ŘIDIČ/-KA DODÁVKOVÉHO VOZIDLA - BRIGÁDA

PlaceholderNo Image
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
*KO: Stavařová Monika, tel.: 734 860 862, e-mail: Stavarova.Monika@sez... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Řidič servisního vozidla sk. C
Řidič servisního vozidla sk. C
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Toi Toi, sanitární systémy, s.r.o. hledá do svého týmu řidiče servisního vozidla pro pobočku Hradec Králové. Náplň práce: doprava a instalace toaletních kabin a zařízení k zákazníkům, předání a sezná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Řidič servisního vozidla sk. C
Řidič servisního vozidla sk. C
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Toi Toi, sanitární systémy, s.r.o. hledá do svého týmu řidiče servisního vozidla pro pobočku Písková Lhota. Náplň práce: doprava a instalace toaletních kabin a zařízení k zákazníkům, předání a seznám... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
BRIGÁDA - PRODAVAČ-KA, ASISTENTKA PRODEJE
Před 5 dny - AVIZO_CZ
*KO: Rožnovský Daniel, tel.: 728 214 295. Nabídku zašlete na e-mail: frederick@frederick.cz. Požadujeme: - pozitivní vztah k módě - dobré komunikativní schopnosti - příjemné vystupování, spolehlivost, pracovitost - trestní bezúhonnost - znalost práce na PC a pokladně Pracoviště prodejna Opava. Nabízíme kreativní práci, prodej kvalitní pánské mó... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
SKLADNÍK/ SKLADNICE - BRIGÁDA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
11.9.2024- manipulace se zbožím ve skladech, vychystávání zboží (pickování), používání čtečky a manipulačních prostředků, účast na inventurách zásob ve skladech. Min. nižší střední odborné vzdělání, oprávnění na nízkozdvižný el. vozík (pokud nemáte platný prů... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Manikéři a pedikéři
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Tel.: 773228626 Šikovnost, flexibilita, jazykové požadavky: komunikace s vietnamskou klientelou ve vietnamšti... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
pekny den
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Hledam praci jako ridic dodavky rp B spolehlivy slusny bez nehod cisty rt čid 60 let bruntal krnov opava, vlastni auto
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Uklízeč/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Místo výkonu práce: Škroupova č.p. 302/17, Děčín II-Nové Město, 405 02 Děčín 2 Úklid v domově pro seniory v Děčíně. Nutná spolehlivost a diskrétnost, nástup možný ihned. Kontaktní osoba:... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Uklízeči a pokojští
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Marta Chukhray, tel.: +420 777 023 480, e-mail: evelimax@post.cz pracovní poměr od: 10.09.... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
OPERÁTOR / OPERÁTORKA VÝROBY
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, nepřetržitý provoz. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: obsluha výrobního zařízení, opracování vyrobených autodílů podle daného pracovního postupu, vizuální kontrola kvality. Výhodou je manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost. Zaměstnanecké výhody: práce ve stabilní společnosti s dlouhodobou perspe... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
OPERÁTOR / OPERÁTORKA VÝROBY
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: obsluha výrobního zařízení, opracování vyrobených autodílů podle daného pracovního postupu, vizuální kontrola kvality. Výhodou je manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost. Zaměstnanecké výhody: práce ve stabilní společnosti s dlouhodobou perspekti... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
MODELÁŽ NEHTŮ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Vietnamština výhodou. Kontakt telefonicky - pan Tung Nguyen The, tel... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Brigáda: Řidič Balíkovny, Praha
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Chceš si vydělat před Vánoci? Mít flexibilní směny? Čekáme na tebe již od podzimu! Jsi za volantem jako ryba ve vodě a orientuješ se ve svém městě a okolí jako Sherlock Holmes? Nebo se alespoň kamarádíš s GPS? Máš rád práci s lidmi a baví tě doručovat balíky? Potom pro tebe máme skvělou nabídku! Staň se součástí našeho týmu a rozvážej balíky z Balíkoven, pošt a firem! Kontakt pan David Jakubec tel.: + 420 730 580 300... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Ostraha prodejen Lidl
Před 3 dny - AVIZO_CZ
kontakt: e-mail: nabor.centrum@gado.cz tel.: +420 734 881 689, Po - Pá 08:00-17:00 abízena volná místa na těchto prodejnách : Ankarská 2513/24, Praha Makovského 1219/27, Praha 17 - Řepy OC Stromovka, Veletržní 24, Praha 7 - Holešovice Bucharová , Praha 5 Slánská 1699/1a, Praha 17 - Řepy Nástup možný ihned. Požadujeme: Věk nad 18 let, doložení trestní bezúhonnosti, reprezentativní vystupování, spolehlivost a zodpovědnost. Technická zdatnost pro obsluhu digitálních kamerových systémů je výhodou ( vždy probíhá zaškolení dle stanov klienta ). Schopnost řešit krizové a mimořádné situace v rámci výkonu strážní služby (krádež, výtržnost, ohlášení události na PČR a spolupráce s orgány činnými v trestním řízení). Znalost českého jazyka slovem i písmem. Praxe a certifikát strážného výhodou. Náplň práce: Strážní, pochůzková a detektivní činnost na prodejně a svěřeném úseku, kamerový monitoring, zajištění ochrany majetku a osob, bezpečnostní dohled nad celou prodejnou. Jednoduchá administrativní č... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pomocná kuchařka (m/ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou - zástup po dobu nemoci, možnost i zkráceného úvazku ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: stravenky KONTAKT: Sommerová Ivona, tel.: 734 318 949, Po... (více v detailu)
Neuvedeno
Dotace až 1.500.000 Kč pro Vás rodinný dům
Dotace až 1.500.000 Kč pro Vás rodinný dům
Před 4 dny - HYPERINZERCE
Jmenuji se Lenka Vaňková a pomáhám majitelům rodinných domů získat dotaci až 1 500 000 Kč na rekonstrukci nebo modernizaci. Nabízím kompletní službu na klíč – od prvotní konzultace až po vyřízení... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
PlaceholderNo Image
Energetik / Energetika
Před 3 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem na adresu denisa.malinova@vitkovice.cz Požadavky: - SŠ nebo VŠ vzdělání technického nebo ekonomického zaměření podmínkou - výborná znalost práce na PC - především excel - řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič) - aktivní přístup, zodpovědnost, analytické myšlení a samostatnost Pracovní náplň: - kalkulace spotřeb a cen pro odběratele energií, - příprava podkladů pro přihlášení a odhlášení odběrných míst u dodavatelů energetických médií a poskytovatelů distribučních soustav - zajištění podkladů pro výběrová řízení na dodavatele energetických médií - zpracování návrhů smluv a dodatků na dodávku a odběr energií pro odběratele - výkon činností v oblasti výkaznictví a statistiky pro ČSÚ, ERU, MPO - zabezpečov... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Ostraha prodejen DM Drogerie
Před 3 dny - AVIZO_CZ
kontakt: e-mail: nabor.centrum@gado.cz tel.: +420 734 881 689, Po - Pá 08:00-17:00 Nabízena volná místa na těchto prodejnách : Praha-Vokovice, Centrum Bořislavka, Evropská 866/65 Praha 8-Kobylisy, Burešova ul. 1899/4, OC Ládví Praha 6-Řepy, Makovského 1349/2a, OC Řepy Praha 9-Prosek, Vysočanská 382/20, Billa Prosek Praha 3-Žižkov, Vinohradská 2828/151, Atrium Flora Praha 9-Vysočany, Freyova 945/35, NC Fénix Praha 9-Libeň, Českomoravská 2420/15a, Galerie Harfa Praha 6-Holešovice, Milady Horákové 109/116, Hradčanská Office Center Praha 1, Jindřišská 900/7 Praha 8-Bohnice, Lodžská 850/6, OC Krakov Praha 1, Vodičkova 699/30 Praha 5-Zličín, Řevnická 1/121, Metropole Zličín Praha5-Hlubočepy, Tilleho nám. 792/2 Praha1-Palladium, Nám. Republiky 1079/1a Nástup možný ihned. Požadujeme: Věk nad 18 let, doložení trestní bezúhonnosti, reprezentativní vystupování, spolehlivost a zodpovědnost. Technická zdatnost pro obsluhu digitálních kamerových systémů je výhodou ( vždy probíhá zaškolení dle stanov... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
MANIKÉR, PEDIKÉR / MANIKÉRKA, PEDIKÉRKA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE, jednosměnný provoz - pracovní doba od 09:00 hod. do 17:00 hod. ve všední dny. Nástup možný ihned. Odměna hrubého 22.000 Kč + prémie/měs. Požadavky: praktické zkušenosti s pedikúrou, příjemné vystupování, výhodou zájem o kosmetiku. Zaměstnavatel poskytneme v rámci výkonu práce ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK/PRACOVNICE - PLÁNOVAČI VÝROBY A NÁKUPČÍ S AJ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
TŘ z:11/9/2024 Náplň práce : - Zodpovědnost za produkci (plánování výroby a dodávek odběrateli, objednávání požadovaných dílů od dodavatelů) - Úzká spolupráce s oddělením řízení výroby a montáže - Podíl na implementaci procesů výroby v nových projektech - Aktivní komunikace se zákazníky - Pravidelný reporting. Požadujeme: - Znalost AJ , denní komunikace v cizím jazyce - Znalost MS Office (Excel, Outlook, Word, Power Point) - Řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič - Vynikající komunikační a prezentační schopnosti... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
policisté
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Povolání policista Práci v jednom z bezpečnostních sborů - Policii České republiky a samotný výkon policejní služby je vhodné chápat jako celoživotní povolání se všemi zákonnými a morálními pravidly. Úkolem příslušníka Policie České republiky je především chránit bezpečnost a pořádek ve společnosti, prosazovat zákonnost, chránit práva a svobody osob, preventivně působit proti trestné a jiné protiprávní činnosti a potírat ji a usilovat o trvalou podporu a důvěru veřejnosti. Policistou by se měl stát takový občan, který chce ve svém životě zastávat a prosazovat zákon, přistupovat individuálně a spravedlivě ke každému občanovi a prohlubovat svoje znalosti a odbornou kvalifikaci. Policie České republiky nabízí uplatnění především uchazečům v uniformované složce, kteří mají zájem o pořádkovou policejní službu. Nově přijatí policisté jsou zařazováni pro výkon služebního místa u služby pořádkové policie. Podmínky přijetí do služebního poměru Uchazeč se zájmem vykonávat službu v Policii České ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Referent prodeje
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Popis pracovního místa: Vyřizování požadavků od zákazníků Poskytování informací o nabízených produktech a službách Prezentace produktů a služeb zákazníkům Vystavování faktur, dodacích listů, prodejek, výdejek, objednávek apod. Tvorba nabídek Vyřizování reklamací Starost o reprezentativní vzhled střediska, vhodné umístění zboží a jeho označení, doplňování katalogů, propagačních letáků Účast na inventurách střediska Rozvoz zboží zákazníkům Manipulace s břemeny (nakládka/vykládka zboží a tlakových lahví) Požadavky: SOU/SŠ vzdělání ekonomického nebo technického směru Praxe v obchodování a prodeji s technickými komoditami výhodou Uživatelská znalost P... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
ŘIDIČ DODÁVKY
Před 5 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
KONTAKT - MARIYA BUCHMEY, tel.: +420 777 774 237 - volat 9-18h, e-mail: kostyuk-stav@seznam.cz - ZASLAT CV. POHOVOR - 5. května 11/42/10, 140 00 Praha 4, Po, Čt - 10-12... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
ŘIDIČ DODÁVKY
Před 5 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
KONTAKT - MARIYA BUCHMEY, tel.: +420 777 774 237 - volat 9-18h, e-mail: kostyuk-stav@seznam.cz - ZASLAT CV. POHOVOR - 5. května 11/42/10, 140 00 Praha 4, Po, Čt - 10-12... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Sociální pracovník/ce
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - vykonává sociální práci - poskytuje základní sociální poradenství v souladu se zák. č.108/2006 Sb., o sociálních službách - jednání se zájemci o službu, rodinnými příslušníky uživatelů, jejich opatrovníky - sjednání smluv o poskytované sociální službě - zpracování dokumentaci uživatelů služby - zpracování individuálních plánů, zajištění jejich naplňování a administrativní práce s tím spojené - přímá práce s uživateli s autismem Požadujeme: - vzdělání dle zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, orientace v sociální problematice - zkušenosti se sociální prací - komunikativnost, flexibilitu, odolnost vůči stresu, samostatnost a odpovědnost - dobrá uživatelská znalost MS Office (Word, Excel) - trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost Výhodou: - zkušenosti v oblasti sociální práce - práce s osobami s autismem - očkování na Hepatitidu typu B - řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič Nabí... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem / půjčení dodávky v Chomutove
Pronájem / půjčení dodávky v Chomutove
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem dodávek Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Crafter, Iveco Daily. Ceny: 1-3 hodin 800 Kč 1 - 3 dny - 1.400 Kč/den 4 - 14 dní 1.200 Kč/den 15 a více dní - 1000 Kč/den Smlouva o pronájmu. Věk řidiče min. 21. Celoroční dálniční známka ČR, havarijní a povinné pojištění, TOP asistenční služby u nás i v zahraničí. Vůz se předává s plnou nádrží a s plnou se vra... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce