hnízda , perníčky , strojkové -kokos, vinné a šlehačkov... (více v detailu)
Liberecký kraj
750
 Kč
domácí dobrůtky pro každou příležitost
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
nabízím domácí pohoštění různé dobrůtky pro růžné druhy oslav a jiných příležitostí , vše v perfektní kvalitě, slané , sladké, dia i bezlepkové dobrůtky. Svatební koláčky, rolády, štrůdly a různé druhy zákusků , i mini zákusky. Dále chlebíčky, jedno... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Plechová garáž Superstal 4x6m
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plechová garáž Superstal 4x6, pozinkovaná, se sklonem střechy dozadu, s dvoukřídlými vraty. Rozměry garáže: - šířka 4 m - délka 6 m - dvoukřídlová brána (2 m vysoká) - šířka vrat - 3m - výška na vepředu 2,18 m - výška vzadu 1,90 m - pozinkovaný trapézový plech na střeše i na stěnách - hliníkové šrouby na střeše a stěnách (stříbrné) Specifikace mat... (více v detailu)
Středočeský kraj
21 600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Tvůrčí služby