Svářeč kovů CO2

Před 902 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED POŽADUJEME: - minimálně základní svářecí zkoušky na CO2 - orientace ve výkresové dokumentace - pracovitost, zručnost a odpovědnost NABÍZÍME: dvousmě... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

svářeč
Před 3 dny - AVIZO_CZ
MIG/MAG metoda, praxe výhodou čtení výkresové dokumentace výhodou, svářečský průkaz CO2 výhodou Hlásit se na e-mail lenka.duskova@ismm.cz nebo n... (více v detailu)
Neuvedeno
SVÁŘEČ/SVÁŘEČKA CO2
Před 6 dny - AVIZO_CZ
BRIGÁDA - Hledáme svářeče CO2 se základním kurzem na svařování na dohodu o provedení práce. Kontaktní osoba pan Vinařský - výrobní ředitel, tel. 733 184 070 nebo jednatel společnosti pan Tomášek, tel. 731 279 518. Email: cars-technology@cars-technology.cz. Pracovní doba: ranní směna. Pracoviště: Ondratice 187. S... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeč CO2 - Zábřeh na Moravě (IČO)
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáme svářeče CO2 EN 135 -Svařování konstrukcí z černého materiálu. -Tloušťka plechů 10... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Svářeč
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: sváření kovových konstrukcí. Požadujeme: svářecí zk. na 141-TIG. Kontakt:na uvedený e-mail. pracovní p... (více v detailu)
Neuvedeno
SVÁŘEČ/SVÁŘEČKA KOVŮ
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. Kontakt Matoušek Petr, tel.: 606 021 171 (volat 6:00-14:00), e-mail: matousek@dtmo.cz Požadujeme: úřední zkouška dle ČSN EN 287-1, METODA 135, výhodou praxe v oboru, vazačský a jeřábnický průkaz Nabízíme: po skončení doby určité možnost změny na dobu neurčitou, zaměstnání u zavedené společnosti, zají... (více v detailu)
Neuvedeno
SVÁŘEČ / SVÁŘEČKA
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou (9 měsíců) s možností prodloužení, dvousměnný provoz. Náplň práce: sváření materiálu pro výrobu silničních válců; vyrovnávání, upínání, přistehování, případně předběžná úprava obrobku s použitím všech nutných nástrojů nebo upínacích zařízení; provádět svařovací práce v potřebné poloze, případně se zřetelem k plánu postupu svařování; konečná úprava svarů. Zaměstnanecké výhody: příspěvek na dojíždění; penzijní spoření; příspěvky na spo... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeči
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pozice: Svářeči Nástup: ihned na neurčito Mzda: 33000,- až 40000,- Kč Kontakt: Ing. Jakub Kovařík, MBA, tel. 604 847 608, email: kovarik.jakub@technoing.cz Prvotní kontakt: telefonicky, emailem, osobně v provozovně Místo výkonu: Rosovická 1896, 263 01 Dobříš Popis: Do našeho týmu svářečů hledáme nového kolegu - staňte se součástí stabilní rodinné firmy s pohodovou pracovní atmosférou a v případě Vašeho zájmu i možností vycestovat do celého světa! Co požadujeme: Znalost výkresové dokumentace, odpovědnost, pečlivost, férové jednání a svářečský průkaz CO2 s tím, že průkaz VZV, vazačské a jeřábnické zkoušky výhodou... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeč (m/ž)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Svářeč na 141 TIG, certifikát výhodou není podmínkou Náplň práce: svářečské práce. Požadujeme: samostatnost, spolehlivost, pečlivost, časovou flexibilitu, ŘP skup. B výhodou. Výkon prác... (více v detailu)
Neuvedeno
Obraběč kovů se zaměřením na klasický soustruh
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Dobrý zdravotní stav, flexibilita, pracovitost, zkušenosti v oboru Obraběč kovů se zaměřením na klasický soustruh. V případě zájmu nás kontaktujte osobně, telefonicky od ... (více v detailu)
Neuvedeno
3x SVÁŘEČ CO2 - Bavorsko, Německo
Dobrý den, pro projekt v Německu (Bavorsko ) hledáme 3x SVÁŘEČ CO2 *černý materiál *mzda : 23 euro/ hodina + hrazené ubytování *práce na ŽL *platná A1 *je požadována němčina - alespoň základy NJ * nástup : 01.10.2024 neb... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojní zámečník - údržbář
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Vyučen strojním zámečníkem,případně podobného oboru, nutnost praxe.Hlavní náplní práce: Zabezpečení provozuschopnosti výrobních zařízení (lisů, atd.) Preventivní údržba Drobné zamečnictví jako je úprava dílů, atd.Jestliže se pracovník osvědčí, smlouva bude dále prodloužena a uzavřena na dobu neurčitou.Požadavek svářečské zkoušky - popřípadě... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulant - pro zámečnickou výrobu
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kontakt:osobně po tel. dohodě v době od 8-14 hodin, emailem. Požadavky: - min. výuční list, mamuální zručnost, důslednost, spolehlivost, praxe na podobné pozici - vítána, Náplň práce: - kompletace a balení jednotlivých dílůzakázky dle rozpisu, drobné montážní práce Nabízíme: - zajímavou tvůrčí práci pro naše zákazníky: Amazon, Holba, Dyson, Adidas, Calvin Klein Zázemí stabilní společnosti s orient... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič VZV - skladník/ce
Před 7 dny - AVIZO_CZ
pracoviště Holešov - průmyslová zóna - Náplň práce: vykládka a nakládka nákladních vozidel čelními vysokozdvižnými vozíky, zaskladnění palet do skladových regálů pomocí VNA vozíků, vyskladnění palet do výroby, evidence skladových pohybů čtečkou čárových kódů, vychystávání materiálů do kooperací či hotových výrobků k expedici - Požadujeme: oprávnění k řízení VZV, i krátkodobá zkušenost s VZV výhodou, ne podmínkou, ochotu pracovat ve 3-směnném, pracovitost, spolehlivost, komunikativnost, samostatnost a flexibilitu - Nabízíme: ... (více v detailu)
Neuvedeno
SMĚNOVÝ MISTR PROVOZU
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: SŠ technického směru, znalost práce na PC, svědomitost, zodpovědnost, samostatnost, aktivní přístup k práci Nástupní mzda 35000 - 45000 Kč Jednosměnný / dvousměnný provoz Zaměstnanecké výhody: prémie... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/ce úklidu - poloviční úvazek
Před 8 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem nebo telefonicky po-pá 8-13 hod. Hledáme kolegyně na úklid domácností v Brně. Poloviční úvazek 4 hodiny denně. Místo výkonu práce: Brno. Co u nás budete dělat: úklid domácností. Požadavky: pracovitost, spolehlivost, samostatnost. Co nabízíme: práce na pracovní smlouvu s možností prodloužení, dlouhodobá spolupráce, pravide... (více v detailu)
Neuvedeno
Montéři oken, zasklení a stínící techniky
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Společnost Svět oken s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality. Nabízí plastová a hliníková okna a dveře, garážová vrata, zasklení, pergoly, stínicí techniku a mnoho dalších doplňků. NÁPLŇ PRÁCE - montáže a servis oken, zasklení a stínící techniky - komunikace se zákazníkem POŽADUJEME - technické myšlení - komunikační schopnosti - samostatnost a organizační schopnosti - praxe v oboru výhodou NABÍZÍME - práci ve stabilní, dynamicky se rozvíjející firmě - ... (více v detailu)
Neuvedeno
SVÁŘEČ TIG, CO2 / ZÁMEČNÍK - NĔMECKO
NĚMECKO - SVÁŘEČ TIG, CO2 / ZÁMEČNÍK Přijmeme Svářeče TIG, CO2 a Zámečníky do Německa.  Práce je dlouhodobá, potřebná živnost.  NÁSTUP: ihned/dohodou  MESTO: LAGE - NEMECKO NÁPLŇ PRÁCE:  • Jedná se o svařování potrubních rozvodů a ocelových konstrukcí v různých odvětvích.  NABÍZÍME:  • Hodinová sazba: Svářeč TIG 600KČ/hod Zámečník 580KČ/hod • Dlouhodobá spoluprác... (více v detailu)
100 000
 Kč
SVÁŘEČ CO2 ; ZÁMEČNÍK ; BRUSIČ - PRÁCE V PRAZE S UBYTOVÁNÍM
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
HLEDÁME KOLEGY DO KOVOVÝROBY V PRAZE HORNÍCH POČERNICÍCH NÁSTUP IHNED, MOŽNOST UBYTOVÁNÍ VLNÉ POZICE: • Svářeč CO2 • Strojní zámečník • Brusič POŽADUJEME: - PRAXI V OBORU MIN. 2 ROKY - ORIENTACI VE VÝKRESOVÉ DOKUMENTACI PODMÍNKOU - U POZICE SVÁŘČE CERTIFIKÁT SVÁŘEČE NA CO2 EN 135 - OCHOTU PRACOVAT VE SMĚNNÉM PROVOZU NABÍZÍME - DLOUHODOBÁ SPOLUPRÁCE NA HPP - MOŽNOST DLOUHODOBÉ SPOLUPRÁCE NA ŽL - MOŽNOST UBYTOVÁNÍ - MOŽNOST ZÁLOH - MOŽNOST PŘESČASŮ - MOŽNOST VÝBĚRU ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
svářeč
Před 12 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
KONTAKT E-MAILEM NEBO TELEFONICKY sváření CO2 Zaměstnanecké ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
svářeč
Před 12 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
KONTAKT E-MAILEM NEBO TELEFONICKY sváření CO2 Zaměstnanecké ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
SVÁŘEČI (M+Ž)
Před 12 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
SVÁŘEČI (M+Ž) - požadován certifikát o kvalifikační zkoušce svářeče dle normy ČSN EN I... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
SVÁŘEČI (M+Ž)
Před 12 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
SVÁŘEČI (M+Ž) - požadován certifikát o kvalifikační zkoušce svářeče dle normy ČSN EN I... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Svářeč CO2
Před 12 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pracovní smlouva na dobu určitou 1 rok. Práce spíše vhodná pro muže z důvodu občasného zved... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hledáme svářeče
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Firma hledá svářeče na HPP .Jedna se o práci dovařování a kontrola sváru po robotech.Pracovní doba Pondělí až Pátek 7,5 hodinové směny víkendy volné... (více v detailu)
Neuvedeno
svářeči CO2
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Svařování komponentů do zemědělských strojů Svářečský průkaz výhodou (popř. zajistí zaměstnavatel) KONTAKT: Vasluianu Ion, tel.: 773473636, e-mail: i... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce