Míchač betonové směsi, strojník, obsluha stavebních strojů - závod Litice nad Orlicí

Před 46 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED POŽADUJEME: - vzdělání nebo praxe ve stavebnictví - základní znalost betonáže NABÍZÍME: - ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Obsluha vážicího a etiketovacího zařízení
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kvalifikovaný pracovník, který zodpovídá za hmotnost výrobků, správnost údajů na etiketě a použití správného obalového materiálu v celé linii vážicí, balicí a etiketovací technologie. Zaměstnanecké výhody: závodní stravování, dovolená 5 týdnů, příspěvek na dopravu do zaměstnání a zpět, příspěvek na penzijní připojištění a další benefity v souladu s vnitřními předpisy, možnost ub... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitel/učitelka 1. stupně
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Tyršova č.p. 1066/2 Rumburk 1, 408 01 Rumburk Nástup 1. 12. 2024 (možno i dříve dle dohody), PP do 31. 8. 2025 (možnost prodloužení). Nabízíme: příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na závodní stravování Kontakt: M... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialista investic a projektů
Před 2 dny - AVIZO_CZ
z:30.9.2024 PP na dobu určitou s možností změny na dobu neurčitou, nástup možný dle dohody. Co Vás u nás čeká? " Pomoc při přípravě a realizaci investičních plánů a oprav " Koordinace a zajišťování stavebních a investičních akcí " Vedení administrativy, přehledů a statistik " Kontrola technického stavu objektů a jejich okolí " Komunikace s dodavateli, odběrateli i v rámci týmu " Kontrola kvality provedených prací " Zastupování vedoucího útvaru Správy majetku Co očekáváme? " Minimálně SŠ vzdělání ideálně technického zaměření (např. stavebnictví, správa budov) " Praxe na obdobné pozici výhodou " Organizační schopnosti a pečlivost, schopnost pracovat v tým... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecná sestra
Před 2 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání SŠ s maturitou nebo VŠ potřebné pro práci všeobecné sestry bez odborného dohledu, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, samostatnost, profesionalita, spolehlivost, organizační schopnosti POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou s možností prodloužení, nástup možný ihned, možnost i zkráceného úvazku 20hod/týden, služby od 6:00 do 18:00 nebo od 8:00 do 20:00 hod., práce o víkendech a svátcích ZAMĚSTNAVA... (více v detailu)
Neuvedeno
STAVEBNÍ TECHNIK PROJEKTANT/PROJEKTANTKA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Nástup dohodou Kontaktní osoba Malý Jakub Bc., e-mail: info@jamastav.cz, osobně Olomoucká 277/208 Držovice, každou středu mezi 7:00-8:00, 2. patrro Požadujeme: SŠ stavebního zaměření, ŘP sk. B, znalost pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (ohraňovací lis) m/ž
Před 2 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: Pouze ranní směna: 6:00 - 14:30 hod. Nástup ihned či po domluvě. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ohýbat plechy na ohraňovacím lisu Nastavovat lis, včetně jednoduchých korekcí programů Číst z výkresové dokumentace Používat běžná měřidla pro práci s ohraňovacím lisem Zajištění pravidelné údržby stroje a nástrojů. Požadujeme: Zkušenosti na ohraňovacím CNC lisu nebo podobném CNC stroji Znalost čtení výkresové dokumentace Zodpovědnost a preciznost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.000 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (laser) m/ž
Před 2 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pouze ranní směna 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ovládání systému CNC stroje, práce s technickou výkresovou dokumentací, řezání/pálení plechů, očištění a označení výpalků, výměna nástrojů, běžná denní údržba, vedení deníků údržby stroje Práce v jednosměnném provozu, pozice je podřízena mistru výroby Výroba kusových dílů či sériových, malých, velkých dílů z nerezových, hliníkových a měděných slitin Kontrola a měření vyrobených dílů. Požadujeme: Praktické zkušenosti s obsluhou CNC stroje pro laserové řezání/pálení Znalost práce s technickou výkresovou dokumentací Technické myšlení a zručnost Schopnost samostatné práce i spolupráce s kolegy. Nabízíme: Nástupní mzda 40.000 - 45.000 Kč HM dle zkušeností, po zkušebn... (více v detailu)
Neuvedeno
AUTOMECHANIK/AUTOMECHANIČKA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Nástup ihned. I absolventi. Osobní kontakt po telefonické domluvě pan Štefek, tel. 737 775 556 (volat 7:00-16:00). Pracovní doba: Po-Pá 7:00-16:00 hod. (občas soboty dle potřeby max.4-5 hod. dopoledne) Požadavky: vyučen... (více v detailu)
Neuvedeno
Prográmator CNC - Technolog
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SŠ technického směru, Práce na PC (MS Office; CAD/CAM - Siemens NX; Vericut; Teamcenter) - velkou výhodou, Znalost technologie obrábění, volba nástrojů a základní řezné podmínky, ŘP sk. B Zaměstnanecké výhody: o Pružná pracovní doba 7,5 hod /den o 5 týdnů dovolené o 3 dny SICK DAYS o Odpovídající finanční ohodnocení o Pravidelné vzdělávání a školení o Prá... (více v detailu)
Neuvedeno
TRYSKAČ/TRYSKAČKA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. Kontakt Jančík Mojmír, tel.: 602 718 049 (volat 6:00-14:00), e-mail: jancik@dtmo.cz Požadujeme: vazačský a jeřábnický průkaz výhodou Náplň práce: obsluha tunelového tryskače, manipulace s dílci až 35 tun. Nabízíme: možnost zaučení, po skončení doby určité možnost změny na dobu neurčitou, zaměstnání u zaveden... (více v detailu)
Neuvedeno
*Operátor výroby (m/ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
- Přejímka zboží, kontrola dodacích listů a dokumentů - Ukládání, kontrola a skladování zboží - Možnost kariérního růstu a osobního rozvoje - Nástupní bonus - 5 týdnů dovolené - Příspěvek na dopravu - Částečně dotované stravování (výběr ze 7 druhů obědů) - Zvýhodněné služby s O2 pro naše zaměstnance a rodinné příslušníky - TV, internet, telefonní ta... (více v detailu)
Neuvedeno
Technolog/technoložka
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontakt je možný POUZE e-mailem. Nástup ihned. Práce spočívá ve zpracování technologických postupů výroby strojních součástí, zpracování návodek, stanovení výkonových norem na jednotlivé operace technologického postupu. Technolog navrhuje potřebné pomůcky, speciální měřidla a nářadí, udržuje a zodpovídá za úroveň veškeré technologické a normativní dokumentace přidělených dílců. Provádí příslušná změnová řízení dle interních směrnic. Provádí cenové kalkulace na jednotlivé dílce, skupiny a výrobky - spolupracuje v této oblasti s finančním a obchodním... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní technická podpora
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Prodej formou on-line prezentací. Přesná evidence obchodních případů. Budování dlouhodobých vztahů s klienty. Základní technická podpory Min. SŠ vzdělání (stavebnictví výhodou) Znalost polštiny nebo angličtiny Flexibilní pracovní doba po zapracován... (více v detailu)
Neuvedeno
GEODET/GEODETKA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Svěrák Michal Ing., tel.: 602 510 496, e-mail: sverak@tomi-remont.cz Požadujeme: - SŠ geodetického nebo stavebního zaměření - vhodné pro absolventy středních škol - praxe na obdobné pracovní pozici výhodou, ne podmínkou - znalost SW Microstation nebo AutoCad - znalost MS Office ( Word, Exel, PowerPoint ) - znalost SW Kokeš nebo GEUS výhodou, ne podmínkou - zajišťování geodetických činností při realizaci železničních, dopravních a pozemních staveb - samostatnost, přesnost, trpělivost, smysl pro tý... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrátor GIS
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME - VŠ vzdělání technického směru - základní znalost práce s geografickým informačním systémem, výhodou znalost Misys - znalost práce s Bentley Microstation výhodou - samostatnost, aktivitu, komunikativnost - řidičský průkaz B Pracovní náplň: - komplexní správa geografických informačních systémů - GIS Misys - pro naše zákazníky, především z řad měst a obcí - příprava a aktualizace dat GIS (Katastr, digitální technická mapa, územní plánování, správa majetku) - vlastní sběr dat v terénu - aktualizace GIS u zákazníků, instalace nových produktů - komunika... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/ce montáže strojů a zařízení
Před 5 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: velmi zajímavá nejednotvárná práce s možností profesního a osobnostního růstu v moderním prostředí silné a stabilní společnosti nezávislé na automobilním průmyslu s 24-letou tradicí v Moravské Třebové. Nevyrábíme jen komponenty, ale kompletní stroje a výrobky. Přijďte rozšířit náš úspěšný tým! Budete pracovat s přesnými díly a komponenty, které budete montovat do montážních celků nebo kompletních strojů. Práce obnášní přípravu komponentů pro montáž, montáž, kontrolu a případné korektury povrchových úprav, přípravu dílů a montážních skupin pro expedici, balení, manipulaci s těmito výrobky, práce s vysokozdvižným vozíkem, odhlašování dokončené práce do firemního informačního systému. Nabízená hrubá mzda odpovídá cca 230 Kč/hod. POŽADAVKY: vzdělání se zaměřením na strojírenství, zkušenosti na podobné pozici. NABÍZÍME: dynamický mzdový systé... (více v detailu)
Neuvedeno
REFERENT/KA ODBORU STAVEBNÍHO A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Před 6 dny - AVIZO_CZ
REFERENT/KA ODBORU STAVEBNÍHO A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Přidejte se k nám a aktivně přispějte k ochraně životního prostředí v našem městě! MÍSTO PŮSOBENÍ: správní obvod obce s rozšířenou působností města Česká Třebová. CO OD VÁS OČEKÁVÁME: • středoškolské vzdělání s maturitou, nebo vyšší odborné vzdělání (obor stavebnictví), nebo bakalářské a vyšší vzdělání v oblasti architektura, stavebnictví nebo právo (nejlépe v oboru vodní hospodářství, vodohospodářské stavby), variantně zkoušku odborné způsobilosti podle zákona č. 254/2001 Sb., o vodách, nebo podle zákona č. 283/2021 Sb., stavební zákon (popř. zákona č. 50/1976 Sb., 183/2006 Sb.), • splnění předpokladů pro vznik pracovního poměru úředníka dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících, • rozhodování ve správním řízení v záležitostech vodních staveb a děl, kontrolní a dozorová činnost na úseku vodního hospodářství, vydávání povolení k nakládání s povrchovými a podzemními vodami, • chuť učit se nové věci, • samostatnost, flexibilitu, psyc... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechanici a opraváři zeměděl. a les. strojů a zařízení
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: tel.: 733298241, e-mail: knobloch@zdloukovec.cz Požadujeme: - Řidičský průkaz sk.B, T - řízení traktorů - zkoušky svařování - práce s kovem Zaměstnanecké výhody: - Podnikové stravování - Penzijní připojištění. - Příspěvek n... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulant - pro zámečnickou výrobu
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontakt:osobně po tel. dohodě v době od 8-14 hodin, emailem. Požadavky: - min. výuční list, mamuální zručnost, důslednost, spolehlivost, praxe na podobné pozici - vítána, Náplň práce: - kompletace a balení jednotlivých dílůzakázky dle rozpisu, drobné montážní práce Nabízíme: - zajímavou tvůrčí práci pro naše zákazníky: Amazon, Holba, Dyson, Adidas, Calvin Klein Zázemí stabilní společnosti s orient... (více v detailu)
Neuvedeno
Bezpečnostní analytik / analytička
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Co budete dělat? • výzkum a vyšetřování kybernetických hrozeb • analýza a indexování dat • zjišťování identity útočníka a provádění důkladného vyšetřování získaných informací • příprava jasných a srozumitelných reportů pro klienty Co od vás očekáváme? • minimálně středoškolské vzdělání (ideálně v oboru informačních technologií) • komunikativní znalost ruského nebo čínského jazyka podmínkou, znalost anglického jazyka výhodou • flexibilita v rychle se měnícím profesionálním prostředí • nadstandardní přehled v oboru informačních technologií • smysl pro detail a obyčejný ZSR (zdravý selský... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha bistra
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Kontakt telefonicky. Náplň práce: - příprava výběrové kávy, teplých a studených nápojů - výroba a prodej dobrot - příjem objednávek, obsluha zákazníků, práce s penězi - péče o pohodlí zákazníků, úklid nádobí - spolupráce při přejímce a skladování zboží - pravid... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Obsluha bistra
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Kontakt telefonicky. Náplň práce: - příprava výběrové kávy, teplých a studených nápojů - výroba a prodej dobrot - příjem objednávek, obsluha zákazníků, práce s penězi - péče o pohodlí zákazníků, úklid nádobí - spolupráce při přejímce a skladování zboží - pravid... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Dělníci ve výrobě - obráběči
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Vhodné i pro absolventy. Smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Základní hrubá nástupní mzda od 20.000 Kč, s příplatky (bonusy, prašné prostředí, ...) až od 25.000 Kč/měs. Pracovní činnost : o finální opracování výrobku ze speciálních vláken - soustružením, frézováním, řezáním, vrtáním dle výrobních výkresů a v požadované kvalitě, rozměrech a tolerancích Požadujeme: o vyučen v oboru truhlář/ obráběč kovů (popř. prokazatelná praxe) o manuální zručnost, fyzická zdatnost, pečlivost o znalost práce na obráběcích, dřevoobráběcích strojích o orientace ve výkresové dokumen... (více v detailu)
Neuvedeno
Vývojář serverových řešení - junior
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: výborná znalost Linuxu, preferované distribuce Debian, Ubuntu, CentOS znalost správy Apache, Nginx, HAProxy, MySQL, PHP základní znalosti programování (např. bash, PHP, Java) znalost sítí (TCP / IP, DNS) znalosti verzování softwaru (Git) znalosti kubernetes a podobných řešení znalost dalších serverových technologií analytické schopnosti komunikativní znalost anglického jazyka samostatnost velkou chuť do práce, oběta... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha gastro tiskárny
Před 8 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nástup dohodou.. Popis práce: - obsluha gastro tiskárny na potisk potravin dle návrhů - spuštění tiskařských úloh, sledování průběhu tisku - kontrola a doplnění potřebných materiálů (potravinářské barvy) - kontrola kvality tisku, kompletace objednávek, případně provádění úprav - promazávání a balení výrobků - pravidelná údržba stroje Požadavky: - vztah k pečení - pečlivost, zodpovědnost ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce